Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

90 Pomoc ministra


Mjesec dana poslije mog rođendana i spektakla koji sam na njemu priredila, događaj se već pomalo zaboravio i mislila sam da su od toga ostala samo lijepa sjećanja, ali nije bilo tako.

Nazvao me je moj ministar, ja sam ga još uvijek tako zvala iako više nije bio ministar, jer osim što je prošao svoj mandat, nešto je malo zabrljao, pa su ga degradirali. Rekao mi je:

- Valentina, imamo problem !

- Da, slušam.

- Imaš pritužbu za razvratno ponašanje i povredu ugleda bolnice!

- Kako ?

- Tko je to napisao?

- Pa tvoja liječnica Eta!

- Ona… , pa u nju sam imala povjerenja, čak sam je i na rođendan zvala.

- Koja prasica…

- Pa upravo se o tome i radi !

- Moram sazvati sud časti i doći ću u vašu bolnicu krajem tjedna!

- Ne brini, dogovoriti ćemo se.

Ministar je stigao kod mene u ured, primila sam ga kao i obično srdačno, poslije smo izašli na ručak, a poslije toga smo otišli u moj rezervni stan. Sve smo dogovorili u vezi slučaja Eta. Doznala sam da Eta želi mene smijeniti, jer su ona i sadašnji novi ministar prijatelji, pa je zato smislila ovu tužbu protiv mene, da bi me smakla.

Da bi potkrijepili naš dogovor, upotrijebila sam svoju poznatu tehniku zavođenja i nakon sat vremena bili smo zajedno u krevetu. Naravno seks je poslije toliko godina i imajući u vidu godine ministra, bio plah i nezanimljiv za mene, ali za njega sam se potrudila malo zabaviti i prirediti mu poseban užitak sa mojim grudima i cuclanjem njegovog nježnika, ne zato jer mi je to bila neka želja, nego zato što nikako nije mogao svršiti, pa sam ga morala rukom masirati i ustima izvući ono malo soka što je u njemu ostalo.

Njemu se sve skupa svidielo i zamislio je da je još uvijek veliki ljubavnik, kao nekad. Upravo taj efekt sam željela da postignem i cijelo vrijeme sam ga hvalila kako je uspješan i potentan.

Sutradan sam sve pripremila, a to je bilo da Etu jedna od mojih kolegica navede da popije osim uobičajenog vina još i jedan viski kako bi bila opuštenija na sudu časti. Kako je Eta i inače imala problema sa alkoholom, pa je zato svako jutro popila po jednu čašicu da se uopće može smiriti, jer bi joj inače ruke drhtale, tako uopće nije bio problem navesti je da popije i ta dva viskija.

Na sudu časti su bili pozvani Eta - kao tužitelj, Lea - kao svjedok i 5 članova porote, te ja- kao okrivljena i moj ministar kao predsjedavajući.
Najprije je pozvao Etu da osim pismene izjave da i usmenu.

Eta se raspričala o tome kako sam priredila raskalašenu zabavu sa golim muškarcem, koji je plesao na stolu i da su mu svi dirali penis, što se pročulo i da sam tako okaljala ugled bolnice.
Dok je ovo pričala porota se valjala od smijeha.

Nakon toga sam ja dala izjavu da je to bila proslava mog rođendana i da je bilo veselo, ali da nikakvog muškog koji je plesao nije bilo, već konobarica koju sam jedino mogla dobiti, a bila je malo nespretna i to je sve. Kao i da su se moje gošće samo razveselile, a da se Eta opila i da joj se sve to samo pričinilo.

Lea je odgovarala na pitanja i svjedočila u moju korist jasno i rekla je da bila samo jedna konobarica koja je imala plastični penis ispod haljinice i da je to ona odmah i rekla.. A kako je upravo tada bio vrhunac karnevala svi su bili u tom štimungu i svima su ovakve i slične šale bile drage.

Eta je nekoliko puta počela dobacivati nešto i Ministar je ukorio, i priupitao :

- Gospođo Eta, dali ste vi pijani, da li pijete na poslu?

Ona je rekla:

- Ne , ustvari malo ...

Ja am pozvala svoju ekipu od dva medicinska brata koji su je uhvatili i jednu sestru koja joj je na brzinu izvadila krv i na licu mjesta pred svima dali istu na analizu na alkohol. Naravno analiza je pokazala 2 promila alkohola i sve je bilo svima jasno. Etu su moji medicinski tehničari izveli vani, jer je počela vikati i vrijeđati sve prisutne.

Sud časti je odlučio da je tužba neosnovana.
Etu su poslali na liječenje, a mjesto šefa je ostalo prazno.

Kako na tom Odjelu nije bilo odgovarajućih liječnika - ili su bili premladi, ili prestari ili pred mirovinom odlučila sam kao privremeno rješenje postaviti Andreu na mjesto šefa.

To sam mu i obećala u jednom momentu kad je prihvatio jednu moju ponudu, a ta se priča odigrala paralelno sa ovom, pa ćete vise saznati o tom detalju u jednoj od slijedećih priča.

Postaviti stažistu, po ničemu nije bilo uobičajeno, vec presedan u praksi, ali dok se Eta ne vrati sa liječenja, on će je mijenjati kako ne bi prejudicirali to da se ona neće vratiti ili izliječiti.

Radi ovog sam dobila par kritika, ali sve je nekako prošlo i otislo u zaborav.


Lektorirala Rosemarie.



Post je objavljen 04.04.2009. u 00:03 sati.