OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

ponedjeljak, 04.11.2013.

Vrste guznih plinova

Prdac... prdež... kakogod. Toliko podcjenjen a toliko pristutan oko nas. Nema dana da nije oko vas i da niste zajedno, bilo da je izašao iz vaše, ili tuđe guzice. Ne vidiš ga, no tu je. Ponekad ga osjetiš, ponekad ne, no tu je. Svi znamo kako nastaje, a o njemu samom nemamo pojma. Znamo samo da smrdi, zato se u društvu i ne priča o njemu, zato i nije poželjan. Da kojim slučajem miriši, hvalili bi se čiji više miriši… osnivale se fejzbuk grupe „Nema do moga!“, slikali bi se kako prdimo i te slike objavljivali na fejzbuku, twitteru. No, on je takav, društveno neprihvatljiv.
Neke od najučestalijih vrsta prdca su:

1. Bezrazmišljajuće okidajući

Kad si ti sam među svoja 4 zida, bio ti muško ili žensko, ti ćeš njega okinuti garant. Da mi je vidjeti onog ko u samoći doma svoga razmišlja o tome oćel ga ošinut ili ne, takav se rodio nije. Svi prdnu, i staro i mlado, svi ga ošinu kad su sami. Razmišljaju oko 0,01 sekundu, oće li ga ili ne pustiti. U svakom slučaju, trajanje prdca traje duže neg razmišljanje o puštanju istog, zato ga tako olako odvalimo. Jebe nam se jel smrdi ili ne, naš je… a zapravo, naš vlastiti nikad ne smrdi, smrdi tuđi… pa kako smo sami, ni ne smeta nam, naš je jebate, di će nam smetati. Rokamo ga di stignemo, u krevetu, dok peremo zube, dok se tuširamo ili kupamo (taj je najgori, pomješan sa vodenom parom je jako jeben, ne znam zašto al ubi Bože, bolje ne prdit dok se peremo). Najveće olakšanje osjećamo kad ga odvalimo, a on bude masan, i mirisom i količinom, jer olakšanje koje pri tome osjećamo graniči sa svršavanjem u seksu. Nemojte meni govoriti da nije tako jer znam da ćete dok čitate ovo, kimnuti glavom u znak potvrđivanja istine iz napisanog… evo, jesam rekao, kimnuli ste glavom!

2. Gostujuće razarajući

Kad se nađete negdje u gostima, a dođe vam da ga iskundačite iz sebe, znajte da se radi o Murphyjevom zakonu što će reći da je već krenulo po zlu onog trena kad vam je došlo da prdnete, a ukoliko ga odvalite, znajte da kad je već sve krenulo po zlu… krenut će i prdac, pa će biti najmasniji kojeg zamiliti možete a o mirisu da i ne govorim, sve ćete ih pobiti. U gostima je najjebenije, suzdržavate se i to suzdržavanje je proprocionalno sa boli koju osjetite… što se više suzdržavate, to više boli. Odvalite ga, ko ga jebe. Istina Bog, čovjek je rođen da bi trpio, al baš toliko?… pa neće vas svecem proglasiti ako ne prdnete. O posljedicama ćete razmišljati kasnije, ka i uvijek u životu.

3. Supružničko opušteni

Kad prvi put prdnete pred partnerom/icom, znajte da je vaša veza uspješna. Garancija dobre veze je zasigurno puštanje nemani iz guzice. Najgori je prvi put, al kad malo bolje razmisliš… postoji li u životu išta što nije prvi put najgore? – nepostoji! – e pa onda, ošini ga prvi put… drugi put će biti lakše… a treći više nećeš ni znati da si prdnuo (to su vam one situacije kad vas žena pita „Ma jesi ti sad prdnuo?“, a odgovaraš joj sa „Ne znam, majkemi!“, a što je najbolje ne lažeš, jer stvarno ne znaš). Općenito, žene u vezama ne prde toliko ka mi muški, no zato po mom mišljenju ženski jače udara, i mirisom i količinom. Pa gdje neće, jer kad se netko mjesec dana suspreže i neda mu da izađe, pa ga onda odjednom odvali da sva žbuka, slike i tapiserije popadaju, ko to preživit može? Glavni argument ženama bude „Pa kad ti možeš 100 puta, mogu i ja jednom!“. Žene, jedno je kad prdneš 100 puta a jedno je kad tih 100 puta sabereš u jedno pa ga odvališ… poradite malo na tome da ga ka i mi, rascjepkate na 100 komada… inače, ubit ćete nekog, pazde dobro što vam ja velim! Da ste u Siriji, morali bi vas izručiti Amerima i to pod „Kemijsko oružje“.

Image and video hosting by TinyPic

4. Dezorijantacijsko društveni

Kad ste na ulici, pješačite… gotovo ga svako istrese. Gdje ga neš pustit u prirodu jer i on je organski pa će se u prirodi razgraditi. Uvijek se zalažem da se prirodi dade prirodno. Druga je stvar to što iza vas ide društvance od njih 5ero, pa kad ulete u oblak, onda ih vidiš gdje se pogledavaju i nikom ništa nije jasno… otud ovo „dezorijentacijsko“. Dezorijentirani su i u noćnom klubu kad ga odvalite među 1000 prisutnih. Tu ga odvalite svakom prilikom, ja ga uvijek odvalim. Pa 1000 nas je! Ne mogu pronaći krivca da se na glavu nasade. Ono što obavezno morate, ali po OBAVEZNO, je… kad prdnete u klubu, među ljudima, uvijek se ponašajte poput njih – okrećite se oko sebe i čudite se, tako ćete se stopiti sa ostalima i nitko neće znati da ste ga vi otresli. Prdnut u klubu i biti jedini koji ne kuži o čemu se radi, je prevedeno držati tablu na kojoj piše „JA SAM!“. Znači, ošinite ga i onda se nakon 10 sekundi, koliko mu treba da počne sa djelovanjem, čudite i okrećite oko sebe sa zamišljenom facom i upitnikom iznad glave… nema šanse da vas skuže.

5. Situacijsko ubrzavajući

Dolazite na biro na mjesečno javljanje i potvrdu radne knjižice. Aj mi recite, što ga ne bi okinuli svaku put kad vam ona gospođa štambilja knjižicu? Pa ima da vas zapamti odma a i nije luda da vas drži na birou 36 mjeseci i ima gas masku u ladici pa da je svaki put navlači kad vas vidi. Istrpit će vas 3-4 mjeseca, a onda, onda će vam naći posao samo da vas više ne gleda. Jestel dobili posao nakon samo 3-4 mjeseca bivanja na birou? – Jeste! - Jel to situacijsko ubrzavajući prdac? – Je! Oni koji rade a nikako da od šefa dobiju godišnji, isto tako, kad dođete šefu… prvo prdnite a onda ga pitajte „Šefe, morel 2 tjedna godišnjeg?“. Odbit će vas 2 puta, treći put idete na godišnji. Jel situacija ubrzana? Ljudi moji, pamet u glavu!

6. Borbeno pravni

Biti u društvu punice ili svekrve a ne prdnut je isto ka i biti majmun zatvoren u punom kontejneru banana a ne pojest ni jednu. Shvatite to kao borbu za vlastita prava. Koliko su vam samo krvi popili u životu, od seljenja vaše najomiljenije fotelje (punica) do kritiziranja ručka kojeg ste skuhali (svekrva), najmanje je što možete, posegnuti za „terorističkim“ činom i to kao i svaki „terorista“, udariti podmuklo i kad se najmanje nada. Žene bi mogle svoje svekrve doslovce prepiliti, jer ne zaboravite podatak iz točke br.3… u žene je „bojeva glava“ jačine 100 muških prdaca . Prdnel žena da bi naudila svekrvi, muž garantirano ostaje bez matere a djeca bez babe. Prdnel muško da bi naudio punici, žena i djeca imaju samo prestrašenu mater odnosno babu.

04.11.2013.
Autor: Bloger Krule



P.S. Anketa je apsolutno anonimna i nigdje se ne može vidjeti tko je glasao a odgovorom na anketno pitanje pomažete „Centru za istraživanje narodnih navika u vezi guznog olakšanja“. Hvala!
Prdnem
  
pollcode.com free polls 





04.11.2013. u 11:00 • 8 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< studeni, 2013 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Obrana i zaštita od gluposti