madamvalentina

srijeda, 29.04.2009.

Njih dvoje 104

Mislila sam da ovaj dio price Rose nece obijaviti, ali ona je prava Alfa zenka i ne sarmi se opisti svoje dozivljaje.
Zato se ni ja necu sramiti to linkati .
Uzivajte citajuci pricu i osijetite bar mali dio onog sto se zbilo u stavrnosti.
Link

Cijelu pricu sam kopirala i obijavila na mom blogu dana
četvrtak, 07.05.2009.
tako da je tamo mozete procitati.
Ili na linku dolje.



Ourfun blog

29.04.2009. u 01:47 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 26.04.2009.

Trio, po prvi put 103

Kako je Rose doživjela svoje seksualno iskustvo, po nekim bi se to moglo nazvati grupni seks, a po meni nekako i nije, nego samo sam željela pomoći svojoj prijateljici da poslije dužeg vremena doživi nešto lijepo.

Kako je ona to doživjela možete pročitati na njezinom blogu, link vam je tu dole u slijedecoj prici.

Ali kako sam ga ja organizirala, to samo ja znam.
Kako ne bi sve prepričavala i možda i ponavljala, ja ću vam samo napisati ono sto Rose nije znala, a dešavalo se u njenom odsustvu, ili ono što nije vidjela, jer su joj oči bile svezane.



Kad mi je Rose ispričala da dugo nije vidjela ili osjetila muškog, a kasnije i rekla da joj se Toni sviđa, trebala sam smisliti način da sve to ispadne lijepo i slučajno, a da jednim potezom udovoljim svim stranama, što sam oduvijek najviše volila i u tome uživala.

Dok smo tijekom dana ja i Toni bili sami, u jednom trenutku sam ga upitala :

-Toni, jeli ti Rose privlačna, mislim seksualno privlačna ?

- Da, svakako !

- A bi li volio imati s njom nešto više?

- A tko ne bi, samo pored tebe, ne vjerujem da je izvodivo.

- Što te privlači na njoj?

- Prvo, lijepa je, mlada je, ima tijelo božice. Samo to mi vjerojatno ništa ne vrijedi, jer pored tebe nemam šanse zavesti je.

- A kad ja ne bi imala ništa protiv?

- E onda je to pitanje, veliko pitanje bi li to ona prihvatila?

- A recimo kad bi ?

- Onda bi mi to bilo veliko osvježenje.

- A kad bi to napravili skupa?

- Kako misliš skupa ?

- Pa rekao si da nisi nikad to nešto radio u troje, a rekao si mi da ti je to jedna od neostvarenih želja u životu, na to sam mislila.

- Je, kako da ne, nema šanse. Ne vjerujem da bi ona to prihvatila. Ona je lijepa, mlada i može naći partnera kakvog poželi i kad poželi.

- A što ako ja ipak to organiziram ?

- Onda ću te smatrati vrhunskom zavodnicom i ispuniti ću ti još neke tvoje želje.

- Dobro, sad znaš što si obećao.

Kako sam imala na neki način Tonijev pristanak, a već sam imala slobodan pristup k mojoj Rose, trebalo je samo sve to provesti u djelo, a prilika mi je bila tu pod nosom, a svaku priliku u životu treba iskoristiti, jer se takva obično vise ne ponavlja.

Uvečer sam pozvala Rose u moju sobu, nakon malo nagovaranja i maženja uspjela sam je svezati za krevet i nagovoriti da pristane na moju igru, jer ću joj ispuniti jednu njezinu veliku želju. Kako nije teško mačku natjerati da pojede ribu, tako ni meni nije bio problem Rose dovesti u stanje želje, kad svi tabui padaju i kad onaj naš mali dio razuma ostane iza snažne seksualne želje kakvu je imala Rose, kao i ja.

Onako svezanu sam je milovala i ljubila, u jednom trenu sam je ostavila samu i otišla do Tonija. Toni je već bio u svojoj sobi i nešto čitao. Uvukla sam se kod njega u krevet, što nam nije bio nikad običaj na taj način, jer imamo sobu koja je namijenjena samo za seks. Njemu je sve bilo nekako čudno, ali ja sam imala svoj plan.

Odmah sam ga počela milovati i maziti se uz njega. Tad sam mu dodirnula nježnik i počela ga masirati nježnim pokretima za koje sam znala da će ga dovesti do erekcije. Toni je dosta runjav i prelazak moje ruke po njegovom tijelu uzbuđuje i mene, ali i njega, pogotovo jer znam koja su njegova strateška mjesta.

- Toni imam iznenađenje za tebe, obuci se u ogrtač i idemo u moju sobu.
Jedini uvjet je da ne progovoriš ni riječi, nego samo gledaj moje mote.

Otišli smo do moje sobe, a tamo je u polumraku na krevetu ležala gola Rose, svezana i zavezanih očiju. Kad je Toni ugledao uzdahnuo je, motom sam ga upitala jeli ti se sviđa. Smiješkom i prstima mi je odgovorio - Ok.

Tad smo započeli našu igru ljubljenja tog divnog tijela. Toni je dobio odmah erekciju koja mu je bila nestala dok smo hodali od njegove do moje sobe, ali sad je bio tvrd kao kamen, a to sam jasno vidjela i opipala.

Rukom sam mu dala znak da se popne na Rose i da uđe. Nije ga trebalo nagovarati ni dodatno mu objašnjavati što da radi. Ukliznuo je Rosinu vulvu iz prve iako ima dobar komad alata među nogama, koji je usput rečeno najveći kojeg sam do tad imala, ali ne monstruozno preveliki kakvih ima po filmovima, jer me ti nisu nikad posebno privlačili.

Toniju inače treba dosta dugo vremena da postigne orgazam, ali na ovako lijepom i mladom tijelu se zajapurio i u rekordnom roku uz toliko uzbuđenje svršio. Na licu mu se pojavila najprije smiješna grimasa, a kasnije slatki smiješak. Meni je nekako istovremeno došao snažni orgazam jer sam se dirala po maci i ljubila Rose, a i ova nova situacija me dodatno uzbuđivala..

Tad sam smislila opet nešto novo. Dala sam rukom Toniju znak da legne pored Rose. Ugasila sam svijetlo, zatvorila škure i navukla tamne zavjese. Sad je u sobi bio potpuni mrak. Opipom sam se vratila do kreveta, odvezala Rose i namjestila je u jahaći položaj na Toniju. Po mraku je bilo smiješno i nespretno navesti nekog da shvati skoro bez riječi što želim, ali pod navalom strasti koja je bila u nama ipak sam uspjela.

Rose sam držala i posjela je da jaši, a tad sam se i ja natakla na Tonijeve grudi i poslije toga na njegov jezik. Rukama sam držala Rose za ramena, milovala joj grudi, ljubila joj obraze i usta.

Toni je pod nama stenjao od težine i napora s kojim je morao zadovoljiti nas obadvije. Osjetila sam kako Rose tresu orgazmi, po njenim uzdasima i disanju, kao i po grčenju. Tad sam osjetila kako mi se približava orgazam. Ovaj put mi je ljubio ustima vulvu, jer taj način mi je oduvijek garantirao veliki i dugi orgazam.

Rose je odjednom sjašila, pa sam ja zauzela njeno mjesto. Znam da Toni po drugi put ne može svršiti tako lako. Bila mu je potrebna dodatna stimulacija snažnog galopa kojeg mu samo ja znam pružiti. Cijeli krevet se tresao od mog jahanja na njegovom nježniku koji je u ovom položaju skoro neugodno nabadao moju vulvu, tako da sam nekako uvijek malo izdignuta pazila da ne nasjednem prejako na njegov ud, jer u ovom položaju je duboko prodirao u moju vaginu. Dosta kasnije smo doživjeli oboje jake orgazme. Tad sam legla na jednu stranu, a Toni je ostao na drugoj strani kreveta. Rose je ostala u sredini.
Rose smo onako oznojeni i vrući još neko vrijeme ljubili i onda sam utonula u san koji mi samo jaki orgazam može pružiti.

26.04.2009. u 01:27 • 3 KomentaraPrint#

subota, 25.04.2009.

Kako je to Rose doživijela 102

Nastavak price:

101 Ja bi opet došla kod vas...

Kako je Rose doživjela svoje seksualno iskustvo, možete pročitati na njezinom blogu ili na mom.

Cijelu pricu sam kopirala i obijavila na mom blogu dana
četvrtak, 07.05.2009.
tako da je tamo mozete procitati.
Ili na linku dolje.
Nadam se da link radi.

Ourfun blog

Uzivajte

25.04.2009. u 23:01 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 23.04.2009.

52C Nebeska utijeha


U dogovoreno vrijeme sam elegantno odjevna u crno, došla u knjižnicu gdje me uz veliki osmijeh dočekao VL.

Najprije smo kratko razgovarali o općim temama, da bi mi VL rekao da je jako puno razmišljao o mom problemu i da bi to na neki način bila povreda braka, ali u takovim okolnostima bi se i moglo tolerirati ukoliko bi to sve skupa bilo diskretno i ostalo pod nadzorom.

Kako je bilo ljeto, a ja sam bila obučena u crno, sjedeći na foteljama jedno nasuprot drugom, VL me pažljivo promatrao. Tada sam spazila da se zagledao u moje noge, sa kojih je tanka crna haljina skliznula, tako da su se pokazale moje crne čarape do pola bedara.

U taj tren sam rekla :

- Oh, oprostite VL !

- Ne morate se ispričavati - rekao je. - I mi smo ljudi i svakom muškarcu je drago vidjeti ono sto je svevišnji dao!

Opet smo nastavili našu diskusiju i nakon ovog me VL pozvao u dio gdje su među policama bile knjige, da još malo konzultiramo pojedina pisana mišljenja o mom problemu.

Oboje smo pretraživali i proučavali knjige, jer mi je VL ukazao na knjige u kojima se tako nešto spominje i u jednom trenu sam ga priupitala:

- Da li je ovo to što tražimo !

Tad je VL prišao meni iza leđa i preko mog ramena pogledao u moju knjigu, jer smo tako bili okrenuti u tom uskom prolazu medju policama, a ja sam držala veliku knjigu naslonjenu na donju policu.

Osjetila sam ubrzani dah na mom ramenu, nesumnjivo od spolno nadraženog muškarca, da bi trenutak poslije toga osjetila nešto tvrdo kako mi se naslanja na stražnjicu.

Najprije sam pomislila da je to neka knjiga koju je VL imao rukama i instinktivno mi je jedna ruka krenula nazad, a druga jedva uspijevala pridržavati knjigu.Kako nisam smjela ispustiti veliku knjigu, a VL se naginjao sve vise na mene da bi vidio što piše, tako je i pritisak nepoznatog predmeta postao sve jači.

- Svevišnji će nam pomoći da zajedno savladamo ovu vašu teškoću.

I osjetila sam kako mi se haljina podiže od odostraga i zatim dvije čvrste muške ruke kako me hvataju za bokove. Istovremeno sam osjetila da nešto toplo klizi među moje vlažne i oznojene noge.

- Malo strpljenja i riješit ćemo vaš problem uz pomoć svevišnjeg, a on će nam oprostiti uz molitvu naše male grijehe ...

Tad sam osjetila ruku kako mi pomiče gaćice na stranu i nešto toplo i oblo kako mi ulazi među bedra. Kako sam već tad bila napaljena i frustrirana od nedostatka bilo kakvog tvrdog dodira, instinktivno sam guze izbacila prema nazad, knjigu gurnula u donju policu i glavu uvukla medju police. Tad sam osjetila blaženi dodir nečeg tvrdog i toplog, kako mi ulazi u moje dvore i poćima meni poznatu, ali odavno nedoživljenu igru među nogama.

Pokreti su postali sve brži, a ja sve uzbuđenija i nije bilo nikakvih mogućnosti da se ista prekine ili promijeni, jer su mi ruke i glava bili u policama.
Slatki osjećaji su se razmilili po mom tijelu, a za nekoliko trenutaka sam osjetila tople trzaje koji su me još vise ispunjavali i naguravali u policu sa knjigama.

Opijena toplinom i alkoholom koji sam maloprije popila, samo sam zaklopila oči i uživala u vanzemaljskom užitku koji je napokon neočekivano došao…
i ušao.

Polako sam osjetila da se hladim i da nikog više nema iza mene.
Haljina je sama pala kako joj i dolikuje na ovakvom mjestu, a ja sam se izvukla iz police i donijela knjigu na stol kod VL, koji je oznojen i sam prebirao po stranicama.

- Izgleda da je u knjigama ipak rješenje !

- Da, tako se i meni čini - odgovorih.

- Kad drugi put osjetite da vam je potrebna pomoć samo dođite. Uz zajednički napor sve se može riješiti !

- A kad je najbolje - upitah.

- Idući tjedan u isto vrijeme - glasio je odgovor.

- Hvala vam VL na utjehi !

- Ah da …i ne zaboravite nekoliko molitvi.

- Budite bez brige. Kad znam da mi nešto pomaže, nije problem izmoliti još malo više ...

Nepotrebno naglasiti da sam iduci tijedan dosla na vrijeme u knjižnicu...

Lektorirala Rosemarie.

23.04.2009. u 01:34 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 22.04.2009.

52 B Kako je sve počelo.

Ova prica ide nakon price broj 52 koja se nalazi na stranici
http://madamvalentina.blog.hr/2008/09/index.2.htm

Kako je sve počelo.

Pier je te godine počeo imati problema sa iskrivljivanjem penisa i to njegovo stanje se stalno pogoršavalo, tako da nakon nekog vremena nije bio više u stanju postići zadovoljavajuću erekciju i oblik koji bi mogao penetrirati u nijednu moju rupicu.

Tada smo počeli pojačano primjenjivati alternativne metode seksa - kao oralni i manualni način, da se međusobno zadovoljimo.
Kad smo iscrpili sve mogućnosti i kad je njegov ud na kraju uslijed krivog lijecničkog tretmana postao potpuno neupotrebljiv, a on radi toga frustriran, počeli smo izbjegavati seks kao takav.

To je jedno od mojih najtežih razdoblja, jer sam ovisna o seksu.
Jednostavno rečeno bez seksa ne mogu živjeti, raditi niti zaspati. Neko vrijeme sam koristila nekoliko vrsta dilda i vibratora, što mi je poslije izvjesnog vremena prestalo pružati onu strast koju su mi pobuđivali mužjaci koji su svakodnevno oko mene kružili.

Prilikom jedne ispovijedi požalila sam se velečasnom na probleme koje imam i tražila na neki način njegov savjet.
On je bio dosta nedorečen i govorio mi da potražim utjehu u vjeri i crkvi ili duhovnom načinu života, što meni nikako nije polazilo za rukom jer su me non stop okruživali pravi muškarci. U jednoj od slijedecih mojih ispovijedi, kad je uvidio da vise samnom ne moze izaci na kraj, preporucio mi je jednog svog kolegu koji se vise razumije u takove probleme.

Kako sam oduvijek bila poduzetna, tako sam prilikom jedne svečanosti među ostale goste pozvala i tog uglednika ( nazvacu ga VL ) kod nas u kuću. Ostali gosti su već polako počeli razilaziti, a ostalo nas je manji broj i svi su ponešto međusobno diskutirali, tako sam i ja kao dobra domaćica ostala sa VL.

Najprije smo razgovarali o općim problemima društva, pa smo se nekako približili temi mladih i predbračnog seksa, koji je na moje iznenađenja dotični VL, na neki način odobravao poslije zaruk , jer to je ipak bila stvarnost.

Na te njegove zaključke sam se i ja nadovezala upitavši ga :

- Što ako jedan od partnera nije vise u stanju voditi normalni bračni život uslijed neke bolesti, da li je ispravno se razvesti?

To sam namjerno stavila kao prvu opciju, da bi na neki način izazvala VL da kreativnije razmisli o rješenju.

- Ili bi se smio potražiti nedostajući segment izvan braka, ili ima li uopće još kakvih alternativa?

Nakon toga je VL, koji je do tog trena od jako ozbiljnog VL, počeo pokazivati i neke znakove ljubaznosti i polako mu se na licu počeo javljati osmijeh, osim one oštrine i ozbiljnosti koje je do tad imao, tad je malo zastao i odgovorio.

Najprije je davao iste one savjete - kao pojačana vjera i odlazak u crkvu u momentima slabosti, a kad sam mu rekla da sam to sve probala i da ću poludjeti bez prave zamjene, VL je shvatio da su te mogućnosti iscrpljene i predložio mi da dođem kod njega u knjižnicu koju je vodio.

Lektorirala Rosemarie.

Nastavak slijedi


22.04.2009. u 01:05 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 21.04.2009.

101 Ja bi opet došla kod vas...


Prošlog petka nazvala me Rose i upitala:

- Dali bi ja opet mogla doći na vikend kod vas.

Kako sam joj i ranije rekla:

- Rose svaki put kad god zaželiš, ti si dobrodošla.

Rose smo dočekali u petak navečer - ja i Toni.
Naravno, kao i sve naše goste, dočekali smo je sa dobrom ribom i vrhunskim vinom. Navečer smo ja i Rose sjele i pričale u dnevnoj sobi na mom velikom kožnom kauču. Poslije mode i kozmetike na red je došao i naš ljubavni život.

Kako je Rose jedna posebna žena, tako je i njen način razmišljanja o seksu poseban. Kad smo pretresli sve teme, Rose mi je rekla da joj se naš zadnji susret posebno svidio i da bi to željela ponoviti.

Odmah sam joj predložila da poslije tuša odemo u moju sobu.
Za ovu priliku sam se obukla u posebno seksi rublje koje se sastoji od čipkastog crnog korzeta koji se uz minimalni pokret može otvoriti, tako da dio grudi postane dostupan pogledu i dodiru. Gaćice su u istoj boji, samo skoro prozirne i sa samo malo čipke uz rubove.

Na samom korzetu su postavljeni halteri na kojim su uhvaćene crne čarape do vrha bedara sa urešenim dijelom, tako da mogu biti i samostojeće.
Preko svega dođe ogrtač od svile i perja. Malo jarke šminke, jarko crveni ruž i parfem upotpunjuju moj izgled.

Čekala sam Rose na divanu u mojoj sobi.

Rose je došla odjevena kao moja mlađa kopija. Kao da smo se dogovorile da bude skoro jednako, samo što je njen korzet je bio samo do grudi, a grudi su bile podignute sa posebnim grudnjakom koji je više otkrivao nego skrivao. Bradavice su jedva bile pokrivene i samo mali pokret tijela bi bio dovoljan da izlete van.

Rose je sjela pokraj mene, bila je nekako suzdržana, ali nakon nekoliko toplih riječi i mog zagrljaja uz blagi poljubac na obraz došao je osmijeh koji mi je bio tako drag. U jednom trenu mi je tiho rekla :

- Nedostajala si mi …

- I ti meni !

- Još su mi tvoji dodiri tu na tijelu iako je prošlo tjedan dana, osjećam tvoje ruke svaki dan kako me dodiruju.

- Drago mi je da sam ti prošli put pružila zadovoljstvo i uzbuđenje.

- Jako mi je nedostajalo malo ili mnogo ljubavi zadnjih godina, nisam ni znala da žena može pružiti takav doživljaj.

- Mogla bi svaka, samo nema svaka žena tu želju, maštu, iskustvo i znanje koje se stekne nakon sto dobiješ seksualnu slobodu.

Polako sam počela ljubiti Rose, najprije po obrazu, odmah sam nastavila na njenim toplim usnama koje su me dočekale gladne poljupca.
Spuštala sam se niz njen vrat i tad opazila da su njene velike tamne bradavice iskočile iz grudnjaka, užurbano sam pohitala prema njima i usisala jednu među moje usne, a drugu pogladila dlanom, pa prstima.

Bradavice su joj bile tvrde i i uzdignute, lagano sam ih mazila i lickala, iako veću uzbuđenost od ove nisu mogle postići, ali znam da pružaju ugodu ako ih se dovoljno dugo podražava. Rose se izgubila u mojim dodirima, počela je uzdisati iako je nisam ni dotakla ispod pupka.

Znala sam da jedva čeka još intimnije dodire, pa sam je dodirivala po nogama koje su isto kao i moje bile još uvijek u nježnim čarapama.
Vještim pokretom sam joj otkopčala čarape sa haltera i polako uz maženje preko gaćica iste počela svlačiti prema dole.

Rekla sam joj da ustane i Rose se digla sa divana na noge. Tad sam joj svukla gaćice do poda, a dok je ona iskoračila, ja sam joj nježno poljubila pubis, koji je bio mekan i gladak, spreman za nove podražaje.

Obje smo krenule prema mom velikom krevetu. Usput sam se oslobodila i svojih gaćica. Legle smo jedna kraj druge i ovaj put ravnopravno se mazile sa rukama i dodirivale naše noge u čarapama.

Rose je brzo shvatila da samo mali pokret dijeli moje grudi od slobode, te ih je malo podigla i izvukla van iz korzeta. Tad me počela ljubiti po grudima koje su još uvijek osjetljive na tu vrstu poljupca i lickanja.

Ja sam joj rukom počela kliziti po korzetu i završila na nježnim dodirima njenog Venerinog brežuljka, da bi nestrpljivo prešla još niže na njene usmine koje su već bile vlažne, što mi je omogućilo da lakim pokretom moji prsti skliznu dublje u njenu sklisku unutrašnjost.

Bila je sva glatka od uzbuđenja. Prelazila sam joj od rupice guze do klitorisa, male usnice su lepršale pod mojim vještim pokretima, a lagani dodir sam sve više koncentrirala na njen klitoris koji je ritmički vibrirao pod mojim prstima.

Sve pokrete Rose je pratila na mom tijelu i točno sam znala kako je uzbuđujem, jer sam to isto i ja doživljavala, samo je to njena ruka radila umjesto moje, što mi je dodavalo jedno novo iskustvo i uzbuđenje.

Naši dodiri su postali sve brži, ali još uvijek blagi, meki i nježni.Obje smo počele dahtati i stiskati naše noge kako bi smanjili preveliko uzbuđenje koje je dolazio skupa sa grčem orgazma. Usporile smo pokrete i uživale u dugom orgazmu kakvog samo žena može pružiti ženi.

Kad smo se umirile, u zagrljaju smo se još dugo ljubile i mazile.
Tek tad smo čule tihu muziku koja je cijelo vrijeme svirala.

Kako smo obje bile tako željne dodira i novih uzbuđenja, odmah smo se nastavile dodirivati i uzbuđivati, samo smo sad pomiješale naše noge, tako da smo dodirivale jedna drugoj pubis.

Stiskale smo naša međunožja sve snažnije i mijenjale položaje od Y do zagrljaja, ali naša međunožja su se uvijek dodirivala i u nama izazivale nove osjećaje užitka. Dodiri grudi i vrata su nam samo pojačavali cjelokupnu uzbuđenost, a naše su mace bile sve mokrije i vruće.

Po dahtanju smo obje osjetile da nam istovremeno dolazi onaj snažni grč zadovoljstva, koji nam je obuzeo tijela od glave do pete, a sve se skupilo u središtima naše intime, kroz snažne orgazme koji su nas obuzeli i trajali su dugo, jer smo polako smanjivale intenzitet naših pokreta tako da nam je orgazam trajao dugo.


Kasnije mi je Rose rekla da su se njeni orgazmi ponavljali i pomijesali, tako da nije mogla odrediti kad je jedan prestao, a drugi počeo. Postepeno smo se umirile jedna kraj druge i zaspale u slatkom i nježnom zagrljaju.

2009 Godine
Lektorirala Rosemarie



21.04.2009. u 01:09 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 19.04.2009.

Žene cijelog svijeta probudite se, ohrabrite se...

Mnoge od nas nemaju hrabrosti sebi priznati da uzivaju u sexu ili u drugim malim zivotnim radostima.
Znam da u nama je jos uvijek trag prolosti koji nam ne dozvoljava javno iskazati nase zelje, nase potrebe, nasu intimu i nasu stvarnost.
Upravo zato pisem ovaj Blog da jednog dana svaka zena moze bez srama reci :

- Ja uzivam u sexu.

Zelim da svaka zena ima snage komentirati na ovoj stranici, a ne da mi stidljivo saljete meilove sa vasim pitanjima i pricama.
Dobijem na stotine meilova koji pocimaju sa rijecima :

- Ne bi zelila ovo pisati na blogu pod mojim nikom ...

- Imam blog , ali nisam zelila ostaviti komentar ispod , ali vase price mi se svidjaju, zato ovim putem...

Probudite se, ohrabrite se, uzivajte, pisite ...

Valentina

19.04.2009. u 01:02 • 7 KomentaraPrint#

petak, 17.04.2009.

100 Moja lektorica

Već dugo pišem na internetu blogu - koji je ustvari moja biografija.
Cijeli moj život od kada sam se rodila pa sve do danas je tu.
Zadnje vrijeme moje priče uspješno lektorira jedna jako draga žena.
Ispravila mi je mnogo priča i tako smo se na neki način i upoznale preko maila.

Ona mi je ispripovijedala svoju životnu priču, koja kao i svaka ima lijepih i ružnih trenutaka. Obje smo se našle na jednom chatu i tamo malo popričale skoro uživo, ali još uvijek preko neta.
Kao što je običaj bile smo na ti..

Razmijenile smo mnoga iskustva i jedna drugoj dale mnogo savjeta.
U jednom od naših noćnih razgovora ona me je poželjela upoznati.
Kako ja imam mnogo vremena i prostora pozvala sam moju lektoricu kod mene na Pag. Jednog vikenda došla je u petak navečer sa velikim buketom ruža u moju vikendicu.

Tad smo se prvi put vidjele uživo.
Prve riječi su joj bile :

- Čitajući vaše priče nisam očekivala vidjeti jednu stariju gospođu ... Oh, oprostite, mislila sam obzirom na vaš duh, da ste mojih godina !

Ona me počela oslovljavati sa Vi, iako smo dotad bile na ti, pa sam i ja tako nastavila, jer ipak uživo je to nešto sasvim različito.

- Znala sam da ćete tako reagirati, ali ne brinite, ne morate se ispričavati, nije sve u godinama i u ljepoti, broju bora...
Najvažniji je duh, misao, mozak, mašta, nadahnuće, ljepota trenutka ...

Kako se već smračilo, a bilo je vrijeme večere, pozvala sam je na terasu gdje je bio pripravljen stol za večeru. Sve sam imala pripremljeno, samo je trebalo sve izvaditi iz frižidera ili skinuti sa žara, jer mi se javila točno kad je bila na Mostu, tako da sam imala vremena ispeći frišku ribu koju mi je tog dana Toni pronašao kod jednog ribara.

Kako je Toni dnevna ptica, on je već otišao u svoju kuću, a nas dvije smo bile same.Poslije pršuta i poznatog paškog sira uz vino došla je na red i riba.
Neću vam odati koja je vrsta bila da vam ne rastu zazubice, ali obje smo polizale prste. Nakon još malo sira i puno priče došao je na red moj posebni kolač od suhog voća sa najvećim udjelom pinjola.

Poslije duge priče i poslije ponoći bilo je vrijeme da odemo na spavanje, jer sam joj i za sutra pripremila poseban program koji kreće od jutra.
Pokazala sam joj njenu sobu koja je bila na istom katu sa mojom i gledala je na more. Poželjele smo jedna drugoj laku noć i otišle u svoje sobe.

Ujutro, poslije zajedničkog doručka sa Tonijem nas dvije smo otišle na obližnju plažu koja je u ovo doba godine bila pusta, a samo nas dvije smo bile na ravnom žalu.

Sjedile smo i pričale o našim zajedničkim temama kojih je još uvijek bilo puno. Što se vrijeme bližilo podnevu, te je sunce bilo sve jače i počelo nam je u zavjetrini skrivene plaže bivati sve toplije.
Obje smo se već počele znojiti, tad je ona rekla :

- Meni je prevruće, ja bi se skinula, možda i okupala.

Nagovarala sam je da se ne kupa jer u ovo doba proljeća zrak je topao, ali je more još uvijek jako hladno.Ona se ipak svukla, najprije haljinu, tako da je sad ostala samo u svom rublju. Opet smo dugo pričale i ona je rekla:

- Idem se malo osvježiti u more.

Najprije se je prošetala po plićaku tako da joj je more sezalo samo do gležnja.
Tad se ohrabrila i smočila noge do koljena. Vratila se do mene i rekla:

- Ne smeta ti da skinem grudnjak?

- Ne samo izvoli, ionako smo same !

Tad je skinula svoj rozi grudnjak, a njene punašne pravilne jabuke su iskočile na sunce. Sjela je na toplo žalo i uživale smo na ugodnim zrakama, ona skoro gola, a ja obučena do vrata. Ja sam zatvorila oči i tako drijemala a suncu. Odjednom sam začula zvuke žala koji se pomiče pod nečijim nogama.

Tad sam je ugledala kako se digla, svukla gaćice i otišla u more bez ijedne riječi. Ja sam samo žmirila i promatrala je kako se lijepe, pune, pravilne guze udaljavaju od mene, a ona ide u more.
Na suncu i moru je izgledala kao sirena koja se igra u moru kristala koji su se presijavali na suncu.

Kratko vrijeme se brčkala u moru koje joj je dopiralo preko grudi.
Nakon toga se vratila k meni. Gledala sam je kako je dolazila sve bliže i tad sam uočila da ima perfektnu figuru i od sprijeda. Izgledala je kao Michelangelova figura koja se kreće na suncu i ide prema meni, toliko savršena da nije bilo nijednog detalja koji bi narušavao izgled te savršene figure pješčanog sata.

Tek kad je prišla bliže, primijetila sam njene bradavice koje su skočile i ukrutile se od hladnog mora. Kad je prišla još bliže vidjela sam i da joj je glatka koža sad blago naježena od hladnog mora, ali to je samo naglašavalo stvarno tijelo lijepe i zrele žene.

Promatrala sam je i ostala bez daha od njene ljepote. Ona mi se samo nasmiješila kad je vidjela kako je promatram.
Nakon što se ugrijala na proljetnom suncu, obukla se je i vratile smo se u kuću. Pristigle smo taman kad je Toni ispekao ribu na žaru, a nas dvije smo onako gladne zasjele odmah za stol. Uživale smo u školjkama, rakovima i ribi. Sve je bilo zaliveno sa dobrim vinom i veselom pričom.

Popodne smo provele u obilasku cijelog otoka, gdje nam je Toni pokazao sve znamenitosti - od starih crkava do najnovijih hotela i plaža.
Navečer smo bili svi u obližnjem restoranu i opet uživale u delicijama i domaćoj atmosferi.

Vratili smo se oko 10 uvečer i Toni je odmah otišao na spavanje, a nas dvije na ugodan razgovor na terasi. Naravno, teme su se sve više bližile muško - ženskim odnosima i užitcima koje donose takve veze.
Oko ponoći otišle smo u naše sobe.

Dok sam pokušavala zaspati, stalno mi se vraćala slika njenog tijela koje se ljeska na kristalima mora i sunca. Najednom sam začula da neko šeta po terasi. To je mogla biti samo moja gošća. Ne znam što joj je bilo i zašto se šetkala po terasi, pa sam tako u spavaćici izašla na terasu.

- O, došla si i ti?

Rekla mi je.

- Što te muči, zašto ne spavaš?

- Opeklo me je sunce i sad me peku ramena, leđa i ...

- Ja ću to riješiti !

Otišla sam i donijela kremu za poslije sunčanja.

- Hoćeš da te namažem?

- Da, molim te ...

Ušle smo sa terase u njenu sobu. Ona je samo spustila spavačicu niz ramena, a u polumraku sobe su se u odsjaju vanjske rasvjete ocrtavale njene savršene konture tijela žene. Sjela je na ivicu kreveta i okrenula mi leđa .

Počela sam joj mazati kremu po ramenima, a ona mi je ukazivala gdje je peče više i gdje da nastavim sa mazanjem. Kad sam joj cijela leđa izmazala, okrenula se i rekla:

- I tu me peče i pokazala je na grudi.

Iako smo obje znale da to može i sama namazati, ja sam nježno počela gladiti te prekrasne povelike jabuke koje su bile tople i meke.
Masirala sam je od vrata, pa sve do struka, ona je šutjela i pomicala tijelo tako da joj mogu svakom dijelu pristupiti.
Na kraju se podigla na noge i rekla:

- I bedra su mi izgorila.

Nježno sam joj dalje nastavila razmazivati kremu po bedrima i nogama.
Tiho je rekla :

- Imaš tako nježne ruke...

Samo sam nastavila i neka neobična sila me gonila da joj izmasiram i onaj unutrašnji dio bedara. Najprije jednu stranu pa drugu.
Kako je samo uzdisala, tako me nešto nagnalo da zavučem ruku i malo više uz njena bedra. Bila je topla i meka, a danas otkada sam je vidjela na suncu, poželjela sam da joj dodirnem tijelo, a posebno mi je pred očima još uvijek bila slika njenog depiliranog međunožja, koja je sad navodila moje ruke da u polumraku napipaju njen Venerin brežuljak koji je bio gladak i mekan, baš onako pravilnog oblika kakvog sam oduvijek sanjala.

Ona je samo uzdisala sve glasnije i sve brže.
Nastavila sam svoju igru sa rukama. Sad sam se usmjerila prema mekim i nježnim naborima njenih usmina, osjetila sam mekoću i vlagu koja se skupila na njenom procijepu. Polagano sam je dodirivala i počela ljubiti njen trbuh i bokove, a ona je samo uzdisala i držala me za glavu, nije više dala da se odvojim od nje.

Moje ruke su sve više istraživale njenu tople i mokre šupljine, a moj palac je ostao na klitorisu, a tad se počela grčiti i tiho jecati.
Njen orgazam se čuo i osjetio pod mojim rukama. Savijala se kao jela na vjetru i napokon srušila do mene na krevet.

- Znaš, dvije godine nisam osjetila tijelo muškarca kraj sebe...

- Ne brini, nadoknaditi ćeš to ...

Uhvatila sam je jednom rukom oko struka, drugom za desnu dojku i počela sa polaganim erotskim pokretima.
Ona se nakon par minuta samo opustila na krevetu.

Svukla sam svoju spavačicu i legla kraj njenog toplog tijela. Nježno sam je dodirivala i masirala, približavajući se sve više njenom međunožju koje je još uvijek bilo gladno dodira i užitka. Ona je samo blago rastvorila svoje noge i dopustila intimniji pristup njenoj mekoj depiliranoj vulvi.

Uživala sam u tom mekom dodiru, a ona još više, a to mi je dala do znanja tako da se sve više grčila pod mojim prstima koji su joj pričinjali sve veće zadovoljstvo i brzo nakon toga dosegnula je svoj drugi vrhunac za svega nekoliko minuta.
Nakon sto je došla do daha i tiho mi je rekla:

- Željela bi da mi pokažeš kako ono ti zavodiš muške...

- Molim, na što misliš ?

Zatim je tiho i nekako stidljivo izgovorila:

- Ono kako ih jašiš.. na muškima .. dominiraš...

- Misliš da će ti se to svidjeti?

- Molim te, probajmo.

Tad sam ipak polako i puno nježnije nego da je riječ o nekom muškom podigla se i zajašila joj na noge. Odmah poslije sam klizajući sa svojom vulvom po tom toplom tijelu počela moj uspon prema bokovima i tako se savijala da su nam naši pubisi došli točno jedan na drugog. Oba brežuljka su bila tako meka i nježna, samo sam na njenom osjetila po neku dlačicu koja je počela nicati poslije brijanja i tako me pomalo bockala, ali to je samo još više nadraživalo moja čula na mom brežuljku.

Nakon toga sam se uspela još gore i ipak puno nježnije zajašila na njene grudi, koje su bile udobno mekane za razliku od muških.
Cijelo vrijeme sam je pitala:

- Je li to želiš?

- Jeli ti dobro?

- Da li te prejako pritiskam ?

Ona je samo odgovorila:

- Nastavi jače, samo daj, brže, stisni, još...

Na kraju putovanja moje vulve završila sam na njenim ustima, najprije sam još stavila moje usmine na lice i tako je prekrila mojim sokovima da je počela dahtati, tad sam se podigla i okrenula tako da sad gledam njene noge, a moja vulva je još bila na njenom licu.

Polako sam se spuštala sa mojim jezikom prema njenom međunožju koje se sjajilo od znoja na ono malo svjetla što je dopiralo izvana.
Poslije dugih palucanja jezicima po našim intimama i sve ubrzanijih pokreta, nekako istovremeno smo počele završavati nas intimni ples.

Uhvatila sam joj cijelu vulvu ustima i tako je držala i sisala sve dok nisam osjetila moje i njene grčeve sladostrašća koji su se nezaustavljivo približavali našim nutrinama.

Eksplozija orgazma je bila snažna, toliko jaka da smo obje poskakivale na krevetu, na kraju smo se umirile i tako u zagrljaju zaspale.

Ujutro sam se probudila sama na krevetu.


Je li to bio san, želja ili stvarnost?

Lektorirala Rosemarie.






17.04.2009. u 22:44 • 3 KomentaraPrint#

srijeda, 15.04.2009.

99 Mlađe je slađe

Sijedili smo na kauču i pricali ...

- Ma ne brini Ivane, to ti je lako. Evo ovako sjedneš kraj nje kao što sam ja sad kraj tebe i malo pričate !

-Da, znam. Samo ne znam što onda !

- Ma to ti je lako, malo pričate ovako kao ja i ti, onda joj polako dodirneš ruku, ovako … Pa onda je pomiluješ po licu i kažeš joj :
"Kako si ti lijepa djevojka, ne mogu odoljeti, moram te poljubiti i tada je poljubiš"
Jeli ti jasno?

Ivan se ukočio. Da bi ga ohrabrila rekla sam mu:

- Ne, Ivane…tako nećeš ništa postići. Moraš se opustiti i biti romantičan i krenuti. Hajde sad on ponovi moje riječi… uostalom vidio si na filmu kako se to radi.

Tad je Ivan rekao:

- Gospođo Valentina, vi ste tako lijepa žena i ja vam ne mogu odoljeti !

Tad me dodirnuo za ruku i pomilovao po obrazu i približio mi svoje usne i što sam mogla drugo, no mu pokazati kako izgleda jedan ženski poljubac.
Ivan je prihvatio ovu igru, iako mu ja nisam rekla da sve to radi, nego samo da izgovara riječi. Ali on se tako zanio, a i meni je godilo malo podučavanja mladih dečki.

Tad sam osjetila kako mu ruke klize po mojim leđima, a poljupci se spuštaju na moj vrat. Ne znam zašto, ali ga nisam zaustavljala, nego sam nekako očekivala da će on sam stati nakon što isproba poljubac.
Ali on nije stajao, a ja mu nisam rekla da je sad dosta, jer nisam znala odrediti kad je dosta. Mislila sam ga pustiti još malo i još malo, ali jednostavno nisam ga htjela prekidati.

Nekako sam se sjetila riječi njegove majke majke Nele : " Pomozi mu, pomozi mu ... "

Kad me uhvatio za grudi, tad sam se sjetila da ustvari radi sve onako kako je vidio u filmu koji sam mu dala da gleda. Sad mi ga je bilo neugodno prekidati, jer se žalio upravo na to da cure uvijek prekinu kad bi on želio nastaviti.
Tako smo nastavili, a i meni se počelo sviđati.

Kako sam baš tada bila gladna ljubavi jer već par tjedana nisam imala ljubavnika, cijeli nastavak podučavanja mi se na neki način svidio i nisam vise ni ja željela prekinuti, nego sam se uživjela u poduku.
Pomogla sam Ivanu da mi skine ogrtač, a njegova odjeća je skoro sama rastvorila.

Tad sam ugledala njegov nabrekli organ koji se ljeskao na zalazu sunca, čije su zrake ulazile u moju dnevnu sobu. Sve mi je izgledalo nekako nestvarno, kao nastavak filma i jednostavno sam dodirnula usnama taj sjajni glavić i tad sam se potpuno izgubila.

Kad sam osjetila okus mladog soka koji je počeo izlaziti iz vrha njegovog uda, tad sam izgubila orijentaciju i nastavila sam sisati taj lijepi mladi penis koji je cijedio svoje prve naznake orgazma.

Nakon samo par vještih dodira usnama i nekoliko pokreta rukom, našpricao mi je usta puna sperme. Takvu priliku nisam mogla propustiti zbog nikakvih igara, nego sam cijeli ejakulat uz oblizivanje progutala.
To je bio kao eliksir mladosti, o čemu sam upravo prije par dana čitala.

Kad sam pogledala Ivana, njegovo lice je bilo crveno ko kuhani rak. On se ukočio od ne znam ni ja čega i znala sam da ga sada moram još malo opustiti, a moja vlažna maca mi je sugerirala i kako.

U potpunosti sam mu svukla odjeću i nataknula se na njegov ud, koji za razliku od starijih mužjaka nije ni spadao između dvije ejakulacije. Bio je erektiran kao da je sad upravo postigao svoju punu tvrdoću.

Ivan je ležao nepokretno, naslonjen na kauč, a ja sam se samo nataknula na njega. Jahala sam ga i ubrzo opet osjetila njegovo špricanje u mojoj vagini.
Ovaj mladić je stvarno bio pun energije. Nakon toga sam sa ručnikom obrisala višak naših sokova i sjela kraj njega na kauč.
On je tiho kleknuo i rekao mi:

- Hvala !

A tad je počeo ljubiti moje noge i polako se penjao sve više do mojih bedara, koja su se sama od sebe otvorila, tad je on, isto kao i na filmu koji je maloprije gledao, počeo lizati moju macu. Meni se svidjelo, jer je bio malo nespretan, ali sam ga ipak podučila kako se to stručno radi. Nakon još jednog mog orgazma smo se umirili.

Sunce je već u potpunosti zašlo, a tad smo se vratili u grad.

Njegovoj majci Neli sam rekla da mali dobro napreduje i da još moramo neke stvari usavršiti u konverzaciji sa ženama, jer još uvijek je nekako stidljiv i zakazali smo i za idući tjedan sljedeću lekciju iz komunikacije sa "slabijim" spolom.

Savijesna uciteljica.

Lektorirala Rosemarie.

15.04.2009. u 22:39 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 14.04.2009.

98 Stidljivi momak


Negdje 1980 i neke godine…

Društveni život mi je oduvijek bio pun kontakata i poznanstava jer sam imala mnogo prijateljica, rodica, suradnika i poslovnih partnera. Na jednom od naših druženja sa mojim prijateljicama u razgovoru Nela mi se požalila da ima jako stidljivog sina, koji još uvijek nema djevojku i teško uspostavlja kontakt sa ženskim spolom.

Kako sam se oduvijek pomalo bavila problemima mladih, a posebno me je zanimalo društveno - psihološko ponašanje, tako sam se rado ponudila - ne samo tad porazgovarati, nego i pomoći mladom Giovaniu, po našem Ivan.

Sa Nelom sam dogovarala da dođe do mene u bolnicu, ali Nela je bila mišljenja da bi to bilo previše službeno. Njoj je više odgovaralo da ja dođem do njih, pa onako slučajno da započnem razgovor sa Ivanom i tako pokušam dokučiti sto ga muči i nekako pomognem.

Idućeg dana popodne sam došla do Nelinih. Ona je namjestila da svi nekamo odu, a da ostanemo sami samo nas troje. Nakon upoznavanja i uobičajenih fraza i govora Nela je u jednom trenu otišla iz sobe u kuhinju govoreći da nešto mora spremati, tako smo ja i Ivan ostali sami i ja sam počela moj uvodni razgovor kako bi došli do njegovih problema.

Najprije sam ga pitala o fakultetu, jer je tek bio na 2 godini, imao je 20 godina i nekako je polagao ispite uz mnogo učenja.
Tad sam ga zapitala za društvo, sport i čime se bavi.
Pričali smo o svemu i svačemu, a ja sam onda preokrenula priču.

- A izlasci, društvo?

- Pa malo izlazim, nekako mi se društvo razišlo iz gimnazije.

- A curu imaš?

- Pa na ovom fakultetu su uglavnom muški, tako da nemam baš puno prilika za upoznavanje, a kad se i upoznam nemamo baš puno tema za razgovor.

- Kako da ne, pa možete u kino, prošetati, povedi je vani u disko...

- Ne znam, nisam do sad nikad…..

- Što mi misliš reći da nisi imao ništa sa curama. Pa valja ste se ljubili i grlili... ...

- Ne, nisam nijednu ni zagrlio onako malo bolje, samo lagani poljubac na obraz !

- Pa zašto neku ne dovedeš u svoju sobu, tu možete pričati, malo se bolje upoznati i možete se poljubiti i onda znaš sto treba sa curama.

- Ne znam, ne znam što bi poslije toga…ne znam ni kako, nisam nikad, zato mi se ne da ni započinjati ...

Tako je naše vrijeme isteklo, jer se Nela već vratila u dnevnu sobu, a nas smo dvoje pričali već cijeli sat. Tad je Nela poslala Ivana u svoju sobu, a nas dvije smo nastavile razgovor.

- Onda kako je ? Jesi li uspjela ista riješiti, što to njega ustvari muči, što ti misliš Valentina?

- Jako komplicirano, Ivan je dosta sramežljiv i teško uspostavlja veze.

- Trebala bi sa njim još malo duže porazgovarati i vidjeti kako ga osloboditi.

- Za sad nemam neki plan, jer to se ne može riješiti tek tako kako si ti zamislila, sa jednim razgovorom od jednog sata.

- Pa kako ćemo onda, jer on nipošto ne želi ići kod psihologa ili ni sam ne znam kod koga, jer kad mu spomenem bolnicu, on odmah pobjegne u svoju sobu i zaključa se. Jako bi te molila da mu pomogneš, znaš da bi svaka mama sve dala za svoje dijete.

- Ne znam, znaš da to zahtijeva dosta vremena, a sad u proljeće i imam mnogo posla oko vrta u kući i u vikendici, tako da ne znam kad bi to mogla stići.

- Valentina, evo možemo ovako. Ti ga povedi u vikendicu da ti pomogne oko vrta, a ja ću ti srediti ovaj vrt u kući u gradu. I ne samo to, nego ću ti pospremiti kuću, biblioteku i još ću ti pomoći oko tvog znanstvenog rada. Samo uhvati malo vremena da pomogneš mom Ivanu.

- Dobro, dogovoreno !

- Ti se uhvati ovih stvari u gradu, jer ionako kraj moje djece ja ne bi mogla slobodno razgovarati sa Ivanom ovdje. Nego ćemo mi poći u vikendicu, a ti sredi ovo u gradu.

Dogovor je pao i već idući vikend smo sami ja i Ivan krenuli u vikendicu.
Već putem sam polako pripremala Ivana da se opusti i da slobodno priča o svim svojim osjećajima, željama i skrivenim strahovima.

Kad smo došli u vikendicu, najprije smo čistili naneseno lišće, zatim sjekli grmove i granje i na kraju je Ivan ostao kositi travu, a ja sam pripremila ručak. Jeli smo vani na terasi obasjanoj suncem ispred vikendice.

Promatrala sam Ivana koji je već bio kršan momak i onako polurazdjeven je pokazivao snažne mišiće, koji su se od znoja presijavali na suncu. Bilo mi je čudno da takav momak ne nalazi curu.

Tajna njegovog neuspjeha je bila ta što kad bi ostao sam za curom, tad bi zanijemio od nekog straha ili uzbuđenja. Naravno, to sam doznala iz razgovora s njim.
Dok sam pospremala tanjure, a Ivan je završavao sa poslom u vrtu, ja sam smislila kako bi ga opustila i naučila vještini ophođenja sa ženama.
Kad smo obavili naše poslove sjeli smo u dnevnu sobu i opet pričali.
Tada mi je priznao:

- Najveći mi je problem kad jednom ostanem nasamo sa djevojkom neznam što dalje, kako je poljubiti ili to onda …

- KakoNe znaš kako ide dalje?

Da li joj odmah reći - idemo u krevet?

- Ne Ivane, to se radi polako, uz polaganu priču, šaputanje, lagane poljupce, nježne dodire i tek tada dolazi do još veće intime !

Tad sam se sjetila da smo ja i Pier od zadnji put ostavili ovdje u vikendici video sa nekoliko kaseta. Inače, video je onda bio tek u svojim početcima i bio je rijedak i jako skup, tako da smo imali samo jedan , koga smo osali amo tamo, a bio je problem doći i do filmova. Uglavnom smo ih donosili iz Amerike i Njemačke, jer talijanska produkcija je tek počimala..

Tad mi je sinulo da imam jedan ljubavni film na kaseti koji je tad uznemiravao tadašnju javnost. Koliko se sjećam, to je bila Emanuela ili tako nekako. Stavila sam film i gledali smo uz moje i njegove komentare. Kad su počele scene seksa Ivan je u potpunosti zanijemio i vidjela sam da se uzbudio. Tad sam se ja otišla okupati, jer se voda u bojleru ugrijala, a Ivan je sam ostao gledati film do kraja.

Otuširala sam se i onako zamotana u ručnik sam izašla iz kupaone, jer mi je čisto rublje i odjeća bilo u sobi. Ivan me pratio ispod oka kako onako zagrnuta prolazim prema mojoj sobi.

Odjenula sam se u svoje rublje i preko obukla kućnu haljinu.Tad sam se vratila u dnevnu sobu. Film na videu je već završio, a Ivan je crven u licu još uvijek skamenjen nepomično sjedio.

Poslala sam ga da se otušira, jer je bio znojan i još uvijek pun trave i mrvica iz vrta. U međuvremenu sam smislila kako bi ga mogla još malo educirati po pitanju seksa, pa sam pripremila jedan film, koji nije bio porno, ali je bio dosta eksplicitan, a radilo se o stidljivom dečku i iskusnoj dami.

U jednom trenu na vratima se pojavila Ivanova glava i rekao mi je tiho da nema ručnika kojim bi se obrisao. Da, to je bila moja greška, jer sam uzela veliki ručnik i sve ostale koji su bili prljavi od vrta, a zaboravila sam donijeti druge. Odmah sam se uputila i donijela ručnike i pokucala na vrata, ali ništa se nije dogodilo, pa sam pružila ruku unutra i čekala.

Ali opet ništa !

Tad sam zavirila unutra i vidjela Ivana kako sa fenom suši kosu, a golo tijelo mu se onako mokro presijavalo na zalazu sunca, čije su zrake prolazile kroz prozor.
Kad me ugledao nije znao što bi sa sobom. Najprije se malo okrenuo, ali to mi je tek omogućilo da ga pogledam sa svih strana. Na kraju je prišao onako gol i uzeo ručnik i pognute glave se zamotao u njega.

Kad je Ivan izašao ja sam pokrenula film i izašla iz sobe, kako ovdje nismo imali sluškinju, sama sam morala pospremiti sobe za idući tjedan, kad su nam trebali doći poslovni partneri na vikend. Dok sam obavljala pospremanje, Ivan je gledao film.

Kad sam završila, došla s leđa i nije me vidio, pa sam došla sjesti na kauč kraj njega, a tad sam ugledala da ima nabreknute hlače, što je neuspješno pokušavao pokriti rukama. Nasmiješila sam se i pitala ga:

- Jesi li sad nešto naučio?

- Da, na filmu je to sve lako, ali ja još uvijek ne znam kako bi ja sa nekom curom...

- Ma ne brini Ivane, to ti je lako. Evo ovako sjedneš kraj nje kao što sam ja sad kraj tebe i malo pričate !

14.04.2009. u 23:16 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 12.04.2009.

97 Dvospolac

Zvala sam moju mamu i dogovorila sa njom ovaj poseban ili za nekog hitan slučaj. Mama je odmah pristala.

Našli smo se u ordinaciji moje mame i zajedno smo ušli ja i Ferdo.
Skinula sam sa vješalice jedan bijeli mantil i obukla sam se jednako kao mama liječnik i sestra.
Mama me malo čudno pogledala, ali sam joj dala mot da šuti.

Najprije smo pričale sa Ferdom i on nam je ispričao svoju priču.
Sestra ga je zamolila da se svuče iza paravana.
Kad je bio gol, sestra ga je izvagala, izmijerila i namjestila na ginekološki stol, koji jois uvijek nije bio otvoren, nego je ležao ravno na leđima, tijela prekrivenim plahtom.

Tad smo došle iza paravana ja i Mama (liječnica). Ferdo je upitao:

- Da li i ona mora biti prisutna?

Na to je mama odgovorila:

- Svakako, jer Valentinu upravo ovakvi slučajevi radi znanstvenih razloga zanimaju.

Što je naravno bila istina, ali ne baš takva !
Liječnica je počela promatrati Ferda od glave, te sve je diktirala sestri koja je za stolom sve zapisivala na pisaćoj mašini.
Ja sam tiho gledala i komentirala sa:

- Da, tako je, slažem se.

Otkrila je Ferdove grudi i pipakla ga po bradavicama koje su mi sve vise sličile na ženske, prepipavala mu je pazuha, lice i vrat i tražila tko zna koje sve žlijezde, meni nepoznate jer mi to meni nije bila struka.
Malo po malo ga je otkrivala, sve više i tad je ostao gol, jedino mu je bio pokriveni stidni dio.

Komentirala je njegov torzo, uz rijeci tipa femina...(ženskog tipa)
Kad je liječnica uhvatila plahtu i htjela je podići Ferdo ju je uhvatio za ruku i nije dozvolio.
Mama ga je umirila sa riječima :

- Mi smo u bolnici, nemojte se ništa brinuti, vidjela sam dosada sve tipove muških i ženskih.

Što je bila istina. Ali ovakvo nešto dosada nikada nisam, a to mi je tek kasnije rekla.

Napokon je Ferdova ruka popustila i Mama je otkrila taj njegov stidni dio na svijetlo dana. Ferdo je imao karakteristični pubis žene sa dlakama u trokut prema dolje, samo jedan mali tračak dlakavosti je išao u trokut gore.
Tek kasnije mi je bilo jasno zašto.

Tad je mama pozvala sestru koja je pokrila Ferda do glave, postavila držače za noge i namjestila mu noge prema njima.
Ferdo je sad bio u ginekološkom položaju kao neka žena, što je meni izgledalo komično i malo mi je falilo da uprkos profesionalnosti ne puknem od smijeha, jer sam ovo promatrala i sa moje zabavne strane.

Tad je mama otkrila plahtu i obje smo počele zuriti u to međunožje.

- O moj ..... ovakvo nešto se može vidjeti rijetko, samo u knjigama, rekla je mama tiho.

Ja sam gledala i nije mi bilo ništa jasno.
Tad smo nas dvije izašle iza paravana za pisaći stol, a mama je sestru poslala unutra,nešto joj tiho šapnuvši.

Nas dvije smo raspravljale, a mama je uzela na brzinu nekoliko knjiga i gledala slike u njima i čitala na brzinu tektove. Iza paravana su se čuli čudni glasovi.

- Zar baš trebate ?

- Da.

- Neću , ...

- Moramo, jer inace od pregleda nista, doktorica ce se naljutiti...

Na kraju je sve utihnulo, a nas dvije smo proučavale slike i knjige.
Sestra je došla i rekla :

- Ja sam zavrsila, sad se sve vidi ....

Kad smo nas dvije ušle iza paravana, Ferdo je i dalje ležao na leđima na stolu, samo je bila razlika da sad više nije imao karakteristične ženske ni muške dlake, jer je bio potpuno obrijan, sa nogama na stalcima.

Obje smo se zagledale u to međunožje i dugo promatrale to čudo prirode.
Ferdo ili Ferda je imao sve i svašta u svom međunožju. Imao je dvije pravilne usmine povelikih dimenzija za ženu, a kad se gledalo iz drugog kuta malo je sve skupa sličilo na mošnje ili skrotum, iznad toga je bilo nešto što bi se moglo reći kao mali penis u smežuranom stanju, koji je mogao proći i za poveći klitoris.

Mama je sve prepipkavala i mjerila sa plastičnim mjerilom, te dovikivala sestri koja je to pisala.

- Ovo mi sliči na hipospadiju, ali ima vulvu, ili na penis, ili na skrotum, ili ...
Hmmm...

Mama je govorila i komentirala, a ja sam ostala bez riječi, grlo mi je bilo suho kao od straha, ali ovaj put od uzbuđenja.
Tad je mama pokrila Ferda i rekla da ostane još malo tako.
Otišla je do telefona i rekla :

- Možeš doći do mene sa opremom? ...

Nakon nekoliko minuta u bijelom mantilu sa torbom je ušao Antonio, on je bio sluzbeni bolnicki fotograf.
Otvorio je torbu i izvadio foto aparat malo veći nego naši kućni.
Mama mu je dala signal i skupa su otišli iza paravana. Mama je nešto objašnjavala Ferdu. Antonio je slikao i slikao, a blic je blještao svakih pola minute. Sestra je pravila znakove križanja, a ja sam provirivala iza paravana.

Mama je Ferdu stavila malu traku na oči i zalijepila sa flasterom, tako da mu se ne vide oči. Tad ga je fotograf slikao još nekoliko puta sa svih strana i stoječki.

- Ovo je pravi hermafrodit.

Rekla mi je tiho, sto sam od prvog trena i znala, ali do tada tokvo nesto nisam nikad vidijela u praksi, jedino u strucnoj literaturi, jer mi to i nije bila struka.

Antonio je izašao, a mama je još uvijek zurila u knjige i nešto mi tumačila, što nisam do tada niti čula, a ni razumjela.
Tad je došao Ferdo pognute glave, odjeven je sjeo kraj nas.
Mama mu je najprije rekla:

- Kod vas je poseban slucaj...
Možemo vam napraviti malu protezu za na plažu...
Dalje ćemo se dogovoriti kad se konzultiram sa mojom ekipom ....

Izasli smo vani, nisam znala što da pričam sa Ferdom dok smo izlazili iz bolnice.

- Biti će sve dobro, mama će to srediti ...

- Doviđenja, hvala na ...

Rastali smo se.


Ovo je prvi put da sam o tome progovorila nakon 30 godina. Morala sam !

Dvospolaci ili hermafroditi, na engleskom je uobicajen i naziv intersex.
Takvih osoba je na svijetu izmedju 0.1 po nekima, ili do 1%, po drugima. Tocan broj se nikad nece znati.



Znam da etika to ne dozvoljava, ali morala sam to podijeliti sa vama.
Nadam se da mi necete zamijeriti.

Lektorirala Rosemarie.


12.04.2009. u 01:01 • 1 KomentaraPrint#

petak, 10.04.2009.

96 OBIČNI - NEOBIČNI dečko za Editu

Jednog ljeta bili smo na kupanju sa mojom prijateljicom i rodicom Editom, ona je bila, ne samo moja prijateljica, nego i daljnja rodica.
Ništa neobično, ali ipak je bilo nešto neobično, a to je razlog zašto vam pišem ovu priču.

Edita je nakon dugog vremena imala novog ili možda jedinog dečka.
Kako bi se njih oboje malo bolje upoznali, njena majka me zamolila da ih povedem s nama na izlet, ali njih dvoje nisu znali kamo mi to smjeramo, nego smo ih pokupili s autom u našem gradu i odvezli se do luke. U malo mjesto gdje nam je bio vezan brodić u portu. Po našem običaju Pier je sve pripremio. Tek tad su doznali da smo ih pozvali sa našim brodićem na vikend izlet sa našom djecom.

Naše 4 djece - od toga 2 male i 2 velikih iz mog prvog braka, bila su dosta naporna zadaća za čuvati za nas dvoje - mene i Piera.
Tako nam je dobro došlo društvo Edite i Ferda.
Ja sam bila jako radoznala upoznati Editinog dečka, jer ona je imala već skoro 30 godina, a ona je bila još uvijek neudata.

Od trenutka kad sam ga ugledala, Ferdo mi je odmah bio malo neobičan, jer sam primijetila da nema karakterističnu mušku bradu i brkove, ali nisam ništa rekla, samo sam primijetila za sebe. Najprije nisu htjeli s nama na kupanje, jer nisu imali kupaće. Nekako sam ih uvjerila da to nije važno, jer mi ionako idemo na izlet, a da se mogu ili ne moraju kupati, pa ako požele onda ću im ja dati našu opremu, jer imamo sve duplo i rezerve za svih.
Na kraju su pristali.

Odvezli smo se na jednu od naših malo udaljenijih plaža gdje je bilo manje kupača i tamo se iskrcali na obalu i oformili naš dnevni kamp.
Tu smo se svi mogli kupati, jer je bilo mjesta za moju stariju djecu i plićak za moju mlađu, koja još nisu znala plivati, jer su bila mala.

Svi smo se presvukli u kupaće kostime, osim Ferda, koji je stajao u košulji i hlačama. Nikako ga nismo mogli nagovoriti da se svuče u kupaće kao i mi.
Edita je isto bila iznenađena sa novom situacijom i nekako je ispalo da ja kao najstarija i najiskusnija pokušam nešto pametno napraviti.

Svi su otišli iz brodića, a ja i Ferdo smo ostali da ga nekako uvjerim da se okupa. Nakon pola sata uvjeravanja Ferdo je još bio odjeven, a ja već crvena od bijesa jer se nismo pomakli sa početne točke.
Na kraju sam rekla :

- Ako se ti ne obučeš u kupaće, ja ću se skinuti gola i pozvaću Piera da i tebe skine do gola i tako ćemo se kupati.

Kad sam to izrekla, nešto se u Ferdovoj glavi pomaklo i nekako je pristao.
Ali smo opet bili skoro na istom jer nikako nije želio skinuti niti košulju, a ni hlače. Stalno je nešto izmišljao- da ce ga opeći sunce, pa da se srami, pa sto glupih izgovora.
Na kraju sam izasla i povikala:

- Pier, dođi !

Na to me Ferdo zamolio da ga ne zovem, nego da pristaje na sve moje uvjete.

- Nećeš se smijati ?

- Neću, samo hajde više obuci te kupaće.

Polako je skinuo košulju i sakrivao se leđima od mene.
Odmah sam shvatila da nešto krije i rekla:

- Ferdo, bilo što da kriješ, kad tad ću ja ili tvoja Edita to doznati i najbolje je da mi to odmah kažeš.

Kad sam ga nasilu okrenula put mene vidjela sam da ima za muškarca malo veće grudi, onako na špic, kao mlada djevojka.
Odmah sam mu rekla :

- Ne brini ništa, to je sasvim uobičajena stvar, nemoj se skrivati jer tako još više privlačiš pažnju, pravi se kao da ništa nije, a uostalom pogledaj Piera. On ima iste grudi kao i ti.

To je naravno bila laž, jer Pier je imao grudni kos i mišiće sportaša, a Ferdo ženskaste cice. Jedino što su imali zajedničkog je bilo da su im obojici bile velike grudi, Pieru od mišića, a Ferdu vjerojatno od hormona. Nakon sto sam pozvala Piera da pokaže svoj torzo, Ferdo se umirio i sad je prešao na drugu fazu oblačenja kupaćih. Zamolio me da izađem iz kabine dok se ne presvuče. Ja sam i to učinila !

Kako nikako nije izlazio, pogledala sam što radi kroz mali prozorčič, a on me nije vidio, ali sam ja vidjela njega, nešto je gledao i namještao sprijeda oko genitalija. Tad sam ga pozvala i pitala:

- Je li idemo, jer mi je više dosadilo čekati.

Nekako je izašao, kad sam ga pogledala, meni je izgledao sasvim normalno, osim sto nije bio baš runjav, nego vise čosav. Pogledala sam mu prema međunožju i sasvim je dobro izgledao, jer je imao dobro popunjene kupaće. Onako kako izgleda svaki drugi muškarac sa spolnom opremom u kupaćim. Na prvi pogled sve je bilo u redu.

Izašli smo napokon na plažu i svi skupa se kupali, jeli, sunčali se i pričali.
Poslije popodnevnog kupanja smo se igrali sa loptom i bacali po plićaku, dok je neko naizmjence čuvao moju manju djecu. Kad smo se već dobro umorili primijetila sam nešto neobično. Ferdo nije više imao ništa ispupčeno u kupaćim, nego je izgledao kao ženska - bez ispupčenja naprijed. Još sam jedanputa dobro pogledala dok je hodao i to mi je bilo jako čudno. Jer uvijek kad muški izađu iz mora pogledam kako im stoji njihova oprema u kupaćim. To mi je neka navika procjenjivanja veličine. Moj Pier nije baš bio obdaren, ali Ferdo je za njim zaostajao puno, ustvari neusporedivo. Jer Ferdo nije imao sad ništa, a prije jebio dobro popunjen - jer sam vidjela. Ništa nisam rekla, ali sam se cijelo vrijeme premišljala kako je to moguće i stalno pogledavala.
U jednom trenu Pier je povikao:

- Vidi sto sam pronašao u moru, kuhinjsku krpu istu onakvu kakvu imamo mi na brodu. Ne znam kad nam je ispala...

U tom trenu Ferdo je pogledao sebi u međunožje i brzinom mačke zgrabio jedan ručnik i pokrio se oko struka. Ovo sad, čini mi se da sam samo ja primijetila i shvatila, pa sam Pieru rekla da mi da krpu, jer sam je vjerojatno ja izgubila. Kad su se svi pokupili prema brodu, ostali smo samo ja i Ferdo, a sunce je već počelo zalaziti na plaži.
Ferdu sam rekla :

- Vjerojatno si ti ovo izgubio.

Tad sam mu pružila krpu.
Ferdo je rekao.

- Nisam !

- Ali ja sam vidjela što ti nedostaje !

I dalje mu pružajući krpu da je uzme, na kraju ju je ipak zgrabio iako nije znao kud bi s njom. Rekla sam mu:

- Stavi je tamo gdje je bila prije.

Dok je namještao krpu u kupaće, ja sam držala ručnik i skrivala ga od ostalih malobrojnih kupaca. Usput sam gledala što on to ima, ali nije imao doslovce ništa. Bio je žensko ili se meni samo tako činilo.

- Izgleda da bas i nisi opremljen kao muški.

Tihim glasom sam rekla. Što je ipak bilo dosta grubo, s obzirom na ono što sam vidjela. Ferdo se zacrvenio i najprije ništa nije govorio.
Nato sam ja rekla:

- Moja majka je urolog - specijalista, pa ako misliš da ostanete prijatelji - ti i Edita, moraš mi reći istinu.

Nakon šutnje, tiho je izgovorio:

- Tako sam rođen.

- Dođi kod nas u bolnicu u ponedjeljak.

Nakon malo prepiranja i uvjeravanja napokon je pristao.

Lektorirala Rosemarie.


10.04.2009. u 23:52 • 3 KomentaraPrint#

95 Ključ ljubavi

- Andrea hoćeš da ti opet pocuclam tvoj lijepi nježnik? Ali ovaj put ti neću piersati ništa i obećavam neće biti bolno, ali znaš da češ ipak nešto morati pretrpjeti.

- Pristaješ li na igru?

- Da, gospođo!

Andrea je imao povez na očima, pa sam ja skinula svoja zubala i počela lagano masirati taj lijepi ud sa rupicom. Bio je jako osjetljiv i nije mu trebalo dugo vremena da se počnem naslađivati sa sokovima muškosti.
Kad su mi usta bila puna sperme, nisam željela biti egoista, pa sam sokove podijelila sa Andreom, tako što sam mu pola spreme vratila u njegova usta.

Poslije toga sam iz ormarića izabrala odgovarajuću cijev koja je služila kao pojas nevinosti Pieru i nataknula sam je na penis. Uz puno muke uspijela sam provući lokot kroz dio cijevi i rupicu od Princ Alberta, ovo sam uspjela tek nakon što sam namazala sve sa vazelinom, jer je rupica na udu bila knap za lokot i Andrea je cvilio dok mu nisam uspjela provući lokot na mjesto.

- Ovo će te spriječiti da se seksaš sa Anom prije nego se oženite, jer pristojni vjernici tek u braku ispunjavaju svoju pohotu. Od sad pa nadalje se nećemo više viđati petkom.

- Da, gospođo!

- I nemoj se vise depilirati !

Andrea je samo šutio.

Nakon tjedan dana sam opet pozvala Anu i pitala je što ima novog?
Ana je rekla da su izašli par puta. Posebno ju je zabrinjavala činjenica,
što Andrea odbija da odu kod nje ili kod njega u sobu, a ona više ne može čekati .

Andreu sam u prolazu priupitala kako mu se čini Ana.
Andrea je odgovorio da je malo neobična i da mu se čini da je šutljiva.

- Ne brini Andrea, što će ti žena koja samo priča, tebi treba žena koja šuti i vodi domaćinstvo.

- Ne znam, nisam siguran da je to baš djevojka za mene...

Pozvala sam ga u moj ured i dugo smo razgovarali.
Ali ako se vas dvoje oženite, mislim da ti mogu pomoći. Evo ja ću ti srediti da postaneš šef i dobiti ćeš duplo veću plaću, a ako odbiješ, nisam sigurna da ćeš vise moći vršiti dužnost šefa, koju sad radiš...

- Ah, sad sam shvatio !

Nakon par dana oboje su došli kod nas kući i javili veselu vijest da su se odlučili vjeriti i prijavili za brak.
Obećala sam im oboje moju podršku i pomoć.

Nakon povratka Ete sa liječenja od alkohola uspjela sam je odgovoriti od namjere da se vrati na posao u bolnicu i nagovorila sam je da ode. Ona me poslušala, kad je shvatila da nema moju podršku i da ću je samo kontrolirati i čekati njenu prvu grešku.

Nekako sam uspjela srediti da Andrea, par mjeseci poslije, a točno tog mjeseca kad se budu ženili postane šef, iako me radi toga zvao ministar, jer nekoliko se je liječnika bunilo kako oni nisu izabrani, a ja sam mu priopćila, da oni ne rade na tom Odjelu.

Na svečanoj večeri na dan njihovog vjenčanja, svakome sam uručila njegovu kuvertu.
Kako sam bila kuma i sjedila odmah do njih, gledala sam kako Ana otvara kuvertu, pregledava je i odmah mi u lice odgovori :

- Pa nema novaca unutra ...

- Ana ima, samo ih ne vidiš !

Ana je opet pregledala sve i rekla:

- Teta nema, što me zaje...

- Ana ima samo moraš pročitati !

Ana je pročitala i zbunjeno gledala gledala u papir.
To je bilo rješenje da se Ani dodjeljuje plaća specijalizirane sestre za ....
Nevažno sad, znate i sami što je radila, a to novo mjesto sam ja izmislila samo da joj povećam plaću. Kad bi ostale sestre doznale za to, sve bi se pobunile. Zato sam joj rekla da nikome ne govori ništa, jer ako ostale doznaju za njenu plaću, da ću joj morati sve smanjiti.

Ona se ustala i poljubila me.

Andrea je otvorio svoju kuvertu i odmah me došao poljubiti. I usput mi na uho šapnuo :

- Ja sam još uvijek zaključan !

- Ne brini Andrea, ja ću to riješiti !

Ispred njih dvoje sam Andreu predala malu kutijicu.

- Unutra je poklon za Anu. Otvori i daj joj ga odmah !

Andrea je poslušao i otvorio kutijicu za nakit.
Polako je podigao zlatni lančić, na kojem je umjesto privjeska visio ključ.
Andrea se malo zacrvenio i zbunio.
Tad sam ja rekla :

- Andrea, stavi mladoj poklon na vrat !

Ana je upitala :

- Što otvara taj ključ....

Ja sam odgovorila :

- To je ključ vaše bračne sreće i nikad ga nemoj skidati sa vrata !

Oboje su mi se zahvalili, ipak Andreova zahvala je bila malo kiselog okusa.
Svadbena večer je protekla u veselju i oko ponoći smo se razišli kućama.
U jedan sat po ponoći mi je zazvonio telefon.

Bila je Ana.

- Teta , ovaj dečko nije onakav kojeg si mi obećala.

- Ovaj je sav dlakav, a ja hoću onog obrijanog.

Moja prva reakcija je bio gromoglasan smijeh, kojeg nam je i inače priređivala Ana. Kad sam se malo umirila, rekla sam joj :

- Ana, to je tvoj dečko ! Samo ako ga zeliš onakvog kakvog si vidjela, znaš i sama što ti je činiti, isto što radiš na poslu.

- Ah to ... dobro teta !

Bum..., slušalica se poklopila.

Kad sam idući put vidjela golupčiće na poslu,oboje su sijali od zadovoljstva, kao da ih je neko upravo iznenadio sa glavnom nagradom na Loto.
Svi su se divili Ani, kako je uspjela onako smotana udati se za liječnika, a Andreu su sve svi divili kako ima najljepšu ženu. Vjerojatno niko nije znao da smo je podučili da se u društvu nepoznatih samo smješka i odobrava svaki razgovor.

Prije par godina sam vidjela Andrea i Anu, na vratu joj je bio lančić sa malim ključićem. Ana je bila nasmijana i vedra.
Kad me ugledala zagrlila me i rekla tiho na moje uho :

- Hvala teta...

Oko njih je bila grupa vesele djece svi jedan drugom do uha !


Lektorirala Rosemarie.

10.04.2009. u 01:30 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 09.04.2009.

94 Kako spojiti dvije ljubavi

Oduvijek sam voljela pomagati ljudima i rješavati više problema jednom dobrom odlukom.

Moja rodica Ana je opet došla kod mene i opet tražila da joj sredim seansu sa Andreom, iako ona nije znala tko je on, jer je bio maskiran , odnosno imao je povez na očima, tako da ga nije po ničemu prepoznala, iako su radili u istoj bolnici.

Nakon ponovnog razgovora doznala sam da Ana ima još želja osim samog seksa. Nakon dugog nagovaranja njene majke, upravo sad joj je došla ideja da bi se željela udati. Pitala sam je:

- Ana, da li ti se taj dečko sviđa, iako ga nisi nikad vidjela ni razgovarala sa njim?

- Da, baš takvog želim i ja ga hoću imati !,.Otkrijte mi tko je on i ja ću ga pitati hoće li se udati za mene.

Ana je bila brzopleta i po ponašanju oduvijek posebna, ono što bi ona sebi zacrtala, to je danima inzistirala da i ostvari.
Znala sam da ću joj kad tad morati pomoći ispuniti njenu želju, ali nisam znala kako to izvesti, jer je bio veliki nesrazmjer između intelektualnog nivoa njih dvoje. I ne vjerujem da bi se oni složili tek tako slučajno, jer su oboje bili posebni. Anu sam uvjerila da ću je upoznati sa jednim dečkom kad pronađem pravog.

Već sam bila i zaboravila na moje obećanje, kad mi je jednog dana došao Andrea jako tužan i rekao da je ostao sam, jer mu je i drugi roditelj preminuo, a sve se to dogodilo u zadnjih mjesec dana.
Dala sam sućut i rekla da ću mu pomoći.
Mjesec dana nakon tog događaja, Andreu sam susretala sve rijeđe, a kad smo se sreli na poslu izgledao je jako tužan i razočaran.

Razgovorali smo i potužio mi se da odkada je sam, da si ne može organizirati svoj zivot i da nezna što će.
Predložila sam mu da nađe neku djevojku. On je odgovorio da bi rado, ali da mu je problem pronaći pravu, jer uvijek kad on želi poznanstvo sa nekom, ta je ili udata ili ne želi biti sa njim.
Obećala sam mu da ću mu ja pomoći.

Sad kad mi se ideja potpuno razvila, trebala sam smisliti još samo način kako to izvesti. Kako nisam imala puno posla pokušavala sam to riješiti.
Znala sam, da ako im kažem ko su bili ljubavnici ili ako ih samo upoznam da će se to pretvoriti u brzu seksualnu vezu i ništa više od toga. Trebala sam smisliti nešto puno bolje i trajnije.

Uzela sam nekoliko kartona sa podacima mojih zaposlenica, među kojima je bio i Anin. Da bi vam ipak pojasnila kako izgleda, moram vam reći da je Ana bila izuzetno lijepa dijevojka, ali njene intelektulane sposobnosti nisu na nivou njene ljepote. Tako kad progovori i izvali neku glupost, potencijalni dečki bi se samo nasmijali i nisu je nikad uzimali za ozbiljnog partnera.

Namjerno sam uz Anin karton podmetnula još nekoliko kartona od drugih ružnijih i starijih žena koje sam imala zaposlene.
Pozvala sam Andreu i nakon dužeg razgovora i definiranja njegovih želja, zaključili smo da on želi dobru domaćicu, vještu ljubavnicu - koja bi vodila računa o njihovom braku i njemu.

Objasnila sam mu da neka njegova kolegica liječnica teško da može biti predana domaćica, jer je zauzeta sa poslom i karijerom.
U razgovoru sam mu pokazala slike koje sam pripremila i pitala ga koja bi po izgledu djevojka njemu bila draga, samo onako orijentaciono da znam njegove želje.

Već prema mom očekivanju izdvojio je Aninu sliku, jer se po svojoj ljepoti isticala iznad svih. Nakon razgovora, sam mu rekla da ću mu pronaći neku sličnu djevojku ili baš nju.

Nakon par dana sam javila Andreu radosnu vijest.

- Upoznati ću te sa Anom !

Pozvala sam oboje mojih golupčića kod mene na večeru.
Po preporuci njene mame Ani sam javila kako da se obuče, našminka i kako da uredi frizuru. Ani sam preporučila da priča što manje i da sve što kažem ja ili Andrea odobrava sa par fraza. To sam morala napraviti, jer je Ana bila poznata po svojim smiješnim komentarima na svim druženjima, a ja nisam željela da upropasti njihov prvi susret.

Oboje mladih, iako je Ana imala trideset i nešto, a Andrea oko 26, su bili dotjerani kao manekenke kad su došli kod mene.
Priredila sam im svečanu večeru i vodila razgovor, jer su oboje šutili kao ribe. Pustila sam im romantični film o dvoje zaljubljenih, sredila da razmjene brojeve telefona, jer sam Anu nagovorila da pozove Andreu da joj pomogne nešto u kući.

Sutradan sam pozvala Anu da je pitam što misli. Ana je po svom brzopletom i nepromišljenom običaju rekla:

- Jedva čekam da ga pozovem doma i da vodimo ljubav.

- Ne Ana, ako to napraviš, misliti će da si jeftina cura i dobiti ćeš samo seks, a od braka neće biti ništa.

Nekako sam je uspjela, ili sam bar tako mislila, nagovoriti da odustane od brzopletog seksa. Poznavajući Anu, znala sam da neće biti dovoljno samo preporuka da odustane od svojih namjera, trebalo je i Andreu odgovoriti da se poseksaju odmah.

Odmah sam pozvala Andreu na razgovor.
On je rekao da je Ana izuzetno lijepa i prava seks bomba.
Kad je on otišao, razmišljala sam i nadala se da će njihova veza uspjeti.
Samo je postojao taj jedan problem, ako se uhvate seksa, ništa od želje za brakom. Zato sam smislila novi plan.

Zakazala sam sa Andreom susret u našem stanu odmah poslije posla..
Ovo ga je iznenadilo, jer nije bio petak, ali je pristao.
Na brzinu sam otišla kući i uzela jednu od cijevčica koje je Pier imao u radioni, a koje su bili prototipovi njegovog pojasa nevinosti, a sad su stajali u jednoj kutiji za koju sam ja znala gdje je.

Izabrala sam nekoliko cijevčica i probala jedan mali lokotić. Dalo se zaključati kroz samo jednu rupu, jer Pier je imao izbušen frenulum, a Andrea je imao Princ Albert. Tako da je smjer rupe bio bio zakrenut za 90 stupnjeva.

Opet sam došla ranije i pripremila novu igru.
Kad se Andrea otuširao, čekala sam ga u fotelji i pregledala njegov ud i njegov piercing. Još je uvijek bio malo bolan kad bi ga povukla za prsten.
Skinula sam mu prsten sa posebnim klještima i poslala na krevet.

Sad sam mu priredila novu predstavu, prvi seks poslije njegovog piercinga. Trebao je biti ugodan, zato sam se potrudila da mu uljepšam taj doživljaj.
Najprije sam sjela na njegovo lice. To je bila uvertira za svaki naš susret i uvjet, jer tek nakon mog orgazma bi dobio olakšanje.

- Andrea, je li ti se svidjelo ono zadnji put?

- Da gospođo, rado bi opet osjetio vaše nježne usne na mom ... Samo ono poslije je bilo bolno iskustvo...


Lektorirala Rosemarie.


Kako sam mu ugodila i saznati cete u iducem nastavku price.

09.04.2009. u 02:19 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 07.04.2009.

93 Princ Albert

Andrea je malo cvilio, ali mu nisam nanosila jaku bol, tad sam dezinficirala njegov nježnik i počela mjeriti i odmjeravati. Dok sam ga prepipavala ud mu se digao, a to nije bilo po mom planu, trebalo ga je odmah spustiti, a nisam željela da to bude na erotski način, jer tako bi moglo trajati do jutra.

Ovaj put sam odlučila nasilno spustiti mu nježnik i dovesti ga u stanje opuštenosti. Jednini način je bio, da donesem nekoliko kockica leda iz frižidera. Najprije polagano, pa onda sve prisnije sam mu mazala ud s ledom, sve dok se nije u potpunosti opustio. Led sam spremila sa strane, ako opet zatreba.

Ponovno sam ga premjeravala, što se u prvi mah i činilo jako lako, ali tako mekani i sklizak organ mi je bježao iz ruku i uvijek se okretao na krivu stranu.
Napokon sam bez ikakvog mjerenja odlučila sve napraviti po osjećaju.
Uzela sam anestetik u speju, pošpricala po otvoru uretre i po cijelom glaviću penisa.

Kad sam ga nakon desetak minuta upitala:

- Osjećaš li nešto.

Pritom sam ga sa malom iglicom bockala. Kad je odgovor bio

- Ne, ništa posebno...

Tad sam mu pred krilo stavila komad drva, na to drvo pluteni čep od damižane. Problem mi je bio kožicu namjestiti da ne smeta, prepucij se uvijek vraćao preko glavića i najzad sam se sjetila i sa flasterom ga cijelog oblijepila prema tijelu penisa i pubisu, ovo je bilo puno lakše, jer nije imao dlaka, zato sam uvijek tražila da dođe obrijan.

Uzela sam iglu od neke posebne namjene broj 3, što je bio promjer 3 mm . Plastičnu kapu za iglu sam uvukla u uretru i kroz nju veliku iglu, sve sam postavila na pluteni čep i sa malim čekićem udarila po kraju igle.
Andrea se stresao i jauknuo, igla je prošla kroz uretru i izašla na donjem dijelu glavića kraj frenuluma.

Krvi nije bilo uopće. Kad sam pokušala izvući iglu van da je zamijenim sa prstenom, krv je počela teći. To nije bila dobra metoda, tad sam se sjetila uputa piercera koje sam još davno proučavala. Na vrh igle u njenu cijev sam umetnula istanjeni kraj ringa i sve skupa provukla nazad kroz probušenu rupu, na trenutak je opet potekla krv, ali kad sam namjestila ring na odgovarajuće mjesto odmah je prestala.

U otvor uretre sam uvukla kateter i sve sam zasula sa praškom za rane i zavila sa zavojem, što je dosta teško izvesti na penisu. Uz pomoć flastera sam sve zalijepila.

Tad sam odvezala oči i ruke Andreu i pitala ga kako je.
On je bio zbunjen i oznojen, ali nije uopće vikao tijekom piercanja, osim onog jednog AAAAAA. Pohvalila sam njegovo ponašanje i objasnila da sad ima ustvari Princ Albert.

Andrea me gledao zbunjeno, ali sam ga podsjetila da je to prsten, kao protuteža mojem nakitu, koji je vidio i za koji je rekao da mu se sviđa i da bi i on želio imati. Na kraju sam mu objasnila da kao liječnik točno zna sto treba raditi kako bi mu rana zacijelila brzo i da će biti oduševljen sa svojim intimnim nakitom. Pomogla sam mu da se obuče i odvezla sam ga kući.

Na rastanku sam ga poljubila više puta i pohvalila ga za dobro držanje i muškost. Andrea je uzeo par dana slobodno, što sam mu ja i odobrila, a nakon toga došao raditi normalno.

Nakon par mjeseci piercing mu je potpuno zacijelio, a nakon nekoliko mjeseci ud mu je opet bio u punoj funkciji, ali to ja više nisam provjeravala nego neko drugi, a kako i zašto su se događaji tako razvili...


Lektorirala Rosemarie.


čitati ćete u u jednoj od mojih sljedećih priča.



07.04.2009. u 01:11 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 05.04.2009.

92 Dali on zna što slijedi ?

Moj nemirni duh u seksu nikad ne može biti zadovoljan sa onim što ima, pa tako sam opet poželjela nešto novo.
Ovaj put sam željela malo dominacije nad Andreom. Smislila sam nešto novo za njega, a za mene je to bio novi izazov - uvijek veći od prethodnog.

Kako vam ne bi prerano otkrila zagonetku priče, početi ću onako kako su se događaji i odvijali.
Kad sam dobila nove uzorke različite medicinske opreme, u jednom trenu sam se zagledala u nove vrste igala za najrazličitije namjene, koje mi je donio jedan trgovac. Po običaju sam ga pustila da malo čeka dok ne utvrdim potrebe i napravim listu, a to je ponekad trajalo i danima, tjednima, mjesecima.

Neke od tih stvari sam podijelila na probu mojim liječnicima, a nekoliko sitnica sam zadržala. Tad mi je pala na pamet nova zamisao.
Petak - moj dan za seksualnu rekreaciju sam ovaj put jedva dočekala, došla sam ranije i sve pripremila.

Ovaj put sam se obukla u odoru liječnika, bijeli mantil odozgo, a ispod izazovno bijelo rublje i bijele čarape sa halterima. Gaćice su bile otvorene rasporom po sredini koji se preklapao i bio je od čipke, tako da sam taj otvor mogla prekriti ili preklopiti tako da moje usmine budu nevidljive.

Kako sam već odavno imala pircane labie, tog dana sam odlučila staviti najveće ringove koje sam imala, htjela sam Andreu napraviti priredbu, jer me on skoro nikad nije ni vidio potpuno golu. Kad bi došlo vrijeme lizanja, ja bi mu uvijek navukla povez na oči, to je bio dio mog programa dominacije i potčinjavanja.

Kad je Andrea stigao i vidio me u bijeloj varijanti i sam je znao da slijedi neka nova igra. Kako smo oboje dolazili sa posla, uvijek bi se prije naših igrica okupali, tako sam ga i tog dana poslala u kupaonu. Kad je izašao, umjesto na njegovo uobičajeno mjesto na krevetu, gdje je trebao biti svezan, poslala sam ga u fotelju. Stavila sam nježnu muziku da upotpuni moj preformans za ovaj posebni dan.

- Dali ti se sviđaju doktorice?

- Da gospođo !

- A bi li volio malo pogledati što doktorice nose ispod ?

- Da gospođo !

- Onda me gledaj !

U ritmu muzike sam polako počela otkopčavati svoju kutu, botun po botun, jedan od odzgo, pa jedan odozdo, onda bi se okrenula i pokazala mu čipkaste detalje rublja, pa nastavila sve dok se kuta nije rastvorila, tad sam sa njom mahala, otvarala je i zatvarala dok cijela nije bila otvorena i na kraju sam je svukla u potpunosti.

Ostala sam u korzetu i onim gaćicama što malo pokrivaju, a malo otkrivaju. Tad sam mu naredila da klekne ispred fotelje i čeka.
Ispred njegovog lica sam rastvarala čipku na gaćicama sve više i više, sve dok mu nisam razotkrila moje usmine i dok nije vidio moj intimni nakit.

- Sviđa ti se ? ...Da li ti se jako sviđa nakit na genitallijama?

- O da, gospođo !

- Želiš ga dodirnuti ?

- O da, gospođo !.

- Da se ne bi previše uzbudio pokriti ću ti oči, a to ćemo najbolje obaviti na krevetu, slažeš se?

-Da gospodjo !

Svezala sam Andrea i pokrila mu oči, sad je bio u svom uobičajenom mraku i prepušten svojoj taktilnoj osjetljivosti i tako punio svoju maštu i više nego da mu je sve bilo pokazano.

Popela sam se na njegovo lice i nasjela sa mojom vulvom na njega.
Pustila sam mu da istražuje sa jezikom moje prstenove na usminama.
Gledala sam njegov nježnik koji je već od početka mog plesa bio tvrd, tako da su mu se ocrtavale sve žilice, mislila sam da će puknuti kako je stajao.

Tad sam se namjestila tako da jezikom stimulira moj klitoris i jako brzo došla do orgazma. Dalje klasični odnos nisam željela, jer nisam željela njegov nježnik previše ostrugati.

- Sad je red na tebe Andrea.

Lagano sam prešla rukama preko nježnika, tako da ga još više narajcam.

- Što bi najviše volio - jahanje ili možda ručni rad, ali mislim da je cuclanje ono čega si najviše željan, jesam li u pravu?

- Da gospođo !

- Ali znaš da takva želja ima svoju cijenu, jesi li spreman poslije toga potpuno mi se potčiniti, ili da te ostavim ovako nabreknutog?

- Molim vas gospođo olakšajte me, na sve pristajem .

- Bravo, znala sam da si pravi ljubavnik.

Izvadila sam zubala i tako potpuno mekanih desni spustila se na Andreov nježnik. Najprije sam ga lizala samo površno i stalno zapitkivala:

- Dali ti se ovo sviđa, da nastavim?

Odgovori su bili uvijek isti:

- Molim vas gospođo samo nastavite, na sve pristajem !

Nakon ovako umiljatog pristanka počela sam slasnije dudati taj lijepi nježnik koji mi je pružao slatki okus muškosti. Nastavila sam, a kad sam vidjela da je blizu pražnjenje, zastala sam i opet upitala:

- Da li ti se ovo sviđa, znaš da ćeš poslije ovog morati ispuniti moje zahtjeve. Da progutam tvog tvog mačka i njegovu spermu?
Znaš da takvo sto ne može imati svaki mali liječnik, da mu ravnateljica poduda i proguta spermu, ta stvar ima svoju cijenu, pristaješ?

Odgovori su bili uvijek isti.

- Molim vas gospođo, na sve pristajem .

Uklizala sam taj fini nježnik sve do grla i pustila ga nesmetano bez smetnje zuba da klizi po mojim ustima, a tad se počeo grčiti i špricati okus je bio predivan, istovremeno blag i jak - muški. Brzo i temeljito sam ispraznila Andreova jaja, tako da sam mogla preći na slijedeći korak.
Kad se Andrea opustio, a nježnik mu splasnuo, prišla sam mu sa posebnim spekulumom za uretru i počela pregledavati i širiti njegov izlaz na nježniku.

Zasto sam sve to radila i sto ce biti dalje, slijedi u nastavku price.


Lektorirala Rosemarie.

05.04.2009. u 23:55 • 1 KomentaraPrint#

91 Nekad život piše prave humoreske

Znam da ce vam ova prica sliciti na humor, ali i takve stvari se dogadjaju.

Obećala sam vam da ću ispričati i ono što je mislila jedna moja rodica o mom rođendanu. Ali da bi vam sve okolnosti bile potpuno jasne, moram početi ispočetka.

Ana je bila moja daljnja rodica, a imala je oduvijek raznih problema jer je bila malo smotana. Medicinsku školu je jedva završila, jer nikako neke stvari nije mogla shvatiti i naučiti. Uz moju pomoć i nekih mojih poznanstava, uspjela ju je nakon par ponavljanja razreda završiti, a ja sam je zaposlila u moju bolnicu.

Kao izučena medicinska sestra trebala je sve te poslove znati obavljati, ali uvijek postoji ono - ali.
Kad je nakon početničkog staža počela samostalno raditi, odmah u početku je napravila nekoliko skoro katastrofalnih pogrešaka, naprimijer kad je zamijenila lijekove pacijentima.

Jasno to sam jedva uspjela izgladiti i morala sam je premjestiti na niže radno mjesto. Kako joj nisam htjela smanjiti i plaću, smislila sam rješenje.
Premjestila sam je na ginekologiju, u rađaonu.

Tamo joj je bila dužnost da zaprimi žene, uzme im odjeću, pomogne obući spavačice, obrije ih i da im napravi klistir i ostale potrebe kad bi došle u bolnicu. Ovo je naučila uz pomoć jedne iskusnije sestre, iako je u početku izrezala nekoliko trudnica. Kad se uhodala, postala je stručnjak u svom poslu.

S njom više nisam imala problema, ali sam je povremeno pozivala na moje rođendane i ostala slavlja, jer je i nakon 30 još uvijek bila cura - neudana.
Dosta dugo nakon čuvenog rođendana, prilikom jednog skupa kod mene, Ana me upitala:

- Valentina, htjela sam vas nešto pitati. Ona konobarica, jeli bila muško ili žensko?

- Muško !

- Ma znate ja još uvijek ... nemam dečka … i nikad nisam bila sa muškarcem. Mislim… znate sto mislim. Pa sam mislila da mi nekako pomognete, jer ona konobarica mi se jako svidijela. Trebala bih nekoga tko bi mi pomogao da više ne budem djevica, jer su se sve moje kolegice udale i pričaju kako se je... sa svojim muževima i dečkima, a ja sam htjela isto, samo nikako da nađem nekog tko bi me htio poje.., ali se i jako bojim da on ne navali na mene, ja bi to nekako ... .

- Aha …, znači za početak bi ti željela bar da probaš sa muškim, ako sam dobro shvatila !

- Da, da baš to, samo ne znam kako.

- Dobro, ja ću već nešto smisliti.

Od tad je prošlo neko vrijeme i ja sam na zadato obećanje već pomalo zaboravila, sve do jednog trenutka.

Ja i Andrea smo isprobali sve vrste igrica i nekako smo već pali u monotoniju, jer nisam mogla smisliti ništo novo. Tad mi je palo mi je na pamet kako bi bilo, da smislim neku novotariju, da uvedem jednu novu igru, a da u to nekako uključim i Anu. I smislila sam.

Idućeg petka sam sa sobom u stan dovela Anu, došle smo ranije i rekla sam joj da se sakrije u jednu malu sobicu u koju nitko nije zalazio.
Kad je došao Andrea, rekla sam mu da za danas imam nešto posebno na programu, a kao i obično sam uživala da mu vežem oči i da se iživljavam i dominiram nad njim, tako da me dosad nikad nije vidio potpuno golu.

Nakon što sam ga zavezala za krevet i zajašila mu na lice, pa kad me dobro polizao i kad sam dobila moju dozu orgazma za taj dan, obukla sam kućnu haljinu i potom sam mogla preći na drugi dio plana.

Ani sam rekla:

- U sobi je muškarac, zavezan je za krevet, ima zavezane oči i ti možeš raditi što te volja sa njim, neće te prepoznati. Evo ti ga…

-Kad budeš gotova zovi me !

Dovela sam Anu u sobu i izašla u onu malu sobicu gdje je bila Ana do tad.
Nakon sat vremena, ništa se nije dogodilo, ali sam čula Andreov glas kako me zove. Polako sam krenula vidjeti što je.

Ana je stajala kraj postelje još uvijek obučena i samo gledala to golo muško tijelo. Andrea se već meškoljio, jer nije znao sto se događa i zvao je moje ime najprije tiho, a poslije glasnije.
Tiho sam pitala Anu:

- što je, je li gotovo?

A ona je rekla da ga još nije dotaknula, jer ne zna kako.

- Hoćeš da ti ja pomognem ?

- Da, to sam željela.

Kad sam vidjela da nema druge, počele smo obje pričati glasno, tako da nas je i Andrea mogao čuti.

- Najbolje će biti da ti ja pokažem .

Svukla sam kućnu haljinu i ostala samo u korzetu i čarapama.

- Evo vidiš, ovako se popneš na krevet i onda zakoračiš preko njegovog trbuha. Ako mu nije dignut onda ga malo izmasiraš sa rukom, ovako gore - dole, da se ukruti, a onda se popneš na njega.
Sad jašiš kao na konju i jašiš, dok ne osjetiš da ti je lijepo.

Dok sam se ja udubila u objašnjavanje, Andrea me zašpricao sa svojom vrućom spermom u mojoj vagini. Polako sam sjašila sa njega, uzela ručnik i obrisala sve - sebe i njega.

- Sad je gotovo. Dobro ima i drugih načina, ali ovo je najlakši za početnice.

- Dobro, sad ću ja !

Ana je svukla kućnu haljinu, ispod koje je bila gola u potpunosti..,
Nisam očekivala da je depilirana, ali kad sam je upitala kako to, ležerno je odgovorila :

- Dnevno obrijem 10 tetki, pa sam se odlučila i ja biti uvijek spremna za seks.

U sebi sam se nasmijala. Ana se odmah popela na Andreu i odmah sjela na njegov penis, ali kako je on bio mlohav, morala sam joj reći da ga malo uzbudi.

Ana je sjašila i stala pokraj njega ,a zatim polako uhvatila nježnik i počela ga prevrtati i gledati. Nakon toga ga je izmasirala i on se uspravio. Kad je dovoljno otvrdnuo, pogledala me upitno i dala sam joj mot rukom da se popne.

Ana je polako postavila svoje tijelo iznad penisa i počela se spuštati na njega.
Mislila sam da će joj prvi dodir sa organom biti bolan, ali ona se odmah natakla do kraja. Nisam je tada ništa pitala kako to, nego kasnije.

Prije nego sam izašla u malu sobicu tiho sam rekla:

- Ja idem ...

Nakon par minuta sam čula uzvike.

- Ajmo konji moji ....hopa hopa…

Ana je glasno uhvatila galop i uzvikivala.
Nakon još par minuta počela je jecati od užitka, a malo kasnije sve se umirilo. Osluškivala sam i čula da je Ana otišla u kupaonu. Za to vrijeme sam ja odvezala Andreu i zatvorila vrata. Ana se vratila iz kupaone i htjela opet ući u sobu, ali sam je poslala u malu sobicu da se obuče.

Priupitala sam je kako to da nije imala problema sa penetracijom.
Ona mi je mirno odgovorila:

- Pa naša tetka mi je poklonila komplet staklenih kura...

Nasmijala sam se i otpratila je do vrata da ode kući.
Kad je otišla, Andreu sam pitala je li mu se svidjelo, a on je bio oduševljen.

- Mogu li znati tko je bila mlada dama?

- Jednog dana ću ti reći.

Mislite da je to kraj ?

Nije ...

Poslije tjedan dana me nazvala Ana.

- Znate Valentina, jako mi se svidjelo ono zadnji put, ja bi opet malo jahala ...

Tad nisam znala kako postupiti dalje, jer sam pretpostavljala da će Ani tako lijep doživljaj preći u naviku i morala sam nešto smisliti, ali to je druga priča.


Lektorirala Rosemarie.

05.04.2009. u 00:36 • 0 KomentaraPrint#

subota, 04.04.2009.

90 Pomoc ministra


Mjesec dana poslije mog rođendana i spektakla koji sam na njemu priredila, događaj se već pomalo zaboravio i mislila sam da su od toga ostala samo lijepa sjećanja, ali nije bilo tako.

Nazvao me je moj ministar, ja sam ga još uvijek tako zvala iako više nije bio ministar, jer osim što je prošao svoj mandat, nešto je malo zabrljao, pa su ga degradirali. Rekao mi je:

- Valentina, imamo problem !

- Da, slušam.

- Imaš pritužbu za razvratno ponašanje i povredu ugleda bolnice!

- Kako ?

- Tko je to napisao?

- Pa tvoja liječnica Eta!

- Ona… , pa u nju sam imala povjerenja, čak sam je i na rođendan zvala.

- Koja prasica…

- Pa upravo se o tome i radi !

- Moram sazvati sud časti i doći ću u vašu bolnicu krajem tjedna!

- Ne brini, dogovoriti ćemo se.

Ministar je stigao kod mene u ured, primila sam ga kao i obično srdačno, poslije smo izašli na ručak, a poslije toga smo otišli u moj rezervni stan. Sve smo dogovorili u vezi slučaja Eta. Doznala sam da Eta želi mene smijeniti, jer su ona i sadašnji novi ministar prijatelji, pa je zato smislila ovu tužbu protiv mene, da bi me smakla.

Da bi potkrijepili naš dogovor, upotrijebila sam svoju poznatu tehniku zavođenja i nakon sat vremena bili smo zajedno u krevetu. Naravno seks je poslije toliko godina i imajući u vidu godine ministra, bio plah i nezanimljiv za mene, ali za njega sam se potrudila malo zabaviti i prirediti mu poseban užitak sa mojim grudima i cuclanjem njegovog nježnika, ne zato jer mi je to bila neka želja, nego zato što nikako nije mogao svršiti, pa sam ga morala rukom masirati i ustima izvući ono malo soka što je u njemu ostalo.

Njemu se sve skupa svidielo i zamislio je da je još uvijek veliki ljubavnik, kao nekad. Upravo taj efekt sam željela da postignem i cijelo vrijeme sam ga hvalila kako je uspješan i potentan.

Sutradan sam sve pripremila, a to je bilo da Etu jedna od mojih kolegica navede da popije osim uobičajenog vina još i jedan viski kako bi bila opuštenija na sudu časti. Kako je Eta i inače imala problema sa alkoholom, pa je zato svako jutro popila po jednu čašicu da se uopće može smiriti, jer bi joj inače ruke drhtale, tako uopće nije bio problem navesti je da popije i ta dva viskija.

Na sudu časti su bili pozvani Eta - kao tužitelj, Lea - kao svjedok i 5 članova porote, te ja- kao okrivljena i moj ministar kao predsjedavajući.
Najprije je pozvao Etu da osim pismene izjave da i usmenu.

Eta se raspričala o tome kako sam priredila raskalašenu zabavu sa golim muškarcem, koji je plesao na stolu i da su mu svi dirali penis, što se pročulo i da sam tako okaljala ugled bolnice.
Dok je ovo pričala porota se valjala od smijeha.

Nakon toga sam ja dala izjavu da je to bila proslava mog rođendana i da je bilo veselo, ali da nikakvog muškog koji je plesao nije bilo, već konobarica koju sam jedino mogla dobiti, a bila je malo nespretna i to je sve. Kao i da su se moje gošće samo razveselile, a da se Eta opila i da joj se sve to samo pričinilo.

Lea je odgovarala na pitanja i svjedočila u moju korist jasno i rekla je da bila samo jedna konobarica koja je imala plastični penis ispod haljinice i da je to ona odmah i rekla.. A kako je upravo tada bio vrhunac karnevala svi su bili u tom štimungu i svima su ovakve i slične šale bile drage.

Eta je nekoliko puta počela dobacivati nešto i Ministar je ukorio, i priupitao :

- Gospođo Eta, dali ste vi pijani, da li pijete na poslu?

Ona je rekla:

- Ne , ustvari malo ...

Ja am pozvala svoju ekipu od dva medicinska brata koji su je uhvatili i jednu sestru koja joj je na brzinu izvadila krv i na licu mjesta pred svima dali istu na analizu na alkohol. Naravno analiza je pokazala 2 promila alkohola i sve je bilo svima jasno. Etu su moji medicinski tehničari izveli vani, jer je počela vikati i vrijeđati sve prisutne.

Sud časti je odlučio da je tužba neosnovana.
Etu su poslali na liječenje, a mjesto šefa je ostalo prazno.

Kako na tom Odjelu nije bilo odgovarajućih liječnika - ili su bili premladi, ili prestari ili pred mirovinom odlučila sam kao privremeno rješenje postaviti Andreu na mjesto šefa.

To sam mu i obećala u jednom momentu kad je prihvatio jednu moju ponudu, a ta se priča odigrala paralelno sa ovom, pa ćete vise saznati o tom detalju u jednoj od slijedećih priča.

Postaviti stažistu, po ničemu nije bilo uobičajeno, vec presedan u praksi, ali dok se Eta ne vrati sa liječenja, on će je mijenjati kako ne bi prejudicirali to da se ona neće vratiti ili izliječiti.

Radi ovog sam dobila par kritika, ali sve je nekako prošlo i otislo u zaborav.


Lektorirala Rosemarie.

04.04.2009. u 00:03 • 1 KomentaraPrint#

četvrtak, 02.04.2009.

89 Ples na stolu

Vozeci auto usput sam Andreu objasnila njegovu ulogu i zadatke, kao i to da ni slučajno ne progovori ni jednu riječ, a da sve drugo mora dozvoliti svim gošćama, osim da mu skinu masku sa lica. Dala sam mu do znanja da ne smije pogriješiti ni u jednom detalju, jer ce biti kažnjen na više nivoa.
Jedino sto je rekao je bilo

- Da, gospođo, obećavam da ću dati sve od sebe.

- Bravo Andrea ! Znala sam da si ti jedini čovjek u koga mogu imati potpuno povjerenje.

Kad smo stigli, već je jedna moja prijateljica po imenu Lea, čekala na vratima, jer smo zakazali u 17h, a sad je bilo točno to vrijeme, te kako je ona bila odgojena postarim manirima i protokolu, tako je došla malo ranije.

Andrea joj je primio kaput i pokazao put prema salonu.
Lea nije ni primijetila da je to preobučeni muškarac, nego je vidjela jedino masku na licu i komentirala da maškare još nisu, a ja sam joj rekla da sam ja već priredila malu predstavu da nam bude zanimljivije.

Uskoro su počele pristizati moje brojne prijateljice i kolegice sa posla. Sva ondašnja krema grada koje sam ja poznavala je bila pozvana na moj rođendan i bilo ih ih je oko 20.
Jednu po jednu Andrea je dočekao, primio kapute, darove, doveo do stola i posjeo na svoje mjesto - sve uz gestikulaciju, bez ijedne riječi.

Kad su sve gošće stigle, Andrea ih je sve po redu poslužio sa pićem, kavijarom, pa onda sa canape sendvičima. Iza toga su došli na red specijaliteti - uglavnom od ribe, rakovi, školjke, jastog, a i vina je bilo u izobilju. Sve se je poprilično oteglo, iako je sve bilo spremljeno na pladnjevima, ali donošenje i odnošenje tanjura je malo više trajalo, ostalo je sve štimalo do perfekcije.

U jednom trenutku sam krenula reći -

- An ....

U zadnjem trenu sam zaustavila svoju jezičinu da ne kaže Andrea, jer su ga pod tim imenom poznavale moje kolegice, nego sam se napravila da mi je nešto zastalo u grlu i nastavila :

- Anita, sad je vrijeme za kolače i šampanjac.

Moje prijateljice su sa podsmijehom promatrale moju ponekad nespretnu "Anitu " kako poslužuje. Moje veselo društvo je nakon par sati bilo u prosjeku pijano do najboljeg stadija, kad su sve kočnice koje su ih sputavale potpuno popustile.

Andrea - "Anita" se do kraja večeri izvježbao i kad su došli kolači na red već je bio uhodan, tako da je brzo donio kolače na pladnjevima i šampanjac u bocama. Ja sam počela svoj svečani govor. Između ostalih prigodnih i klasičnih fraza sam spomenula i riječi:

- Drage dijevojke, ovaj poseban događaj...

Na to je jedna od mojih zajedljivih prijateljica rekla :

- Pa po čemu je ovo posebno, sasvim obična večera kakvu smo do sad vidjele sto puta, osim ove tvoje nespretne konobarice ...

- Da i meni izgleda obična večera i nespretna konobarica, ali možda ipak ima jedan mali detalj kojeg niste vidjele do sada, i to poseban.

Andrea je otvorio prvu bocu šampanjca i napunio moju času i u tom trenu sam mu zavukla ruku ispod haljinice i uhvatila ga za nježnik i rekla:

- Oh, zaista su mi neobičnu konobaricu poslali ovi iz servisa.

Zatim sam podigla haljinicu na trenutak i pokazala svima koje su pažljivo gledale, što ima ispod. Prijateljice koje su bile bliže su počele vrištati od iznenađenja. Zatim sam poslala "Anitu" da podijeli svima šampanjac.

Andrea je došao do prve prijateljice.
To je bila Lea, prije nego joj je natočio čašu i ona je zadigla haljinicu i pogledala što se krije ispod. Zajapurila se od iznenađenja kad je ugledala spolovilo kako strši kroz čipkaste gaćice. Glasno je rekla:

- Ne možeš nas prevariti, to je plastični karnevalski penis.

Andrea je sa bocom prišao kod Ete i ona je zadigla haljinicu, pogledala i rekla:

-Da, plastični je, ali je dobra imitacija.

Kad je prišao Neli, ona je isto podigla haljinicu, pogledala i spustila je, jer je u drugoj ruci držala čašu, ali je u zadnji tren zavukla ruku i opipala taj "plastični" penis.

- Meni izgleda da je od spužve.

Andrea se brzo izvukao tako da ga nije mogla duže vrijeme dirati.
Moja rodica Ana je samo lagano podigla haljinicu i na brzinu je spustila i rekla:

- Lažan je !

Kad je došao do Laure, ona je sa jednom rukom podigla haljinicu, a sa drugom rukom uhvatila penis u ruku.

- Meni se čini da je topao !

Andrea se izmakao i uspio joj sa druge strane natočiti šampanjac.
Kad je Andrea stigao do Eve ona se okrenula se prema "Aniti", odmaknula sjedalicu prema kutu sobe u kom je sjedila, tako da je "Aniti"- Andrei zatvorila izlaz, i jednom rukom podigla haljinu, a drugom uhvatila taj nedefinirani organ i počela ga navlačiti, penis je erektirao i ona je uzviknula:

- Pravi je i digao se !

Andrea se ukočio od straha i nije se micao.
Eva se nije zaustavljala, nego ga je počela musti naprijed nazad.
Za to vrijeme sve prijateljice su se podigle na noge i pokušavale vidjeti sto ona u kutu radi, neke su uspjele i vikale su i kikotale se.
Cijela je predstava trajala nekoliko minuta, tad je Eva podmetnula času i umjesto šampanjca, poslije još nekoliko vještih pokreta natočila spermu u svoju čašu.
Veselo je uzviknula:

- Meni se ovaj šampanjac više sviđa te nagnula čašu i ispila sadržaj.

Sve kolegice su se počele smijati, urlati od veselja i iznenadne predstave.
Ja sam morala intervenirati, jer sam se bojala da ne navale na moju konobaricu. Otišla sam do kuta i odblokirala moju konobaricu te za ruke je povela do sljedeće gošće, koja je isto kao i ostale dok joj je ulijevao šampanjac pogledala i dodirnula Andreovu opremu.

Sanda je išla malo dalje i rekla da ona ne vjeruje da je to pravi penis nego samo zaljepljena igračka. Kad je podigla haljinicu, drugom rukom je spustila gaćice, ali tad je uskočila Frida, koja je uhvatila penis u ruku i prinijela ga ustima, a kad ga je okusila rekla je:

- Pravi je i to obrijan !

Žamor je došao do urnebesa.
Sve su cure sad htjele vidjeti i dodirnuti to čudo. U zadnji tren sam uhvatila Andreu i izvukla ga iz te nezavidne situacije. Najviše iz straha da mu ne skinu masku u toj euforiji. Sve skupa u glas su počele vikati:

- Pokaži i nama, pokaži da vidimo !

Nije mi bilo druge, nego sam Andreu u strahu da mu ne skinu masku popela na stol i rekla mu:

- AA... -Anita podigni suknjicu.

Ja sam mu spustila gaćice i okrenula ga u krug, tako da su sve ženske mogle vidjeti njegov goli obrijani pubis. Kad sam ocijenila da bi situacija mogla prijeći u nekontroliranu, uhvatila sam Andreu -"Anitu" i spustila sa stola, na brzinu smo izašli iz kuće i odvezla ga u naš stan. Putem mi je rekao:

- Nikad u životu se nisam tako bojao da cu biti otkriven.

Ja sam ga pohvalila da je bio perfektan glumac i da ću ga nagraditi kako ni ne sanja. Andreu sam ostavila u stanu, a ja sam se vratila u kuću, gdje su moje pijane prijateljice još uvijek raspravljale i vikale od oduševljenja.
Nikako ih nisam mogla uvjeriti da sam konobaricu vratila u servis, cijelu su kuću pretražile misleći daje on ili ona još tu.

Iza ponoći se društvo razišlo.
Moje prijateljice još su dugo prepričavale taj rođendan, kao jedan od najfascinantnijih na kojem su bile.

Jedna od njih nije tako mislila, ali to je druga priča.

Još jedna je opet mislila nešto sasvim različito, a i to je druga priča koja
slijedi.

Lektorirala Rosemarie.



02.04.2009. u 23:27 • 0 KomentaraPrint#

88 Francuska sobarica

Moj jubilarni rođendan sam željela proslaviti u velikom stilu i svim mojim prijateljicama pokazati moje životne uspjehe i na kraju krajeva - moju moć, a to je ono za čim svi direktori u vrhuncu karijere žude.

Dugo sam smišljala kako bi proslavu napravila jedinstvenom. Mogla sam birati nekoliko opcija koje su tad bile u modi.
Jedna od tad modernih je bila povesti društvo u neku egzotičnu zemlju ili otići u neki hotel i tamo napraviti feštu sa kavijarom i šampanjcem.
Prirediti neku predstavu u prirodi, na brodu, u zrakoplovu, na nekom pustom otoku, pozvati nekog pjevača, glumca i još stotine ekskluzivnih načina da neko pokaže svoju moć.

Dugo sam smišljala i mijenjala planove i u jednom trenu mi je sinula do tad neviđena ideja - da napravim večeru samo za žensko društvo, na kojoj će posluživati muški konobari goli do pojasa.
Smislila sam skoro sve detalje, samo u zadnji čas sam morala odustati od ove ideje, jer je upravo takvu večeru priredila moja najbolja prijateljica, koja je iznajmila nekoliko konobara koji su posluživali goli do pasa, a imali su samo vezanu leptir mašnu oko vrata i pripijene hlače koje su ocrtavale njihova tijela.
Tako mi je ova varijanta pobjegla za tjedan dana.

Kako bi bila in, morala sam smisliti nešto još luđe i hrabrije, znači ja sam trebala najmiti konobare koji ce se skinuti do gola i da imaju kravatu samo na nečemu, recimo nježniku.Ha, pokušala sam to pronaći, ali ni jedan restoran za tako nešto nije davao svoje konobare, pa čak ni noćni klub i to mi je propalo.

Još je jedino ostalo da to obavi moj vjerni Andrea, ali - da, samo sto je on bio liječnik u bolnici i tamo više ne bi mogao živjeti od mojih kolegica liječnica, koje bi mu popile mozak da ga vide javno obnaženog.
Znaci trebalo je naći nekog nepoznatog , ili ....

Da, to mi je palo na pamet idućega dana kad su moja djeca sa društvom pričala kako će se maskirati za karneval. Znači, zamaskirati ću Andreu, tako da ga niko ne prepozna, a kad nešto kaže, hm, da to je bio problem, ali sam dobila novu ideju, neće govoriti nego će samo slušati, onda baš neće biti zanimljivo.

A dok sam tako udobno sjedila u svojoj kancelariji, a posla baš i nije bilo, jer sam sve poslove prebacila na moje potčinjene, listala sam jedan od onih časopisa koje sam donijela iz Londona.

Inače sam ih držala u onom rezervnom stanu, ali je jedan zalutao u moju kancelariju, jer sam i tu u sefu imala neke kompromitirajuće materijale, kao npr. fotografije golog Andree.

Na kraju sam sve povezala.
Andrea će biti zamaskiran sa maskom na licu, a obući ću ga u Francusku sobaricu, točno onakvu kakvu sam vidjela u jednom porno časopisu.
Sve sam isplanirala do najmanjeg detalja. Za vikend ću djecu poslati u vikendicu, kamo su i inače išli. Pjer nije bio tu, nego na jednom od svojih poslovnih putovanja koja su trajala sve duže.
Kuća je bila prazna.

Iz mog restorana od povjerenja sam naručila svu gotovu hranu i piće, a ostale potrepštine je donio Andrea.
U jednom od brojnih trgovina uniformi, u kojima sam inače nabavljala odjeću posebnih mjera ili zanimanja, a ostalo su mi isporučivale velike tvrtke, e bas u tim malim trgovinama sam kupila odjeću Francuske sobarice.

Odjeća je bila dobro poznata crna kratka haljinica, ispod je bijela košulja, a ostatak sam sama pripremila.
Kad je došao dan mog rođendana, već ujutro sam počela sa pripremama. Još je postojao samo jedan problem, kako i gdje uvjeriti i obući Andreu.
Za sve, pa i za to sam smislila riješnje.

Popodne smo se našli u mom rezervnom stanu, tamo je već bila pripremljena sva odjeća, sve je trebalo napraviti na brzinu, tako da Andrea nema vremena predomisliti se, ni odustati.
Ja sam došla ranije i obukla se u moju novu odoru domine. Skoro cijela je bila od crne kože, sa malim crvenim detaljima. Make up je bio crni sa bordo ružem, jednom riječju vamp image.

Kad je Andrea došao, na brzinu sam ga uhvatila u moju igru.

- Andrea, dođi - uskoro ce maškare, pa bi htjela nešto isprobati, ja ću biti domina, a ti moj sluga. Može?

- Da, gospođo !

- Dobro, sad ćemo probati naše maske i odjeću. Za karneval je potrebno da se maskiramo tako da nas niko ne prepozna, a ja sam smislila kako. Ajde dođi tu i sjedi.

Andrea je sjeo za moj kozmetički stol i ja sam ga počela šminkati, nije bilo potrebno puno jer će mu dio lica biti pokriven, samo malo rumenila na obraze i malo pudera po vratu, da pokrije njegove tragove dlaka na bradi i vratu. Kad sam to prekrila, stavila sam mu jednu od mojih vlasulja, tako da postane plavuša.

Maska mu je pokrivala oči, nos i dio lica. Malo su provirivale usne koje sam isto malo namazala sa crvenim ružem.
Andrea je bio potpuno gol, obrijan po mojoj novoj želji potpuno, nije imao ni jedne dlake nigdje na tijelu, sem kose na glavi.

Najprije sam mu obukla čipkaste rastvorene gaćice, kroz koje je prolazio njegov nježnik. Andrea se malo pobunio, ali sam ga ošinula sa mojim bičem i odmah je znao da nema više priče. Zatim grudnjak, u koji sam stavila stare implantate od ženskih grudi, zatim bijelu košuljicu, koja je bila tako tijesna da je izgledalo kao da ima prave ženske grudi.

Poslije su na red došle mrežaste čarape kakve su nosile prostitutke.
Halteri i na kraju crna maid haljinica, cipele s visokom peticom, a kad sam ga pogledala, bio je prava rasna plavuša, kakvu bi svaki muškarac poželio.

Na brzinu sam ga pozvala da idemo u auto.
On se bunio, ali sam mu pokazala bič i pitala ga:

- Hoćeš li da ti guza dobije porciju tako da nećeš moći sjediti tjedan dana?

Nakon ovog uvjeravanja, Andrea se više nije bunio nego je odgovorio:

- Ne, gospođo !

Otišli smo do auta i ja sam vozila prema mojoj kući.

Lektorirala Rosemarie.

Nasatvak slijedi...





02.04.2009. u 00:06 • 1 KomentaraPrint#

srijeda, 01.04.2009.

Prica mog citatelja

Slijedecu pricu nisam ja napisala.

Poslao mi je Marko,

kojem se zahvaljujem i uz njegovo odobrenje stravljam pricu na blog, ko voli, neka i uziva.

UPOZNAVANJE J

Dakle, pijemo kavu, kartamo se... Razbijamo tremu zbog prvog susreta...
Cudno je i tebi i meni. Kao da smo klinci koji nemaju pojma o nicem. Gledamo
se ispod obrva i samo smjeskamo... I t i ja osjetimo da ima nesta u zraku,
ali nitko nista ne spominje... Kartamo se i dalje... Ja ti stalno pustam ...
:) Ali i ti i ja znamo da to uopce nije bitno. Nego nesta sasvim drugo. Ja
sam kao na iglama, dodirnio bi te, ali jednostavno se bojim tvoje
reakcije... A u sebi znam da bi ti prihvatila igru... Kazem ti da mi je
dosta karatnja i da nemogu vise bit unutra, predlazem setnju. Ti to
prihvacas, ali vidim ti po ponasanju da bi radije ostala u stanu...:) Otisli
smo van, prosetali po gradu, po parku, pricali, upoznali se malo bolje,
razmijenili misljenja i stavove. Vec je pao mrak i ti kazes da moras doma.
Ja se odma ponudim da te otpratim jer zelim jos bit s tobom, zelim da bude
nesta vise od razgovora... Ti prihvacas moj prijedlog i krecemo nazad do
tebe... Putem nazad samo se pogledavamo i smjeskamo, jako malo pricamo... Ja
tebe pitam kakvi su to pogledi, osmjesi, tako i ti mene pitas... Dolazimo do
tebe... Stojimo pred vratima, gledamo se i sutimo... Oboje smo nervozni,
opet kao neki klinci... Ja vise nemogu izdrzat i priblizim se tebi, uhvatim
te za ruke, povucem te k sebi... Gledam te u oci, a meni nesta gori,
rasplamsava se sve jace i jace... Gorim od zelje da te poljubim... Naginjem
se prema tebi, ali ne ljubim te u usnice... Izmakao sam se i poceo te ljubit
po vratu, njezno... Stisla si se uz mene i pocela me mazit po ledima...
Poceo sam ti grickat uho... Pa sam se vratio na vrat, polako sam prelazio
preko vrata, krenio nize, pa se vratio nazad... To sam radio dok te nisam
izludio da si me uhvatila za kosu povukla i poljubila me... Uhvatila si me
za majicu i povukla u stan... Nitko nista nije govorio, rijeci su bile
suvisne... Toliko je strasti i zelje bilo u zraku da je oko nas sve
gorilo... Gurnila si me na kauc, otisla do linije i pustila neku laganu
glazbu, okrenila se i stala pred mene, pocela lagano plesat i skidat se...
Onako provokativno... Sad sam se vec jako poceo palit... Gledao sam te i
poceo sam se i ja skidat, ali nisam oka skidao sa tebe... Ledima si se
okrenula meni i vrtila guzom, a ja vise nisam mogao izdrzat i poceo sam se
igrat sa svojim malim... skinula si i zadnju odjecu sa sebe, tangice...
Dosla si do mene, skinula me do kraja i kao sto sam ja tebe, pocela si me
ljubit po vratu, lizat mi vrat, uho... Sav sam se najezio, trnci su me
prolazili... Isla si sve nize i nize, ali polako... Palila si me sto na
sat... Spustila si se do mog malog i uhvatila ga rukom... Pocela si lagano
prelazit jezikom preko glavica... Totalno si me izludivala... Onda si ga
stavila usta kao da ti je zadnji put... Pocela si ga tako dobro pusit da sam
ja bio u sedmom nebu... Ja sam te mazio po guzi, po maci... Stavio sam ti
prstice a ti si se samo izvijala i nisi ga vadila iz usta... Nisam ti nista
govorio, samo sam te uhvatio, okrenio i stavio u 69... Nisi se bunila...
Poceo sam te lizati... I bilo je tako dobro... Navlazila si se jako... Dok
sam te lizao, igrao sam se s prsticima s tvojom guzom... Onda si odjednom
stala... Pomaknula si se napred i dalje meni okrenuta ledima, uhvatila mog
malog, namjestila se i nabila se na njega... Pocela si lagano vrtit
kukovima, lagano ali strasno... Ja sam prihvatio igru...> Uhvatio te za
bokove i lagano vukao prema sebi... Ulazio je duboko... Stenjala si... Rekao
sam da se okrenes prema meni, a ti si bez rijeci poslusala... Pocela si me
jahat... Sve brze i brze, oboje smo uzdisali... Drzao sam te za sise, igrao
se bradavicama, nagnio se prema tebi i lizao ih... Zatim sam se digao,
polegao tebe na leda, uhvatio za noge, digao ih u zrak... Stavljao sam ti
ga, pa vadio, a ti si samo uzdisala... Sad sam ja tebe izludivao... Nisi
vise mogla izdrzat i rekla si stavi ga, jebi me, jako... Ja sam to i
napravio... Gurao sam ga brzo i do kraja... Znojio sam se... Stao sam i
rekao da mi okrenes guzu, morao sam ju gledat... Ti si to napravila bez
pogovora... Opet sam te poceo jebat, polako pa sve brze... Gledao sam kako
ti ulazi... duboko... Stavio sam ti prstic u guzu, nisam znao kako ces
reagirat, ali ti si pocela stenjat jos jace i nabijat se jos jace...
Postajalo je sve bolje... Nabijala si se jako... Nisi stajala, uzdisala si,
nabijala se i dalje... Samo si rekla Marko, zelim ga u guzu... Zelim da me
jebes kako nikad nitko nije... Nisi me morala nagovarat... Izvadio sam ga iz
mace... Bila si toliko vlazna... Cijela si bila mokra... Poce sam ga lagano
stvljat u guzu, a prsticima sam se igrao s tvojom macom... Kako je ulazio
tako si se ti samo izvijala i uzdisala... Ulazio je sve dublje i dublje...
Rekao sam ti da se sama nabijas kako ti odgovara... Pocela si polako i kao
se se opustala, sve brze i brze... Bilo je tako dobro... Osjetila si da cu
uskoro svrsit i rekla si da zelis da mi ga ti izdrkas, da zelis da ti svrsim
usta... Kad sam bio pri kraju, izvadio sam ga, ti si se okrenila, uhvatila
ga i pocela pusit... Pusila si tako dobro... Izvadila si ga van, drkala si
ga brzo, a drugom rukom si se igrala sa svojom macom sve dok nismo
svrsili...
Onda smo legli, stisli se jedno uz drugo, zagrlili... Rekla si mi: ostani...
Nisam nista odgovorio, samo sam te stisnuo jos jace uz sebe, zagrlio...
Mazio sam te po kosi, ledima sve dok nismo oboje zaspali... :)

Marko

01.04.2009. u 00:00 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.



Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.



Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.



Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .



Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.



Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -paste



Blog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.



Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web Counter



Ukoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina