Garnitura Choice

21.07.2016.

Garnitura Choice dizajnirana je za potrebe svakodnevne uporabe. Iako štedi prostor, vrlo je udobna. Savršena je za male studentske sobe, ali također i za veće prostore.
Garnitura Choice se može opisati u tri riječi: prilagodljiva, izdržljiva i povoljna.


Garnitura je nominirana za German Design Awards 2017. Da bi proizvod uopće bio nominiran za tu nagradu, on mora biti prethodno nagrađen na nacionalnoj ili internacionalnoj razini što i potvrđuje kvalitetu ove garniture.

Garnitura se odlikuje velikim brojem opcija i izrazitom funkcionalnošću. Na malom prostoru dobivate garnituru za spavanje, popodnevno odmaranje-igru, spremište za posteljinu. Različite kombinacije koje odgovaraju Vama i prostoru u kojem se nalazi(te). Može naručivati po elementima i s obzirom na naručene elemente pretvarati u ležaj.
Garnitura se pretvara u ležaj ili kombinaciju dvosjeda/trosjeda bez sistema na razvlačenje, jednostavnim prerasporedom elemenata, pa su kvaliteta sjedenja i spavanja jednake.
Različite kombinacije možete pogledati ovdje.

U svakom od sjedišta garniture, te u tabureima nalaze se spremišta. Jastuci su pomični, a tkanina je skidiva i na sjedećim i na naslonskim jastucima. Tkanina je odlična za održavanje - bilo kakvo zaprljanje može se ukloniti vlažnom krpicom.

Moguće je kombinirati boje odnosno izabrati sjedeći dio u jednoj boji, a jastuke u drugoj.
Garnitura je odnedavno dostupna i u novim tkaninama i bojama. Uz tkaninu Mollia, nove dostupne tkanine su Velare (u bojama: siva, tamno siva, crvena i tirkizna) i Comodo (u bojama: siva, zelena i žuta).

Za bilo kakve informacije kontaktirajte nas na info@meblo.hr ili na tel: 098/301 636.







 


Oznake: meblo, meblo popusti, akcije, popusti, garniture, namještaj, choice, germany design award, dizajnerske garniture, dizajn, feydom

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.