Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Doručak za žene, večera - njami, njami....

Sinoć sam zaspala, ali zato sam danas ustala ranije da sa vama podjelim što se sve događalo u jučerašnjem danu, i kako bih komentirala i odgovorila na komentare. Sve obavljeno! :))))
Od deset ujutro sam prisustvovala Doručku za žene, u Novinarskom domu. Uz predavanje: "Da sam barem kao" Edite Turinski. O tome kako, kada i zašto, te s kime se uspoređivati....Bilo je i čitanja lijepih stihova....I na kraju - tombola!!!! :)))) No, idem po redu.
Doručak - fotografije:

Ovako su bili uređeni stolovi.... Kolači: Moj tanjur: Ni kolače nisam zaboravila:)))): Pauza. Svi stolovi bili su popunjeni. I na kraju tombola. Na ulasku smo svi dobili po jedan papirić s brojevima. Ako je izvučen taj broj, nagrada slijedi.:))) Moj broj je bio izvučen, pa sam osvojila: Divna vrećica. A što sve ima u njoj?! Dnevnik zahvalnosti... A ovako izgleda kada se raspakira: Prekrasan jastučić: I kreme za lice - komada dva!!! Odmah nakon doručka, odlazim na Zege-vege festival na Trg. Obožavam ovaj festival, divni domaći proizvodi i jedan dogovor sa dragom Ivanom, šeficom osječke udruge "Pobjede", koja se brine o napuštenim i povrijeđenima životinjicama. Predivna Ivana Crnoja i ja...Ivana je prekrasno ljudsko biće, koje svakodnevno piše emotivne objave o štićenicima Udruge "Pobjede", kako bi ih udomila i kako bi krenuli u novi život.
Kao što sam rekla, izbor odličnih proizvoda, domaći proizvođači - za svakoga se može naći nešto korisno, ukusno i zdravo.

I za kraj, ali ništa manje važno. Otvorenje novog restorana "Tanyoor" na Samoborskoj. Malo su se "sakrili", ali prođete odmah puteljkom iza Zagrebačke banke - i tamo ste! Divan ambijent, prepuno ljudi koji znatiželjno žele probati nova jela i vidjeti kako to restoran izgleda iznutra. Što je čekalo u rastoranu Tanyoor?! Piće dobrodošlice.
Degustacija tri jela:1. slijed: Dry Aged Roast Beef s kremom od tuna i kapara
2. slijed: Crni ravioli punjeni jadranskim kozicama s kremom od graška i mente (obožavanje!)
3. slijed: kombinacija pilećih i purećih medaljona s pršutom i kaduljoms hrskavcima od krumpira i sira.

Za kraj: štrudla od jabuka - dekonstruirana. Malo fotki i atmosfere:

Novi a la crte menu dizajnirao je Branko Ognjenović, nositelj titule World Master Chief, sa svojim suradnicima Chefovima Sabinom Jalšić i Dariom Lide.
Za glazbenu poslasticu na repertoaru su bili: Marta i Tea.

Eto, kakav dan! :))))) Ugodnu nedljelju želim. Ljub!






Post je objavljen 25.09.2022. u 09:38 sati.