Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

91 Nekad život piše prave humoreske

Znam da ce vam ova prica sliciti na humor, ali i takve stvari se dogadjaju.

Obećala sam vam da ću ispričati i ono što je mislila jedna moja rodica o mom rođendanu. Ali da bi vam sve okolnosti bile potpuno jasne, moram početi ispočetka.

Ana je bila moja daljnja rodica, a imala je oduvijek raznih problema jer je bila malo smotana. Medicinsku školu je jedva završila, jer nikako neke stvari nije mogla shvatiti i naučiti. Uz moju pomoć i nekih mojih poznanstava, uspjela ju je nakon par ponavljanja razreda završiti, a ja sam je zaposlila u moju bolnicu.

Kao izučena medicinska sestra trebala je sve te poslove znati obavljati, ali uvijek postoji ono - ali.
Kad je nakon početničkog staža počela samostalno raditi, odmah u početku je napravila nekoliko skoro katastrofalnih pogrešaka, naprimijer kad je zamijenila lijekove pacijentima.

Jasno to sam jedva uspjela izgladiti i morala sam je premjestiti na niže radno mjesto. Kako joj nisam htjela smanjiti i plaću, smislila sam rješenje.
Premjestila sam je na ginekologiju, u rađaonu.

Tamo joj je bila dužnost da zaprimi žene, uzme im odjeću, pomogne obući spavačice, obrije ih i da im napravi klistir i ostale potrebe kad bi došle u bolnicu. Ovo je naučila uz pomoć jedne iskusnije sestre, iako je u početku izrezala nekoliko trudnica. Kad se uhodala, postala je stručnjak u svom poslu.

S njom više nisam imala problema, ali sam je povremeno pozivala na moje rođendane i ostala slavlja, jer je i nakon 30 još uvijek bila cura - neudana.
Dosta dugo nakon čuvenog rođendana, prilikom jednog skupa kod mene, Ana me upitala:

- Valentina, htjela sam vas nešto pitati. Ona konobarica, jeli bila muško ili žensko?

- Muško !

- Ma znate ja još uvijek ... nemam dečka … i nikad nisam bila sa muškarcem. Mislim… znate sto mislim. Pa sam mislila da mi nekako pomognete, jer ona konobarica mi se jako svidijela. Trebala bih nekoga tko bi mi pomogao da više ne budem djevica, jer su se sve moje kolegice udale i pričaju kako se je... sa svojim muževima i dečkima, a ja sam htjela isto, samo nikako da nađem nekog tko bi me htio poje.., ali se i jako bojim da on ne navali na mene, ja bi to nekako ... .

- Aha …, znači za početak bi ti željela bar da probaš sa muškim, ako sam dobro shvatila !

- Da, da baš to, samo ne znam kako.

- Dobro, ja ću već nešto smisliti.

Od tad je prošlo neko vrijeme i ja sam na zadato obećanje već pomalo zaboravila, sve do jednog trenutka.

Ja i Andrea smo isprobali sve vrste igrica i nekako smo već pali u monotoniju, jer nisam mogla smisliti ništo novo. Tad mi je palo mi je na pamet kako bi bilo, da smislim neku novotariju, da uvedem jednu novu igru, a da u to nekako uključim i Anu. I smislila sam.

Idućeg petka sam sa sobom u stan dovela Anu, došle smo ranije i rekla sam joj da se sakrije u jednu malu sobicu u koju nitko nije zalazio.
Kad je došao Andrea, rekla sam mu da za danas imam nešto posebno na programu, a kao i obično sam uživala da mu vežem oči i da se iživljavam i dominiram nad njim, tako da me dosad nikad nije vidio potpuno golu.

Nakon što sam ga zavezala za krevet i zajašila mu na lice, pa kad me dobro polizao i kad sam dobila moju dozu orgazma za taj dan, obukla sam kućnu haljinu i potom sam mogla preći na drugi dio plana.

Ani sam rekla:

- U sobi je muškarac, zavezan je za krevet, ima zavezane oči i ti možeš raditi što te volja sa njim, neće te prepoznati. Evo ti ga…

-Kad budeš gotova zovi me !

Dovela sam Anu u sobu i izašla u onu malu sobicu gdje je bila Ana do tad.
Nakon sat vremena, ništa se nije dogodilo, ali sam čula Andreov glas kako me zove. Polako sam krenula vidjeti što je.

Ana je stajala kraj postelje još uvijek obučena i samo gledala to golo muško tijelo. Andrea se već meškoljio, jer nije znao sto se događa i zvao je moje ime najprije tiho, a poslije glasnije.
Tiho sam pitala Anu:

- što je, je li gotovo?

A ona je rekla da ga još nije dotaknula, jer ne zna kako.

- Hoćeš da ti ja pomognem ?

- Da, to sam željela.

Kad sam vidjela da nema druge, počele smo obje pričati glasno, tako da nas je i Andrea mogao čuti.

- Najbolje će biti da ti ja pokažem .

Svukla sam kućnu haljinu i ostala samo u korzetu i čarapama.

- Evo vidiš, ovako se popneš na krevet i onda zakoračiš preko njegovog trbuha. Ako mu nije dignut onda ga malo izmasiraš sa rukom, ovako gore - dole, da se ukruti, a onda se popneš na njega.
Sad jašiš kao na konju i jašiš, dok ne osjetiš da ti je lijepo.

Dok sam se ja udubila u objašnjavanje, Andrea me zašpricao sa svojom vrućom spermom u mojoj vagini. Polako sam sjašila sa njega, uzela ručnik i obrisala sve - sebe i njega.

- Sad je gotovo. Dobro ima i drugih načina, ali ovo je najlakši za početnice.

- Dobro, sad ću ja !

Ana je svukla kućnu haljinu, ispod koje je bila gola u potpunosti..,
Nisam očekivala da je depilirana, ali kad sam je upitala kako to, ležerno je odgovorila :

- Dnevno obrijem 10 tetki, pa sam se odlučila i ja biti uvijek spremna za seks.

U sebi sam se nasmijala. Ana se odmah popela na Andreu i odmah sjela na njegov penis, ali kako je on bio mlohav, morala sam joj reći da ga malo uzbudi.

Ana je sjašila i stala pokraj njega ,a zatim polako uhvatila nježnik i počela ga prevrtati i gledati. Nakon toga ga je izmasirala i on se uspravio. Kad je dovoljno otvrdnuo, pogledala me upitno i dala sam joj mot rukom da se popne.

Ana je polako postavila svoje tijelo iznad penisa i počela se spuštati na njega.
Mislila sam da će joj prvi dodir sa organom biti bolan, ali ona se odmah natakla do kraja. Nisam je tada ništa pitala kako to, nego kasnije.

Prije nego sam izašla u malu sobicu tiho sam rekla:

- Ja idem ...

Nakon par minuta sam čula uzvike.

- Ajmo konji moji ....hopa hopa…

Ana je glasno uhvatila galop i uzvikivala.
Nakon još par minuta počela je jecati od užitka, a malo kasnije sve se umirilo. Osluškivala sam i čula da je Ana otišla u kupaonu. Za to vrijeme sam ja odvezala Andreu i zatvorila vrata. Ana se vratila iz kupaone i htjela opet ući u sobu, ali sam je poslala u malu sobicu da se obuče.

Priupitala sam je kako to da nije imala problema sa penetracijom.
Ona mi je mirno odgovorila:

- Pa naša tetka mi je poklonila komplet staklenih kura...

Nasmijala sam se i otpratila je do vrata da ode kući.
Kad je otišla, Andreu sam pitala je li mu se svidjelo, a on je bio oduševljen.

- Mogu li znati tko je bila mlada dama?

- Jednog dana ću ti reći.

Mislite da je to kraj ?

Nije ...

Poslije tjedan dana me nazvala Ana.

- Znate Valentina, jako mi se svidjelo ono zadnji put, ja bi opet malo jahala ...

Tad nisam znala kako postupiti dalje, jer sam pretpostavljala da će Ani tako lijep doživljaj preći u naviku i morala sam nešto smisliti, ali to je druga priča.


Lektorirala Rosemarie.


Post je objavljen 05.04.2009. u 00:36 sati.