Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

100 Moja lektorica

Već dugo pišem na internetu blogu - koji je ustvari moja biografija.
Cijeli moj život od kada sam se rodila pa sve do danas je tu.
Zadnje vrijeme moje priče uspješno lektorira jedna jako draga žena.
Ispravila mi je mnogo priča i tako smo se na neki način i upoznale preko maila.

Ona mi je ispripovijedala svoju životnu priču, koja kao i svaka ima lijepih i ružnih trenutaka. Obje smo se našle na jednom chatu i tamo malo popričale skoro uživo, ali još uvijek preko neta.
Kao što je običaj bile smo na ti..

Razmijenile smo mnoga iskustva i jedna drugoj dale mnogo savjeta.
U jednom od naših noćnih razgovora ona me je poželjela upoznati.
Kako ja imam mnogo vremena i prostora pozvala sam moju lektoricu kod mene na Pag. Jednog vikenda došla je u petak navečer sa velikim buketom ruža u moju vikendicu.

Tad smo se prvi put vidjele uživo.
Prve riječi su joj bile :

- Čitajući vaše priče nisam očekivala vidjeti jednu stariju gospođu ... Oh, oprostite, mislila sam obzirom na vaš duh, da ste mojih godina !

Ona me počela oslovljavati sa Vi, iako smo dotad bile na ti, pa sam i ja tako nastavila, jer ipak uživo je to nešto sasvim različito.

- Znala sam da ćete tako reagirati, ali ne brinite, ne morate se ispričavati, nije sve u godinama i u ljepoti, broju bora...
Najvažniji je duh, misao, mozak, mašta, nadahnuće, ljepota trenutka ...

Kako se već smračilo, a bilo je vrijeme večere, pozvala sam je na terasu gdje je bio pripravljen stol za večeru. Sve sam imala pripremljeno, samo je trebalo sve izvaditi iz frižidera ili skinuti sa žara, jer mi se javila točno kad je bila na Mostu, tako da sam imala vremena ispeći frišku ribu koju mi je tog dana Toni pronašao kod jednog ribara.

Kako je Toni dnevna ptica, on je već otišao u svoju kuću, a nas dvije smo bile same.Poslije pršuta i poznatog paškog sira uz vino došla je na red i riba.
Neću vam odati koja je vrsta bila da vam ne rastu zazubice, ali obje smo polizale prste. Nakon još malo sira i puno priče došao je na red moj posebni kolač od suhog voća sa najvećim udjelom pinjola.

Poslije duge priče i poslije ponoći bilo je vrijeme da odemo na spavanje, jer sam joj i za sutra pripremila poseban program koji kreće od jutra.
Pokazala sam joj njenu sobu koja je bila na istom katu sa mojom i gledala je na more. Poželjele smo jedna drugoj laku noć i otišle u svoje sobe.

Ujutro, poslije zajedničkog doručka sa Tonijem nas dvije smo otišle na obližnju plažu koja je u ovo doba godine bila pusta, a samo nas dvije smo bile na ravnom žalu.

Sjedile smo i pričale o našim zajedničkim temama kojih je još uvijek bilo puno. Što se vrijeme bližilo podnevu, te je sunce bilo sve jače i počelo nam je u zavjetrini skrivene plaže bivati sve toplije.
Obje smo se već počele znojiti, tad je ona rekla :

- Meni je prevruće, ja bi se skinula, možda i okupala.

Nagovarala sam je da se ne kupa jer u ovo doba proljeća zrak je topao, ali je more još uvijek jako hladno.Ona se ipak svukla, najprije haljinu, tako da je sad ostala samo u svom rublju. Opet smo dugo pričale i ona je rekla:

- Idem se malo osvježiti u more.

Najprije se je prošetala po plićaku tako da joj je more sezalo samo do gležnja.
Tad se ohrabrila i smočila noge do koljena. Vratila se do mene i rekla:

- Ne smeta ti da skinem grudnjak?

- Ne samo izvoli, ionako smo same !

Tad je skinula svoj rozi grudnjak, a njene punašne pravilne jabuke su iskočile na sunce. Sjela je na toplo žalo i uživale smo na ugodnim zrakama, ona skoro gola, a ja obučena do vrata. Ja sam zatvorila oči i tako drijemala a suncu. Odjednom sam začula zvuke žala koji se pomiče pod nečijim nogama.

Tad sam je ugledala kako se digla, svukla gaćice i otišla u more bez ijedne riječi. Ja sam samo žmirila i promatrala je kako se lijepe, pune, pravilne guze udaljavaju od mene, a ona ide u more.
Na suncu i moru je izgledala kao sirena koja se igra u moru kristala koji su se presijavali na suncu.

Kratko vrijeme se brčkala u moru koje joj je dopiralo preko grudi.
Nakon toga se vratila k meni. Gledala sam je kako je dolazila sve bliže i tad sam uočila da ima perfektnu figuru i od sprijeda. Izgledala je kao Michelangelova figura koja se kreće na suncu i ide prema meni, toliko savršena da nije bilo nijednog detalja koji bi narušavao izgled te savršene figure pješčanog sata.

Tek kad je prišla bliže, primijetila sam njene bradavice koje su skočile i ukrutile se od hladnog mora. Kad je prišla još bliže vidjela sam i da joj je glatka koža sad blago naježena od hladnog mora, ali to je samo naglašavalo stvarno tijelo lijepe i zrele žene.

Promatrala sam je i ostala bez daha od njene ljepote. Ona mi se samo nasmiješila kad je vidjela kako je promatram.
Nakon što se ugrijala na proljetnom suncu, obukla se je i vratile smo se u kuću. Pristigle smo taman kad je Toni ispekao ribu na žaru, a nas dvije smo onako gladne zasjele odmah za stol. Uživale smo u školjkama, rakovima i ribi. Sve je bilo zaliveno sa dobrim vinom i veselom pričom.

Popodne smo provele u obilasku cijelog otoka, gdje nam je Toni pokazao sve znamenitosti - od starih crkava do najnovijih hotela i plaža.
Navečer smo bili svi u obližnjem restoranu i opet uživale u delicijama i domaćoj atmosferi.

Vratili smo se oko 10 uvečer i Toni je odmah otišao na spavanje, a nas dvije na ugodan razgovor na terasi. Naravno, teme su se sve više bližile muško - ženskim odnosima i užitcima koje donose takve veze.
Oko ponoći otišle smo u naše sobe.

Dok sam pokušavala zaspati, stalno mi se vraćala slika njenog tijela koje se ljeska na kristalima mora i sunca. Najednom sam začula da neko šeta po terasi. To je mogla biti samo moja gošća. Ne znam što joj je bilo i zašto se šetkala po terasi, pa sam tako u spavaćici izašla na terasu.

- O, došla si i ti?

Rekla mi je.

- Što te muči, zašto ne spavaš?

- Opeklo me je sunce i sad me peku ramena, leđa i ...

- Ja ću to riješiti !

Otišla sam i donijela kremu za poslije sunčanja.

- Hoćeš da te namažem?

- Da, molim te ...

Ušle smo sa terase u njenu sobu. Ona je samo spustila spavačicu niz ramena, a u polumraku sobe su se u odsjaju vanjske rasvjete ocrtavale njene savršene konture tijela žene. Sjela je na ivicu kreveta i okrenula mi leđa .

Počela sam joj mazati kremu po ramenima, a ona mi je ukazivala gdje je peče više i gdje da nastavim sa mazanjem. Kad sam joj cijela leđa izmazala, okrenula se i rekla:

- I tu me peče i pokazala je na grudi.

Iako smo obje znale da to može i sama namazati, ja sam nježno počela gladiti te prekrasne povelike jabuke koje su bile tople i meke.
Masirala sam je od vrata, pa sve do struka, ona je šutjela i pomicala tijelo tako da joj mogu svakom dijelu pristupiti.
Na kraju se podigla na noge i rekla:

- I bedra su mi izgorila.

Nježno sam joj dalje nastavila razmazivati kremu po bedrima i nogama.
Tiho je rekla :

- Imaš tako nježne ruke...

Samo sam nastavila i neka neobična sila me gonila da joj izmasiram i onaj unutrašnji dio bedara. Najprije jednu stranu pa drugu.
Kako je samo uzdisala, tako me nešto nagnalo da zavučem ruku i malo više uz njena bedra. Bila je topla i meka, a danas otkada sam je vidjela na suncu, poželjela sam da joj dodirnem tijelo, a posebno mi je pred očima još uvijek bila slika njenog depiliranog međunožja, koja je sad navodila moje ruke da u polumraku napipaju njen Venerin brežuljak koji je bio gladak i mekan, baš onako pravilnog oblika kakvog sam oduvijek sanjala.

Ona je samo uzdisala sve glasnije i sve brže.
Nastavila sam svoju igru sa rukama. Sad sam se usmjerila prema mekim i nježnim naborima njenih usmina, osjetila sam mekoću i vlagu koja se skupila na njenom procijepu. Polagano sam je dodirivala i počela ljubiti njen trbuh i bokove, a ona je samo uzdisala i držala me za glavu, nije više dala da se odvojim od nje.

Moje ruke su sve više istraživale njenu tople i mokre šupljine, a moj palac je ostao na klitorisu, a tad se počela grčiti i tiho jecati.
Njen orgazam se čuo i osjetio pod mojim rukama. Savijala se kao jela na vjetru i napokon srušila do mene na krevet.

- Znaš, dvije godine nisam osjetila tijelo muškarca kraj sebe...

- Ne brini, nadoknaditi ćeš to ...

Uhvatila sam je jednom rukom oko struka, drugom za desnu dojku i počela sa polaganim erotskim pokretima.
Ona se nakon par minuta samo opustila na krevetu.

Svukla sam svoju spavačicu i legla kraj njenog toplog tijela. Nježno sam je dodirivala i masirala, približavajući se sve više njenom međunožju koje je još uvijek bilo gladno dodira i užitka. Ona je samo blago rastvorila svoje noge i dopustila intimniji pristup njenoj mekoj depiliranoj vulvi.

Uživala sam u tom mekom dodiru, a ona još više, a to mi je dala do znanja tako da se sve više grčila pod mojim prstima koji su joj pričinjali sve veće zadovoljstvo i brzo nakon toga dosegnula je svoj drugi vrhunac za svega nekoliko minuta.
Nakon sto je došla do daha i tiho mi je rekla:

- Željela bi da mi pokažeš kako ono ti zavodiš muške...

- Molim, na što misliš ?

Zatim je tiho i nekako stidljivo izgovorila:

- Ono kako ih jašiš.. na muškima .. dominiraš...

- Misliš da će ti se to svidjeti?

- Molim te, probajmo.

Tad sam ipak polako i puno nježnije nego da je riječ o nekom muškom podigla se i zajašila joj na noge. Odmah poslije sam klizajući sa svojom vulvom po tom toplom tijelu počela moj uspon prema bokovima i tako se savijala da su nam naši pubisi došli točno jedan na drugog. Oba brežuljka su bila tako meka i nježna, samo sam na njenom osjetila po neku dlačicu koja je počela nicati poslije brijanja i tako me pomalo bockala, ali to je samo još više nadraživalo moja čula na mom brežuljku.

Nakon toga sam se uspela još gore i ipak puno nježnije zajašila na njene grudi, koje su bile udobno mekane za razliku od muških.
Cijelo vrijeme sam je pitala:

- Je li to želiš?

- Jeli ti dobro?

- Da li te prejako pritiskam ?

Ona je samo odgovorila:

- Nastavi jače, samo daj, brže, stisni, još...

Na kraju putovanja moje vulve završila sam na njenim ustima, najprije sam još stavila moje usmine na lice i tako je prekrila mojim sokovima da je počela dahtati, tad sam se podigla i okrenula tako da sad gledam njene noge, a moja vulva je još bila na njenom licu.

Polako sam se spuštala sa mojim jezikom prema njenom međunožju koje se sjajilo od znoja na ono malo svjetla što je dopiralo izvana.
Poslije dugih palucanja jezicima po našim intimama i sve ubrzanijih pokreta, nekako istovremeno smo počele završavati nas intimni ples.

Uhvatila sam joj cijelu vulvu ustima i tako je držala i sisala sve dok nisam osjetila moje i njene grčeve sladostrašća koji su se nezaustavljivo približavali našim nutrinama.

Eksplozija orgazma je bila snažna, toliko jaka da smo obje poskakivale na krevetu, na kraju smo se umirile i tako u zagrljaju zaspale.

Ujutro sam se probudila sama na krevetu.


Je li to bio san, želja ili stvarnost?

Lektorirala Rosemarie.








Post je objavljen 17.04.2009. u 22:44 sati.