Linkovi
Mail
luki69@net.hr

luki2.blog.hr

nedjelja, 25.09.2022.

Doručak za žene, večera - njami, njami....

Sinoć sam zaspala, ali zato sam danas ustala ranije da sa vama podjelim što se sve događalo u jučerašnjem danu, i kako bih komentirala i odgovorila na komentare. Sve obavljeno! :))))
Od deset ujutro sam prisustvovala Doručku za žene, u Novinarskom domu. Uz predavanje: "Da sam barem kao" Edite Turinski. O tome kako, kada i zašto, te s kime se uspoređivati....Bilo je i čitanja lijepih stihova....I na kraju - tombola!!!! :)))) No, idem po redu.
Doručak - fotografije: Ovako su bili uređeni stolovi.... Kolači: Moj tanjur: Ni kolače nisam zaboravila:)))): Pauza. Svi stolovi bili su popunjeni. I na kraju tombola. Na ulasku smo svi dobili po jedan papirić s brojevima. Ako je izvučen taj broj, nagrada slijedi.:))) Moj broj je bio izvučen, pa sam osvojila: Divna vrećica. A što sve ima u njoj?! Dnevnik zahvalnosti... A ovako izgleda kada se raspakira: Prekrasan jastučić: I kreme za lice - komada dva!!! Odmah nakon doručka, odlazim na Zege-vege festival na Trg. Obožavam ovaj festival, divni domaći proizvodi i jedan dogovor sa dragom Ivanom, šeficom osječke udruge "Pobjede", koja se brine o napuštenim i povrijeđenima životinjicama. Predivna Ivana Crnoja i ja...Ivana je prekrasno ljudsko biće, koje svakodnevno piše emotivne objave o štićenicima Udruge "Pobjede", kako bi ih udomila i kako bi krenuli u novi život.
Kao što sam rekla, izbor odličnih proizvoda, domaći proizvođači - za svakoga se može naći nešto korisno, ukusno i zdravo.

I za kraj, ali ništa manje važno. Otvorenje novog restorana "Tanyoor" na Samoborskoj. Malo su se "sakrili", ali prođete odmah puteljkom iza Zagrebačke banke - i tamo ste! Divan ambijent, prepuno ljudi koji znatiželjno žele probati nova jela i vidjeti kako to restoran izgleda iznutra. Što je čekalo u rastoranu Tanyoor?! Piće dobrodošlice.
Degustacija tri jela:1. slijed: Dry Aged Roast Beef s kremom od tuna i kapara
2. slijed: Crni ravioli punjeni jadranskim kozicama s kremom od graška i mente (obožavanje!)
3. slijed: kombinacija pilećih i purećih medaljona s pršutom i kaduljoms hrskavcima od krumpira i sira.

Za kraj: štrudla od jabuka - dekonstruirana. Malo fotki i atmosfere:

Novi a la crte menu dizajnirao je Branko Ognjenović, nositelj titule World Master Chief, sa svojim suradnicima Chefovima Sabinom Jalšić i Dariom Lide.
Za glazbenu poslasticu na repertoaru su bili: Marta i Tea.

Eto, kakav dan! :))))) Ugodnu nedljelju želim. Ljub!





- 09:38 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2022 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2024 (8)
Listopad 2024 (16)
Rujan 2024 (21)
Kolovoz 2024 (7)
Srpanj 2024 (13)
Lipanj 2024 (20)
Svibanj 2024 (21)
Travanj 2024 (23)
Ožujak 2024 (24)
Veljača 2024 (18)
Siječanj 2024 (20)
Prosinac 2023 (25)
Studeni 2023 (26)
Listopad 2023 (28)
Rujan 2023 (16)
Kolovoz 2023 (18)
Srpanj 2023 (22)
Lipanj 2023 (30)
Svibanj 2023 (27)
Travanj 2023 (28)
Ožujak 2023 (26)
Veljača 2023 (23)
Siječanj 2023 (24)
Prosinac 2022 (25)
Studeni 2022 (26)
Listopad 2022 (29)
Rujan 2022 (25)
Kolovoz 2022 (22)
Srpanj 2022 (22)
Lipanj 2022 (21)
Svibanj 2022 (28)
Travanj 2022 (29)
Ožujak 2022 (25)
Veljača 2022 (24)
Siječanj 2022 (25)
Prosinac 2021 (23)
Studeni 2021 (24)
Listopad 2021 (28)
Rujan 2021 (26)
Kolovoz 2021 (29)
Srpanj 2021 (31)
Lipanj 2021 (22)
Svibanj 2021 (28)
Travanj 2021 (28)
Ožujak 2021 (22)
Veljača 2021 (28)
Siječanj 2021 (14)
Prosinac 2020 (27)
Opis bloga