Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

1956-1958 Spužva i pohotnica



Moje djetinjstvo je prošlo jako brzo, a da toga uopće nisam bila svjesna, odjedanput sam postala djevojka, a djevojku od djevojčice čini jedna mala ponekad nevidljiva razlika, a to je menstruacija. Menzes sam dobila relativno kasno za današnja mjerila, nekad se nije ni izosilo, pa ni znalo u javnosti za takve detalje kao sto su mjesečnica kod neke djevojke, a ja sam je dobila sa nekih 15 godina. Mama me pripremila na taj događaj i to mi nije predstavilo neki poseban šok, kao što je bilo sa nekoliko mojih prijateljica.

Problemi su počeli nešto kasnije kad su mi se hormoni pomiješali i počeli divljati. Osim što sam odlakavila kao neki dečko dobivala sam i napade bijesa ili potištenosti za raznoraznih dana u mjesecu, to bi se danas zvalo PMS, ali nekad se to nije tako zvalo, nego bi te ispade roditelji lili rodbina komentirali sa riječima "potreban joj je muž".

Kad bi se situacija pogoršala i kad bi hormoni još vise podivljali onda bi ja bila jako uzrujana ili bi čak imala napade bijesa ili nadareni govor, pa bi prigovarala i ljutila se sve i svakoga.
Moj bijes se ponavljao ciklički iz mjeseca u mjesec, iako onda to nisam primjećivala kao pravilan ritam koji je povezan sa mojom M.

Prošlo je još koja godina od kad mi je teta Maria pokazala kako ću se opustiti u kadi, ali ja to onda još nisam shvatila.
Jednom prilikom kad je teta bila kod nas, a ja sam bila u napadu bijesa, teta mi je tiho na uho došapnula:

- Ajde okupaj se i izmasiraj se, onako kako sam ti rekla, vidjet ćeš da će ti pomoći da se opustiš.

Kako sam u tetu imala puno povjerenje i nju bi poslušala više nego ostale, tko zna zašto je to tako ponekad u životu, tako sam odmah otišla u kupaonu.

Ovo je bio vise neki akt protesta prema ostalima, samo da ih više ne slušam kako prepričavaju i ogovaraju sve ostale, mislim na rodbinu i poznanike, a to im je bila nedjeljna zabava, jer tad Televizije ili još nije bilo, ili je bila tek u začetcima pa je osim filma i kazališta, pričanje je bila jedna od omiljenih popodnevnih zabava.

U kupaoni sam se zaključala i svukla, stavila sam kadu da se puni sa vodom i počela promatrati svoje tijelo.
Sjećam se kao da je bilo sad, kako sam se divila svojim grudima, koje su se već dobro popunile kao u odrasle žene, a bokovi su počeli poprimati figuru piješčanog sata sa zavodljivim krivinama.

Usred tog ljupkog tijela nalazila se veliko tamno grmlje dlaka koje je onda bilo simbol ženstvenosti. Uživala sam se gledati u ogledalu i pokrivati sa raznim odjevnim predmetima i tako oponašati velike glumice sa filma.
Kad se kada napunila legla sam u toplu vodu koja me odmah odvela u stanje nekog polu sna.

Zamišljala sam da mi se udvaraju filmski glumci iz tog vremena, bilo ih je mnogo koje sam obožavala.
Zamišljala sam da me pozivaju na ples, da sa njima plešem, kako me nježno dodiruju rukama po leđima dok plešemo sve više priljubljeni jedno uz drugo.

Kako smo u mislima plesali, tako sam se ja dodirivala po grudima u ritmu i mjestima dodira zamišljenog muškarca koji je sa mnom.
Već ranije sam provodila sate u toploj vodi i zaista ovo me je opuštalo.
Ovaj put kad me teta podsjetila na masažu sa spužvom za kupanje, pitala sam se kako to ona misli i poželjela sam je poslušati do kraja.

Uzela sam veliku prirodnu spužvu, kakva se onda koristila za trljanje koze, to bi se danas zvao piling, a onda je to bilo dobro se oprati.
Počela sam od ruku i ramena, sa punom spužvom sapunice, onda sam se podigla na noge i nastavila sapunati grudi, leđa, noge, a na kraju i moje međunožje...

Bilo je sve ugodnije, iako tada još nisam znala točno odakle će doći to opuštanje i gdje točno treba protrljati da bi se netko oslobodio svoje napetosti. Ponovno sam legla u kadu, ali sam spužvu tko zna iz kojih pobuda ostavila u svom međunožju.

Polako sam se počela igrati sa tom velikom mekom, ali istovremeno i grubom spužvom trljajući je malo više po mom dlakavom žbunu.
Stiskala sam spužvu sa nogama i istovremeno je vukla sa rukom gore dolje i tad mi se taj pokret svidio, pa sam nastavila sve jače i brže.

Odjedanput sam shvatila da mi dolazi nekakva ugoda koja kreće od nekud sa grudi i polako se spusta na trbuh, sa druge strane istovremeno noge su mi se počele skupljati prema trbuhu i iz njih je dolazio neki fini osjećaj koji se počeo miješati sa grčem u koljenima.

Ugoda je trajala dugo, a na sreću nitko od ukucana nije dolazio u kupaonu, jer su bili zaokupljeni popodnevno-večernjim tračem..
Ruke, noge i trbuh su se ujedinili u jedinstven sinkronizirani pokret mišića koji su se opuštali i napinjali, a u sredini mog međunožja je počela sasvim nova avantura koja će me pratiti cijeli život.

Osjetila sam kako dolazi val topline koji je krenuo sa lica, pa onda val ugode koji je došao negdje od grudi, od nogu je počeo grč, a sve skupa se to skupljalo ravno u mom međunožju. Ugoda je trajala cijelu vječnost, i taj se osjećaj dužine i porastanja nivoa ugode sve vise povećavao, taj osjećaj je bio jedinstven i na taj način se više nikad nije ponovio.

Penjanje ugode se nastavilo, osjetila sam u trenutku vrućinu, pa hladnoću i onda je nastupio neopisiv osjecaj grčevitog užitka koji je trajao jako dugo, ni sama ne znam koliko, ali sam imala osjećaj da taj grč ugode traje sat ili dva i nikako se nisam mogla umiriti. Takav orgazam kako ga danas zovem je bio jedinstven i nikad viće mi se nije ponovio bas na taj način.

To je bilo moje prvo sladostrašće, koje je bilo toliko posebno da sam mislila da sa mnom nešto nije u redu, tako da taj moj eksperiment nisam ponovila možda cijelih mjesec dana. Nakon toga znatiželja me natjerala da skupim ponovno hrabrost i ponovim masažu mog međunožja.

Drugi put je sve bilo jako slično, ali nikad vise onako intenzivno i posebno kako prvi put. Užitak je svaki put rastao i naučila sam kako sebi pružiti ljepše, brže i efikasnije zadovoljstvo.
Svako kupanje od tad mi je donosilo novo olakšanje i novi užitak, svaki put malo drugačiji, a sve što sam bila starija ta potreba za olakšanjem koje mi je donosio orgazam sve je bila veća i češća.

Moja nervoza za vrijeme PMS-a je ponekad bila toliko jaka i česta da sam morala uvesti i izvanredna kupanja, a kad je dugotrajno zadržavanje u kupaoni postalo sumnjivo mojim ukućanima, morala sam moju tajnu aktivnost preseliti u svoju sobu.

Tako sam počela svoje masažne aktivnosti provoditi u krevetu, ispod pokrivača. U početku nisam mogla pronaći odgovarajući predmet, jer spužvu nisam mogla mokru donijeti u krevet, a suha je bila pregruba, zato sam smislila druge načine kako zadovoljiti moju pohotnicu.

U početku je tu ulogu preuzeo moj plišani medo, ali tih godina mede su bili punjeni slamom i moj medo je za par mjeseci ispustio dušu, to jest slamu i pretvorio se odrpanu krpu.

Nakon mede došao je na red veliki mekani plišani zec koji mi je uspješno pravio društvo par godina, jer se mogao prati i prati i uvijek je postajao sve mekši i sve nježniji. Dugotrajno trljanje i stiskanje zeke među mojim bedrima i moja potreba za nečim novim, a posebno jedan poseban dar koji sam dobila od moje tete za svoj dvadeseti rođendan su natjerale očerupanog zeku da ode u mirovinu i sakrije se negdje iza stvari na mom ormaru.
A sto je to moja tete meni poklonila, e to je vec druga prica...

Post je objavljen 16.10.2008. u 23:14 sati.