madamvalentina

srijeda, 29.10.2008.

Zahvala

Zahvaljujem se svima koji su do sada citali moje price.
Posebna zahvala svim mojim dosadasnjim lektorima.
Neznam imam li od svih dopustenje da ih imenujem, pa za sad neka ostanu neimenovani.

A najveca zahvala:

Zadnjih nekoliko prica je lektorirala moja vijerna citateljica Zeljka.
Ovim putem joj se zahvaljujem, sa nadom u dugu suradnju i jos puno prica koje cu napisati za moje vijerne citatelje.

Slijedeca prica stize ovih dana.
Svih vas voli Valentina.

PS :
Primam jako puno meilova, pa ne stignem na sve odgovoriti istog dana.
Ali cu odgovoriti svima, sa malim zakasnjenjem.

Pisite i dalje i slobodno postavljajte pitanja.
Molim sve koji zele savijet, da opisu svoju situaciju i sve relaevantne cinjenice za svoju pricu.

29.10.2008. u 00:44 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 27.10.2008.

1960 Umjetnici sa Murana

Umjetnici sa Murana

Znači to je bilo neko umjetničko djelo. Zakljucila sam.

Na malom papiriću koji se ukazao ispod najmanje figurice pisalo je:

Za djevojke, Za žene, Za rodilje.

Tek kada sam izvukla srednju figuru i primila je u ruku sinulo mi je i shvatila sam o čemu se radi i trenutno se zacrvenila, iako sam bila sama u sobi.

To su bili stakleni falusi. O njima sam dotad čula nešto preko uha, a kad bi priupitala neke žene o čemu to pričaju sve bi naglo zašutile i rekle mi još nije vrijeme za mene da to znam.
Ili, ništa, to nije za tebe, ili slabo si nas čula, pričamo nešto drugo.

U to vrijeme priznajem nisam bila previše iskusna ni u kom pogledu, posebno ne u spolnom, muški ud sam vidjela jedino kod djece, ili na slikama i kipovima po muzejima, a tamo su muški udovi bili uvijek u opuštenom stanju.

Ni sama ne znam kako sam zaključila da je to ustvari spolno pomagalo za žene. Kako sam naknadno doznala o tome se uglavnom samo pričalo po tiho među ženama koje nisu imale muža ili je muz bio na putu ili pomorac, a najčešće su takva pomagala koristile udovice.

Moja teta Maria je bila emancipirana i moderna žena i tek sad mi je jasno kako i zašto mi je ona poklonila ovaj komplet pomagala. Mjesec dana prije mog rođendana me je vidjela deprimiranu kako bezvoljno čitam neke dosadne knjige.

Tjedan prije rođendana me je vidjela kako bijesnim na ukućane oko neke bezvezne sitnice koja nije bila na mjestu.
Kad sam gledala jedan film skupa sa njom prije koji mjesec sam uzdisala u trenutku kad su se na ekranu ljubili glavni par glumaca, i tako niz situacija po kojima je zaključila po ondašnjoj logici da sam nezadovoljna jer nemam muza.

U to vrijeme takvi su se pokloni prodavali ispod pulta u prodavaonama stakla u Venezi-i, a kako je moja teta često tamo išla na kojekakve izložbe imale je priliku kupiti mi ovaj exluzivni komplet.

Sad sam shvatila što je moja teta meni poručila.
Kad još nemaš muža, lijek za napetost je sredstvo za umirenje ,sredstvo za ubijanje dosade, a to je stakleno pomagalo, to jest komplet za sve uzraste.

Odmah sam uzela onaj najmanji ud stavila ga u džep kućne haljine i otišla
u kupaonu, tamo sam ga pažljivo oprala u toploj vodi sa sapunom, obrisala i vratila se sobu.

Kad sam se preobukla u spavaćicu i legla u krevet uzela sam sa sobom i njega, mog staklara ili staklenka skraćeno sam ga zvala VE.
VE sam najprije pažljivo gledala, pa opipavala, a zatim počela ga gladiti i sa njim se milovati po tijelu, što mi je stvaralo neko novo zabranjeno uzbuđenje koje mi je namakalo tijelo sa znojem.

Taj mali Ve sam pomicala po tijelu svuda, najprije po grudima, posebno između mojih dojki se Ve jako lijepo uklapao jer mu je virila samo glavica, a ostatak tijela je bio utopljen među mojim cicama. Kad mi je to dosadilo sa njim sam milovala bradavice koje su se odmah ukrutile ne toliko od hladnoće, koliko od dodira sa novim predmetom.

Kad sam i to izgustirala i kad je Ve vec bio znojan polako sam ga spuštala prema mom pupku i simbolično ga prislanjala na njega.
Napokon sam skupila hrabrosti pred samom sobom i spustila Ve niže , među moje noge.

Tad mi još nije bilo sasvim jasno kamo bi on trebao doći, mislila sam da je dovoljno da ga stavim među noge, jer je u govoru se spominjalo kamo se stavlja ud, a to je bilo među noge.

Tako sam se i ja igrala sa njim i trljala među nogama, što je bilo potpuno dovoljno da dostignem sladostrašće. Tako sam i slatko zaspala, a Ve je ostao među mojim nogama do jutra.

Kad sam se probudila u panici sam ga potražila po krevetu i sva zacrvenjena od stida da ga je neko mogao pronaći skrila u ruku i brzo spremila u kutiju u obliku knjige i sve skupa sakrila na policu sa knjigama u zadnji red, tako da se ništa nije ni vidjelo.

Kad sam išla u kupaonu popiškiti se, moja je maca bila cijela u sokovima i sluzi, morala sam je pod hitno oprati, jer takva nisam mogla izaći.
Cijeli dan sam mislila o mojim novim igračkama i nekoliko puta sam došla u sobu provjeriti jeli neko dirao moju čarobnu knjigu. Jedva sam dočekala večer, pa da ponovno primim Ve u svoje ruke i započnem novu igru sa njim.

Već sam tad u svojoj mašti vrtjela priče o tome kako me ljubi neki glumac i kako me dodiruje po tijelu, a ja bi to sve oponašala sa svojim staklenim VE. Igru sam počela na isti način, kao i prve večeri, najprije od lica, prema grudima Ve je putovao i postepeno se grijao u rukama, kad je došao do međunožja već je bio topao, ali taj put, dok sam ga provlačila između svojih usmina stalno je zapinjao na mom klitorisu i još malo niže u nekoj točki između moje guze i usmina.

Osjećala sam da je to mjesto posebno mokro i sklisko, pa je Ve uvijek tu rado zapinjao .
Napokon sam shvatila da je upravo to ta rupa, u koju je Ve trebao ući i polako sam ga gurala tamo, ali nije bilo bas ugodno, postalo je bolno, pa sam privremeno odustala od te udubine.

Istražujući dalje, a kako sam ležala na leđima sa staklenkom među nogama, tako su se i sokovi iz moje vulve cijedili niže, a niže je bila i moja guza. Ni sama ne znam kako i zašto, ali sam malog i glatkog Ve tamo najprije ugurala.

Kad bolje razmislim, ustvari jasno ni je zašto, jer kad god bi bila bolesna ili imala temperaturu moja je mama provodila tada uobičajeno liječenje sa klistirom, ali to je posebna priča. Zajednička točka u obje priče
je bila moja guza, ili baš analni otvor.

Kako je bilo uobičajeno da se taj otvor koristi za liječenje, tako sam ja u tu rupicu ugurala Ve, malo po malo i brzo je nestao cijeli, sva sreća da je pri kraju bio malo zadebljan, pa nije mogao cijeli nestati unutra, jer sam ga gurala sve snažnije i sve dublje, dok ga guza nije cijelog pojela.

Istovremeno dok mi je jedna ruka od nazad pridržavala VE, druga mi je bila naprijed, a sa njom sam dodirivala i mazila klitoris.
Prstima sam sve brze i jace trljala male usmine i klitoris, dok nisu došle u stanje napetosti toliko da da je cijeli taj dio bio natečen, vlažan i crven, a još samo mali dodir i počelo mi se vrtjeti u glavi, cijela soba se počela okretati a ja sam se izgubila u vremenu i prostoru.

Počela sam skupljati noge i grčiti koljena a u trbuhu se skupila toplina da bi na kraju sve skupa explodiralo u mojoj vulvi i glavi istovremeno.
Orgazam je bio toliko jak da sam se cijela oznojila i nisam mogla doći sebi vjerojatno cijeli sat. Zaspala sam opet, ali ovaj put je Ve ostao u mojoj guzi.

Ujutro tek kad sam došla u kupaonu sam osjetila da imam nešto viška u guzi. Polako sam izvukla Ve vani i na brzinu ga oprala u sapunici i spremila u džep na kućnoj haljini, a kad sam došla u sobu Ve je opet završio u mojoj biblioteci.

Isti scenarij se ponavljao iz dana u dan, i tako mjesecima, vjerojatno odatle i moja ljubav prema knjigama.
Ujutro bi se budila crvena lica i po pola sata gledala u ogledaloi umivala hladnom vodom da mi to crvenilo sto prije nestane, a na koncu sam takva morala otići na doručak.

Uvečer bi obicno ranije pobjegla u sobu pod izgovorom da me boli glava, a pravi odgovor je bio da sam jedva čekala novu igru sa VE.
Na brzinu sam oprala zube, umila se, presvukla u spavaćicu, uzela moju novu igračku i legla.

U to vrijeme sam mnogo citala , a na red su dosle i zabranjene knjige, pa sam imala svijetlo upaljeno na maloj noćnoj lampici, a povremeno bi bacila pogled na staklenka koji me je dodatno uzbuđivao.

27.10.2008. u 23:40 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 23.10.2008.

1960 Tajanstveni poklon


Moj dvadeseti rođendan je bio veliki događaj za cijelu obitelj, jer sam po nekim našim normama tek sad postala punoljetna i prava žena, jer sam radila i mogla se samostalno brinuti o sebi.

Jedino što su mi zamjerali je bilo što se još nisam udala kako je to onda nametao običaj i neko nepisano pravilo.
Tada me to nije posebno zabrinjavalo, jer sam imala napretek prosaca i uvijek sam svakom nalazila manu očekujući još boljeg i ljepšeg.

Moja rodbina i poznanici nisu tako mislili već su me požurivali da izaberem pravog mladoženju iz krugova naših poznanika.

Na dan rodjendana sam stajala u blizini ulaza u kuću i svako malo otvarala vrata mnogobrojnom gostima.
Kao što je i uobičajeno za rođendan su gosti donosili mnoge poklone.

Rodbina se natjecala tko će donijeti nešto veće, ljepše ili vrednije, tako da je među svim darovima bilo i vrijednih kao što su zlatna narukvica, ogrlica, naušnice, te još mnogo manjih darova kao sto su gramofonske ploče i razno razne sitnice koje su mi donijeli rodbina, prijatelji i prijateljice.

Jedina osoba koja je bila oduvijek različita je bila moja teta Maria. Ona se razlikovala od ostalih i po poklonima , a oduvijek mi je donosila posebne poklone koji su bili posve različiti od uobičajenih.

Moja teta Maria je bila posebna osoba, neudana, svi su joj prigovarali da je usijedjelica i stara cura, ali ona je imala oduvijek nešto posebnog u sebi, osim što je završila školu lijepih umjetnosti, to bi bilo, nešto kako današnja Likovna akademija, takva je bila i kao osoba.

Odjevala se ekstravagantno, družila se sa umjetnicima, posjećivala razne izložbe, galerije, muzeje, i bila uvijek u društvu, a posebno ženskom društvu. Kasnije sam doznala da je imala sklonost ka ženama, danas bi se to zavalo lesbian.

Osim njene pomalo otkačene umjetničke prirode ona je bila i jedina osoba koja me je razumjela iako je mislila različito od svih ostalih.
Osim velikog pakiranja čiokolatina Perugina donijela mi je na poklon i veliki buket cvijeća, a kad mi je čestitala i poljubila me, tad mi je na uho potiho rekla da ima još jedan poseban poklon u ovom paketu a on se nalazi smješten u ispod čiokolatina u donjem dijelu poklona, tako da svoj poklon raspakiram sama u svojoj sobi.
Tiho sam se zahvalila na onom ispod, a kasnije i na glas za cvijeće i dar.

Nikako nisam mogla naslutiti što mi je to teta ovaj put smislila kao iznenađenje. Nestrpljivo sam čekala da prođe fešta i da ostanem sama u svojoj sobi da vidim taj posebni poklon.
Ali večer je tek počela i do kraja večeri je bilo još dugo.

Najprije su se svi vrtjeli po salonu, novo pridošli gosti su se upoznavali sa rodbinom, a rodbina je počela ples po gramofonskim pločama, koje su se vrtjele cijelo večer.

Slijedila je bogata večera sa predjelom od dvije vrste pršuta iz Parme i nekoliko vrsta sira, među njima su bili osim običnih i čuveni Grana, kao i Parmigiano, a tako slana predjela su pozivala na vina, kojih je bilo po svačijem ukusu. Dakako Chianti je bilo vino za masovnu uporabu, a bilo je i nekih za rafinirane degustatore.

Poslije dobrog predjela ide uvijek riba i sve sto dolazi iz mora.
Školjke i rakovi su uvertira, a jastog je kralj večeri, za gurmane je bila bijela riba kao komarcia, za žderonje salata od sipe ili hobotnice.

Na kraju večere se pije zdravica sa sampanjcem, koji posluzije posluga, koja se za takve prilike iznajmi ili od rodbine koja ima sluškinje ili od restorana od povjerenja sa kojim ste u dobrim odnosima, pa im se plati već uobičajena naknada.

Napokon su svi gosti otisli, a ja sam nestrpljivo pokupila sve poklone i otrcala u svoju sobu i zaključala se.
Na brzinu sam parajući papire potvarala one darove koji su bili još zapakirani, i sve to pogurala na pod.

Za kraj je ostao dar od moje tete Marie. Gledala sam ga sa svih strana sa nekim posebnim poštovanjem i polako ga počela odvijati, kao da je cijeli od stakla, jako pažljivo sam odvezivala mašnu i odvijala papir po svim pjegama, točno onako kako je bio zamotan.

Skinula sam sa gornjeg dijela suho i sviježe cvijeće koje je moja umjetnica za tu priliku nacickala sa stotinu perlica i ukrasa, ispod su bili Perugina cokloatini .

Polako sam ih odvijala, ali je cijela kutija bila neobično teska i kad sam pažljivo pogledala, vidjela sam da je ispod kutija nastavljena, dodana je bila još jedna i čvrsto zalijepljena.

Sa malim škaricama sam to pažljivo razrezala i odvojila gornju kutiju od Perugine od donje kutije koja je bila drvena.
Napokon sam je imala, izgledala je kao neka knjiga, ali je bila uvijena u plišano platno a na mjestu naslova su bile samo neke šare kao na starim knjigama.

Knjiga se nikako nije dala otvoriti, iako je imala korice, ali na prvi pogled sve je bilo zatvoreno tako da se nije moglo otvoriti ni milom ni silom.
Tek nakon podužeg promatranja sam uočila jedan malo čavlić, kad sam ga izvukla uspjela sam otvoriti korice knjige.

Unutra je bila naslovnica na kojoj je pisalo: Sredstvo za ubijanje dosade.
Kad sam otvorila tu stranicu ispod je bilo bordo baršunasto platno, a kad sam ga podigla ukazala se kutija u kojoj su stajala tri neobične staklene figure.

Polako sam ih gledala, sličile su na čaše sa stalkom, samo nigdje nije bilo mjesto za vino, mislila sam da je to tučak za tuci orahe ili bajame, ali je od stakla pa nije bilo logike.

Možda valjci za valjanje tijesta, samo su bili neobičnog prstenastog oblika.
No ne vjerujem da bi mi moja teta tako nešto dala na poklon, to je bilo sigurno nešto drugo.

Kad sam podigla najmanju figuru i uzela je u ruku bila je neobično glatka valjkastog ugodnog oblika koji je tako fino stao u ruku.
Prevrtala sam je i gledala sa svih strana, ali osim što je bila lijepa od prozirnog stakla i obla, nikako nisam mogla zaključiti čemu služi.

Kad sam vraćala figuru u kutiju ispod figura sam ugledala malu etiketu
Kad sam je izvukla na njoj je pisalo:
Umjetnički staklari sa Murana.
Ispod još sitnije: za ...

Dalje moram napisati nastavak price , do tad pogadjajte sto su misteriozni stakleni predmeti.

23.10.2008. u 00:58 • 5 KomentaraPrint#

nedjelja, 19.10.2008.

63 Dan D



Kad je došao dan depilacije osjećala sam se uzbuđeno. Pieru sam opet dala par tableta i još malo viskija, dovoljna mu je bila samo jedna čašica jer mi nismo skoro nikad pili jaka pića, osim šampanjca za proslave, a vino smo pili svakodnevno, ali samo po jedan deci za ručak.

Piera je alkohol malo uhvatio i tako pomalo ošamućenog sam ga dovela do stana. gdje je uskoro trebala doći i Gabriela.
Pier me pitao:

- što ćemo danas depilirati,

a ja sam mu rekla

- Sve.

Pier se pobunio:

- Ne ne želim da me cijelog depilira...

- Pier jesi li rekao da ti se moja maca sviđa od kad idem na depilaciju voskom?

- Da jesam ...

- Pa zato i ja želim da se ti meni sviđaš isto kao i ja tebi.

- Ako ne želiš, samo reci, ali ćeš nastaviti sa bez kontaktnim ali i bez poglednim sexom i to sam u svojoj sobi...

- Dobro, u pravu si...

- Onda pristaješ dobrovoljno ?

- Da ....

Tad se pojavila i Gabriela.
Pier je ovaj put bio prvi, jer sam ga željela što prije vidjeti potpuno ogoljenog, a i djelovanje tableta i viskija je bilo baš sad najjače.

Dok smo pomagale Pieru da se svuče, vidjela sam skriveni sjaj i osmijeh na Gabrielinom licu kad je ugledala Pierove čipkaste gaćice i hulahopke.
Pier je sad ležao na stolu gol od pasa na dolje. Gabriela je pitala kako ga želim depilirati?

- Zar ima više mogućnosti?

- Da, možete na pola, tako da se ne vidi depilirani dio u kupaćim gaćicama, ili sve do pupka, ili sve do vrata, ako je sportaš ili možete mu ostaviti čuperak iznad penisa, a obično striptizete ostavljaju trakicu....

- A ti? Kako si ti svog ? , upitala sam je na uho.

- Pa ... na početku samo malo okolo, pa sve ovo što sam vam navela po redu i svaki put sve više, a na kraju sve. -rekla je Gabriela po tiho.

- Pier, ti si sportaš zar ne? Svaki dan dižeš utege, imaš stroj za trening i baš bi ti dobro da ti se vide mišići na grudima, zar ne Gabriela ?

- Da, baš bi mu dobro stalo..

- Znači može PIer?

Pier je nesto promrmljao kao da ili ne, ne znam ni ja jer je bilo jako tiho.

- Gabriela odlučili smo se za totalnu depilaciju, uostalom ako ja od vrata na dolje nemam dlaka, ne trebaju ni tebi Pier.

- Kako to radiš Gabriela?

- Počnemo od gore, najprije ćemo grudni koš, pa idemo na dolje ...

Gabriela je počela nanositi vosak od ramena pa na niže sve do bradavica, tad bi izgulila prvi red dlaka i tako red po red do druge strane.
Sljedeći red je bio od bradavica pa do pupka, i tako opet po redu, a dlake su nestajale zalijepljene u vosak na trakicama.
Pier je sa svakim povlacenjem trake poskakivao na stolu i lagano jauknuo.

Sljedeći je bio red od pupka pa do penisa. Gabriela je nanosila vosak i vukla trakice sve dok nije ogolila cijeli taj dio.
Ja sam pridržavala Pierov nježnik koji se počeo popunjavati i bio je već prilično tvrd, pa je počeo smetati.

- Oh oprosti Gabriela izgleda da se ovo Pieru svidjelo, pa se malo uzbudio...

- Da, to je normalno, ništa ne brinite znam sa tim izaći na kraj ...

Kad je počela nanositi vosak na sami dio od penisa prema pubičnoj kosti, a ja sam pridržavala Pierov nježnik, baš tad je zazvonio pager, za one koji to ne znaju, pageri su prethodnica mobitelima i kad zazvoni, treba se javiti sa prvog telefona na broj centrale i onda dobiješ poruku.

Sad bas u najvažnijem trenutku mislila sam ne idem nigdje, neka me traže.
Kad je Gabriela očupala prvu traku i počela mazati vosak za drugu, pager je ponovno zazvonio.

Shvatila sam da je ovaj put bilo hitno. Morala sam otići do telefona, a telefona nije bilo u stanu jer tu nije nitko stanovao, tako da sam morala ići do prvog kafea gdje su telefoni.

- Gabriela, hoćeš li moći sama završiti, jer izgleda da je hitno, ja idem na telefon, ali iz iskustva znam da kad zvone dva puta da je nešto jako hitno i da moram u bolnicu. Ako se ne vratim za pet minuta sa telefona, to znači da sam išla u bolnicu i da ne znam kad ću se vratiti.

- Da gospodjo.

- Ti i Pier me čekajte, ja cu vjerojatno doći za sat-dva, a dotad ćete sigurno završiti.

Na kraju sam prišla Gabrieli i na uho joj tiho rekla:

- Još jedna stvar, budi dobra i nježna prema Pieru, bit ćeš zadovoljna, slijedi dobra napojnica.

Otišla sam do telefona i saznala da je bila velika nesreća na autocesti sa stotinjak povrijeđenih tako da sam morala odmah u bolnicu. Tamo sam ostala nekoliko sati, sve dok nisam organizirala i podijelila zaduženja.

U međuvremenu me Pier nazvao i rekao da će uzeti taksi i otići doma.
Kad sam završila bilo je već kasno navečer.
Otišla sam kući, Piera sam našla kako spava na svom krevetu.
Okupala sam se i otišla spavati u svoj krevet.

Dok sam lezala na krevetu i polako uranjala u san, pitala sam se kao je Gabriela izasla na kraj sa Pierovim njeznikom koji je se oteo kontroli...






19.10.2008. u 01:30 • 1 KomentaraPrint#

62 Zenski razgovori



Poznato vam je da moj seksualni apetit nikad ne miruje, pa tako ni nove ideje.

Jednom prilikom dok je Pier bio na putu, a Gabriela mi depilirala međunožje, pitala sam je bili to mogla napraviti i muškarcu..
Ona se zacrvenila i najprije nije htjela ništa reći, ali kad sam ja još malo elaborirala temu i ponovno je upitala bili to napravila na muškom i kad sam joj naglasila koliko se dugo poznajemo i kako sve najintimnije stvari povjeravamo jedna drugoj, na kraju je rekla:

- Imam već malo iskustva s tim, dobro nije baš puno, ali sam već depilirala jednog muškarca....

- Znate Gabriela, palo mi je ionako na pamet, samo kao ideja da bi možda depilirala mog muža, što vi mislite...

- Pa, htjela bi vam ispričati, ali me malo strah da se ne otkrije ...

- Ma dajte Gabriela, pa vi imate toliko toga za ispričati o nama, pa ne mislite da bi valjda prepričavala nešto što mi ovdje razgovaramo?

- Ispričat ću vam sve, ako želite čuti ..

- Da samo reci, bas sam znatiželjna...

- Kad sam depilirala vašem mužu noge to mi se toliko svidjelo i o tome sam jako puno razmišljala, tako da sam to jednom prilikom napravila svom mužu, mislim noge sam mu depilirala i sad je stalno depiliran, što nam pravi veliko zadovoljstvo....

- Drago mi je da sam ti dala dobru ideju, ali mislim da to nije ništa neobično.

- Nisam vam još rekla sve, nemojte se naljutiti na mene za ono sto ću vam sad ispričati ...

- Ne, neću, budi sigurna, zašto bi se naljutila na tebe, jedino bi se naljutila da si nekom pričala o meni i Pieru ..

- O ne, to ne bi nikad, jedino sam vidjela na vašem mužu kad je bio prvi put na depilaciji, a i kasnije ponekad da ima čipkaste gaćice, mislim... ženske, ili samo sliče ...

- Ah da to je naša mala igrica, to nije ništa opasno, jednostavno uživamo u tome da se malo oblačimo u seksi rublje i odjeću.

- Da to se i meni svidjelo i tad sam prvi put svom mužu obukla seksi gaćice i jako nam se to svidjelo, vi ste nam bili inspiracija i zato vam hvala i nekako se osjećam dužna da i ja vama nešto svog intimnog ispričam.

- Pa eto ispričala si, mislim da je to normalno da se malo parovi zabave u bezazlenim igricama preoblačenja ....

- Da ali htjela sam vam reći da sam poslije depilirala u potpunosti svog muža i da nam je to nevjerojatno poboljšalo naš brak.

- Misliš sex?

-Da to sam upravo htjela reći, jer smo bili zapali u neku monotoniju, jer se prije braka poznamo već 5 godina, ako me razumijete, a i muž je polako počeo gledati okolo, pa sam morala nešto poduzeti, a vi ste mi dali inspiraciju.

- Drago mi je da sam nešto pomogla iako indirektno. Onda znači li to da bi mogli depilirati mog Piera?

- Pa .... ako vama nije nezgodno da vam gledam muža golog, nije ni meni.

- Dobro, dogovoreno, idući piut ću ga dovesti.

Pieru sam rekla da više ne brije pubis. Tih 2 ili 3 tjedna dana od kad sam mu rekla, a kad su mu dlake počele rasti oko spolovila, međunožje mu je izgledalo nekako smiješno i pomalo neodržavano, da ne kažem prljavo, jer na taj izgled nisam bila naviknuta, tako da mi nije na pamet padalo da bi ga stavila u usta, ni ništa slično.

U tom vremenu izrastanja dlaka Pier me nije bas sexualno privlaačio, pa smo u to vrijeme prakticirali jednu moju novu zamisao a to je bezkontaktni sex.

Stali bi jedan nasuprot drugom i milovali svako sebe.

Za Piera sam naručila preko kataloga umjetnu vaginu, a za sebe nekoliko umjetnih penisa. O pomagalima će biti zasebna priča.

Jos je samo trebalo Piera odvuci na depilaciju...

19.10.2008. u 01:02 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 16.10.2008.

1956-1958 Spužva i pohotnica



Moje djetinjstvo je prošlo jako brzo, a da toga uopće nisam bila svjesna, odjedanput sam postala djevojka, a djevojku od djevojčice čini jedna mala ponekad nevidljiva razlika, a to je menstruacija. Menzes sam dobila relativno kasno za današnja mjerila, nekad se nije ni izosilo, pa ni znalo u javnosti za takve detalje kao sto su mjesečnica kod neke djevojke, a ja sam je dobila sa nekih 15 godina. Mama me pripremila na taj događaj i to mi nije predstavilo neki poseban šok, kao što je bilo sa nekoliko mojih prijateljica.

Problemi su počeli nešto kasnije kad su mi se hormoni pomiješali i počeli divljati. Osim što sam odlakavila kao neki dečko dobivala sam i napade bijesa ili potištenosti za raznoraznih dana u mjesecu, to bi se danas zvalo PMS, ali nekad se to nije tako zvalo, nego bi te ispade roditelji lili rodbina komentirali sa riječima "potreban joj je muž".

Kad bi se situacija pogoršala i kad bi hormoni još vise podivljali onda bi ja bila jako uzrujana ili bi čak imala napade bijesa ili nadareni govor, pa bi prigovarala i ljutila se sve i svakoga.
Moj bijes se ponavljao ciklički iz mjeseca u mjesec, iako onda to nisam primjećivala kao pravilan ritam koji je povezan sa mojom M.

Prošlo je još koja godina od kad mi je teta Maria pokazala kako ću se opustiti u kadi, ali ja to onda još nisam shvatila.
Jednom prilikom kad je teta bila kod nas, a ja sam bila u napadu bijesa, teta mi je tiho na uho došapnula:

- Ajde okupaj se i izmasiraj se, onako kako sam ti rekla, vidjet ćeš da će ti pomoći da se opustiš.

Kako sam u tetu imala puno povjerenje i nju bi poslušala više nego ostale, tko zna zašto je to tako ponekad u životu, tako sam odmah otišla u kupaonu.

Ovo je bio vise neki akt protesta prema ostalima, samo da ih više ne slušam kako prepričavaju i ogovaraju sve ostale, mislim na rodbinu i poznanike, a to im je bila nedjeljna zabava, jer tad Televizije ili još nije bilo, ili je bila tek u začetcima pa je osim filma i kazališta, pričanje je bila jedna od omiljenih popodnevnih zabava.

U kupaoni sam se zaključala i svukla, stavila sam kadu da se puni sa vodom i počela promatrati svoje tijelo.
Sjećam se kao da je bilo sad, kako sam se divila svojim grudima, koje su se već dobro popunile kao u odrasle žene, a bokovi su počeli poprimati figuru piješčanog sata sa zavodljivim krivinama.

Usred tog ljupkog tijela nalazila se veliko tamno grmlje dlaka koje je onda bilo simbol ženstvenosti. Uživala sam se gledati u ogledalu i pokrivati sa raznim odjevnim predmetima i tako oponašati velike glumice sa filma.
Kad se kada napunila legla sam u toplu vodu koja me odmah odvela u stanje nekog polu sna.

Zamišljala sam da mi se udvaraju filmski glumci iz tog vremena, bilo ih je mnogo koje sam obožavala.
Zamišljala sam da me pozivaju na ples, da sa njima plešem, kako me nježno dodiruju rukama po leđima dok plešemo sve više priljubljeni jedno uz drugo.

Kako smo u mislima plesali, tako sam se ja dodirivala po grudima u ritmu i mjestima dodira zamišljenog muškarca koji je sa mnom.
Već ranije sam provodila sate u toploj vodi i zaista ovo me je opuštalo.
Ovaj put kad me teta podsjetila na masažu sa spužvom za kupanje, pitala sam se kako to ona misli i poželjela sam je poslušati do kraja.

Uzela sam veliku prirodnu spužvu, kakva se onda koristila za trljanje koze, to bi se danas zvao piling, a onda je to bilo dobro se oprati.
Počela sam od ruku i ramena, sa punom spužvom sapunice, onda sam se podigla na noge i nastavila sapunati grudi, leđa, noge, a na kraju i moje međunožje...

Bilo je sve ugodnije, iako tada još nisam znala točno odakle će doći to opuštanje i gdje točno treba protrljati da bi se netko oslobodio svoje napetosti. Ponovno sam legla u kadu, ali sam spužvu tko zna iz kojih pobuda ostavila u svom međunožju.

Polako sam se počela igrati sa tom velikom mekom, ali istovremeno i grubom spužvom trljajući je malo više po mom dlakavom žbunu.
Stiskala sam spužvu sa nogama i istovremeno je vukla sa rukom gore dolje i tad mi se taj pokret svidio, pa sam nastavila sve jače i brže.

Odjedanput sam shvatila da mi dolazi nekakva ugoda koja kreće od nekud sa grudi i polako se spusta na trbuh, sa druge strane istovremeno noge su mi se počele skupljati prema trbuhu i iz njih je dolazio neki fini osjećaj koji se počeo miješati sa grčem u koljenima.

Ugoda je trajala dugo, a na sreću nitko od ukucana nije dolazio u kupaonu, jer su bili zaokupljeni popodnevno-večernjim tračem..
Ruke, noge i trbuh su se ujedinili u jedinstven sinkronizirani pokret mišića koji su se opuštali i napinjali, a u sredini mog međunožja je počela sasvim nova avantura koja će me pratiti cijeli život.

Osjetila sam kako dolazi val topline koji je krenuo sa lica, pa onda val ugode koji je došao negdje od grudi, od nogu je počeo grč, a sve skupa se to skupljalo ravno u mom međunožju. Ugoda je trajala cijelu vječnost, i taj se osjećaj dužine i porastanja nivoa ugode sve vise povećavao, taj osjećaj je bio jedinstven i na taj način se više nikad nije ponovio.

Penjanje ugode se nastavilo, osjetila sam u trenutku vrućinu, pa hladnoću i onda je nastupio neopisiv osjecaj grčevitog užitka koji je trajao jako dugo, ni sama ne znam koliko, ali sam imala osjećaj da taj grč ugode traje sat ili dva i nikako se nisam mogla umiriti. Takav orgazam kako ga danas zovem je bio jedinstven i nikad viće mi se nije ponovio bas na taj način.

To je bilo moje prvo sladostrašće, koje je bilo toliko posebno da sam mislila da sa mnom nešto nije u redu, tako da taj moj eksperiment nisam ponovila možda cijelih mjesec dana. Nakon toga znatiželja me natjerala da skupim ponovno hrabrost i ponovim masažu mog međunožja.

Drugi put je sve bilo jako slično, ali nikad vise onako intenzivno i posebno kako prvi put. Užitak je svaki put rastao i naučila sam kako sebi pružiti ljepše, brže i efikasnije zadovoljstvo.
Svako kupanje od tad mi je donosilo novo olakšanje i novi užitak, svaki put malo drugačiji, a sve što sam bila starija ta potreba za olakšanjem koje mi je donosio orgazam sve je bila veća i češća.

Moja nervoza za vrijeme PMS-a je ponekad bila toliko jaka i česta da sam morala uvesti i izvanredna kupanja, a kad je dugotrajno zadržavanje u kupaoni postalo sumnjivo mojim ukućanima, morala sam moju tajnu aktivnost preseliti u svoju sobu.

Tako sam počela svoje masažne aktivnosti provoditi u krevetu, ispod pokrivača. U početku nisam mogla pronaći odgovarajući predmet, jer spužvu nisam mogla mokru donijeti u krevet, a suha je bila pregruba, zato sam smislila druge načine kako zadovoljiti moju pohotnicu.

U početku je tu ulogu preuzeo moj plišani medo, ali tih godina mede su bili punjeni slamom i moj medo je za par mjeseci ispustio dušu, to jest slamu i pretvorio se odrpanu krpu.

Nakon mede došao je na red veliki mekani plišani zec koji mi je uspješno pravio društvo par godina, jer se mogao prati i prati i uvijek je postajao sve mekši i sve nježniji. Dugotrajno trljanje i stiskanje zeke među mojim bedrima i moja potreba za nečim novim, a posebno jedan poseban dar koji sam dobila od moje tete za svoj dvadeseti rođendan su natjerale očerupanog zeku da ode u mirovinu i sakrije se negdje iza stvari na mom ormaru.
A sto je to moja tete meni poklonila, e to je vec druga prica...

16.10.2008. u 23:14 • 2 KomentaraPrint#

srijeda, 15.10.2008.

2006 -2007 Tajna broj 69

Znam da cete se naljutiti na mene ovaj put, ali cu vam razlog vase ljutnje otkriti tek na kraju price.

Od našeg prvog poljupca dane smo provodili u razgovoru, iako sam u početku najviše ja pričala a Toni je slušao. Poslije je i Toni počeo malo vise pričati ne samo za vrijeme naših šetnji nego i kad smo počeli provoditi dane najviše kod mene u kući.

Imali smo toliko sličnosti, počevši od našeg porijekla, izgnanstava, pa sve do povratka u Hrvatsku, iako se Toni vratio još prije vise od deset godina.
U našim dugim razgovorima smo doznali da imamo i zajedničkog pretka iz jedne čuvene obitelji, pa smo se oboje istovremeno hvalili sa našim porijeklom, što nam je oboma posebno godilo.

Kad sam prvi put bila u Tonijevoj kuci, ostala sam ugodno iznenađena sa ljepotom, stilom, skladom i urednošću koju sam vidjela.
Mjesec dana kasnije Toni mi je napokon pokazao skoro cijelu kuću.
Sve je odisalo sa nekim čudnim klasičnim muzejsko-umjetničkim stilom.

Kad smo došli do jedne od spavaćih soba, potiho je rekao:

- Ovo je bila soba od moje bivše. U nju nitko još nije ušao od kad je otišla.

Tako ni meni nije dao da uđem, nego mi je samo dao da pogledam sa vrata, u sobi kao da je vrijeme stalo, još uvijek je na vješalici visjela njena spavačica i neka odjeća.

Shvatila sam da je Toni jako volio, jer nije dao ni ući u tu sobu, a kamoli nešto dotaknuti.

Pitala sam ga

- Jeli to tvoja velika ljubav?

Toni je odgovorio:

- Da to je bila moja velika ljubav, ali nije to ona o kojoj sam ti pricao, nećemo vise o tome.

Sad sam tek bila zbunjena, ali sam naučila da pretjerana radoznalost kod ovog muškarca nije dobrodošla, pa sam se zadovoljila i sa ovim odgovorom.


Toni me naučio zivijeti, ponasati se i kako komunicirati ovdje u Hrvatskoj, jer način života i običaji su se ipak dosta razlikovali od Italije
Naučio me je ustvari i jezik, jer ono sto sam znala od mojih roditelja je bilo premalo za bolji razgovor.
Najvažnije od svega je da me Toni naučio promatrati ovaj svijet na potpuno novi način.

Pričao mi je, a i danas i svaki dan od njega doznajem za mnoge naizgled nevažne sitnice koje su promijenile tijek povijesti, običaje, današnjicu. Način na koji on gleda svijet je potpuno različit od onog kakvog sam ja imala, jer nikad nisam razmišljala zašto je nešto u politici privredi, industriji, bankama ili bilo kojoj drugoj grani bas tako.

Toni za svaki detalj ima stručno objašnjenje, koje mi je pomoglo shvatiti na koji način funkcionira ovaj svijet.
Dobro neću vise o ovim stvarima, znam sto moje čitatelje zanima.

Sex, e to je bio malo već problem.
Tonija nikako nisam mogla dovesti do kreveta, jer se to tako kaže, ja bi bila zadovoljna i sa gmom na kamenjaru.
Pozelila sam malo više nježnosti od one verbalne koje mi je davao svaki dan.

Toni je imao na tisuće lijepih riječi za mene, počevši od:
-Volim te- svaki put kad bi se ujutro vidjeli, pa tisuću lijepih riječi koje svaka žena može samo poželjeti čuti, od najmanjih komplimenata do najtoplijeg laku noć u večer kad bi se rastali.

Dugo vremena nam je trebalo da bi samo došli do malo smjelijeg zagrljaja. Osjećala sam se kao gimnazijalka koja jedva čeka da je mladić prvi put poljubi, a kasnije da i krene dalje, a to dalje nikako da se dogodi, ili se događalo jako sporo.

Nisam inzistirala, znala sam ili naslucivala da Toni ima problem sa sexom, ali o tome nije bio baš pričljiv, a ja u strahu da nečto ne pogriješim nisam ga ni pitala ni napadala.

Toni me dovodio do uzbuđenja samom svojom pojavom i načinom na koji je pričao, njegov dodir i stisak za vrijeme poljupca su me dovodili u pred orgazmično stanje koje nisam mogla ispuniti do kraja, tu na licu mijesta, pa sam trčala kuci da napokon stavim ruku na moju vulvu i tako je umirim od napetosti koja mi se gomilala dok sam bila sa Tonijem.

Poslije par mjeseci sam smislila novu taktiku, ja sam počela pričati o mom sexualnom životu, najprije polako, pažljivo, sa jako malo detalja.
Smislila sam razloge zašto ovo pričam Toniju.
Rekla sam mu da želim napisati knjigu o psihi i sexu, a da ću za to koristiti moja i tuđa iskustva.

Kako sam željela da knjiga bude na hrvatskom jeziku a hrvatski mi je u početku bio sveden na samo nekoliko stotina riječi, ja sam pričala na talijanskom, a Toni mi je prevodio na hrvatski i ne samo prevodio nego bi i dodavao malo svojih komentara i opisa, tako nemojte zamjeriti ako je ponekad neki detalj nelogičan.

Cijeli naš razgovor sam snimala na mali diktafon, kog sam pokazala Toniju, jer je inače jako sumnjičav na takve sprave.
A sada nakon par godina snimanja, polako prepisujem te naše zabilješke, radi toga su neke price došle prije ili poslije, bez nekog reda.

Sad da se vratim na moje priče, koje su meni u stvari bile nacin da probudim kod Tonia zaspali spolni nagon i napokon ga osijetim na meni, na sebi, i u sebi .

Tako su nastale moje priče, eto to je moja tajna....bila dosad.
a sad vise nije.

Tonia sam polako navodila da mi prevodi moje sve intimnije price sa sve vise detalja i pretvara ih u male slatke pričice koje cu jednog dana objaviti u svojoj knjizi, a nisu dospijele u knjigu nego na internet, jer smatram da su predobre da bi zaspale u nekom racunalu, i zato ih zelilm obznaniti i podijeliti sa vama.

Ovo je prica broj 69, jer tako pokazuje brojac na blogu.
Zao mi je sto nema nikakve veze sa onim 69 koji vas i mene asocira na nesto posebno, ali bice slijedeci put, ili neki drugi.
Puse od Valentine.

15.10.2008. u 00:22 • 6 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 13.10.2008.

2006 Prvi poljubac (u poznim godinama )


Ništa nije nepromijenjivo, pa tako ni naša neobična veza.

Proslo je jos jedno ljeto , Toni je ugostio svoju obitelj , ali nisam vidijela njegovu zenu o kojoj bi povremeno progovorio po neku rijec.
Jedino sam vidijela njegove kceri koje su ljetovale dolazeci i odlazeci vise puta tijekom ljeta. Povremneo bi dosli i neki njegovi prijatelji , koji bi se zadrzali po nekoliko dana.

Sve je bilo monotono dok se jednog dana nešto nije dogodilo .

Toni je predvečer došao vidno tužan, učinilo mi se da sam čak vidjela i suze u njegovim očima , ali sam izbjegavala pogledati ga u oči .

- Gotovo je , rekao je .

Nije mi bilo jasno, što je gotovo .
Tek tijekom šetnje mi je postupno ispričao o čemu se radi.
Bez puno detalja mi je rekao da se ta zadnja veza koju je imao jednostavno prekinula i da više nema šanse da se obnovi jer ga je dotična žena jako razočarala radi svoje radoznalosti .

Ovo mi je bila pouka da ja ne budem takva , na sreću nisam ni bila do sada , jer sam osjetila da nije uputno Tonija pitati o nečemu što ne želi reći ili razgovarati o necem sto on ne zeli.

Pružila sam mu lijepe i nježne riječi utjehe i rekla da uvijek može računati na moju podršku , savjet, diskreciju, iako sam znala da mu je bilo teško dati neki savjet , jer je on u svakom području razgovora bio informiraniji od mene, što priznajem , do sada mi se nije tako često događalo .

Tog dana više nismo pričali o njegovom prekidu veze.
Idućeg dana mi je rekao da je ukinuo telefonsku liniju, internet i ugasio mobitel.
Ova njegova odluka je bila čudna, ali me nije iznenadila obzirom na ono malo što sam ga poznavala.
Upitala sam ga:

- Kako ćemo sada komunicirati?

Jer smo se na telefon povremeno javljali da se dogovorimo kada bi padala kiša kad ćemo u setnju. Rekao je:

- Postaviti cemo interni telefon od mene do vas.

Ovo mi nije bilo jasno kako će funkcionirati , ali je on već idućeg dana proveo kabel od moje kuće do njegove i spojio telefone.
Zezali smo se da imamao crveni telefon, iako nije bio crven nego plavi , kao onaj što su imali čuveni predsjednici.

Slijedećih dana Toni je bio jako tužan , uznemiren i nezadovoljan , naše šetnje su bile uglavnom tihe i bez i dosad rijetkih razgovora.
Jedne večeri kada je zapuhao iznenadni vjetar za vrijeme naše šetnje, spontano sam se privila uz njega i rekla da mi je baš hladno .

Pogledali smo se u oči i tada me po prvi put poljubio, onako zapravo usta na usta . Trnci su me prošli od kose do pete , osjećala sam se kao na sedmom nebu , neki potpuno novi osjećaj , kao da se do sada nisam nikada poljubila s muškarcem. Ovo mi je bio kao prvi put, ai bio je na neki način jer sam dugo bila bez pravog muškog dodira.

Poslije ovog možda simboličnog čina, idućih nekoliko dana smo počeli razgovarati malo više i onda je iznenada krenulo sve, kad sam mu jednom prilikom rekla da moram zvati mamu u Italiju večeras , a on je na to dodao da i on ima mamu tamo i tako se počelo odmotavati naše klupko konca .

Raspričali smo se što je bila nevjerojatna promjena u odnosu na ranije, a pričali smo o svemu i svačemu . Uskoro smo doznali mnoge stvari jedno o drugome , a bile su nevjerojatne .
Imali smo jako sličnu prošlost oboje . Sličan život i običaje , skoro identične prehrambene navike , slične životne puteve , slične bračne veze i rastave.

Nevjerojatno je da smo bili jedno kraj drugog , a da nikada ranije nismo ni pričali o tome , pa tako ni doznali koliko smo ustvari slični i odgovarajući jedan drugome, s malim izuzetkom mojih godina jer sam od Tonija starija 10 - tak godina, ali mlađi muškarci su mi oduvijek bili slabost.
Toni se u početku držao dosta suzdržano u pogledu nježnosti i odmah sam osjetila da tu nešto ne štima .

Moje osvajanje njegovog prijateljstva je počelo još prije dvije godine a intenzivnije osvajanje njegovog srca prije jedne godine , a do sada sam stigla tek do poljupca.

Moje prijateljstvo sa Tonijem je bilo prožeto nekakvim poštovanjem prema njemu koje mi nije dozvoljavalo da napravim korak dalje prema intimi , jednostavno pred njim sam se osjećala nezrelo , a moja sklonost ka zavodjenju se pred njim nekako izgubila ili prešla u neki drugi plan .



13.10.2008. u 01:57 • 1 KomentaraPrint#

2005 Nista novo


Poslije godinu dana još uvijek sam bila tu na Jadranu , iako sam obećala Pieru da ću doći još prošle jeseni na koncu feragosta, ali sve se produžilo, ni sama ne znam kako. Pieru sam rekla da imam posla oko kuće , iako su ti poslovi bili davno završeni i nisu bili tako obuhvatni osim onog na ogradi.

Jednostavno sam želila biti uz Tonia, tog muškarca koji je usao u moj zivot na neobican nacin.
Takvu privlacnost jos nisam nikad dozivijela. iako nikad nismo progovorili ništa o ljubavi ili sexu , čak nismo pričali ni o našim obiteljima .

Pier je bio tu kod mene za feragosto ( ljetni poraznici ) i tada se Toni nije pojavljivao , nije bilo potrebe da mu kažem da tog dana kad je Pier došao, neću izaći , on se jednostavno nije pojavio, bez riječi, znao je da ne idem van , i ni on nije izašao ili bar ne da bi ga vidila .

Kad je prošao i ovaj feragosto Pier me pitao:

- Kada dolazis?

- Uskoro , što ću tamo, kad završim neke poslove , ovdje je mirnije...

Izmisljala sam stotine sličnih razloga samo da ostanem .
Idući dan, poslije Pierovog odlaska izašla sam vani, a ispred ulaza me čekao Toni .

- Idemo li u šetnju?

- Da , sa zadovoljstvom , jedva sam dočekala šetnju s vama, odgovorila sam .

Kao i do sada , tako smo i ovaj put krenuli našim poznatim stazama i istraživali uvijek po kojih stotinjak metara dalje , na neki način osvajajući do tada neistražena područja , za razliku od naših prošlosti koje su nam još uvijek ostale nepoznate.

Naša aseksualna idila se nastavljala iz dana u dan i svodila jedino na zajedničke šetnje i jako malo razgovora.
Jedio što sam uspjela doznati od Tonija je bilo da je imao nekoliko veza sa ženama , a s kojima i kakvih nisam doznala. Znala sam jedino da je sada u nekakvoj vezi , ali nisam znala nikakve detalje niti sam ikada vidjela ijednu ženu u blizini njegove kuće, osim njegove domaćice .
Nase setnje su se nastavile cijelu godinu .

13.10.2008. u 01:47 • 0 KomentaraPrint#

2004 KLjuc ljubavi



Na vise upita od mojih citatelja kako i zasto sam se vratila u Hrvatsku, odlucila sam vam otkriti i ovu tajnu.

Neke stvari nemozemo tajiti zauvijek.

Tako ni ja, željela sam vam prešutiti zašto sam se vratila u Hrvatsku, ali izgleda da to nije moguće , zato ću početi ispočetka.

Kada sam nakon skandala otišla u mirovinu, Pier i ja smo se odlučili za vikendicu u Hrvatskoj. Neko vrijeme smo tražili odgovarajuću kuću i napokon smo je pronašli u jednom mirnom mjestu pokraj jednog lijepog grada na Jadranu.

Kuća nam se svidjela i kupili smo je prije ljeta. Isprva sam sanjala o povratu moje imovine koja je bila nacionalizirana za drugog rata, ali kada su počeli problemi, shvatila sam da će do toga teško doći i mislim da sam od te ideje odustala .

Najprije smo mislili da će nam ta kuća služiti kao ljetnikovac, ali kako sam ja bila pod traumom od mog skanadala , tako mi se ideja o povratku u Italiju sve manje sviđala .
Prvo ljeto je prošlo i ja sam zamislila da ću još neko vrijeme ostati u ljetnikovcu i tek kasnije vratiti u Italiju, kada me prođe depresija .

Kuća je ograđena zidom od ulične strane, a ogradom od susjednih kuća , tako da sam se i u rujnu mogla u miru sunčati i hodati po dvorištu gola ili polu gola, jer sam naturista, iako ne od mladosti nego u poznijim godinama .

Odmah u početku sam imala osjećaj da me neko gleda dok sam se sunčala u vrtu.
Za neke susjede sam doznala tko su, a za druge nisam, jer je kuća uvijek izgledala ili prazna ili puna, nikada mi nije bilo jasno ima li ili nema nekoga u njoj.

Zato sam se raspitala tko su susjedi, ali nisam uspjela doznati puno .
Rekli su mi da je to jedan neobičan susjed i da mu ponekad dođe obitelj,

Kao što je običaj, poželjela sam se upoznati s njim , ali ga dugo nisam uspjela ni vidjeti .
Jednog dana došli su mi neki majstori da poprave vanjski ogradni zid do ceste sve se promijenilo.

Počela sam raspravljati sa šefom, radnicima i majstorima o kvadraturama i dužinama, te cijenama tog popravka.
Majstori su bili toliko glasni, samouvjereni i bahati, da se diskusija rasplamsala do povišenih tonova. Točno kada smo se počeli prepirati o cijenama , što bi trebalo raditi a što ne, na zidu i ogradi, da li popuniti rupe i obojati ogradu.

Odjedanput tako reći od nikud, pojavio se ON.

Bio je to moj prvi susjed, kojeg do tad nisam nikad vidijela, ostala sam paf, i sad dok ovo pišem koža mi se naježila po cijelom tijelu.
Markantan gospodin, tada mu nisam mogla definirati godine, na tren sam mislila da ima 30, a kasnije 60 godina. U trenutku kada se pojavio, svi majstori su zašutjeli i on je rekao:

- Dobar dan .

Meni se predstavio:

- Ja sam Toni, a ovoj ekipi majstora se ne moram predstavljati jer me gospoda poznaju.
Napravit ćete ovako i ovako, zid je dugačak toliko metara visok toliko, površina toliko, radovi koje ćete napraviti , počeo je nabrajati po struci i po detaljima , a cijena će biti točno toliko po metru kvadratnom, što iznosi toliko tisuća kuna .

Majstori su ostali šutiti .

- Gospođo, da li je ta cijena prihvatljiva za vas ?

- Da i te kako, jer je u pola od one koju su mi govorili prije 15 minuta .

- Majstori, dolazite ovdje sutra ujutro.

Njihov šef je tiho rekao:

- Da gospodine, i dao pokretom ruke znak svojim radnicima da odlaze.

Majstori su se pokupili u sekundi i nestali kombijem .
Gospodin Toni mi je tada uzeo ruku i poljubio je rekavši:

- S majstorima treba postupati stručno, diplomatski i oštro.
Osobno ću ih kontolirati kada budu radili ...
Nadam se da ćete biti zadovoljni, bilo mi je jako drago upoznati vas, Nadam se da ćemo biti dobri susjedi .

Pružio mi je ruku, pozdravio se, okrenuo, i nestao u svom dvorištu .
Nisam ni shvatila što se dogodilo.
Tek kad sam ostala sama, počela sam razmišljati kako me taj muškarac fascinirao svime, a što sam više razmišljala, shvaćala sam da je ostavio duboki dojam na mene, a razmišljajući i dalje, sve više me oduševljavao.

Sama njegova pojava je zračila neobičnom snagom , nekom do tada neviđenom energijom , šarmom koji jednostavno nije moguće opisati .
Nije to bila neka posebna ljepota, ali taj je muskarac imao u sebi ono nesto sto me istog casa oborilo.

Znam da su me tada, kada sam ga ugledala prošli trnci cijelim tijelom, što mi se do tada nije nikada dogodilo, a jedina usporedba tog osjecaja je kao da sam ugledala scenu iz horor filma, ali u pozitivnom smislu .

Kada sam malo bolje razmislila, postavila sam sama sebi stotine pitanja, kako je taj čovjek mogao znati koliki je veliki moj zid, kako je znao koje su cijene, kako je znao puno bolje od majstora što sve treba napraviti, kako je tom brzinom mogao izračunati sve, kako se pojavio, kako je nestao, gdje je bio svo ovo vrijeme ....?.

Tek tada sam shvatila koliko je bio poseban, a kasnije sam shvatila koliko je genijalan i koliko ce mi promijeniti zivot.

Prdvečer kad sam se malo pribrala uzela sam metar, bilježnicu i olovku u ruke i otišla ispred dvorišta na cestu . Mjerila sam i sve zapisivala .
Kada sam se vratila u kuću , sjela sam za stol i počela računati, a jedino čega sam se sjetila bila je cijena po jednom metru i kad sam je unijela , nisam mogla vjerovati svojim očima . Iznos na mom kalkulatoru je bio isti onaj koji je Toni rekao radnicima i meni .

Idućeg dana su došli radnici i šutke počeli raditi na mojoj ogradi, a sve što bi ih pitala, odgovarali su sa :

- Da gospođo , bit će kako vi želite .

Idućih dana sam uzaludno pokušavala sresti mog susjeda , ali nikako mi nije uspijevalo. Kada bi priupitala radnike:

- Da li je gospodin Toni bio tu?

Radnici bi odgovorili da je bio jutros, uvečer ili maloprije, da je pogledao i otišao.
Kada su radnici završili posao, šefu sam platila dogovoreni iznos, a on je na odlasku ponizno rekao:

- Gospođo, nadam se da su poslovi obavljeni prema vašim željama, i ispričavamo se ako smo vas uznemirili .

Ovo je bila potpuna suprotnost onom nastupu koji su imali kada su došli raditi , a jedini razlog njihove promjene je mogao biti samo gospodin Toni .
Idućih mjesec dana sam pokušavala nekako sresti mog susjeda , ali to nikako nisam uspijevala.

Bila sam toliko zaintrigirana, da sam odgodila povratak u Italiju , misleći da ću ga susresti danas ili sutra , a dani su prolazili .
Pokušavala sam mu pozvoniti na vrata dvorišta i smišljala neko pametno ili blesavo pitanje koje bi mu mogla postaviti , ali sve je bilo uzalud, nikad se nitko nije pojavio na vratima .

Dok sam hodala, sjedila ili ležala u vrtu , cijelo vrijeme sam imala osjećaj da me moj susjed gleda , ponekad mi se činilo da se zastori ili prozori ponekad pomiču, ali nikad nisam uspjela nekog vidjeti na prozoru iako mi se činilo da je nekad i otvoren .

Jednog dana sam odlučila da moram vidjeti da li moj susjed uopće postoji, spustila sam rolete prigušila grilje , pritvorila prozore , navukla zavjese i zamračila sobu , sjela sam na sjedalicu i gledala, i gledala, i gledala i gledala ...

Kada sam uhvatila ritam gledanja od jutra pa sve do večeri, jedino što sam uspjela vidjeti je bila jedna zena .
Ujutro bi ta žena ušla i ista žena bi izašla popodne i tako iz dana u dan , osim nedjeljom. Ponekad bi uspjela vidjeti susjeda kako izlazi autom i nestaje na cesti, a nakon nekoliko sati bi se vratio.

Jednog dana sam pričekala tu ženu i rekla joj :

- Dobar dan , vi tu živite ?
Ona je odgovorila , kratko:

- Ne.

I otišla bez pozdrava.
Idući put sam susjeda vidjela kako izlazi iz kuće i kao na prstima da izlazi iz dvorista , osvrčući se na sve strane , a kada bi vidio da ga nitko ne gleda, uz zid bi jednostavno nestao .

Nekoliko dana sam studirala njegove običaje i napokon kada sam uspjela uhvatiti neki ritam izlazaka mog susjeda , izašla sam na ulicu i sjela ispod zidića kao da nešto radim , a kada se pojavio, ustala sam i pozdravila ga .
Pogledao me iznenađen , primio za ruku i poljubio je, u tom sam trenutku osjetila nešto posebno , energija je zračila iz njega , a u trenu dodira me protresla struja . Sva sam se naježila od uzbuđenja i tog neobičnog dodira .

Ovakvu gestu ljubljenja ruke, od kada sam došla u Hrvatsku nisam doživjela , vidjelo se da je pravi gentlmen koji dolazi iz bečke škole .

- Željela sam vam se zahvaliti za intervenciju kada ste dogovarali oko popravka moje ograde....

- Bilo mi je drago da vam mogu pomoći .

- Upravo sam nešto gledala na vratima , a vi ?

- Idem u šetnju .

- Željela bi i ja prošetati , samo ne znam kuda i do sada nisam imala s kim prošetati . Ako nisam previše nametljiva , da li bi mi mogli pokazati kamo je najbolje šetati?

- Može , pođite.sa mnom.

Toni me poveo u šetnju pokraj obale, iako je hodao jako sporo i nekako teško polako smo se udaljavali ..
Šetali smo dugo skoro bez riječi . Inače sam jako razgovorljiva osoba , ali u društvu s Tonijem sve je bilo potpuno drugačije , nisam znala ni što bi rekla , niti sam osjećala potrebu da nešto kažem. Hodali smo uz more daleko od onih puteljaka za koje sam znala, ja iza Tonija jer je puteljak nestajao i pretvarao se u stazicu koja je jedva bila vidljiva. Nisam bila svjesna ni udaljenosti ni vremena.

Odjedanput smo se našli na vrhu jednog brijega s kojeg se otvarao pogled u daljinu odakle su se vidjeli otoci i more koje je nestajalo u beskraju horizonta .

- Ovdje dolazim često i meditiram.

Rekao je glasom od kojeg bi se uzbudila svaka žena .

- Obzirom da slabo govorite hrvatski bi li želili da pričamo na talijanskom?

Ostala sm iznenađena , odakle je on znao da sam ja talijanka , kako je znao da govorim talijanski , odakle je on znao taj jezik, stotine pitanja mi je odjednom došlo na um.

Htjela sam mu prići bliže , ali nisam imala hrabrosti , taj me muškarac očarao na prvi pogled, ali ne njegovom ljepotom koja je bila recimo prosječna , nego nečim neopisivim i nedodirljivim. Ulijevao mi je nekakvo poštovanje i nedostižnost kakvu nisam osjetila kod nijednog muškarca do tada.

Kao opijena nakon nekog vremena sam mu odgovorila:

- Da, lakše bi mi bilo na talijanskom.

- Idemo nazad tako da stignemo prije zalaza sunca.

Skoro bez riječi smo se vratili nazad do naših kuća .
Na kraju sam jedva uspjela izustiti :

- Željela bi i sutra prošetati s vama .

- Moze oko 18h ? Čekajte me ovdje , bilo mi je jako ugodno prošetati s vama . Doviđenja.

Odgovorio mi je kratko i nestao u svom dvorištu.
Cijelo večer sam mislila na tog muškarca, pogledavala kroz prozor i silazila u dvorište , ne bi li vidjela bilo koji prozor koji se osvijetli , ali nisam ništa vidjela .

Sutradan sam cijeli dan bila na dvorištu kako bi ga vidjela na prozoru ili on mene u dvoru , ali ništa mi nije polazilo za rukom.
Predvečer sam izašla pred kuću kako je bilo dogovoreno i točno u sekundu kao duh se stvorio iza mene .
Jedva primjetno se nasmiješio i zapitao me :

- Idemo li ?

Odmah sam krenula pokraj njega , ali smo se držali na pristojnoj udaljenosti jedan od drugog. Ovaj put me vodio na drugu stranu, ali opet na vrh jednog brda s kojeg su se vidjeli otoci i beskrajni horizont.
Tada je sjeo na stijenu i gledao u beskraj a ja sam ga bez riječi oponašala i počela shvaćati.

Meditirali bi tako pola sata ili sat i onda bi se vratili do naših kuća i pozdravili.

- Sutra opet u isto vrijeme ?

- Da.

Sutradan je skoro sve bilo isto , osim što bi jedan dan isli na sjever , drugi na jug i svaki dan po stotinjak metara dalje. Ove šetnje su bile skoro svakodnevne , osim kad je padala kiša, tad bi mi mahnuo sa prozora da danas ne idemo radi kiše , a ja sam ga promatrala sa svog trijema u nadi da će kiša prestati.

Mjesecima tijekom šetnji ili sjedenja smo izmijenjivali samo nekoliko riječi . Taj muškarac je bio šutljiv i nekako tajnovit za mene .
Do sada sam svakog muškarca mogla navesti ne samo na razgovor , nego na bilo što sam zamislila, sve do kreveta , kad god sam poželila.

Toni je bio naprvi pogled isti, kao i ostali muskarci, ali ipak potpuno različit od svih ljudi koje sam do tad upoznala. Pred njim sam se osjećala kao mala djevojčica pred profesorom .

Nakon nekoliko mjeseci naše su se šetnje produžile ne vremenski nego po udaljnosti koje smo prešli jer je Toni uspjevao hodati sve brže, a tako smo počeli i malo više pričati.

Fasciniralo me njegovo poznavanje povijesti i zemljopisa cijelog svijeta .
Jednom prilikom sam uspjela doznati tko je ona žena koja dolazi kod njega a kao što sam i prepostavila, to je bila sluškinja , a on ju je zvao domaćica .

Uglavnom smo vodili neutralne ragovore , ana moja pitanja o politici nikad nije odgovorio ništa konkretno , već bi samo rekao da je tako kako oni zakuhaju.

13.10.2008. u 00:43 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 12.10.2008.

1992 B Djevojcica ili djecak?


Znaš Valentina, ovo sam ti htio odavno reći, samo nikad nisam skupio dovoljno hrabrosti za to. Neko vrijeme sam mislio da ti ovo neću nikad ni reci, ali sad kad si našla moje fotografije došao je za mene trenutak istine.

- Reci Pier, pa znaš da nemamo što tajiti jedno od drugog.

- ( osim onog sto ja moram tajiti od tebe , pomislila sam u trenu )

- Ta djevojčica sam ustvari ja.

- Ne mogu vjerovati-rekla sam tiho.

Nastao je tajac, nitko nije ništa govorio, ni sama nisam znala što da kažem ni što da pitam.

- Možeš li o tome pričati Pier?-

- Ne sad. Oprosti.-

- Dobro Pier, nije važno , idemo u kuću .

Popodne sam provela razmišljajući i analizirajući sve, nikako mi nije bio jasno mnogo toga. Kako, zašto, od kad, do kad, kako je to moguće?
Nisam izdržala i navečer sam Pieru priredila posebno ukusnu i bogatu večeru, to sam morala napraviti sama jer je sluškinja imala izlaz, sjećam se svakog detalja koliko sam dugo pripremala pojedina jela.

Napokon, kad je bilo sve gotovo, pozvala sam Piera.
Bila je to posebna večera za dvoje uz svijeće i tihu muziku.
Uz dobre riblje specijalitete ide i dobro vino, to večer sam otvorila bocu posebnog i jako skupog vina.
Uz vino sam započela i priču o mom djetinjstvu i stvarima koje do tad nisam pričala Pieru.

Kad smo završili sa večerom, dosli su na red i kolači, a uz njih ide opet posebno desertno vino.
Sjeli smo na divan u dnevnoj sobi, a ja sam pazila da svako malo nazdravim sa Pierom u našu dugogodišnju ljubav i zdravlje.

Kako Pier nije navikao piti alkohol osjetila sam trenutak kad ga je uhvatilo i postavila mu pitanje koje me je mučilo cijeli dan.

- Pier, reci mi malo o onoj djevojčici, toliko sam radoznala da ne mogu čekati.-

Pier je bio opušten od moje priče i veseo pod utjecajem vina, pa je ubrzo započeo priču. :





- Sjećam se od kad sam bio malo dijete da me majka uvijek oblačila u haljinice.
Tek kasnije kada sam krenuo u peti razred postao sam dječak.
Ni sam ne znam kako je to sve počelo, ali znam da sam bio djevojčica , to jest da sam bio oduvijek obučen kao djevojčica.
Kasnije sam doznao da je moja majka zamrzila mog oca, koji ju je ostavio dok je bila trudna.

Radi te mržnje prema ocu, zamrzila je i cijeli muški rod, a mene nije mogla prihvatiti kao dečka, već me je od početka oblačila kao curicu. Problema nije bilo, jer imam ime koje je moglo proći i kao žensko i kao muško, trebalo je promijeniti samo zadnje slovo.

Problem je nastao kad sam porastao i kad su se dječaci počeli razlikovati od djevojčica, to je bilo u 5 razredu kad smo iz lokalne škole prešli u gradsku. Tad me majka preobukla u mušku odjeću, ošišala moju kosu na mušku frizuru i poslala u gradsku školu.

U kuci kad bi se vratio još me dugo presvlačila ponovno u žensku odjeću, a to je trajalo sve dok nisam završio srednju školu i otišao u vojsku.
Stalno mi je tepala

-„Ti si moja mala djevojčica i nikad neću dozvoliti da postaneš odvratni muškarac.“

Pier je prestao pricati .


Tada se meni sastavio film koji mi je nedostajao, sad sam povezala sve konce i cijela priča sa Pierovom dvostrukom ličnosti i osobnošću mi je postala u potpunosti jasna.
Ja sam u stvari i neznajući nastavila postupati sa Pierom kao sto je to radila njegova majka.

Zato se Pieru uloga žene u krevetu ili odijevanje ženske odjeće bila potpuno prirodna i nije predstavljalo nikakav problem, osim početnog srama koji je bio trenutan kad bi mu postavila neki novi izazov.

- Reci Pier, a po kuci? Kako je bilo po kuci daj mi još detalja.

Pier je opet počeo priču, a ja ga nisam prekidala.

- Po kuci kad bi došao iz škole, odmah sam se morao oprati i obući od glave do pete u čistu žensku odjeću. Na glavu sam stavljao maramu sa cvjetnim uzorkom jer mi je kosa bila ošišana na mušku frizuru, a majka mi je to pokrivala i stavljala mi je na glavu cvijeće,i veo ili komad svoje odrezane pletenice.

Sve kućne poslove sam obavljao zajedno sa majkom posebno pranje tanjura, pranje odjeće i pospremanje po kući.
Posebno je majka pazila na kupanje...


Tada je Pier malo zastao, a ja sam ga ohrabrila da priča dalje.


- Pa... majka me je kupala sve do kraja srednje škole....
Kad su mi počele rasti dlake na tijelu sve mi ih je obrijala i govorila je da je to vražja dlaka, koju treba skinuti.
Kad sam napunio 15 ili 16, ponekad dok mi je brijala dlake oko spolovila javljale su mi se erekcije i tad bi me majka polila sa hladnom vodom, a tada bi mi sva uzbuđenost trenutno nestala..
Preko noći sam sve češće dobivao erekciju i nisam znao sto bi sa njom, a ujutro bi na krevetu ostajala velika mrlja, to je bilo zato sto sam nosio spavaćicu, koja bi se podigla iznad i ja bi ostao polugol.
Majka me je radi toga jako grdila i tukla po goloj guzici sa šibom.-

12.10.2008. u 23:36 • 2 KomentaraPrint#

subota, 11.10.2008.

1992 A Slike

Nakon dugo godina što Pier nije kontaktirao sa svojom mamom, jer ga je izbacila iz stana, stvari su se jednog dana ipak promijenile.

Piera je jednog dana nazvala susjeda i rekla mu da mu mama više nije među nama, jer je otišla na onaj svijet. Usprkos svemu Pier je i inače bio jako emotivan, tako da ga je ovaj događaj jako potresao.
Ja sam mu kao i uvijek pružila potporu.

Odmah smo otišli tamo i razgovarali sa susjedom koja nam u prvi mah nije htjela dati ključeve stana, rekla je da je Pierova mama njoj ostavila stan.
Odmah sam je pitala da li ima nešto napismeno, ona je rekla da nema, na što sam joj rekla da ništa od toga i da ću pozvati policiju.

Susjeda je na kraju poslije dolaska policije dala ključeve, a ja sam joj odmah dala dobru svotu novca za lojalnost.
Kako mama nije imala nasljednika osim Piera i nakon nekih peripetija oko dokazivanja da je Pier ipak posjećivao, a nije zanemarivao, uspjeli smo i pravno dobiti taj stan.

Sve skupa to je u priči možda i nevažno, ali kada smo išli očistiti stan i pobacati nepotrebne stvari koje smo dali u dobrotvorne svrhe, ostala je gomila stvari koje su bile obiteljsko nasljeđe i koje Pier nije htio baciti. Donio ih je u nasu garažu, jer smo najprije mislili stan dati u najam namješten, ali smo naknadno odustali od toga jer nam dobit i nije predstavljala nešto, a imali smo samo probleme i troškove oko najma.

Kasnije sam ja taj stan povremeno koristila, ali to za ovu priču nije važno.
Nakon nekog vremena kada sam jednom prilikom nešto tražila od svojih stvari, slučajno sam nabasala i na nekoliko kutija sa stvarima Pierove mame.

Nešto me posebno zainteresiralo kad sam već ugledala, a to je bilo nekoliko albuma fotografija.
Odjednom sam postala znatiželjna i počela listati i gledati stare slike.
Većina slika su bile rodbinske prilike, onako kako se nekad zvalo fotografa za rođenja, krštenja, vjenčanja, rođendane i pokope.

Sve te fotografije su nekad imale dušu, i bile su precizno namještene, tako da se po rasporedu kako je tko stao na slici, moglo znati tko je kome što u rodu.

Na većini slika je bila Pierova mama i njeni roditelji, a Pierovog oca nisam mogla ili znala pronaći.
Nešto je u cijelom albumu bilo nelogično, Piera nije bilo nigdje.
Kada sam malo pažljivije gledala sa Pierovom mamom je uvijek na slici bila i jedna lijepa djevojčica, koja se tijekom kasnijih godina izgubila sa slika.

Odjednom se pojavio Pier, kakvog sam mogla prepoznati kad je imao negdje oko 16 ili 18 godina. Kasnije sam već mogla pratiti slijed slika.
Uzela sam jedan od tih albuma i odnijela u kuću.
Kad su se navečer svi povukli u svoje odaje izvukla sam album i pitala Piera tko je tko na ovim slikama .

Pier mi je sve pričao, a kad je na red došla djevojčica, Pier je zašutio...
Nakon mog inzistiranja Pier mi je tihim glasom i pognute glave napokon ispričao tko je ta djevojčica.

Nastavak slijedi ...

11.10.2008. u 01:32 • 7 KomentaraPrint#

srijeda, 08.10.2008.

61 Jos malo o depilaciji

Na uporno trazenje vise mojih citatelja da stavim jos nesto o depilaciji , napisala sam jos nekoliko prica .
Nadam se da ce se svidijeti i ostalima .


Godinu dana poslije moje prve depilacije međunožja i cijelog tijela, od vrata pa na dole, nisam više imala nijednu dlačicu. Gabriela mi je uspješno depilirala i pazuha voskom što je bio potpuno novi osjećaj.

Pier je uživao lizati mi pazuha, i poslije pošto bi me oralno zadovoljio, ja bi mu stavila nježnik pod pazuh i stisnula, a on bi počeo ritmičke pokrete dok ne bi svršio . Što bi napravili sa spermom , e to vam za sada neću otkriti jer je to druga priča.

Pier je i dalje brijao svoje noge koje su bile obrasle na fleke , što se ni meni ni njemu nije sviđalo , pa smo odlučili da je ljepše obrijano. Volio je nositi hulahopke preko zime, a razlog je bio vrlo jednostavan, zimi je bilo hladno kad bi išao od kancelarije do predstavnika, po trgovinama, skladištima, firmama i uglavnom je po cijele dane bio u pokretu.

Probali smo da odjene i bijele duge muške gaće ali su bile dosta debele i ponekad bi mu izvirile ispod hlača , što bi bilo smiješno na sastanku u nekoj firmi.

Zato je rješenje s finim hulahopkama diskretne boje kože bilo optimalno i kad bi se imalo podigle hlače, nije se moglo zaključiti na prvi pogled da li je to noga ili hulahopke.

Pieru se nošenje ženske odjeće oduvijek sviđalo, a otkrila sam i zašto, ali to će biti druga priča.

Jednom prilikom ga je i naša kćer vidjela u hulahopkama i pitala me da li je s tatom sve u redu. Ja sam joj odgovorila da tata ima proširene vene i da su to medicinske hulahopke, a preko zime je ionako hladno, pa je to sasvim u redu. S obzirom da mnogi ne bi shvatili, rekla sam joj da ne govori dalje o tome.

Ovo je ustvari bio uvod u priču.

A sada, kako sam došla na ideju da bi Piera odvela kod Gabriele.

Jedne večeri kada smo se igrali po krevetu, Pier je nekako nezgodno povukao nogu ispod mene i svojim obrijanim dlačicama starim nekoliko dana, ostrugao me po grudima .

- Pier što to radiš ? -odmah sam povikala na njega .

- Oprosti V. nisam ih stigao obrijati večeras....

- Pogledaj kako su moje noge fine otkada idem kod Gabriele.

Za kaznu mi je trebao polizati cijele noge od prstiju do bedara i zna se, poslije toga izlizati mi cijelu macu do orgazma. Ali te večeri nije za kaznu dobio olakšanje.

Htio je odmah otići obrijati noge, ali sam mu rekla da ih ne brije više jer imam za njega iznenađenje .
Pier je vjerojatno mislio da ću ga pustiti da odlakavi , ali moji planovi su bili sasvim drugačiji.

Kada me Gabriela idući put došla depilirati, pitala sam je da li radi i muške. Ona mi je rekla da nije do sada nikada, ali da je to u principu ista stvar.

- A znate Gabriela, moj muž ima problem što su mu dlake s nogu otpale samo na nekim mjestima, na nekima nisu, a sada to izgleda dosta smiješno, pa sam mislila ako bi vi to popravili ....

- Pa ne znam, ali za vas hoću .

Dogovorile smo se za idući termin, a do tada će i Pieru narasti dlake za čupanje.

Kada je došlo vrijeme termina, dala sam Pieru da popije dvije tablete protiv glavobolje i jednu za smirenje, a on me pitao:

- Za što su.

Ja sam mu odgovorila:

-To su nove tablete preventiva protiv gripe.

Inace je te zime gripa harala po Italiji.
Na kraju sam pozvala Piera da ide sa mnom, nije se iznenadio jer je mislio da će me samo odvesti autom, kao što je to radio nekoliko prvih puta.
Kada sam ja sjela za volan , već mu je nešto bilo čudno, ali je šutio, a kada sam mu rekla da dođe i on u stan, bio je vrlo iznenađen.

- Jesi li mi rekao jedanput da bi volio vidjeti kako se to radi ?

- Da .

Malo me čudno gledao, ali je na kraju pristao .
Upoznala sam ga s Gabrielom i rekla mu da sjedne u fotelju .
Gabriela je već po običaju prvo izdepilirala moja pazuha, pa noge i na kraju cijeli venerin brežuljak i između guzova .
Pier se meškoljio uzbuđen u fotelji.

Gabriela je otišla oprati ruke u kupaonu , a ja sam se obukla i rekla Pieru da je sad red na njega , da skine hlače i hulahopke i da legne na stol .
Pier je pocrvenio od muke, ali kad sam mu rekla da požuri jer će Gabriela vidjeti da nosi hulahopke i da ću se naljutiti ako me ne posluša , odmah se svukao, legao na stol i pokrio svoje ženske gaćice s ručnikom koji sam mu dodala.

Gabriela se vratila i rekla sam joj da pogleda što bi bilo najbolje da napravi.
Ona je stručno gledala i dodirivala Piera po nogama i na kraju rekla :

- Da može se, da napravimo do koljena ili ...

- Najbolje sve , dodala sam .

Gabriela je počela isto kao i sa ženskim nogama, od gleznja prema gore, s trakama .
Pier, zahvaljujući tabletama nije previše poskakivao po stolu i bio je malo ravnodušan ili pospan.

Kad je završila jednu i drugu nogu s prednje strane, rekla sam Pieru da se okrene, a tad je Pieru pažnja popustila i podigao je ručnik, a Gabriela je vidjela njegove čipkaste gaćice.

Otvorila je usta kao da će nešto reći, a ja sam stavila ruku na usta, nasmiješila se i rekla pokretom da šuti.

Relativno brzo je završila stražnju stranu nogu, a ja sam otišla u kupaonu i donijela mali mokri ručnik da ga Gabriela obriše. Poslije mu je noge namazala uljem.

Kad je Pier ustao, vidjela sam da mu se nježnik napeo u gaćicama. Gabriela je to možda primijetila, ali kako je i ona bila udana i vjerojatno je znala kako to ide s muškima, nije ništa rekla.

Pier je obukao hlače , a ja sam hulahopke spremila u torbicu.
Piera sam poslala da otključa auto i pričeka , a ja sam platila Gabrieli duplu depilaciju i dala joj još napojnicu i rekla :

-Preporučam da o ovome ne pričate okolo....

Ona je odgovorila:

-Budite bez brige gospođo , diskrecija je dio našeg posla.

Gabrielu smo odvezli do njenog doma gdje ju je vjerojatno nestrpljivo čekao njen novi muž, a Pier i ja smo isto tako nestrpljivi otišli kući.

Poslije večere nismo gledali TV, nego sam odmah pozvala Piera u sobu i isprobala na njemu nekoliko vrsta i boja čarapa , hulahopki i jahačkih čarapa , a to su one koje imaju otvoreno međunožje.

U jednim od tih otvorenih, Pier je ostao obučen te večeri dok smo vodili ljubav, igre, sex i našu seansu travestita.

08.10.2008. u 23:27 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2008 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.



Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.



Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.



Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .



Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.



Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -paste



Blog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.



Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web Counter



Ukoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina