Komentari

mendula.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • geomir

    Maradona iz mladih dana!!?

    Znaš šta je cigo govorio za svog konja!?
    On ti jede sijeno i slamu, a kad nema .... ne treba mu!! :-)))

    avatar

    25.11.2016. (12:08)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    I ja bi išla na tenis, ostaje mi samo gledanje na TV-u, obožavam tenis. Maradona mi toliko nije poznat, čula sam za njega da je bio vrstan nogometaš i neumjesan karakter. ;)

    avatar

    25.11.2016. (12:50)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    mila Mendula... tu si... i pozivaš... hvala ti...
    m divna si... :)

    avatar

    25.11.2016. (13:03)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Nikad se ne zna... možda dobiješ na lotu.
    Ako dobijem ja, šaljem te na sve utakmice koje poželiš :))

    avatar

    25.11.2016. (13:22)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    U Napulju sam vidjela " Maradonin kvart" tj. područje njegove prekrasne vile gdje turisti ne smiju prilaziti.....Nisam znala za hrvatske krijene : ne djeluje mi nimalo "naški"

    avatar

    25.11.2016. (14:07)    -   -   -   -  

  • gogoo

    I ja bih išao, zašto ne? bio sam na terenima Igmana i drugih iznad Sarajeva gdje su bile održane Zimske Olimpijske igre 1984. g., penjao sam se i na Bjelašnicu. A što se tiče "Malog zelenog" Diegita, znao sam da mora imati nešto odavde kad je tako dobro igrao, jer je po nekima njegov pra-pradjed Matej Kariolić, otac njegove prabake Salvadore, došao iz Praputnjaka, koji ti dobro poznaš. (Možda ste i rod! otvaraj butelju prave Bakarske sa Takála!)

    avatar

    25.11.2016. (14:24)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Gogo-ti sve živo znaš. Ma neka ide vrit jer sam izgubila 1O sati gledajući kako Marin gubi, a Maradona se veseli :)

    avatar

    30.11.2016. (10:14)    -   -   -   -  

  • Zazen

    Bitno je da smo mi aktivno pratili Olimpijadu! Vjeruj mi, bolji ti je pregled događaja sa televizora nego na stadionu, iako danas i na stadionu imaš one ogromne televizore, ekrane ili što već... No nemaš komentar, nikad ne znaš tko je točno prvi a tko drugi, treći... jer se dosta događanja odvija u isto vrijeme. Mislim, naravno da bi bilo lijepo otići, ali više zbog društva i atmosfere nego zbog samog pregleda događanja. Bitno je da mi doma možemo sve to pratiti na dosta velikom ekranu, i to je već puno! ;) Maradona, kao što sam već rekao, legenda. Nije mi bilo lijepo od Pelea kad ga je nazvao čovjekom koji je osramotio sport, nogomet. On je imao problema sa kokainom i skoro se je skroz upropastio, ali uzdigao se iz svega toga i povratio svoje dostojanstvo. To je bitno, a čak i da nije, da je umro od svega toga, nitko mu ne može oduzeti njegovu sportsku genijalnosti i postignuća! Pozdrav!

    avatar

    01.12.2016. (10:37)    -   -   -   -  

  • Mendula

    Zazen U toplicama je bio mali televizor, ali smo svejedno pratili sve događaje i uspjeli smo saznati sve što nas je zanimalo. Drago mi je da se i ti javljaš komentarom.

    avatar

    02.12.2016. (10:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...