Komentari

madamvalentina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • nema me

    naravno uživajte i pustite nas da uživamo :)))

    avatar

    19.04.2009. (01:20)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    ja uživam u seksu

    avatar

    19.04.2009. (10:48)    -   -   -   -  

  • valentina

    istina, čemu se sramiti. ja se volim zadovoljavati (gurajući si prst sve dublje i dublje).. i uvijek ču see zadovoljavati.. i doživljavati orgazme.. aaa.. kak bi bilo da tog nema..
    pozz
    ;)

    avatar

    19.04.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • Za sada toliko

    Madame Valentina, osoba ste iznimne snage i raskošne, probitačne seksualnosti. Vaše Vas tečno, slobodno i prirodno pismo proširuje, čini dominantnom ženkom u životima mnogih čitatelja. Na ovaj blog sam slučajno naišao i ubrzo postao zatočenik njegove očaravajuće radnje. Samo nastavite! Žene moraju postati svjesne svoje moći, a Vi im u tome tako odlučno i jasno pomažete.

    Pokorno Vaš,
    ZST

    avatar

    20.04.2009. (09:30)    -   -   -   -  

  • di vam je pamet??

    babe vi niste normalne!!!kaj su vas stisle godine, a nemate muškog za fukanje pa se tu preko interneta zadovoljavate?? makar nemam puno iskustva i možda ne kužim te neke vaše "potrebe", al ovo mi fakat izgleda bolesno...danas svaka šuša može tu pisat kaj joj je na pameti..

    avatar

    20.04.2009. (19:19)    -   -   -   -  

  • madamvalentina

    Hvala svima na pozitivnim komentarima, posebno ZST, iako vas ne mogu prepoznati po skracenici.

    Za gospodina Susu, ili
    Ovom pametnom komentatoru, koji je sve rekao sa svojim textom, ali nazalost nezna ni kako se zove, jer ima samo prezime Susa, porucijem neka ne cita ono sto mu se ne svidja i neka ne dolazi na stranice od nenormalnih baba.
    Svakako ste u pravu u pogledu zadnje recenice, (iako ni to kod vas nije definirano) Blog sluzi za to da svako iskaze svoje misljenje, pa sam zato i ostavila vas komentar.
    Citatelji ce vec i sami procijeniti o kakvim se personama radi.

    avatar

    21.04.2009. (01:08)    -   -   -   -  

  • Za sada toliko

    Madame, ne poznajete me. Inicijali "ZST" zapravo su kratica mog nadimka, koji nimalo ne umanjuje moju potpunu anonimnost.

    Divim se Vašoj životnoj snazi, osobito drskoj smjelosti kojom izazivate okoštali moral društvene sredine koja nas sputava pred dužnošću da ostvarimo vlastitu istinu. Velika ste osoba. Hvala Vam što ste odlučili na blogu iskreno progovoriti o vlastitom životu, svojoj neprolaznoj prošlosti.

    Poznavati Vas bio bi pravi dar. Ali i samo čitanje Vašeg bloga smatram nečim čega, u svojoj stidljivosti i strahu, nisam vrijedan.

    Srdačno,

    ZST

    avatar

    21.04.2009. (13:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...