Dan za novi post

25

studeni

2016

Maradona je u Zagrebu, svi čekaju tenis u Areni. I ja bih voljela imati toliko novaca da mogu ići kamo god poželim. Tako bih, recimo; išla na razne olimpijade i nogometne utakmice, koncerte i slične velike manifestacije,a suprug mi je davno obećao da će me voditi u Sarajevo, no šipak od svega toga.Možda opet tamo bude olimpijada? Ja bih svakako pošla i navijala za naše sportaše.

maradona photo maradona_zpsufkovnyc.jpg

Diego Armando Maradona (Villa Fiorito, Buenos Aires, 30. listopada 1960.), argentinski umirovljeni nogometaš, svjetski prvak s Argentinom iz Meksika 1986., jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša svih vremena. Po ocu je talijanskih i indijanskih korijena, a po majci španjolskih i hrvatskih korijena. Prezime mu je iz španjolske Galicije. sretan

Trideset i peti broj časopisa Potepuh

15

studeni

2016

Izašao je trideset i peti broj časopisa Potepuh, a ja sam se već pobojala da neće. Suprug ga je jedva pronašao na lokalnom kiosku i to tako da ga je tražio sam, nakon što je prodavačica odustala. Naime, primjeraka Potepuha je bilo na stanju kad je pogledala u računalnu evidenciju, ali njezin kolega je tako dobro zametnuo te primjerke ispod drugih časopisa i samo je starom njuškalu pošlo za rukom pronaći ih. I dalje košta četrnaest kuna, dakle kao lani, a kvalitetom je također na nivou.

 photo Picture 002_zpsh6vf0yky.jpg

Kao i svake nedjelje, tako i ove prošle, gledala sam Stankovićevu emisiju Nedjeljom u dva na HRT-u. Iznenadila sam se naprasnom izlasku Ivana Pernara iz studija. Mislim da to nije trebao učiniti. Vidjelo se da je i Stanković iznenađen. Gornja karikatura vrlo dobro pokazuje u kojem je smjeru gospodin Pernar nastojao "voditi" raspravu u emisiji. Stari lisac Stanković si to nije želio priuštiti i kao rezultat svega došao je Pernarov odlazak iz emisije.

 photo Picture 001_zpserbsvixw.jpg


Dojmila me se i ova karikatura za koju ne trebam puno riječi trošiti, jer ona govori za sebe. Moram samo napomenuti kako sam čula da je Albanija naprednija od Hrvatske te mi je jasno zašto su ova dvojica odabrala tu destinaciju . U Hrvatskoj više nema hljeba za njih. belj

Osim karikatura, u Potepuhu ima i dobrih viceva:

ORGANI

Pita Haso Muju: "Mujo. zašto si tako tužan?"
"Pomiješali mi se organi!" - odgovara Mujo.
"Kako ti se pomiješali organi?" - radoznalo će Haso.
"Rekao mi doktor da mi je jetra otišla u ku*ac!


PRIJATELJSTVO

Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je drugog dana upitala gdje je spavao.
On joj odgovorii da je spavao kod jednog prijatelja.
Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja.
Osmorica su potvrdila da je spavao kod njih, a dvojica da je još uvijek tamo. sretan

Rođendan, Svjetski dan štednje i Dan mrtvih...slike s izložbe...

01

studeni

2016

 photo Rua_zpsidg2sk7z.jpg

Ovu prekrasnu ružu posvećujem mojoj mami Ružici, povodom njenog sedamdesetog rođendana. Mama je često običavala govoriti da se prvo rodiš, onda cijeli život štediš i na kraju umreš. Rođena je tridesetog listopada. Poslije njenog rođendana slijede Svjetski dan štednje (koji se obilježava od 1924. godine) i Dan mrtvih.

Na današnji dan ne bih puno pisala, jer naše su misli s onima koji više nisu među nama. Rado bih objavila fotografije s izložbe "Fluid boja moga vrta", Silvije Novak (r. Cener), održane u Varaždinskim Toplicama sredinom kolovoza ove godine. Nadam se da će Vam se, dragi moji prijatelji, dopasti njezini radovi, kao što su se sviđale meni i mom suprugu.

 photo Picture 003_zps7lin4elq.jpg
 photo Picture 005_zpsef6k8xzt.jpg
 photo Picture 018_zpsjf1wl31z.jpg
 photo Picture 020_zpsadfsvwo1.jpg
 photo Picture 023_zpsendzoxfg.jpg
 photo Picture 017_zpsneaazuig.jpg
 photo Picture 002_zpsfklxoa8n.jpg
 photo Picture 006_zps5qkwyybk.jpg
 photo Picture 028_zpsmu5gj7h5.jpg
 photo Picture 001_zps3wr6jtbz.jpg






<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>