Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Prica mog obozvatelja



Ovu pricu nisam ja napisala, nego je poslao jedan od mojih najupornijih obozvatelja. Prica mi se jako svidijela te uz njegovo dopustenje je objavljujem.

Mašta #1 prvi dio

Cijelim putem sam bio uzbuđen, zamišljajući razne scenarije koji bi se mogli dogoditi. Već u trenutku kad sam parkirao auto, nježnik mi je bio ukrućen do pulsiranja, i osjećao sam kako je vlažan na vrhu. Pozvonio sam na vrata i nakon kraćeg čekanja otvorili ste vrata. Baš kako sam i mislio, žena koja odiše profinjenošću i sigurnošću. Elegantne cipele sa visokom petom, suknja do koljena i lijep sako. Kad sam ušao unutra, pričekao sam da prvi krenete i odmjerio vas s leđa pogledom. Senzualan i erotični hod obećavao je mnoge užitke.

Sjeli smo na trosjed, na stolu je bio konjak. "Za konačan susret" - rekli ste. "Jeste li sigurni da ovo želite, ne smeta vam razlika u godinama?"

"Jesam. Uvijek sam dosad ja bio taj koji je vodio ljubavnu igru. Konačno bih htio biti sa ženom koja će izjebati mene, a ne ja nju.", rekao sam.

"U redu onda, ne gubimo vrijeme", odgovorili ste i pridigli suknju do polovice bedara, znakovito me pogledavši u oči.
"Dođite probati što imam za vas". Vrućina se pojačala, ali to nije bilo od konjaka. Kleknuo sam između vaših nogu, uhvatio vam koljena i raširio ih, pomakli ste se prema naprijed, a suknja je još skliznula gore, do samog ruba trosjeda. Ušao sam glavom između vaših nogu, do samog središta vaše intime, prekrivenog finim svilenim gaćicama. Osjetio sam vrućinu i prekrasan miris uzbuđene žene. Spustio sam usta na gaćice između nogu i počeo nježno gristi, dok ste mi obje ruke spustili na glavu. Trljao sam usnama vašu ženskost, dok ste mi glavu pritiskali rukama prema njoj. Naglo sam se odmaknuo i rekao:
"Skinimo se!"

Brzo smo zbacali odjeću sa sebe i ostali potpuno nagi. Uživao sam u onom što sam vidio: velike mekane i zrele grudi, meka koža i potpuno obrijan pubis. Sjeo sam na pod s glavom položenom na rub trosjeda, zatraživši:
"Dajte mi je". Sa smiješkom na usnama, približili se i golim stopalom dodirnuli moj napeti nježnik...
"Tvrd vam je već." Prelazili ste stopalom po njemu i testisima, pa po trbuhu i prsima, sve dok mi ga niste stavili na usta. Uhvatio sam stopalo rukama i usisao palac. Bio je krasnog oblika, s glatkim i nalakiranim noktima. Izvukli ste ga van i gornjim dijelom stopala pritisnuli između mojih nogu, pa na testise. Nježnik mi je bio tako tvrd da sam u njemu osjećao svaki otkucaj srca. Konačno ste se okrenuli i malo odmaknuli, nagnuli prema naprijed s lagano raskoračenim nogama, i raširili guzove rukama...
"Sviđa li vam se to što vidite?".. Gledao sam u smećkastu kožu oko anusa, i macu koja je bila posve mokra...
"Prekrasno je!", prošaptao sam. Krenuli ste unatrag, unoseći mi je u lice, i spuštajući se do mojih usta svojom mačkicom, sve dok nije došlo do prvog kontakta. Žedno sam isplazio jezik tako da je klitoris završio na njemu, dok ste mi je nabijali u lice i trljali se po njemu. Usisavao sam je, pa prelazio jezikom cijelom njenom duljinom i gurao ga unutra, postajući sve mokriji od njenih sokova, a vi ste mi rukom gnječili testise. Raširio sam vam guzove rukama i jezikom prelazio uzduž cijelog glatkog procijepa. Kružio sam jezikom polako okolo anusa, približavajući se centru, pa zašiljio jezik i gurnuo ga unutra, osjetivši kako se opušta i dopušta prodiranje. Nastavilo se to neko vrijeme, sve dok se niste naglo odmakli, kazavši:
"Sada je dosta, sad želim da me slušate. Legnite na pod tu pored stola."

Na drugom kraju sobe bio je stol. Legao sam na parket ispod njega, a vi ste stali iznad moje glave opkoračivši je. Uhvatili ste se rukama za stol, a svoju mačkicu ste mi nabili u lice, počevši se odmah trljati. Sokovi su curili iz nje tako da sam u trenu bio posve mokar, a uz to sam jedva dolazio do zraka od pritiska.
"Ispružite jezik", rekli ste.. Ispružio sam ga okomito i ukrutio, a vi ste se svojom vulvom nabijali na njega. Nije dugo trajalo prije negoli vam se lice zacrvenilo, a tijelo ukrutilo, nabili ste se jako na moje lice i počeli tresti od orgazma. Trajalo je to vise minuta, a nakon toga ste klonuli, legavši na mene, tako da mi je mokra vulva dodirivala glavić, a lice mi je bilo između vaših grudi. Iskoristio sam prigodu, i počeo se igrati s njima, uhvatio ih objema rukama, stiskao i prinosio bradavice ustima grickajući ih i nježno ih stiskajući. Uspravio sam rukom penis između vaših nogu, osjetivši po cijeloj njegovoj duljini vlagu i vrućinu vaše mačkice.

Počeli ste se polako trljati gore-dolje o njega, zatvorenih očiju, sve dok se niste namjestili tako da sklizne unutra, odmah do dna. Umirili ste se tako, s njime duboko u sebi i počeli igru svojim intimnim mišićima, kao da radite Kegelove vježbe, što me je gotovo raspametilo i učinilo mi penis tako osjetljivim da sam svaki vaš trzaj osjećao cijelim tijelom. Uhvatio sam vas za guzove, a vi ste se počeli lagano dizati s nježnika sve dok gotovo ne ispadne, polako sjedati skroz do dna, pa ubrzavati igru. Mačkica vam je bila nevjerojatno mokra, curilo je iz nje, tako da je svako nabijanje bilo popraćeno šljapkanjem. Morao sam to vidjeti, tako da sam se izvukao i kleknuo iza vas, te vas namjestio tako da sjedate na moj nježnik okrenuti leđima. Prizor je bio predivan - moja alatka mokra od vaših sokova koja ulazi do kraja i izvlači se van, i vaši guzovi koje sam širio rukama. I osjećaj vaše mokre obrijane intime kako naliježe na moj obrijani pubis.

Pritisnuo sam palcem vaš analni otvor, mokar od sokova, i on je lagano skliznuo unutra, tako da sam njime osjećao i trljao svoj penis preko tanke opne između guze i stidnice pri svakom ulasku, od čega ste počeli potiho stenjati. Izvukao sam palac i penis iz vas, pa ne mijenjajući vaš položaj spustio glavu između vaših guzova. Vašu ruku sam privukao na vaš klitoris da ga trljate, a ja sam jezikom prodro u vašu guzu, šireći vam guzove s obje ruke i vlažeći je svojom slinom.
"Stavite ga unutra", rekli ste zapovjednim tonom, pa sam uhvatio penis u ruku i nekoliko puta udario njime po vašem anusu, a onda pritisnuo glavić uz otvor, i polako ga gurnuo unutra u jednom potezu sve do kraja. Objašio sam vas i počeo u stalnom ritmu nabijati, nagnut i privijen uz vaša leđa, dok vam rukama stiskam grudi i pljuskam ih umjerenom jačinom, te vam štipam bradavice. Stenjanje vam je postajalo sve glasnije, jednom rukom ste si trljali klitoris i gurali prste u mačkicu, a ja sam gurnuo dva prsta u vaša usta, te ste ih počeli grubo sisati. U jednom trenutku ste ispustili grleni krik i osjetio sam stisak vašeg sfinktera na svom nježniku, što mi je bio znak da ga nabijem do kraja, kleknem, uhvatim ga rukom oko korijena i snažno počnem tresti i kružiti njime, dok je vaš sfinkter ritmički pulsirao i stiskao ga, sve dok niste klonuli i legli na trbuh.Raširio sam vam guzove - anus vam je ostao opušten i lagano rastvoren, pa sam opet pritisnuo usne uz njega i gurnuo jezik unutra.



Post je objavljen 24.03.2009. u 23:09 sati.