23.05.2014., petak

Bandić pozvao Zagrepčane na kompletiranje zahtjeva za legalizaciju

Građane koji su upotpunili zahtjeve za legalizaciju poziva da čim prije izvrše uplatu po izdanim rješenjima o naknadi za zadržavanje nezakonito izgrađene zgrade u prostoru, ili prve rate te naknade. Napominje da će tek po uplaćenoj naknadi ostvariti sve uvjete za ozakonjenje kuće ili stana.
"Naš je cilj ozakonjenje što većeg broja nezakonito izgrađenih zgrada i što brže rješavanje tog problema koji opterećuje i građane i grad. Učinili smo sve što je bilo u našoj nadležnosti da vam u ovoj teškoj gospodarskoj situaciji stvorimo što povoljnije uvjete za legalizaciju", ističe Bandić.
Podsjeća kako su osigurane organizacijske pretpostavke da se zahtjevi rješavaju odmah, čim ih građani predaju Gradskoj upravi. "Legalizacijom bespravne izgradnje riješit ćete svoj obiteljski problem i doprinijeti boljoj urbanoj budućnosti našega grada", poručuje Bandić.
Dopune zahtjeva za legalizaciju s pozivom na klasu predanog zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju, kao i dokaz o plaćenoj naknadi s priloženom klasom predanog zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju, zaprimaju se u Središnjoj pisarnici na Trgu S. Radića 1, u pisarnicama područnih ureda Gradske uprave, te u pisarnici na Zagrebačkom velesajmu, u Upravnoj zgradi na IV katu stanovi Zadar

Oznake: stanovi Zadar


- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #