madamvalentina

utorak, 31.03.2009.

87 Jahanje

- Bravo Andrea …

Znala sam da si ti pravi izbor.

- Sad idemo u sobu ! Dovoljno si me gledao. Sad je vrijeme i da odradiš svoju popodnevnu smjenu.

Nakon toga sam mu stavila povez na oči, jer su ga je ova situacija od kad je potpuno ogoljen i moje gole noge, previše uzbuđivale. Mogao bi ejakuirati prebrzo, a ja to nisam željela. Željela sam da to bude točno onako kako sam planirala.

Najprije sam uzjašila na Andreu, koji je ležao svezan na krevetu, malo sam prelazila rukama po njegovim, sad glatkim nogama, pa sam onda svojom vulvom i guzom prelazila polako jašući sve od negovih nogu do njegovog lica. Nakraju sam uzjahala na njegovu glavu obuhvaćajući bedrima njegovo lice, a njegova usta su bila na mojoj vulvi.

Jezik sam mu namjestila tako da krene od rupice na guzi, pa kad je nju dobro polizao, polako sam namjestila moju vulvu i na kraju sam stavila svoj klitoris točno na doseg njegovog liza.

Pogled na njegove glatke i ženstvene noge - dostojne svake manekenke, me je dodatno uzbuđivao, tako da sam brzo počela stenjati od grčeva orgazma koji je nezaustavljivo jačao od svukuda i slijevao se među moja bedra.

U trenutku kad je najjači grč uhvatio moju utrobu, stisnula sam bedra i Andreinu glavu i tako ostala sve dok se on nije počeo trzati, jer je ostao bez daha.

Podigla sam se i legla pokraj njega, on je još uvijek svezan ležao mirno i dahtao, a ja sam se uvijala oko njegovog depiliranog tijela koje me je izuzetno uzbuđivalo i tjeralo da ponovno uzjašem na njegov još uvijek tvrdi organ.
Polako sam nasjela na penis koji samo što nije eksplodirao od tvrdoće i uzbuđenosti.

Nakon samo nekoliko pokreta, osjetila sam štrcanje unutar moje vagine.
Nisam uspjela svršiti, jer je bilo premalo dodira, a njegov ud je odmah nakon špricanja sperme splasnuo. Tako da sam morala dovršetak orgazma potražiti na način da ponovo sjednem na njegova usta.Brzo sam se namjestila i samo kratko rekla :

- Malo brže !

Andrea je odmah uhvatio ritam palucanja jezikom po mojim velikim usminama i potom prešao na male usmine i na klitoris.
Nakon svakih nekoliko lizova bi zavukao jezik unutra u moju vaginu - jer sam ga tako naučila već u početku. Vrijedno je polizao sve naše sokove, tako da se kasnije ne cijede po rublju.

Orgazam je ponovno došao u trenu ! Bio je još puno jači od prvog i trajao je još duže.Nisam se mogla dignuti sa njegovog lica od siline grčeva !
Tek nakon nekoliko pokušaja sam se uspjela - sva znojna namjestiti pokraj Andreinog mokrog tijela.

Ugodno iscrpljeni ležali smo još dugo skupa.

31.03.2009. u 23:33 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 29.03.2009.

86 Manekenka

Kako do sad nisam dobila poivrat moje price od lektora koji su se hvalili da ce to oni, stavljam pricu ispravljenu onako kako sam najbolje mogla.


Dobila sam veci broj meilova kako i zasto depilirati muskarca.
Zato sam ubacila jos malo detalja o toj temi.
Kako, to cete procitati u ovoj prici.
A zasto, to je vec cijela filozofija, sad cu vam dati samo par natuknica, a drugi put kad me uhvati zelja za detaljima bice vise.
Ako zelite Dominirati nad muskarcem obavezno ga depilirajte, sto vise je moguce.
Razlog je jako jednostavan.
Razlike izmedju dlakavog superiornog muzjaka (m) odma nestanu.
Takav m. se osijeca ponizen i spremniji je na svaku suradnju i ispunjava sve zelje.
Takav m. ne lunja vise vani, jer nema sto pokazati pred svojim prijateljima ili potencialnim ljubavnicama.
Takav m. postaje vas osobni sluga, skoro rob, a zena Domina.
Zato uzivajte.

Prica 86
Krenula sam u kupaonu.

- Andrea dodji za mnom. Stani tu u sredinu na tapet.

Andreai nije bilo potrebno reci nista dva puta, on bi me uvijek poslusao iz prve.

- Sad ces imati cast da direktorica klekne ispred tebe na koljena, samo nemoj sebi nesto pogresno umisliti.

I kleknula sam na koljena ispred Andrea, on me zacudjeno gledao, kako to da gospodarica kleci ispred njegovih nogu.
Odgovor je dosao jako brzo. Iza ledja sam izvukla masinicu za sisanje i krenula od Andreovih stopala prema gore masinica je polako, ali sigurno sijekla njegove dlake sa nogu, sa listova.
Andrea se povukao korak nazad.

- Hoces da se ustanem i da uzmem bic? Jesi li se izjasnio da ti se svidjaju glatke noge ? Jesi, to ces i dobiti. Pravi muskarac je covijek od rijeci i ono sto je rekao nece poreci, smijesta stani na svoje mijesto.

- Ne, ustvari da gospodjo. Ali kako cu na trening sa depliranim nogama ....

Bez obzira na svoju opasku odma se vratio na tepih

- Imas dvije mogucnosti, prva je da ides na trening takav i druga da ne ides.
Vidis, ja ti nista ne branim, sve je tvoja volja.

Mirno sam nastavila sa sisanjem listova i kasnije bedre jedne pa onda je dosla na red i druga noga. Andrea se namijestao kao manekenka koja je pokazivala svoje nove carape, samo je ovaj model prelazio iz tamno dlakavog modela u svijetlu boju gole koze.

Tek kad sam zavrsila sa sisanjem sve do njegovih genitalija koje su vec bile potpuno obrijane, jer je tako morao doci pripremljen na svaki nas susret, njegove noge su poprimile jednu novu estetsku zenstvenost i ljepotu koja je godila mojim ocima.

- Dobro, sad si puno ljepsi, te dlacurine su prekrivale tvoju eleganciju. Sad dodji u kadu.

Kad je usao, malo sam ga otusirala po nogama sa toplom vodom i onda mu nanijela pijenu iz spreja, pijenu sam rukom razmazala na jednu nogu, pa onda ponovila postupak na drugoj nozi. Andrea se okretao kao manekenka kod modnog kreatora.

Za to vrijeme dlake na prvoj nozi su omeksale i sa prirucnim malim giletom sam pocela brijati najprije odozgor prema dole. Kako su dlacice bile kratke poslije sisanja sa aparaticem tako su iz samo jednog prelaza gileta nestajale u pijeni. Ponovno sam nanijela jos malo pijene na istu nogu, a odmah zatim presla na onu drugu, koja je vec bila prije namazana pijenom i omeksana od stajanja, dlake su nestajale pod brijacem nevijerojatno lako i brzo, tad sam i ovu drugu ponovno malo prekrila pijenom.

Sad sam prvu nogu krenula brijati od dole sa stopala samo laganim prelazom gileta dok je Andrea drzao nogu naslonjenu na rub kade, tako da mi olaksa da se ne moram sagnuti, ja sam u par vijestih pokreta presla preko cijele duzine noge sve do njegovog njeznika, kojeg sam tek sad primijetila da je tvrd ko kamen, ali sam se pravila kao da nista ne vidim.Isti postupak sam ponovila sa drugom nogom.

Kad je sve bilo obrijano, tusem sam isprala pijenu i rekla.

- Dodirni sad, dali ti se svidja.

Andrea je presao rukama po cijeloj duzini obe noge i rekao:

- Da gospodjo priznajem da su jako glatke.

Priznaj Andrea da te ovo uzbudjuje i da ti se svidja, ne samo situacija, nego i tvoj novi image, ovako ljepo i zenstveno nisi nikad izgledao. Jeli imam pravo ?

- Da gospodjo ovo sve me jako uzbudilo.

Andrea, reci mi jeli se osijecas vise sexi od kad sam ti depilirala gornji dio, jeli se diras i za vrijeme tijedna dok nismo u kontaktu?

- Da gospodjo, Od kad sam depiliran zadovoljavam se svaki dan i moj je spolni zivot dosao u jednu neocekivano bolju fazu. Jedva cekam petak za susret s vama.

- Sad si ljep kao manekenka.

Nastavak slijedi...

29.03.2009. u 23:46 • 2 KomentaraPrint#

četvrtak, 26.03.2009.

85 Zaljubljen u noge


Ugovor sa Andreom o radu u bolnici sam mu potpisala tijedan nakon sto je polozio prijemni test u mom krevetu.
Odmah nakon toga Andrea se pokazao kao izvrstan suradnik u svakom poogledu, na poslu se trudio i ostajao i duze od radnog vremena.
Kad bi ga pozvala na telefon za neku moju privatnu uslugu dotrcao bi odma i zadato napravio bez pogovora.

Iduci petak, kao i kasnije sve ostale bio je rezerviran za nasu zabavu, preciznije za moju masazu, nakon cega je i on dobio olaksanje. Scenario je bio uvijek manje vise isti Nakon uvertire i malo verbalnog nadmudrivanja i ponizavanja koje mu je godilo presli bi na zadovoljenje mojih potreba, a na kraju i njemu bi dala dugo ocekivani orgazam.

Vec u jednoj od slijedecih seansi petkom sam imala novu igricu za nas.
Kad bi me Andrea gledao uvijek sam bila odijevena u kozni korzet i carape sa halterima, iznad bi imala koznu suknju koja se otvarala pri svakom mom koraku i pokazivala moj gornji dio golih bedri.

Tog petka slicno kao i ranije Andrea je klecao i ljubio moje noge dok sam stajala na nogama, tad se uspeo do mojih koljena rekla sam mu da nastavi sa toplim poljupcima, kad je dosao do bedre nisam ga vise vidjela ispod moje suknje, tad sam je otkopcala i bacila.

Andrea jos uvijek bez poveza na ocima me je gledao sa divljenjem iz zablje perspektive. Kad je dosao do ljubljenja bedre iznad ivice koje su pokrivale carape, tu se zadrzao malo duze, a meni je to bas godilo.

- Svidjaju ti se moje gole i glatke noge ?

- Da gospodjo.

Stvarno ti se svidjaju?

- Da gospodjo.

Bili ih volio cijele izljubiti?

- Da gospodjo.

Otkopcala sam kopce i rekla:

- Dobro sad mozes carape povuci dole.

Andrea je polagano povukao prema dole moje crne cipkaste carape i svaki centimetar gole jkoze koji se ukazivao je obasipao toplim i vlaznim poljupcima, tocno onako kako sam ga naucila, da ljubi polako i njezno.

- Jesi li zaljubljen u moje noge?

- Da gospodjo.

Zelio bi imati tako mekanu kozu i moci je dodirivati uvijek?

- Da gospodjo.

Jesi siguran ?

- Da gospodjo.

Dobro, onda cu ti ispuniti tu zelju, dodji za mnom

Sto se zbilo poslije, citajte kad prica stigne sa lektoriranja.

26.03.2009. u 23:47 • 4 KomentaraPrint#

srijeda, 25.03.2009.

Prica mog obozvatelja - Mašta #1 drugi dio


"Pružili ste mi lijepi orgazam, sad je red na vas da uživate. Ali, prvo vas moramo isprazniti.",
rekli ste i poveli me do kupaone.
"Kleknite na sve četiri".
Bez riječi sam poslušao, dok ste na tuš stavljali nastavak za klistiranje. Raširili ste mi stražnjicu -
"Krasno, izbrijali ste je",
kazali ste, prešavši prstom po mom obrijanom procijepu. Stavili ste nastavak unutra i pustili vodu. Kad sam bio posve pun, dao sam vam signal da stanete, i stiskajući sfinkter otišao do školjke, i ispraznio se. Ponovili smo postupak još dvaput, i ušao sam u kadu da se operem sapunom.
"Operite se, dok se ne vratim iz druge kupaone, moram mokriti",
rekli ste.
"Ne morate zbog tog odlaziti",
odgovorio sam,
"Dapače, volio bih da to podijelite sa mnom".
Nasmiješili ste se i rekli
"U redu, legnite u kadu".
Učinio sam tako, a vi ste me opkoračili, raširili vulvu rukama i polako pustili zlatni mlaz. Gledao sam u prekrasan prizor, crvenkastu raširenu rodnicu i mlaz koji pršti s njenog vrha, i to me je nevjerojatno uzbuđivao. Lagano pognutih koljena, šetali ste mlazom od mojih prsa do nježnika, gađajući glavić koji je treperio od osjeta vruće tekućine na njemu. Prestali ste na tren, ja sam ustao i pritisnuo penis rukom u horizontalni položaj između vaših nogu, tako da je pritisnuo cijelom dužinom vaše stidne usne, a vi ste opet pustili mlaz po njemu.

Sad je tekućina curila cijelom njegovom dužinom, a i po vašim stidnim usnama, mačkica vam je bila posve mokra. Kleknuo sam tad i usta pritisnuo na vašu vulvu. Slankasti okus vruće tekućine me posve raspametio, tako da sam je nastavio divlje sisati još dugo nakon što ste prestali mokriti, sve dok mi glavu niste uhvatili rukama i pritisnuli je snažno u sebe, doživljavajući još jedan orgazam. Pustio sam vodu da curi po nama, namazao naša tijela sapunom i isprao ih.

Nakon što smo se vratili u sobu do kauča polegli ste me na njega i počeli mi sisati bradavice, uhvativši penis rukom i šetajući njegovu kožicu. Spuštali ste se prema dolje, došli do trbuha i vraćali nazad, pa onda naglo prestali i ustali. Donijeli ste povez za oči i bez riječi mi ga stavili. Par sekundi stanke, a onda rajski užitak - usisali ste mi penis u usta cijelom duljinom odmah. Ali, bilo je drugačije, i odmah sam shvatio o čemu je riječ - skinuli ste zubalo, kao što ste jednom napravili Pieru!

Doživljaj je bio nezemaljski, kružili ste jezikom oko glavića, pa stiskali njegov rub desnima, tako da sam stenjao od zadovoljstva. Prestali se i podigli mi noge na prsa, tako da mi je analni otvor bio dostupan, te sam osjetio vaš jezik na njemu.
Lizali ste ga odozdo prema gore, kružili jezikom oko njega, te gurali jezik unutra, pa prelazili prema testisima, usisavajući ih oba u usta i cuclajući, a sve to vrijeme ste mi masturbirali penis. Tada sam osjetio prst na anusu, kako ga rastvara i ulazi unutra, pa onda još jedan.. Uzeli ste opet penis u usta i počeli šetati njime u jednolikom ritmu gore-dolje, dok ste mi prstima u anusu masirali prostatu. Vrlo brzo sam osjetio val vrućine kako mi kreće iz trbuha, noge su mi se počele tresti, i krenula je erupcija sperme u vaša usta. Sisali ste i gutali sve dok se nisam posve smirio, pa tiho rekli, sa smiješkom: "Sperma vam je ukusna..".
"Znam",
odgovorio sam također nasmiješen,
"cijeli tjedan sam jeo voće, a pogotovo ananas, jer sam ovo očekivao."

Penis mi je sada bio opušten, ali vrlo osjetljiv.
"Nije još gotovo",
rekli ste, i uhvatili meko meso u ruku, mijeseći ga, pa prelazeći na testise. Spustili ste usta prema njemu, pa usisali sve - i njega i testise, igrajući se jezikom. Opkoračili ste me nogama i spustili svoju mačkicu prema mojim ustima. Prihvatio sam igru i prešao po njoj jezikom nekoliko puta, pa je raširio objema rukama i nabio bradu i usta u nju, dok mi je nježnik počeo davati znakove novog života. Naizmjence ste ga sisali, te ga posve mokrog, kao i testise, stiskali, pa ga poluopuštenog stiskali pri korijenu tako da se gornja polovica posve ukruti, i pluskali ga drugom rukom. Ja sam za to vrijeme gurnuo dva prsta u vašu rodnicu i pronašao greben s G-točkom iza stidne kosti, te ga počeo u jednolikom ritmu pritiskati i trljati, dok sam drugom rukom masirao vaš klitoris. Uskoro mi je penis usljed toga, a i vašeg igranja s njime, postao opet posve tvrd, a vi ste ga cijelog uzeli u usta, pa skroz u grlo, dok ste mi prstom jedne ruke masirali anus, a drugom gnječili testise.

U jednom trenutku sam osjetio kako vam se zbog moje stimulacije G-točke rodnica stišće i kao da gura prema van, počele su njene kontrakcije, a iz vaše uretre me je zalio mlaz bistre tekućine, smočivši mi cijelo lice. Tijelo vam se trzalo od dugotrajnog orgazma, a ja sam brzo kleknuo iza vas i zabio vam grubo penis u mačkicu i počeo divljački nabijati, dok vaš orgazam nije prestajao. Trajalo je gotovo čitavu minutu dok trzaji vaše rodnice nisu prestali i dok niste opušteni klonuli na pod, a ja sam ga izvukao i rukom ga stimulirao. Opušteni ste se okrenuli na leđa, i ponudili mi rukama svoje grudi. Stavio sam ga između njih, a vi ste ih stisnuli, te sam ga počeo gurati i izvlačiti. Nije dugo trebalo dok i ja nisam svršio, štrcnuvši po vašem vratu i bradi. Pokupili ste spermu dlanom i polizali ga, te me privukli da vas poljubim u usta. Potpuno zadovoljen uživao sam u svom okusu u vašim ustima, te legao pored vas zagrlivši vas.

Vas obožavatelj Gattone

PS: Moram vam još reći da me jako inspirirate, i da bih jako volio sve ovo isprobati i u stvarnosti :)


Na Talijanskom to znaci macak , veliki macak.
Zahvaljujem mom macku na divnoj prici i porucujem :
Nikad ne reci nikada.
Ili
sve je moguce nekada.

25.03.2009. u 23:49 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 24.03.2009.

Prica mog obozvatelja



Ovu pricu nisam ja napisala, nego je poslao jedan od mojih najupornijih obozvatelja. Prica mi se jako svidijela te uz njegovo dopustenje je objavljujem.

Mašta #1 prvi dio

Cijelim putem sam bio uzbuđen, zamišljajući razne scenarije koji bi se mogli dogoditi. Već u trenutku kad sam parkirao auto, nježnik mi je bio ukrućen do pulsiranja, i osjećao sam kako je vlažan na vrhu. Pozvonio sam na vrata i nakon kraćeg čekanja otvorili ste vrata. Baš kako sam i mislio, žena koja odiše profinjenošću i sigurnošću. Elegantne cipele sa visokom petom, suknja do koljena i lijep sako. Kad sam ušao unutra, pričekao sam da prvi krenete i odmjerio vas s leđa pogledom. Senzualan i erotični hod obećavao je mnoge užitke.

Sjeli smo na trosjed, na stolu je bio konjak. "Za konačan susret" - rekli ste. "Jeste li sigurni da ovo želite, ne smeta vam razlika u godinama?"

"Jesam. Uvijek sam dosad ja bio taj koji je vodio ljubavnu igru. Konačno bih htio biti sa ženom koja će izjebati mene, a ne ja nju.", rekao sam.

"U redu onda, ne gubimo vrijeme", odgovorili ste i pridigli suknju do polovice bedara, znakovito me pogledavši u oči.
"Dođite probati što imam za vas". Vrućina se pojačala, ali to nije bilo od konjaka. Kleknuo sam između vaših nogu, uhvatio vam koljena i raširio ih, pomakli ste se prema naprijed, a suknja je još skliznula gore, do samog ruba trosjeda. Ušao sam glavom između vaših nogu, do samog središta vaše intime, prekrivenog finim svilenim gaćicama. Osjetio sam vrućinu i prekrasan miris uzbuđene žene. Spustio sam usta na gaćice između nogu i počeo nježno gristi, dok ste mi obje ruke spustili na glavu. Trljao sam usnama vašu ženskost, dok ste mi glavu pritiskali rukama prema njoj. Naglo sam se odmaknuo i rekao:
"Skinimo se!"

Brzo smo zbacali odjeću sa sebe i ostali potpuno nagi. Uživao sam u onom što sam vidio: velike mekane i zrele grudi, meka koža i potpuno obrijan pubis. Sjeo sam na pod s glavom položenom na rub trosjeda, zatraživši:
"Dajte mi je". Sa smiješkom na usnama, približili se i golim stopalom dodirnuli moj napeti nježnik...
"Tvrd vam je već." Prelazili ste stopalom po njemu i testisima, pa po trbuhu i prsima, sve dok mi ga niste stavili na usta. Uhvatio sam stopalo rukama i usisao palac. Bio je krasnog oblika, s glatkim i nalakiranim noktima. Izvukli ste ga van i gornjim dijelom stopala pritisnuli između mojih nogu, pa na testise. Nježnik mi je bio tako tvrd da sam u njemu osjećao svaki otkucaj srca. Konačno ste se okrenuli i malo odmaknuli, nagnuli prema naprijed s lagano raskoračenim nogama, i raširili guzove rukama...
"Sviđa li vam se to što vidite?".. Gledao sam u smećkastu kožu oko anusa, i macu koja je bila posve mokra...
"Prekrasno je!", prošaptao sam. Krenuli ste unatrag, unoseći mi je u lice, i spuštajući se do mojih usta svojom mačkicom, sve dok nije došlo do prvog kontakta. Žedno sam isplazio jezik tako da je klitoris završio na njemu, dok ste mi je nabijali u lice i trljali se po njemu. Usisavao sam je, pa prelazio jezikom cijelom njenom duljinom i gurao ga unutra, postajući sve mokriji od njenih sokova, a vi ste mi rukom gnječili testise. Raširio sam vam guzove rukama i jezikom prelazio uzduž cijelog glatkog procijepa. Kružio sam jezikom polako okolo anusa, približavajući se centru, pa zašiljio jezik i gurnuo ga unutra, osjetivši kako se opušta i dopušta prodiranje. Nastavilo se to neko vrijeme, sve dok se niste naglo odmakli, kazavši:
"Sada je dosta, sad želim da me slušate. Legnite na pod tu pored stola."

Na drugom kraju sobe bio je stol. Legao sam na parket ispod njega, a vi ste stali iznad moje glave opkoračivši je. Uhvatili ste se rukama za stol, a svoju mačkicu ste mi nabili u lice, počevši se odmah trljati. Sokovi su curili iz nje tako da sam u trenu bio posve mokar, a uz to sam jedva dolazio do zraka od pritiska.
"Ispružite jezik", rekli ste.. Ispružio sam ga okomito i ukrutio, a vi ste se svojom vulvom nabijali na njega. Nije dugo trajalo prije negoli vam se lice zacrvenilo, a tijelo ukrutilo, nabili ste se jako na moje lice i počeli tresti od orgazma. Trajalo je to vise minuta, a nakon toga ste klonuli, legavši na mene, tako da mi je mokra vulva dodirivala glavić, a lice mi je bilo između vaših grudi. Iskoristio sam prigodu, i počeo se igrati s njima, uhvatio ih objema rukama, stiskao i prinosio bradavice ustima grickajući ih i nježno ih stiskajući. Uspravio sam rukom penis između vaših nogu, osjetivši po cijeloj njegovoj duljini vlagu i vrućinu vaše mačkice.

Počeli ste se polako trljati gore-dolje o njega, zatvorenih očiju, sve dok se niste namjestili tako da sklizne unutra, odmah do dna. Umirili ste se tako, s njime duboko u sebi i počeli igru svojim intimnim mišićima, kao da radite Kegelove vježbe, što me je gotovo raspametilo i učinilo mi penis tako osjetljivim da sam svaki vaš trzaj osjećao cijelim tijelom. Uhvatio sam vas za guzove, a vi ste se počeli lagano dizati s nježnika sve dok gotovo ne ispadne, polako sjedati skroz do dna, pa ubrzavati igru. Mačkica vam je bila nevjerojatno mokra, curilo je iz nje, tako da je svako nabijanje bilo popraćeno šljapkanjem. Morao sam to vidjeti, tako da sam se izvukao i kleknuo iza vas, te vas namjestio tako da sjedate na moj nježnik okrenuti leđima. Prizor je bio predivan - moja alatka mokra od vaših sokova koja ulazi do kraja i izvlači se van, i vaši guzovi koje sam širio rukama. I osjećaj vaše mokre obrijane intime kako naliježe na moj obrijani pubis.

Pritisnuo sam palcem vaš analni otvor, mokar od sokova, i on je lagano skliznuo unutra, tako da sam njime osjećao i trljao svoj penis preko tanke opne između guze i stidnice pri svakom ulasku, od čega ste počeli potiho stenjati. Izvukao sam palac i penis iz vas, pa ne mijenjajući vaš položaj spustio glavu između vaših guzova. Vašu ruku sam privukao na vaš klitoris da ga trljate, a ja sam jezikom prodro u vašu guzu, šireći vam guzove s obje ruke i vlažeći je svojom slinom.
"Stavite ga unutra", rekli ste zapovjednim tonom, pa sam uhvatio penis u ruku i nekoliko puta udario njime po vašem anusu, a onda pritisnuo glavić uz otvor, i polako ga gurnuo unutra u jednom potezu sve do kraja. Objašio sam vas i počeo u stalnom ritmu nabijati, nagnut i privijen uz vaša leđa, dok vam rukama stiskam grudi i pljuskam ih umjerenom jačinom, te vam štipam bradavice. Stenjanje vam je postajalo sve glasnije, jednom rukom ste si trljali klitoris i gurali prste u mačkicu, a ja sam gurnuo dva prsta u vaša usta, te ste ih počeli grubo sisati. U jednom trenutku ste ispustili grleni krik i osjetio sam stisak vašeg sfinktera na svom nježniku, što mi je bio znak da ga nabijem do kraja, kleknem, uhvatim ga rukom oko korijena i snažno počnem tresti i kružiti njime, dok je vaš sfinkter ritmički pulsirao i stiskao ga, sve dok niste klonuli i legli na trbuh.Raširio sam vam guzove - anus vam je ostao opušten i lagano rastvoren, pa sam opet pritisnuo usne uz njega i gurnuo jezik unutra.

24.03.2009. u 23:09 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 23.03.2009.

84 Tako ljep, tako gladak, tako zenstven


Andrea, jeli ti se svidja moja maca ?

- Da gospodjo.

- Ljepa ti je ovako bez dlaka, da je mozes ljepo lizati?

- Da gospodjo.

- Znaciu neams nista protiv da i ja polizem tebe ?

- Nemam gospodjo.

- Dobro, ali jasno ti je da te nemogu lizati tako dlakavog.

- Hm neznam , kako to mislite ?

- Pa sam si rekao, neces valda poreci svoje rijeci, svidilo bi ti se da ja tebe polizem, jeli tako.

- Da gospodjo.

- Onda te moram osloboditi ovih dlaka. Tako da budemo u istoj poziciji.

- Ne gospodjo ne molim vas.

- Andrea sijeti se sveg sto smo se dogovorili, zar ce ti smetati da te malo osisam, zamisli kako cu te ljepo polizati poslije toga, jeli to vrijedi ?

- Pa neznam ...

Andrea , nas dogovor je da ti mene slusas sve, ili si se predomislio i vise ne zelis raditi za mene?

- Ne gospodjo, nisam se predomislio, ja zelim raditi sve za vas.

- Dobro onda znaci da malo dlaka nece narusiti nas odnos, ionako ce ti porasti, zar je malo dlaka vrijedno prekida, i prestanka naseg poslovnog odnosa, i ne zelis da ti pruzim uzitak? Mislis da nisam u pravu, neces mi ispuniti moje zelje?

- Ne gospodjo, imate parvo, samo radite po svom.

- Bravo Andrea, to sam i ocekivala od tebe ti si tako dobar decko, a ja volim poslusnog i odanog partnera koji ima povijerenja u mene.

- Da gospodjo.

Andrea onako zavezanih ociju nije vidio sto sam sve spremila za njega.
Kako sam radila, tako sam mu sve govorila i komentirala.
Znas volila bi ti pruziti zadovoljstvo, onako kako si i ti meni, samo mi ovih malo dlaka oko tvog njeznika smeta, pa cu ih malo posisati nadam se da se slazes.

- Mmmmm da ..

- Najprije cu ti to malo skaratiti sa skarama.

Pocela sam stic, stric i posisala ga oko penisa , koji je poceo odmah se uzdizati. Malo sam ga promasirala, ali samo malo da osijeti slast mog dodira.

- Hm, nije jos dobro, mislilm da ce bolje biti ovako.

Uzela sam aparat za sisanje na struju i pocela sisati tik do koze.
Andrea je otvrdnuo svoj njeznik do te mijere da je poceo smetati, jednom rukom sam ga drzala, a drugom sisala sve sire krugove oko njegovog organa.

- Jeli ti fino kad te ovdje diram ?

Pomilovala sam mu golu kozu iznad njeznika, znam da je to kod svih osijetljivo mijesto na dodir i svi i muski i zene vole taj njezni dodir na venerinom brijegu.

- A ovdje ?

- Da gospodjo.

- Dobro onda cu jos malo posisati, cini mi se bolje, Sto mislis da posisam sve do pupak, to bi bilo najboje, tako da mi ne smaetaju dlake dok te budem masirala i lizala.

Kad sam pomenula magicnu rijec "llizala", Andrea je pristao na sve

- Napravite kako je najbolje ...

- Dobro Andrea, onda cu ti pruziti zadovoljstvo kako zasluzujes jer vidim da imas povijerenja u mene. Da vidim, i malo sam se udaljila.
Hmmm, mislim da se ovaj goli dio sad ne salze sa ovim dlakavim tvojim prsima, nekako cu to malo ujednaciti prijelaz, da ne bude tako ostar.

Pocela sam mu sisati dlake sa grudiju, samo nikako nisam mogla ujednaciti taj prijelaz sa dlkakavog na osisano, tako da sam red po red sisala da dobijem prijelaz kako sam zelila, ali mi nikako nije islo od ruke i na kraju sam rekla:

- Ne ide ovaj prijelaz, nemas nista protiv da skinem i ostatak, jer ovako izgleda presmijesno, a glatka koza ti je puno bolja od ovih smijesnih dlaka koje su sad ni kratke ni duge.

Andrea je nesto mrmljao. a ja sam nastavila sisati sa aparaticem sve do vrata. Tad sam uzela usisavac za prasinu i pokupila sve dlake sa Andreovog tijela sa i oko kreveta .

- Tako sad si puno ljepsi i umiljatiji.

Presla sam rukom preko njegovih grudiju i osijetila taj bockavi dodir njegovih kratkih dlaka .

- Hm, ovo mi se ne svidja, mislim da je ipak ljepse da budes potpuno gladak, kako i moja maca, slazes se, jer ovako ce me bockati.

Otisla sam u kupaonu i uzela veliki sprej sa pijenom za brijanje. Pospricala sam po grudima i pocela njezno mazati kozu sa mojim rukama. Usput sam mu pricala :

- Svidja ti se ovo i ovo.

Andrea je samo mrmljao da , si si , si ...
Tad sam uzela male prirucne aparatice za brijanje koje sam dobila punu vrecicu kao uzorak za bolnicu i pocela od vrata prema dole brijati Andreove grudi. Kad bi se brijac napunio malo bi ga oprala, a kad se vise nije dao oprati uzela sam novi.

Jako brzo sam dosla do pupka i nastavila i dalje sve nize, tad mi je opet poceo smetati taj smijesni organ, koji je bio dobre velicine, ali ne veliki, onako saka i pol, tocno mijera koja mi je odgovarala, nikad nisam volila neke pretijerane velicine koje su mi uljevale neku vrstu straha da ce me taj organ probosti ili zaboliti kod mojih neobuzdanih igrica.

Jednom rukom sam pridrzvala njeznik, a drugom rukom brijala oko njega,
Napokon sam sve uspijela obrijati, ostalo je jos dlaka na vrecici sa jajima, a to je bio dosta zahtijevan posao brijaca, ali ja sam i taj zanat ispekla, pa sam uspijela obrijati skrotum bez da ga porezem.

- Fino sad smo gotovi, vidijet ces da ce ti se sviditi.

Jer Andrea nije mogao vidijeti sebe, ni dodirnuti jer je bio vezan i zavezanih ociju. Tad sam uzela veliki mokri rucnik i obrisala ga cijelog od glave do nogu. Noge su mu bile dlakave, samo mi se nije dalo gubiti vrijeme na tome, to cu vec ostaviti za neki drugi put, za danas sam se zurila da isprobam svoju novu igracku u golom izdanju.

Kad sam sve pospremila, uzela sam opet foto aparaat i napravila jos par slika.

- Sad velika predstava. Jesi spreman za svoj novi izgled?

Skinula sam mu povez sa ociju i Andrea je sa iznenadjenjem gledao svoje tijelo. Kad bolje promislim bilo je bas smijesno, samo sto nisam pukla od smijeha. Dok je on zacudjeno gledao oko sebe zmireci od naglog svijetla, ja sam napravila jos nekoiliko snimaka da mu se vidi i lice.

- Znas Andrea, za svaki slucaj, moramo imati povijerenja jedan u drugog, a i osiguranje da neko ne bi progovorio na krivom mijestu. Slike ce biti moje osiguranje od nezgoda i stace na sigurnom, ali znam da si ti moj covijek od povijerenja i da nece nikad trebati.
Svidja ti se tvoj novi image?

Andrea je od straha pustio suze, a organ mu je brzo splasnuo i pretvorio se u malu neprepoznatljivu palacinku.

- Kao sto sam ti i obecala sad cu ti za nagradu pruziti zadovoljstvo jer si bio dobar i poslusan, a to treba nagraditi.
Kako vidim svijetlo ti ometa tvoju erekcuju, pa cu ti opet povezati oci, da bolje uzivas.

Skinula sam Svoju koznu suknju i zakoracila na njegove grudi.
Polako sam mu priblizavala vulvu prema jeziku i govorila utijesne rijeci.

- Najaprije ces me malo polizati dok tvoja erekcija ne bude doivoljno tvrda.

Namijestila sam mu vulvu na usta, a klitoris na jezik. Dalje nije bilo potrebno nikakvih instrukcija, Andrea je vrijedno lizao moju macu sve dok mi nije pruzio jos jedan orgazam.
Nisam bila jos uvijek zadovoljena jer mi je masta radila ubrzano, a zelila sam isprovati svoju novu glatku igracku, i preselila sam se na Andreov njeznik, najprije sam ga stavila pod bedre i macu i prelazilka cijelom duzinom sve do moje guze. Njegov penis se ugodno klizao cijelom duzinom.

Tad sam se izdigla i smijestila ga unutra na toplo, ugodno me popunio, taman, onako kako sam i zelila. Jahala sam na njemu i osijetila da je njeznik poceo spricati u meni, a to mi nije bilo po planu, ali sto se sad moze, malo sam iskritizirala Andreu jer nije smio svrsiti bez odobrenja i bez najave.
Podigla sam se sa njgovog penisa i sijela mu na lice.

- Sad me polizi.

Andrea je najprije okretao glavu kao da se gadi sperme.
Tad sam mu rekla:

- Andrea, uozbilji se, to je samo tvoja sperma, svrsio si bez mog znaja i odobrenja i sad to polizi, nemoj me tijerati da uzmem bic.

Mali kozni bic sam uzela u ruku jer je bio spreman pokraj jastuka.
Malo sam ga osuinula po nogama i sijela sa svom tezinom na njegovu glavu.
Nakon minute kad se poceo koprcati sam se malo podigla da uzme zraka i namijestila mu vulvu za lizanje, ovaj put nisam morala ponavljati, Andrea je sve uredno polizao i pruzio mi jos jedan val zadovoljstva.

- Bravo vidis kako si vrijedan. Sad cu te nagraditi kako sam i obecala.

Ostala sam sijediti na njegovoj glavi ali sam se sagnula, tako da mi je njegov penis bio ispred mene.
Penis mu je bio mlad, fin, ljep, pravilan, topal, tvrd, a istovremeno mekan na povrsini njegovih rozih nabora, jednom rijeci pozeljan za pojesti, i to sam i napravila, najprije sramezljivo,malo po malo sam ga stavljala usta, ali odmah kasnije sam ga cijelog uvukla i dudala, bio je zaista ugodan, onako bez dlkaka me dodatno uzbudjivao, a moja maca je jos uvijek primala dodatne podrazaje, cijela me situacija jako uzbudjivala i uzivala sam u svemu, tako da mi je jos jedan orgazam dosao jako brzo.

Nisam ni bila svijesna da se jos nesto desava, odijednom sam osijetila da se Andrea grci, a usta mi se pune sa sokovima. Mogla sam to prekinuti, ali sam bila u punom orgazmu i zanosu, tako sam nastavila, prvi mlaz sperme sam progutala, instinktivno, bio je opet dosta jakog okusa, zato sam slijedeci mlaz sacuvala ustima, nisam ga htijela progutati, sve dok se cijela situacija nije smirila. Nisam mogla govoriti, nego sam se podigla, okrenula i svoja usta naslonila na Andreova, prenijela sam m u taj rajski sok nazad, da ne budem egoista, nisam zelila sve sama pojesti, red je da ljubavnici dijele sve.

23.03.2009. u 23:48 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 22.03.2009.

83 - Fetis nogu

Molim cijenjene citateljice i citatelje da mi pomognu oko lektoriranja mojih prica, ako bi mogli citati na vrijeme nastavke, a moj Hrvatski je jako slab.
Nastavak price je nazalost nelektoriran, jer do sad nisam dobila nazad price koje sam poslala na lektoriranje.
Kako bi ipak doznali sto se zbivalo dalje nudim vam pricu u neisparavljenom obliku i molim nekog da joj doda par sto kvacica i ispravi gramaticke greske.

Ovaj dio je lektorirala Anita, koristim priliku da joj se zahvalim.


Brzo sam se snašla u novoj ulozi, a sve prema romanu "Povijest djevojke O", koji sam tad čitala i koji me se jako dojmio; samo sam ja preokrenula uloge - ja sam bila gazda, a Andrea je bio moj sluga.

- Pa znaš da gospodarici treba poljubiti čizme.

Andrea je odmah počeo ljubiti i nije prestajao sve dok se nisam pomakla.

- Jako dobro, vidim da učiš brzo, i nadam se da će tvoja odanost ostati na nivou.

Sjela sam u fotelju i samo pogledala put čizama te promrmljala:

- Skini ...

Andrea je odmah znao da treba skinuti čizme, a kad sam ja malo istegnula noge, on se odmah prihvatio masiranja mojih stopala, pažljivo jedno po jedno, a zatim me pogledao.
Samo sam rekla:

- Nastavi.

Andrea je nastavio s masažom sve do koljena, a onda sam mu pružila veliki nožni prst i stavila ga pred usta.
Znao je što to znači i počeo ga je ljubiti. Naravno, redovno idem kod pedikerke, a za ovu priliku sam posebno bila kod nje pa sam imala sređene noge i lakirane nokte u tamni bordo lak.

Kako sam namještala nogu, tako da je Andrea znao što će ljubiti po redu, sve do koljena, a onda sam ga odgurnula s jednim stopalom i stavila mu palac druge noge na usta.
Andrea je mislio da opet treba ljubiti, ali sam ga odmah upozorila da svaki dobar dečko zna kako je sad vrijeme za cuclanje i on je to počeo raditi, a kasnije nastavio lizati stopala. Kad sam se zadovoljila s ovim, namjestila sam mu da liže dalje moje noge. Brzo je shvatio i nastavio lizanje prema mojim koljenima.

Kad je došao do koljena uhvatila sam ga za glavu i usmjerila da se počne penjati polako prema gore.
Andrea je bio dobar učenik i savjesno je lickao moje bedro te nastavljao i dalje prema gore. Kad sam mu raširila noge i spustila se na samu ivicu fotelje, znao je da je vrijeme za temeljitije lizanje moje mace.
Glavu je uvukao ispod kožne suknje i lizao, a ja sam počela uzdisati i polako sve vise uživati. Dodirom na njegovu glavu sam regulirala pritisak i mjesto lizanja, sve od mog venerinog brežuljka i sve do moje guze.

U trenu je prošlo vrijeme do mog orgazma koji me je dobro zgrčio, tako da sam Andreu stisnula glavu u čelični stisak mojih bedara. Jedva je disao, a ja ga nisam mogla osloboditi dok moj grč orgazma ne prođe.
Napokon sam popustila stisak mojih nogu, a tek kad je moj orgazam splasnuo, Andrea je došao do zraka.
Otvorila sam oči i vidjela ga crvenog u licu kako jedva diše, a osmijeh je bio na mojim usnama. Odmah sam ga pohvalila :

- Bravo Andrea, dobar si maser. Pred tobom je perspektivna budućnost.

Tad sam stavila noge na njegova leđa i tako se odmorila još par minuta.

- Sad idi u kadu i operi se dobro.

Andrea je poslušao, a ja sam pripremila sve za sljedeći čin.
Kad je Andrea izašao iz kade, pozvala sam ga da odmah legne na krevet i stavila mu povez za oči, kao onaj za spavanje te mu rekla:

- Da ti ne smeta svjetlo i da se opustiš, dobro će ti doći.

Svezala sam Andreu za krevet, uzela foto aparat i napravila par snimaka.
On nije znao što se događa, ali doznat će kad za to bude vrijeme.








22.03.2009. u 23:58 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 19.03.2009.

82 DS ugovor


Ovaj dio price je nelektoriran. Kako nebi cekali stavljam pocetak price na blog. Nadam se da ce vam se sviditi.

Vec prvih dana Andrea se pokazao kao pouzdani partner na poslu i kao dobra ispomoc u mom zivotu.
Kasnije sam se uvijerila da je to bio zaista dobar potez kad sam bas njega odabrala, on je svojom odanoscu sve to i potvrdio
Kasnije osim za ove poslove sam ga angazirala i za pomoc kod nabave, razne usluge koje mi je radio tijekom svakog dana.
Vratimo se ipak na pocetak i onaj zanimljiviji dio nase veze.

Jos u pocetku prije nego je dobio Ugovor o radu. a to je bilo samo tijedan dana nakon naseg prvog susreta, a odmah iduceg vikenda.

Moj uobicajeni dan za moje sexualne avanture ili susrete je bio uglavnom petak, jer bi ranije izasla sa posla i malo produzila do veceri, tad bi se vratila doma i posvetila obitelji, tako da se nije ni zapazala moja odsutnost, a ponasala sam se kao da se nista nije ni dogodilo.

Najzanimljiviji trenuci su bili oni od podne do veceri svakog petka.
Andreu sam obavijestila da u podne idemo na rucak, a poslie toga nevidljivo nestanemo iz bolnice i nadjemo se u mom rezevnom stanu.
Kasnije je ova tehnika postala uobicajena.

Za ovaj petak sam mu odmah priredila nesto sto do tad nisam nikad isprobala izvan kuce i zato je i za mene to bilo nesto novo, pa stoga nisam znala kako ce sve ispasti, ali morala se probati sve, pa tako i ja po prvi put izvan kuce ulazim u sfere jaceg DS.

Do tada sam prakticirala vise neki vid soft dominacije.
Kako sam ja sa autom dosla ranije, imala sam dovoljno vremena da sve pripremim.
Obukla sam koznu suknju, kozni korset, cizme, i jos razne opreme koja ide uz to, a sve to sam nabavila preko kataloga.

Priznajem da sam u pocetku bila nesigurna i nisam znala kako ce sve skupa ispasti, ali sam skupila hrabrosti i krenula u nove avanture, ovaj put je to poceo biti i pravi DS odnos.
Na Hrvatskom bi to bile igre dominacije.

Kad je Andrea usao, odmah sam mu rekla.

- Dobro dosao, da odma rijesimo dilemu. Dali ti se svidijelo ono sto je bilo prosli petak?

- Da

Uzela sam vec pripremljeni osobni ugovor izmedju njega i mene i pocela citati:

- Dali zelis raditi u bolnici?

- Da.

- Dali zelis da nastavimo nas odnos jos snaznije.

- Da.

- Pristajes da budes na poslu moj djelatnik potpuno potcinjen i poslusan, a izvan posla moj sluga i moj osobni maser?

- Da.

- Pristajes da bez pogovora izvrsavas sve sto ja naredim i pozelim?

- Da.

- Pristajes da mogu s tobom raditi sto me volja.

- Da.

- Dobro, sad potpisi ovaj ugovor .

Bacila sam na pod papir i rekla mu da klekne i potpise ga na podu.
Andrea je to poslusao, potpisao, podigao glavu i kao psic me njezno gledao, pitajuci se sto ce biti sad.

Nadam se da ce uskoro stici i cijela lektorirana prica, do tad budite strpljivi.

19.03.2009. u 00:46 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 16.03.2009.

81 Napokon pravi ljubavnik

Potom sam mu rekla da mi baš gode njegovi poljupci, neka nastavi.
Podigla sam kožnu suknju i počela otvarati noge, tek malo za početak da vidim da li Andrea zna kamo idu poljupci dalje.

Kada mi je izljubio cijele noge sve do stopala i vratio se prema koljenu,
nije se usudio sam nastaviti uzlazno prema bedrima, pa sam mu nježnim tonom rekla:

- Samo hrabro, imaš tople usne i za cirkulaciju nastavi s ovom masažom.

Koljena sam raširila još više i lagano mu namjestila glavu između mojih bedara, polako mu je povlačeći sve više i više prema centru mojeg užitka.
Kako su poljupci bili sve topliji, tako sam sve više povlačila Andreinu glavu ispod suknje i širila noge.

Andrea se najprije nećkao i nije baš želio nastaviti prema sredini, ali kad sam mu rekla da slobodno nastavi, odmah me poslušao i slasno počeo lizati moju macu. Cijelo vrijeme sam mu držala kosu i glavu namještajući ga onako kako mi je pružao najveću ugodu.
Kad sam uhvatila prvi orgazam, polako sam mu pustila kosu i pohvalila ga kako je pažljiv i dobar dečko.

- Kad nam doneseš za piti iz kuhinje, možeš sjesti.

Rekla sam. Andrea je poslušao.

- Sad kad vidim da si odan dečko, željela bi da ugodno iskoristimo popodne, jer smo već dovoljno radili za danas, možemo malo odmoriti.

Zato sam ga pozvala u moju sobu. Andrea nije znao što bi, pa sam mu ja naredila:

- Svucite se, legnite na krevet, nećete valjda obučeni odmarati?

- Da gospođo.

- Bravo, vidim da znate norme dobrog ponašanja. Sad stavite tamni povez na oči kako bi se mogli odmoriti jer je još dan.

Andrea je poslušao i stavio povez koji je stajao kraj njega na jastuku, potom je svukao sve osim majce i gaća , ali sam ga opomenula da skine sve, jer ne želim da ulazi u krevet s odjećom u kojoj smo radili.

- Da gospođo.

Rekao je sramežljivo i se sakrio ispod pokrivača, iako je bilo prigušeno svjetlo koje je dolazilo iza zastora.
Naravno, sva pravila nisu važila i za mene.
Iako sam bila bez gaćica, ostala sam odjevena u crni korzet s detaljima od crne kože. Najprije smo mirno ležali i odmarali se.
Znam da je to bila više muka nego odmor za Andrea, ali to je sve bila moja taktika pečenja na laganoj vatri, kako sam je ja zvala.

- Vi ste sretnik koji ima čast odmoriti se s ravnateljicom u istom krevetu.

- Da gospođo.

- Da li vas to opušta ili uzbuđuje?

- Pa ...

- Da vidim, ja znam najbolje procijeniti.

Tada sam podigla pokrivač i ugledala Andreov nježnik u punom stavu prema gore. On ga je pokušavao pokriti rukama, ali sam ja odmah uzviknula:

- Ah, čini se da niste baš indiferentni prema svojoj ravnateljici.

- Oprostite gospođo ....

- Ako budete savjesni, dozvolit ću vam da se olakšate, a do tada da niste dodirnuli svog prijatelja.

Tada sam se digla s kreveta i ispod madraca na sva četiri kuta kreveta izvukla krajeve konopa s kojim sam privezala ruke i noge Andreu, da se ne bi dodirivao, kako smo se i dogovorili.
Potom sam zajašila na njega, ali ne na nježnik kako je očekivao, nego na njegove grudi.

Polako sam približavala svoju macu njegovim ustima i na kraju mu je prinjela tako blizu da je nakon mog poziva na ljubljenje, sam nastavio s lizanjem. Kako sam bila sve uzbuđenija, tako sam pojačavala pritisak moje vulve na njegova usta .

Obično se u takvim situacijama izgubim i jedva kontroliram da dam povremeno zraka onome koji liže moju macu, ali ponekad se i zaboravim, pa tek kad je Andrea počeo grčevito tresti tijelo, podigla sam se da može uhvatiti zraka, jer sam sjedila svom težinom na njegovom licu.

Na taj način su mi orgazmi uvijek bili najsnažniji.
Nakon više uzastopnih sjedenja i uzimanja zraka, Andrea me uspio dovesti do jakog orgazma za kojim sam žudila već dugo.

Nakon ovog snažnog pritiska na moju vulvu, sada poslije orgazma mi je godilo da ponovno osjetim lagani dodir usana, tako da završetak igre bude nježan i ugodan. Za vrijeme ove zadnje operacije opustanja, uhvatila sam se za njegov nježnik, a kako je Andrea polako lickao, tako sam ja polagano jahala i usput se pridržavala za njegov drzac (nježnik).

Ubrzo se Andrea počeo grčiti i jako brzo je uslijedio njegov orgazam, popraćen špricanjem sperme koju sam morala uhvatiti u šaku, kao ne bi letjela po cijeloj sobi.

Kada se moja ruka napunila, a kako je sperma imala jak miris i okus, odlučila sam je ne probati, nego sam mu punu ruku sperme ulila u njegova usta. Andrea je najprije zatvorio usta, pa sam ga opomenula i rekla mu:

- Pa zar ne možeš prihvatiti svoj vlastiti sok, nisi valjda gadljiv sam na sebe, ajde budi dobar dečko i otvori ta usta.

Kad sam mu stisnula nos drugom rukom, napokon je otvorio usta i ulila sam ono što je njemu i pripadalo. Poslije je morao polizati cijelu moju ruku.
Pohvalila sam ga kako je dobar i rekla mu da pripazi na prehranu, jer ako ne želi intenzivne okuse i mirise, mora jesti umjerenu hranu.

Odvezala sam mu jednu ruku i nogu i legla kraj njega da malo odspavam, jer sam bila jako umorna nakon snažnog orgazma.
Napokon, nakon duze pauze mislim da sam ponovno nasla dobrog ljubavmika, jako dobrog, sto cete procitati u slijedecim nastavcima.





16.03.2009. u 02:07 • 0 KomentaraPrint#

petak, 13.03.2009.

80 Dama u crnom

Sad je i ovaj dio price lektoriran.

Kad sam shvatila kako se to radi i kasnije se uhodala u nacinu primanja, a ponekad i zavođenju mladih liječnika i drugih radnika koji su dlazili raditi u moju bolnicu, razvila sam i posebne tehnike pridobijanja njihove odanosti, šutnje i držanja tajne o načinu na koji su se zaposlili.


O tome sto su poneki prosli preko mog kreveta, bilo je potrebno posebno se osigurati da ne progovore i to dobro zatajiti.
Jedna od mojih garancija da se taj mladi ljubavnik nece izbrbljati ili pohvaliti se, bila je da mu odma u početku podmetnem na potpis poseban ugovor.

Sjećam se jednog mladog, jako simpatičnog liječnika koji je došao na staž kod nas.
Andrea se kao i mnogi javio na natječaj za radno mjesto. Na razgovoru, po načinu njegovog ponašanja i plahosti koju je imao, uvidjela sam da je dobar kandidat za radnika i još bolji za ljubavnika.

U razgovoru sam doznala da nema ni ženu ni djevojku i da ima malih problema sa uspostavljanjem intimnijih veza.

Kada sam odlučila da ću njega primiti, pozvala sam ga kod mene u ured i odmah mu dala do znanja, ako bude radio kod nas da će morati biti odan našoj bolnici, radu i naravno meni, bez ikakvog protesta ili komentiranja, a nikako nije dolazilo u obzir ni povjeravanje bilo kojeg detalja ikome.

Između ostalih obaveza bila je i moja diskretna napomena da će u slučaju da ga pozovem morati doći bilo kad i bilo gdje i za ono što mu ja naredim da radi, mora napravit čak osobno ili privatno

Kad je Andrea shvatio sve i pristao na takve bezuvijetne dogovore, za garanciju takvog odnosa prva stepenica je bio moj cuveni ugovor o odanosti, koji sam osobno smislila.

Glavna klauzula u njemu je bila jako jednostavna, bianko otkaz, kojeg sam podmetnula Andreu da potpiše prije ugovora o primanju na mjesto stažiste. Taj ugovor sam pohranila u moj sef, a tek za tjedan dana će Andrea dobiti i svoj ugovor o radu.

U subotu ujutro sam se obukla u crni kožni komplet, suknja ispod koljena, kožni mantil preko koljena. Crne čizme koje su se tad nosile kao moda, nisu previše odudarale od uobičajenog načina odijevanja, samo je moj stil i namijena tog odijevanja bio malo drugačiji.

Kako je bilo i dogovoreno, Andrea je došao točno na vrijeme da mi pomogne sređivati neku dokumentaciju u uredu, a nakon toga smo otišli na ručak.
Za vrijeme ručka sam ga uvjerila da odnos ravnatelja i zaposlenika može biti pravi samo ako je djelatnik potpuno potčinjen, predan i poslušan, čak i u privatnim pitanjima ili malo intimnijim zadacima.


Kad je Andrea pristao na sve, otišli smo u onaj moj stan koji mi je služio za intimne susrete.
Odmah nakon zaključavanja vrata, naredila sam mu da mi prihvati kožni mantil i objesi u garderobu, nakon čega sam otišla u toalet, oprala ruke, olakšala se i skinula čarape i gaćice

Kada sam izašla, poslala sam ga da opere ruke i obavi što ima u toaletu, a potom sjela u fotelju. Kad se Andrea vratio i pomislio da i on treba sjesti, maznim, ali ipak strogim glasom sam mu naredila:

- Andrea dođi, zar ćeš dopustiti da ovako umorna sjedim bez tvoje pomoći?

Andrea je zbunjeno gledao i kao da pitao me što treba napraviti.

- Dođi tu ispred mene i otkopčaj mi čizme.

Andrea je kleknuo na pod i polako otkopčavao čizme, ja sam ga gledala i hvalila kako je dobar i pažljiv, a kada je zastao, onda sam mu rekla:

- Tako, a sad pravi stažist zna da dami koja ima usporenu cirkulaciju treba izmasirati noge.

Andrea se pravio kao da je to znao unaprijed, a ja sam se smiješila.
Andrea je masirao, a ja sam govorila još malo dolje, desno, jače, slabije, malo gore, a sad drugu nogu...
Kad je mislio da je gotov, rekla sam mu:

- A mali poljubac na koljeno?


Andrea me pogledao ravno u oci i prislonio svoje tople usne na moja koljena, koja su se lagano rastvorila...

Zasto je tad Andrea otvorio sirom usta, saznacete u iducem nastavku.

13.03.2009. u 01:26 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 08.03.2009.

Prica za 8 mart (Ozujak) 79

Slijedeća priča se dogodila u periodu kada Pier vise nije bio spolno sposoban, a ja sam vec nekoliko godina imala ljubavnike, a u jednom trenutku sam ostala bez ljubavnika, jer sam prekinula s jednim od stalnih, a drugog jos nisam našla.

Kada sam primala nove zaposlenike, mlade liječnike koji su dolazili prvo na staž, a kasnije i na zaposlenje u bolnicu, nisam više znala po kojim kriterijima bi to napravila.

Dolazile su mi preporuke od poslovnih partnera, s fakulteta, od prijatelja, poslovnih partnera, direktno od nekih mojih rođaka, poznanika, jer već je tada osamdeset i neke bilo se sve teže zaposliti.

Po službenoj dužnosti sam morala sve potencijalne kandidate za zaposlenike vidjeti i porazgovarati s njima, prvi kontakt su ostvarivali s personalnom službom, i oni koji su odgovarali, kasnije bi dolazili kod mene.
Ponekad ih je bilo i 20 u jednom danu.

Na početku mi se činilo dosta zanimljivo, a kasnije mi je dosadilo.
S vremenom sam razvila iskusne metode odabira, recimo rekla bi im da sami o sebi daju mišljenje o znanstvenim afinitetima, o negativnim osobinama koje su imali i provjerim na taj način koliko su ambiciozni i realni.
Tijekom odabira mlađih liječnika morala sam intervjuirati i po 100 mladih pretendenata na 1 ili 10 mjesta.

Tog petka, a nakon cijelog tjedna što su kraj mene prodefilirali svakojaki mladi liječnici, bilo je i muških i ženskih, već mi je dosadilo postavljati klasična pitanja.

Kada je došao zadnji liječnik, bilo je već skoro 17 sati, morala sam završiti sa svima, i dala sam slobodno sekretarici, a ona je pustila mladog i zgodnog plavokosog mladića kod mene u ured i otisla.
Nakon predstavljanja, kako mi je već bilo dosadilo, odlučila sam se opustiti i s radnog stola sam prešla na klub stolić s foteljama i ležerno se zavalila, skoro ležećki, jer sam namjeravala ionako škartirati ovog liječnika ili se našaliti i upitala sam ga :

- Dobro mladi kolega, opišite mi sebe i dajte razloge zbog kojih smatrate da bi vi trebali dobiti ovo mjesto.

Paolo se raspričao, o svojim ambicijama, o iskustvu, o tome kako mu je potreban posao i jos par detalja.

- Dobro, to su mi rekli i svi vaši prethodnici, recite vi meni u čemu ste vi bolji od svih dosadašnjih liječnika, po čemu se razlikujete?

- Gospođo ravnateljice, ja sam odan, povjerljiv, pouzdan, znam čuvati poslovne tajne, sve bi učinio da dobijem ovaj posao, jer nemam izlaza, moram ga dobiti, radi obiteljske situacije, radi karijere, evo ako treba, keknut ću na koljena i moliti vas za to.

I ne samo da je rekao, nego je i kleknuo ispred mene.
Ja sam ga sa smješkom gledala i rekla:

- Pa to i drugi rade.

On je tad rekao:

- Onda dobro, ja ću vam i ljubiti cipele.

Nije pričekao da ja išta kažem, nego se sagnuo i poljubio mi cipele, ali se nije dizao, nego je ostao tako sagnut i čekao.

Ja ga više nisam vidjela jer kako sam sjedila duboko u fotelji, nisam ga mogla ni vidjeti od mojih koljena.
Tad sam nesvjesno raširila koljena kako bi se podigla i u tom trenutku je Paolo počeo ljubiti i moje gležnjeve, tiho govoreći ;

- Molim vas gospođo, primite me, napravit ću sve za ovo mjesto i za vas...

Priznajem da sam bila zbunjena i nisam ništa napravila nego sam ostala u tom smješnom položaju s raširenim nogama, a Paolo je nastavio ljubiti moje gležnjeve i na kraju rekao :

- Neću se dignuti dok mi ne kažete nešto pozitivno.

Ja sam rekla:

Dobro onda nastavi, vidjet ćemo do kuda...

Ja sam mislila na to do kada će on moliti, a Paolo je mislio na nešto sasvim drugo ... Paolo je tad nastavio ljubiti moje noge i to sve intenzivnije, a polako su se njegovi poljupci penjali preko listova prema mojim koljenima.

Ni sama ne znam zašto, u tom trenutku sam bila malo umorna, malo pospana i jednostavno nisam reagirala, nego sam pomislila, neka radi što radi, bas me zanima što će biti sad.

Paolo je nastavio s poljupcima po mojim koljenima, a meni je to godilo, pa sam se nesvjesno opustila i još više raširila noge.
Za Paola je to vjerojatno bio znak da nastavi, a mene je je jednostavno zabavljalo. Paolo je nastavio s ljubljenjem i nije prestajao, a ja nisam ništa radila, Paolo je nastavljao ljubiti moja koljena.

U jednom sam trenutku, ne znam zašto sam rekla :

- Onda što ćemo sad, prestati ili nastaviti? I nasmiješila se.

Paolo je tad polako počeo uspon prema mojim bedrima, sa sitnim toplim poljupcima penjući se polako sve više prema mom međunožju.
Kako me ova situacija nekako uzbudila i zabavila, prihvatila sam igru više iz znatiželje što će se tad dogoditi.

Paolo je nastavio s ljubljenjem i lickanjem mojih nogu i to već na onom dijelu gdje su moje čarape završavale, a počinjale gole noge.
Ja sam se pravila da ništa ne vidim, i ne samo pravila, nego sam i zatvorila oči i prepustila se nekom novom uzbuđenju i neobičnom erotskim užitku i osjećajima.

Sasvim polako sam još spustila guzu niže prema rubu fotelje i još malo raširila noge. Tad je Paolo jednom rukom pomaknuo moje gaćice na stranu i počeo lizati moju macu, najprije polagano, a kasnije sve jače i brže.

Ja sam počela ubrzano disati i uzdisati, tad je već bilo kasno da bi išta rekla ili poduzela da zaustavim tu aktivnost skoro potpunog stranca među mojim nogama. Jednostavno nisam imala snage reći dosta ili bilo što napraviti, tad kad su me počeli obuzimati slatki grčevi zadovoljstva, nisam željela to prekidati, nego baš suprotno, željela sam da se taj slatki užitak nastavi, da taj topli jezik još dublje uđe u moju intimu.

Paolo je nastavio lizanje i prodiranje po mom međunožju kao da to radi oduvijek, kao stari ljubavnik koji zna moje želje i navike.
Val strasti se slijevao kroz moj trbuh prema mojoj vulvi koja se počela grčiti, a val zadovoljstva je prožeo sve, od moje vagine pa sve do mozga.

Uzbuđenje od nepoznatog mužjaka me dodatno napalilo, tako da je orgazam bio još snažniji i duži nego inače, a Paolo nije prestajao, nastavio je kao da se ništa nije dogodilo i nastavio s lizanjem i i finim cuclanjem mojih usmina.
Kad me orgazam zatresao po drugi put nehotice sam počela stiskati noge, a među njima je bila njegova glava, toliko sam ga jako stisnula da sam mislila da će mu glava puknuti, ili možda da će prestati s tim upornim lizaznjem, ali on je nastavio i dalje, a moja maca se vec toliko nadražila da mi je postalo vec neugodno bolno.

Tada sam Paola morala polako odgurnuti, ali on se nije dao, a kad sam još jače stisnula noge, onda je opet prešao na moja bedra i koljena.
Ljubio me i nije prestajao, počela sam se povlačiti prema nazad i gurati ga, a Paolo je nastavio ljubiti moje listove i gležnjeve, i opet nije prestajao, nego je sad ljubio ponovo moje cipele. Nisam više znala što ću, nego sam mu rekla:

- Vidim da ste uporni mladiću, nadam se da ćete takvi biti i na poslu.

Tek tad, kad sam se jedva pomakla iz fotelje i krenula prama pisaćem stolu, prestao je ljubiti moje cipele, ali je ostao klečeći na podu i govorio :

- Molim vas , molim vas...

Jedva sam se pribrala i snašla, te mu rekla:

- Dobro dođite u ponedjeljak , na potpisivanje ugovora.

Tek tad se podigao sa poda i rekao :

- Hvala vam ravnateljice, hvala, hvala , ....

Sad možete ići , i naravno, o tome što smo diskutirali danas, ....

Nisam ni završila rečenicu, a Paolo je nastavio:

- Budite bez brige, prije bi umro nego progovorio o bilo čemu.

Kad sam mu dala znak rukom još nekoliko puta, tek tad je izašao.
Trebalo mi je još 15 minuta da dođem k sebi, sve je izgledalo kao nestvarni san ili mašta, a da mi je to netko pričao, rekla bi da je to nemoguće da se dogodi u mojoj bolnici, a kamoli meni.

Moguće da sam tek tada shvatila da su neke od ćakula o ljubavnicima u bolnici ipak bile istiniti događaji, a ne samo priče koje su kolale okolo.

08.03.2009. u 23:51 • 2 KomentaraPrint#

Sretan vam svima Dan zena

Povodom 08.03 Dana zena cestitam vam praznik.

Zelim svim zenama Bloga, Hrvatske, Europe, Svijeta da vam zivot bude ispunjen sa puno ljubavi, radosti, zivotne energije, uspijeha i veselja.

Budite uspijesne, poslovne, šarmantne, dominantne i pokazite svima da su zene sposobne biti vodje i voditi ovaj svijet sa puno vise znanja i ljubavi za
boljitak cijelog svijeta.

Puno pozdrava i puse od Valentine




08.03.2009. u 00:46 • 3 KomentaraPrint#

petak, 06.03.2009.

Komentar

Moja citateljica Luna me potakla da napisem par redaka koji nisu prica, nego komentar na svakodnevni zivot.

Sve cesce dobijam upite od starih i mladih kako i sto napraviti u odredjenim zivotnim i ljubavnim situacijama. Uvijek sam na svaki meil odgovorila svima, savijetom ili misljenjem u granicama mog vremena i znanja.

Ovo me navelo da napisem Nekoliko mojih razmisljanja.

Nase zivotne i drustvene stavove moramo bez srama provoditi, tocno onako kako mislimo.
Zato cure, djevojke, zene, majke, bake slobodno preuzmite inicijativu i branite svoje stavove.
Pokazite svima da ste sposobne i snazne.

Budite ambiciozne, dominantne i nikad ne ostavljajte svoje ideje i zelje za sutra, vec ih provodite odma, sad, inace cete se uvijek kajati zasto nesto niste ucinile tad kad je bilo vrime, tad kad se moglo.
Sve sto nismo ucinile vrijeme pokopava u nepisanu povijest, a ostaje samo ono sto smo realizirale i zapisale.
Zato samo hrabro radite i pisite.

Razmijenite svoje uspijehe i neuspijehe sa drugima.
Tako da svima budu vasa dijela i misljenja dostupna i posluze kao vodilja ostalima.

Sa svojim pricama, idejama, iskustvima i savijetima slobodno se javite na meil.

06.03.2009. u 23:35 • 2 KomentaraPrint#

nedjelja, 01.03.2009.

Zahvala


Zahvaljujem urednicima bloga sto su moj blog stavili na listu:

Najzanimljivih blogova.

Ovim putem se zelim zahvaliti svim mojim citateljima koji su me sa svojim meilovima podstakli da pisem o mom zivotu.
Posebno su me nagovarali da pisem o mojim sexualnim dozivljajima, kojih priznajem da sam imala, po nekima puno, a po nekima malo.

Posebno se zahvaljujem svim mojim dosadasnjim lektoricama i lektorima, bez kojih bi moji textovi izgledali smijesno i nerazumljivo.

Najvecu zahvalu moram odati mom dragom prijatelju Toniju, koji me je potakao da pocnem pisati price iz mog zivota, a uz njegovu pomoc sam i naucila malo bolje Hrvatski jezik.

01.03.2009. u 23:24 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.



Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.



Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.



Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .



Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.



Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -paste



Blog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.



Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web Counter



Ukoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina