Drugi posjet kafiću Dr. House kod KBC-a Zagreb

18

travanj

2018

Nakon još dva obavljena pregleda u KBC-u Zagreb, svratila sam s pratnjom do kafića Dr. House, gdje sam zadnji put bila prije par mjeseci. Prije kafića bila sam u trgovini Konzuma, za koji govore da propada, ali ja baš i nisam stekla taj dojam, obzirom da su im police još uvijek solidno popunjene i da je asortiman bolji nego, recimo, u Lidlu. Poželjela sam kupiti naranče , a to sam i učinila i mogu Vam reći da su sočne i ukusne. U Konzumu se još uvijek mogu pronaći meni jako drage masne piroške sa sirom. Kažem masne, jer su pržene u ulju, a ovog su puta imali još samo jednu , koju sam podijelila sa sinom Bojanom.

Osim piroške kupili smo i puter štangice koje smo pojeli čekajući da konobar iz Dr. House-a donese dvije kave i sok od naranče, koji sam naručila ja, a bio je uistinu osvježavajuće dobar.

Poslijepodne sam malo prilegla i zaspala, a sanjala sam da mi konobar nudi jedan lijepi mesni odrezak od teletine s paprikom, rajčicom i gljivama. San je vjerojatno bio pod utjecajem reklame za kebab koji su nudili uz
30 % popusta, a reklamu sam vidjela u krugu kafiča Dr. House i bila mi je tako privlačna da sam skoro predložila pratnji da odemo na kebab. U zadnji čas sam se sjetila da Bojan ne jede meso, tako da prijedlog nisam izrekla. San mi je baš bio zgodan.

Dobro je da unatrag dva dana nije bilo puno kiše, jer tako sam mogla bez većih komplikacija obaviti potrebne preglede i mirna sam do srpnja ove godine.




<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>