Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

94 Kako spojiti dvije ljubavi

Oduvijek sam voljela pomagati ljudima i rješavati više problema jednom dobrom odlukom.

Moja rodica Ana je opet došla kod mene i opet tražila da joj sredim seansu sa Andreom, iako ona nije znala tko je on, jer je bio maskiran , odnosno imao je povez na očima, tako da ga nije po ničemu prepoznala, iako su radili u istoj bolnici.

Nakon ponovnog razgovora doznala sam da Ana ima još želja osim samog seksa. Nakon dugog nagovaranja njene majke, upravo sad joj je došla ideja da bi se željela udati. Pitala sam je:

- Ana, da li ti se taj dečko sviđa, iako ga nisi nikad vidjela ni razgovarala sa njim?

- Da, baš takvog želim i ja ga hoću imati !,.Otkrijte mi tko je on i ja ću ga pitati hoće li se udati za mene.

Ana je bila brzopleta i po ponašanju oduvijek posebna, ono što bi ona sebi zacrtala, to je danima inzistirala da i ostvari.
Znala sam da ću joj kad tad morati pomoći ispuniti njenu želju, ali nisam znala kako to izvesti, jer je bio veliki nesrazmjer između intelektualnog nivoa njih dvoje. I ne vjerujem da bi se oni složili tek tako slučajno, jer su oboje bili posebni. Anu sam uvjerila da ću je upoznati sa jednim dečkom kad pronađem pravog.

Već sam bila i zaboravila na moje obećanje, kad mi je jednog dana došao Andrea jako tužan i rekao da je ostao sam, jer mu je i drugi roditelj preminuo, a sve se to dogodilo u zadnjih mjesec dana.
Dala sam sućut i rekla da ću mu pomoći.
Mjesec dana nakon tog događaja, Andreu sam susretala sve rijeđe, a kad smo se sreli na poslu izgledao je jako tužan i razočaran.

Razgovorali smo i potužio mi se da odkada je sam, da si ne može organizirati svoj zivot i da nezna što će.
Predložila sam mu da nađe neku djevojku. On je odgovorio da bi rado, ali da mu je problem pronaći pravu, jer uvijek kad on želi poznanstvo sa nekom, ta je ili udata ili ne želi biti sa njim.
Obećala sam mu da ću mu ja pomoći.

Sad kad mi se ideja potpuno razvila, trebala sam smisliti još samo način kako to izvesti. Kako nisam imala puno posla pokušavala sam to riješiti.
Znala sam, da ako im kažem ko su bili ljubavnici ili ako ih samo upoznam da će se to pretvoriti u brzu seksualnu vezu i ništa više od toga. Trebala sam smisliti nešto puno bolje i trajnije.

Uzela sam nekoliko kartona sa podacima mojih zaposlenica, među kojima je bio i Anin. Da bi vam ipak pojasnila kako izgleda, moram vam reći da je Ana bila izuzetno lijepa dijevojka, ali njene intelektulane sposobnosti nisu na nivou njene ljepote. Tako kad progovori i izvali neku glupost, potencijalni dečki bi se samo nasmijali i nisu je nikad uzimali za ozbiljnog partnera.

Namjerno sam uz Anin karton podmetnula još nekoliko kartona od drugih ružnijih i starijih žena koje sam imala zaposlene.
Pozvala sam Andreu i nakon dužeg razgovora i definiranja njegovih želja, zaključili smo da on želi dobru domaćicu, vještu ljubavnicu - koja bi vodila računa o njihovom braku i njemu.

Objasnila sam mu da neka njegova kolegica liječnica teško da može biti predana domaćica, jer je zauzeta sa poslom i karijerom.
U razgovoru sam mu pokazala slike koje sam pripremila i pitala ga koja bi po izgledu djevojka njemu bila draga, samo onako orijentaciono da znam njegove želje.

Već prema mom očekivanju izdvojio je Aninu sliku, jer se po svojoj ljepoti isticala iznad svih. Nakon razgovora, sam mu rekla da ću mu pronaći neku sličnu djevojku ili baš nju.

Nakon par dana sam javila Andreu radosnu vijest.

- Upoznati ću te sa Anom !

Pozvala sam oboje mojih golupčića kod mene na večeru.
Po preporuci njene mame Ani sam javila kako da se obuče, našminka i kako da uredi frizuru. Ani sam preporučila da priča što manje i da sve što kažem ja ili Andrea odobrava sa par fraza. To sam morala napraviti, jer je Ana bila poznata po svojim smiješnim komentarima na svim druženjima, a ja nisam željela da upropasti njihov prvi susret.

Oboje mladih, iako je Ana imala trideset i nešto, a Andrea oko 26, su bili dotjerani kao manekenke kad su došli kod mene.
Priredila sam im svečanu večeru i vodila razgovor, jer su oboje šutili kao ribe. Pustila sam im romantični film o dvoje zaljubljenih, sredila da razmjene brojeve telefona, jer sam Anu nagovorila da pozove Andreu da joj pomogne nešto u kući.

Sutradan sam pozvala Anu da je pitam što misli. Ana je po svom brzopletom i nepromišljenom običaju rekla:

- Jedva čekam da ga pozovem doma i da vodimo ljubav.

- Ne Ana, ako to napraviš, misliti će da si jeftina cura i dobiti ćeš samo seks, a od braka neće biti ništa.

Nekako sam je uspjela, ili sam bar tako mislila, nagovoriti da odustane od brzopletog seksa. Poznavajući Anu, znala sam da neće biti dovoljno samo preporuka da odustane od svojih namjera, trebalo je i Andreu odgovoriti da se poseksaju odmah.

Odmah sam pozvala Andreu na razgovor.
On je rekao da je Ana izuzetno lijepa i prava seks bomba.
Kad je on otišao, razmišljala sam i nadala se da će njihova veza uspjeti.
Samo je postojao taj jedan problem, ako se uhvate seksa, ništa od želje za brakom. Zato sam smislila novi plan.

Zakazala sam sa Andreom susret u našem stanu odmah poslije posla..
Ovo ga je iznenadilo, jer nije bio petak, ali je pristao.
Na brzinu sam otišla kući i uzela jednu od cijevčica koje je Pier imao u radioni, a koje su bili prototipovi njegovog pojasa nevinosti, a sad su stajali u jednoj kutiji za koju sam ja znala gdje je.

Izabrala sam nekoliko cijevčica i probala jedan mali lokotić. Dalo se zaključati kroz samo jednu rupu, jer Pier je imao izbušen frenulum, a Andrea je imao Princ Albert. Tako da je smjer rupe bio bio zakrenut za 90 stupnjeva.

Opet sam došla ranije i pripremila novu igru.
Kad se Andrea otuširao, čekala sam ga u fotelji i pregledala njegov ud i njegov piercing. Još je uvijek bio malo bolan kad bi ga povukla za prsten.
Skinula sam mu prsten sa posebnim klještima i poslala na krevet.

Sad sam mu priredila novu predstavu, prvi seks poslije njegovog piercinga. Trebao je biti ugodan, zato sam se potrudila da mu uljepšam taj doživljaj.
Najprije sam sjela na njegovo lice. To je bila uvertira za svaki naš susret i uvjet, jer tek nakon mog orgazma bi dobio olakšanje.

- Andrea, je li ti se svidjelo ono zadnji put?

- Da gospođo, rado bi opet osjetio vaše nježne usne na mom ... Samo ono poslije je bilo bolno iskustvo...


Lektorirala Rosemarie.


Kako sam mu ugodila i saznati cete u iducem nastavku price.



Post je objavljen 09.04.2009. u 02:19 sati.