madamvalentina

petak, 27.02.2009.

78 Popunjene rupice


Moje kolege su otišle na njihove zadatke u bolnicu .
Ja kao nemirni duh, uvijek sam tražila nova uzbuđenja, zato sam opet otišla u onu ulicu gdje su bila porno kina i shoppovi, nekako me neka nevidljiva sila tamo vukla i privlačila, ili je to bila samo moja znatiželja i želja da doživim nešto novo.

Vrtila sam se po sexi shoppovima i kupila jedan analni plug, ili but plug, kako su ga tamo zvali, to je kao nekakav čep za guzu koji se može upotrebljavati za privikavanje na analni sex .

Poslije sam otišla u kino. Izabrala sam opet jedan film lesbo karaktera.
Film je zaista bio sexy, a bilo je mlađih i starijih žena koje su prakticirale sve vrste sexa među ženama. Posebno me uzbudilo kada je jedna dobrostojeća dama drugoj mlađoj gurala sve moguće vibratore i dilda u sve moguće rupice.

Nešto me jako uzbudilo, a to je bilo kad je dama stavila plug u djevojčinu guzu i naguravala ga da cijeli uđe, a na kraju uz puno maziva je i uspijela, te je iz guze djevojci virio samo ravni kraj anal pluga.

Priznajem da sam se već tamo u kinu uzbudila i ovlažila do te mjere da sam pogledala lijevo i desno i kad sam shvatila da me nitko ne gleda, polako zavukla ruku ispod haljine i počela dirati moje međunožje preko gaćica, a nije mi trebalo dugo, kad su glumice počele orgazmirati, isto se dogodilo i meni.
Kako je u kinu bila bučna amosfera što od muzike, a nešto i zbog glasnih dahtaja glumica, tako se i meni omaklo nekoliko glasnih uzdaha.

Film je završio, a ja sam kao brzi trkač izletila iz kina, ne znam točno zašto, da li zato što sam mislila da me netko gledao kako orgazmiram javno ili zato što sam poželila ovo ponoviti čim dođem u hotel. Uglavnom, ja sam skoro dotrčala u hotelsku sobu, već s vrata se počela svlačiti i odmah otišla pod tuš.

Voda je bila nježno topla i odmah sam zažmirila i nastavila svoja maštanja tamo gdje su zastala dok sam bila u kinu. Film mi se nastavio u glavi, a ruka i mlaz tuša su se ubrzo našli među mojim nogama i koncentrirale se na vulvu i na kraju na sam klitoris, koji je počeo slati slatke grčeve po mojim preponama.

Orgazmi su se počeli redati jedan za drugim, ni sama ne znam koliko ih je bilo jer su se spojili u neprekidni užitak.
U kupaoni sam vjerojatno bila dugo, sve dok se na vrata nije promolila Laura, koja me gledala i odmah se počela svlačiti da bi mi se pridružila.

Jako nam se svidjelo jedna drugoj sapunati leđa i masirati noge, a i druga manje dostupna mjesta na našim tijelima nismo propustile.
Moj najveći užitak bio je Lauri staviti moje obje ruke među noge, jednu od naprijed, a drugu sa stražnje strane. Moje ruke su se susrele upravo na Laurinim rupicama i tamo su polako istraživale njena najskrivenija mjesta.

- Kako tvoj trbuščić danas ? -upitala sam Lauru.

- Opet ništa. - odgovorila mi je.

- Hoćeš da te malo isperem, to ćete opustiti ?

- Mislim da će to biti najbolje rješenje.

Kada smo se obrisale zajedničkim ručnikom, prešle smo na još intimnije radnje oko Laurine guze.
Laura se naslonila na kadu, a ja sam joj namjestila toplu vodu iz tuša na rupicu od guze i pritisnula, tako da vode nije imala gdje, nego u njenu guzu.

Kad je Laura počela stenjati da je puna i da je počelo boliti, ja sam odvojila tuš od njene guze i stisla joj guzeve tako da ne bi ispustila ni kap na putu do toaleta. Nagovarala sam je da sačeka jos malo da voda djeluje, ali Laura nije mogla više čekati i sjela je na školjku i trenutno se ispraznila.

Ponovile smo postupak još dva puta, tako da ja budem sigurna da nije ništa ostalo, jer sam imala jos neke planove za kasnije.
Još sam malo Lauru obrisla ručnikom i obukle smo kućne haljine i otišle odmah u spavaću sobu.

Najprije sam joj pričala kako je bilo u kinu, ali nisam baš rekla sve detalje, te detalje sam smišljala kako da sprovedem u stvarnost, jer su me scene iz filma toliko potakle da sam to poželila što prije isprobati.

Donijela sam kremu i dilda i sakrila ih ispod jastuka dok je Laura išla po nešto za popiti, a donijela je Vermut, koje smo obje volile.
Popile smo po jednu čašicu i opustile se, a tad sam počela svoju igru koja je bila poboljšana varijanta onog sto sam vidjela u kinu.

Prvo mi je na programu bilo milovanje, onda po mom dolazi masaža.
Lauru sam počela masirati od ramena, a nastavila polako niže, najzanimljivije su mi bile njena guza i struk. Ulje za masažu je kapalo i više nego je bilo potrebno, tako da su nam tijela bila sve skliskija i mekša.

Okrenula sam Lauru na leđa i nastavila masažu s prednje strane, počevši od čela, a nastavila sam preko lica, usana, vrata, grudi i bradavica, koje sam navlačila najprije usnama, a kasnije namazala masažnim uljem i nastavila po trbuhu, ali sam taktički prešla preko prepona skoro nedodirvnuši ih.

Masažu sam nastavila po bedrima i nogama, da bi došla do stopala i prstiju na nogama, tad sam Lauru počela škakljati po tabanima i izazvala joj gromoglasni smijeh i ritanje. Kad smo se dobro ismijale, opet sam se vratila na nježno milovanje, kao da se dosad nije ništa dogodilo.

Ovaj put je tijelesna masaža polako prelazila sve više u sexualnu masažu.
Brzo sam prešla s Laurinih grudi na njeno međunožje i počela se igrati s njenim već dosta istegnutim malim usnicama koje su nakon nekoliko zadnjih dana mog navlačenja dosegle dužinu od skoro 10 tak centimetara, a na njihovim krajevima su bile malena zadebljanja kao dvije loptice.

Nikad kasnije ni na slici ni na filmu nisam više vidjela takav oblik labia minore.

Mojim jezikom sam oblizivala cijelu Laurinu vulvu, a istovremeno sam se nadvila iznad Laurinog tijela i spustila moju macu iznad njenog lica, tako da je morala postati malo aktivnija, ono što je trebala raditi, samo od sebe je morala zaključiti jer sam moju macu natrljala po njenom licu pazeći da moje usmine budu točno na njenom jeziku, a posebno moj klitoris.

Laurine male usmine su bile u mojim ustima i uživala sam da ih dudam kao šećerni bombon iz mojih ranih dječjih sjećanja.
Kad smo prošle prvi orgazam, ispod jastuka sam izvukla onaj but plug i kremu, pa namazanog počela zavlačiti u Laurinu guzu, koja je već bila dobro podmazana što od ulja za masažu i još od prirodnog maziva koje se slijevalo iz njene vagine.

Plug je polako ulazio a Laura je počela protestirati da to ne želi , ali kad sam je ja uvjerila tihim i maznim glasom da će joj se novo iskustvo sigurno svidjeti, na kraju više nije protestirala nego me pustila da nabijam sve snažnije plug u njen anus.

Uz dodire njenog klitorisa mojim rukama i jezikom, Laura je prebacila svoju pažnju na užitak a ne na malu bol koju joj je nanosio plug koji je sve vise širio njenu guzu.

Već sam pomislila da onaj najdeblji dio neće nikako ući, ali kad je Laura uzdahnula od nadolazećeg orgazma, plug je uz pritisak odjednom uletio i sam se namjestio u guzu, tako da je Laurin sfinkter sam zatvorio vrata plugu da više ne može ni izaći, osim onog dijela koji mora ostati vani i koji je nekako smiješno kao dno od vaze virio iz Laurine guze.

Dok je jos Laura bila sva mokra od sokova i uzbuđenja od orgazma, na brzinu sam zavukla dupli dildo u naše mace i stala u dupli Y.
Jedan mali mekani dildo, kao penis sam joj zavukla usta, dok je zmirila u polu tami sobe. Iznenadila se, ali se nije oprirala, nego ga je nastavila dudati kao najsladji lolipop.

Pokretima koji su nam se ubrzavali kao da idemo na trke, jedna drugoj smo se nabijale na međunožja, jahale smo sve brže i brže, dok se naši orgazmi nisu počeli približavati vrhuncu koji je eksplodirao urlicima strasti i ugodnim grčevima u našim vulvama.

Kad su se strasti počele smirivati, Laura je još uvijek bila u snažnom uzbuđenju, okrenula sam se ipokusala polako izvuci plug iz njene guze. Nije islo, pa sam morala jace povuci, a Laura je vrisnula jer joj se anus vec navikao na stisnuti položaj, a da bi izvukla plug, morala sam dosta grubo povući da bi najdeblji dio izašao van.

Obje smo bile zadihane, oznojene, mokre, crvenih obraza, ali sretne i zadovoljne. Zagrlile smo se i mazile jos dugo u noć i tako zaspale ugodno umorne.Dani u Londonu su brzo prolazili za nekog u radu, a za mene u slobodi novih dozivljaja.

Za mene i Lauru su to bili dani otkrica nove ljubavi i izvora uzitka.
Kad smo se vratile u Italiju ponasale smo se kao da smo samo obicne kolegice sa posla.

Laura se ubrzo poslije udala za divnog muskarca i danas zivi sretno s njim.
Ja sam i dalje nastavila istrazivati svoju pomalo perverznu hipersexualnost, kako sam je ja nazivala onda, iako mi se danas cini da se polako uklapam u raznoliki okolis svijeta sexa, posebno od kad se o sexu pise i na internetu.

27.02.2009. u 00:06 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 15.02.2009.

77 Dupli i mekani u nasem Ypsilonu


Kad se Laura vratila u sobu, bila je kao preporodjena, osmijeh joj se
vratio na obraze i bila je puno bolje raspolozena.
Malo smo pricale, a kad se tema priblizila sexu ja sam joj pokazala vibratore koja sam kupila prije par dana u sex shopu.

Laura je zacudeno gledala i bila je iznenadjena i pomalo posramljena.

- Ja ih imam nekoliko i volim ih koristiti, posebno kad sam sama ili kad sam napeta.

Poslije ugodnog razgovora o pikantnim temama i dosta smijeha, dosle smo do kreveta, da se malo ugrijemo skupa, kako je Laura volila reci.
Zagrlile smo se uzajamno i polako pocele maziti i ljubiti. Kad nam je postalo ugodno i kad smo se potpuno opustile najprije sam joj ljubila lice, pa onda vrat, da bi nastavila po grudima uz dodire ruku i pojacavajuci masazu po cijelim grudima, a uz malo stipanja bradavica koje je posebno uzbudjivalo Lauru.

Laura je jos uvijek bila nekako sramezljiva da bi zapocela nesto sama, pa sam ja morala razbiti led i zapoceti novu igru. Ovaj put sam imala nesto novo na umu, ali je to jos trebalo provesti u djelo.

Polako sam presla s masazom grudi na trbuh i nastavila prema njenim intimnim dijelovima, a posebno su me privlacile njene povelike male usmine.
Pocela sam lagano s malim dodirima, pa onda nastavila sa sve jacim povlacanjem tih neobicnih mesnatih nabora.

Laura je pocela uzdisati, ni sama nisam znala zasto, da li od dodira po klitorisu ili od vec dosta jakog natezanja usmina, koje su se rastegle do neobicnih razmjera. Tad sam primijetila da joj se pocela slivati ljubavna sluz,
koja je vec bila natopila dobar dio rucnika kojeg sam uvijek stavljala ispod sebi ili svojoj partnerici.

Tad sam uzela jedan dugacki dvostruki jako mekani dildo i polako ga pocela gurati u Laurinu vaginu, koja je vec bila pripremljana i ovlazena. Gumeni penis je ulazio sve dublje u njenu vaginu dok nije dosegao neku krajnju tocku, tad sam ga lagano izvlacila prema vani i ponovno jace gurala unutra, a povremeno bi promijesala sa dildom okolo po vulvi tako da je cijelu posijetim.

Laura je dahtala i bila na pocetku svog orgazma koji je vec postao neizbijezan. Pocela je dahtati i vikati, a tad sam joj zavukla prst u guzu i ubrzala sve pokrete, to je bio krajnji tren i ona se pocela tresti i stiskati svoja bedra, tako da mi je zarobila obje ruke medju u svom medjunozju.

Nakon par minuta stisak je popustio i uspijela sam osloboditi ruke.

- Sad bi bio red i na mene.

Rekla sam Lauri. A ona je stala i gledala me, Znala sam da ako mislim osjetiti nekakav dodir i uzitak moram sama nesto poduzeti.
I poduzela sam, stala sam u Laurino medjunozje i nataknula se na drugi kraj dilda, koji je polako poceo nestajati u nasim medjunozjima.

Noge su na bile u takozvanom duplom Y, a vulve su nam se dodirivale sa usminama i malim usnicama. Klitorisi su se jedva tu i tamo poljubili, jer je u najblizem dodiru vulvi, dildo bio do krajnje mjere utisnut u nase vagine.

Napokon je i Laura prihvatila igru i pocela sa ritmickim pokretima unutra van i
kruzenjem zdijelice oko dilda, tako da su nam se usmine sve snaznije
dodirivale.

Vrijeme kao da je izgubilo smisao, a pokreti su se ubrzavali.
Sad nam vise nije bilo hladno, bilo nam je vruce od snaznih pokreta i uzbudjenja koje se svakim trenom sve vise povecavalo, toliko jako da je Laura opet pocela dahtati, a ja sam osjetila sladostrasce koje dolazi iz cijelog tijela prema trbuhu i koncentrira se na vulvi.

Orgazam je poceo od klitorisa preko cijele vulve i rasirio se sve do nogu i glave. Trebalo mi je dugo vremena da se umirim, a dildo je jos uvijek bio u nama izmedju nasih medjunozja.
Laura je bila jos uvijek crvena u licu , ali je slatki osmijeh
bio najljepsa stvar na njenim usnama.

Legle smo jedna kraj druge i i zaspale zajedno u slatkom zagrljaju.

15.02.2009. u 23:44 • 3 KomentaraPrint#

subota, 14.02.2009.

Cestitka Za Valentinovo

Svim zaljubljenima i onima koji to jos nisu, zelim da im se za Valentinovo ispune sve one zelje koje im se nisu ispunile do sad, a vijerujem da hoce u ovoj godini.
Volite se i uzivajte u ljubavi.

14.02.2009. u 02:25 • 3 KomentaraPrint#

četvrtak, 05.02.2009.

76 Praznjenje u hotelu


London je vječna inspiracija za šetnju i nove doživljaje.
Jutro sam opet provela u šetnji, posebno su me oduševili muzeji, od kojih sam posjetila veliki broj, najviše me je impresionirao muzej Madam Tisot
(Madame Tussaud's) kojeg sam obilazila taj cijeli dan.

Popodne sam se vratila u hotel, i po mom starom običaju odmah otišla pod tuš, gdje sam se osim kupanja opustila uz masažu, a nakon tjelesne masaže uvijek po običaju slijedi ona sexualna.
A to izvodim uvijek na uobičajen način tako da se igram sa mlazom tuša po mojoj vulvi .

Ovaj put sam bila dosta napeta, pa je i špricanje po mojim usminama i klitorisu trajalo malo duže, a dodala sam i lagano maženje rukom.
Po mom običaju uvijek nakon pražnjenja crijeva, a uslijed neredovne stolice imam običaj sama sebi izvesti klizmu, i to na jako jednostavan način sa tušem kojeg prislonim na guzu, sačekam par minuta i ispraznim se na toaletu.

Kad sam sve moje obrede završila u kupaoni, obukla sam kućni ogrtač i sjela ispred TV.
Laura je došla sa posla i sjela na kauč, odmah mi se potužila da je jako umorna i sva napeta i nervozna.

Laura mi je prišla i tiho rekla da joj se nigdje ne izlazi večeras, nego bi radije ostala u sobi.
Odmah sam znala što to znači, a značilo je da joj se svidjelo ono što sam joj priredila sinoć.

Nakon što smo se raspričale o svemu što nam se dogodilo tog dana, Laura je otišla u kupaonu a ja sam čekala da dođe pa da joj priredim jedno novo iznenađenje.

Već je prošlo skoro sat vremena a Laura nije nikako izlazila iz kupaone.
Polako sam došla do vrata i pokucala, ali se nitko nije odazvao, potom sam ušla i vidjela Lauru kako sijedi na WC i drži se rukama za glavu, pa nije nikakvo čudo, da me nije čula, jer su joj ruke bile na ušima.

Kad me vidjela iznenadila se, a ja sam je pitala :

- Jeli sve u redu, što ti je, zašto si tako crvena.

Laura mi je tiho i nekako sramežljivo rekla:

- Pa znaš, nestalo mi je laksativa, a ovdje nisam znala sto kupiti, mislila sam da će proraditi samo od sebe, sad imam bolove u trbuhu ... a to je zato što nisam nikako uspjela isprazniti crijeva, pa sad imam grčeve i bolove.

- Oh, pa ja mislim da ti ja mogu pomoći, jer ja imam iste probleme, a to rješavam na jako jednostavan način. Jeli pristaješ probati moju metodu?

Laura je tiho rekla :

- Sve, samo da se riješim ovog pritiska.

- Skini donji dio odjeće potpuno, dođi onda na tuš kadu i nasloni se rukama na rub.

U međuvremenu sam ja odvila ručicu tuša i ostalo je samo crijevo, namjestila sam vodu na toplo, i prislonila crijevo tuša na Laurinu guzu.
Laura se htjela odmaknuti, ali sam je zadržala, tako da nije imala kamo pobjeći i zapovjedila sa malo oštrijim glasom da stoji mirno.

Kad je Laura počela jaukati da je već napunjena i da je sad boli još vise, Ja sam joj rekla :

- Sad stisni guzu i ispravi se, pa onda kad ti dođe pritisak sijedi na WC školjku.

Laura je stajala par minuta uvijajući se, a kad više nije mogla izdržati sjela je na školjku i ispraznila se.
Kad se umirila, ja sam je pozvala da ponovimo postupak.
Laura se opet naslonila na kadu, a ja sam iskoristila priliku dok sam držala crijevo sa desnom rukom na njenom analnom otvoru, da joj izmasiram trbuh sa lijevom rukom.

Ovo me sve skupa podsijecalo kao da masiram mog psića, koji se na isti način volio maziti tako da mu promasiram trbuh, tako da mi ova situacija djelovala nekako uobicajeno poznato.
Toliko sam se zanijela sa pipkanjem Laurinog trbuha da nisam ni shvatila da sam predugo punila Laurinu guzu, tako da je ona sama pobjegla i odmah sjela na školjku i ispraznila se.

Sve smo ponovile još jednom, a kad je treći put Laura sjela na školjku već joj se vratio osmijeh na lice.

- Nisam ni znala da je to moguce i na tako lagan način izvesti u hotelu.

Ja sam se nasmiješila i izasla, a Laura se ostala tuširati.

Cekala sam je u njenoj sobi na krevetu...

05.02.2009. u 00:33 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2009 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Siječanj 2010 (1)
Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (5)
Kolovoz 2009 (12)
Srpanj 2009 (13)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (11)
Travanj 2009 (21)
Ožujak 2009 (14)
Veljača 2009 (4)
Siječanj 2009 (6)
Prosinac 2008 (6)
Studeni 2008 (5)
Listopad 2008 (13)
Rujan 2008 (25)
Kolovoz 2008 (16)
Srpanj 2008 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Upozorenje
Priče nisu za mlađe od 18 godina,
namjenjene su samo punoljetnim čitateljima.
U Hrvatskoj se punoljetnost stiće s navršenih 18 godina.
Ako je u vašoj državi prag punoljetnosti 21, ili 23 godine,
molim da te zakone postivate.Ovaj Blog ili stranica sadrzi slobodniji pristup sexu i sexualnosti, po nekima i perverzan.
Nije podobna za moraliste i osobe koje imaju konzervativno ili klasicno vidjenje spolnosti.


Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Blog je dio mog doma, pa molim da i ponasanje ( komentari ) bude odgovarajuce.
Isto kao kad dodjete kod nekog u kucu.
Uobicajeno je da se postiva obicaje domacina.
Komu se ne svidja, ide i ne vraca se.
Kome se svidja dobro dosao je uvijek.Preporucam citanje po brojevima.
Od 01 pa dalje, ili po godinama i oznaci A, B itd.Blog je namijenjen zenama koje dominiraju u braku i vodja su obitelji..
Dominantna zena ili gazdarica moze postati svaka koja ima zelje
da to postane.

Pronadjite svog poslusnog ili potcinjenog muskarca,
on je tu negdje pokraj vas samo ga triba ili otkriti ili pronaci.

Mozda postanete Domina, ili Gospodarica,
ako vam se to svidi,
ali nemojte pretijerivati,
kao sto nije dobro u nicem u zivotu.
Mozda on postne Submisive,
submisivan muskarac,
kako li se kaze na Hrvatskom,
papucar ? mozda mu se svidi .Kad procitate odredjenu pricu,
jako drago bi mi bilo da vase dojmove sa brojem price,
javite meni, volim procitati vasa iskustva i komentare.
Zato mi vase cijenjeno misljenje mozete poslati na meil,
ili na komentar.
Ja sam se potrudila napisati pricu,
a od vas ocekujem barem 1 redak teksta.
Sto vam se svidja sto ne,
link na neku slicnu pricu ili vasa iskustva.Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com
Pazite na 2 slova V, ili copy -pasteBlog opisuje :
Moja sjecanja, price, razmisljanja,
upute i savijeti djevojkama i zenama.


Zasto ovo pisem?
Na nagovor mog prijatelja Tonija,
koji mi je uljepsao zivot u Hrvatskoj,
u znak zahvalnosti prema njemu.

Ima nekih tajni,
koje ne smijemo ispricati svojim bliznjima,
ali ih mozemo ispricati na netu.
Onaj ko iza sebe nije ostavio pismeni trag,
taj za povijest nije ni postojao.


Kroz moje price voditi cu vas kroz moj zivot.
Bice rjeci o sljedecim temama:

Kako se samozadovoljiti
Kako se razvesti
Kako upoznati muskarca
Kako zavesti muskarca
kako sacuvati vezu
Kako imati bogati sex
Kako imati orgazam
kako uzivati
Kako voliti
Kako zaceti
Kako rjesiti neplodnost u braku.
Kako dominirati u vezi
Kako dominirati u braku
Kako dominirati u sexu
Kako postati gospodarica
Kako biti gazdarica
Kako pridobiti muskarca
Kako poniziti muskarca
Kako napraviti poslusnog muza
Kako sebi uljepsati zivot

I jos mnogo toga iz zivota jedne sretne ili nesretne zene.
To procijenite sami.

Na ovoj stranici cete pronaci erotske price za svakog,
jer mi je i zivot do sad prolazio kao veliki erotski roman.

Sexi price za sve ljubitelje slobodnog sexa koji nije ogranicen
samo na misionarsku pozu, nego ima malo vise maste.
Ponekad ima i malo perverzije ili perverznog sexa, kako to neki zovu.
Zato pazljivo dozirajte sexualne zacine.
Nemojte pretijerati.
Okusi i ukusi su razliciti.


Znam da u mom pisanju se pojavljuje veliki broj gresaka
iz pravopisa i Hrvatskog jezika.
Obrazlozenje:
Nikad nisam isla u skolu u Hrvatskoj ni ucila Hrvatski jezik.


Zahvala:
Zahvaljujem svima koje su do sada pomogle
u lektoriranju a posebno, Andrei i Zeljki.


Zahvaljujem mojoj prijateljici Rosemarie
na stalnoj pomoci oko korekcije mojih prica.


Zahvala Crnom
Zahvala Grgi
na pomoci oko ispravaka mojih prica.

Linkovi

Izuzetno ljepe opise spolnog cina mozete pronaci na ovom linku nase blogerice :

malena
Sexy price


Pricu o jednoj prosloj ljubavi naci cete ovdje
http://andrejevna.blog.hr
Prohujala ljubav


http://penis.blogger.ba/
Hvalospijev njezniku


Madam Valentina


http://itsjustme87.blog.hr/
Sretna ljubav

http://cloud9.blog.hr/
Zivot jedne umijetnice

Zivot jedne Blogerice
http://sillmarilla.blog.hr/

Zanimljivi komentari i prizori iz zivota
http://usidjelicki.blog.hr
Misli jedne Blogerice

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Moj meil je
ladyvvalentina@gmail.com

Oduvijek sam znala da sam malo drugacija.
Kao dijete, od ostale dijece.
Kao djevojcica, od ostalih djevojcica.
Kao dijevojka, od ostalih djevojaka.
Kao zena, od ostalih zena.
Svaki covjek je jedinstven na svijetu, neki malo vise.


U svakom od nas krije se mali vrag,
Kod nekih od nas je malo veci.
Ponekad izmakne kontroli.


Nitko nije toliko lijep a da nekome nije ružan,
niti je itko toliko ružan a da nekome nije lijep.


Sto je zena ljepse obucena.....
To prije zeli biti svucena.

Dobar muz ima nekoiko mana,
los samo jednu, Nevalja.

Perverzno je ono sto nam moralno nije prihvatljivo,
ili tome nismo dorasli.

Obicno se cudimo onom sto nikad nismo vidijeli.Rjeci
Rijeci koje slijede u livom stupcu,
vijerojatno nikad necete procitati u mojim pricama,
one imaju isto znacenje kao ove rjeci desno,
a koje mi se puno vise svidjaju.

Domina - Zena koja je gazda u kuci
drkanje - samozadovoljavanje
jebanje - sex
jebacina - uzivanje
jebo - imao odnos
jebac - ljubavnik
Kurac - njeznik
Imam kurac - nemam nista
kita - penis
kara - ud
kurcina - spolni organ
Picka - maca
Pizda - glupa osoba
Pickica - ljepa djevojka
Pickica - poslusan muz
Picketina - iskusna zena
Mindja - vagina
peverzno - nedorastao
perverzije - igrice
Supak - guza
Cmar - analni otvor
prkno - anus
sise - dojke
sisetine - grudi
dude - cice
kuja - zena sa kojom ne moze vladati
Domina - zena koja zna bolje od njega
Submisivan - muskarac koji je svijesan da zena bolje vodi brak
Dominantna - ona sto zna sto hoce
Kucka - Gospodarica
Kuja - Gazdarica

Listu cu jos nadopuniti .
Sve ove rici livo sam nasla u pricama na netu.

Brojilo posijeta i Obavijesti


border="0" alt="Free Web Counter">


Free Web CounterUkoliko vam se moj blog i moje price svidjaju,
napisite mi zasto.

Ukoliko vam se moj blog i moje price NE svidjaju,
napisite mi zasto.

Navedite broj price i sto vam se cini :
dobro, ne valja, nelogicno, pogresno,
krivo, netocno, slabo opisano, vulgarno, ....

Popravicu pogreske ako smatram vasu primjedbu
opravdanom i zahvaljujem vam se na pazljivom citanju.

free counters


Imate pricu ?
Imate ideju?
Nesto vam se dogodilo a neznate kako to ispricati?
Neznate kako je napisati ?
Mislite da mozete bolje ?
Nasli ste dobre price na netu ?
Zelite mi pomoci oko lektoriranja ?
Kako napisati erotsku pricu?

Javite i meni, mozda vam mogu pomoci, ili vi meni.
Hvala na suradnji.
Valentina