Varaždinske toplice, 17. put (2003-2019.)

30

studeni

2019

Meni, mojem mužu Vedranu i sinu Bojanu koji je sa nama išao već sedmu godinu, muž jedanaestu, a ja sve skupa idem već sedamnaest godina, bilo nam je lijepo u toplicama! Kako vrijeme leti! Kao i svake godine, promjena ambijenta i novi ljudi su uvijek dobrodošli! Uživali smo u svježem zraku, termalnoj vodi, bazenima te izvrsnoj hrani i sladoledu! Tri tjedna su nam unatoč svakodnevnim ponekad i malo zahtjevnim terapijama, zaista brzo prošla, kao što već rekoh.

Pozdrav svima!

Link vodi na youtube video u kojem su poredane uz glazbu sve snimljene fotke iz toplica!


Pogreb na kojem nisam bila...

05

listopad

2019

odar
coin dice


Umro je moj dragi Tata. Jučer je bio pogreb i u vrijeme kada je trebalo poći na poslijednji ispraćaj pokojnika, otkazalo je dizalo u našem ulazu. Druge mogućnosti za spuštanje nije bilo, obzirom na moj invaliditet i opće stanje. Takozvana viša sila osudila me je na ostanak kod kuće uz upaljenu svijećicu za mog dragog oca.

Od moje obitelji je samo mlađi sin Damjan s djevojkom uspio biti nazočan na ceremoniji.

Užu obitelj i rođake sam ipak uspjela vidjeti dva sata nakon pogreba, na karminama, i svetoj misi zadušnici sam također nazočila.

Na gornjoj slici najvidljivija su dva vijenca s bijelim cvijećem koje smo tati za poslijednji ispraćaj posvetile moja sestra Snježana i ja.

<< Arhiva >>