roštilj, perkelt, ... na puno načina je som izvrstan p.s. radio sam nekad davno na ribnjaku i bome sam si priuštio raznih riječnih riba, rakova, ... šaran s rašlji je moj prvi izbor, ali kako volim raznolikost sve je došlo na red
19.06.2024. (11:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisi nikada radila na ribnjaku, zar ne? p.s. dakle da, fakat nema smuđa u samom ribnjaku, ali... oko ribnjaka su obično potoci, i odvodni kanali, a oni su u pravilu prepuni smuđa i štuke, pa vrijedni ribolovci često počaste domaćine koji njih počaste... oko ukusa ziher neću
19.06.2024. (14:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Primorci nemaju mnogo razloga za riječnu ribu, imaju svježu morsku, gogoo. Kontinentalci imaju svježu riječnu,a smrznutu morsku. To je i glavni razlog korišćenja .
20.06.2024. (05:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
nepce slavi na kraju...
19.06.2024. (07:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Som, ma baš mmmm; zadnji put sam ga jeo negdje na Uni; neki čak vele da je predragocjen za fiš... Uživaj :))
19.06.2024. (08:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Potok
Jedan od boljih komentara... "Ima vremena". Filozofija življenja.
19.06.2024. (08:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
i servirano i ukrašeno ...
19.06.2024. (09:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
nisam ga još probao, kao ni jastoga, al zato jesam zebru, klokan, krokodila...:D Lijepo servirano i fotografirano :D
19.06.2024. (09:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Odlicno
19.06.2024. (10:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
roštilj, perkelt, ... na puno načina je som izvrstan
p.s.
radio sam nekad davno na ribnjaku i bome sam si priuštio raznih riječnih riba, rakova, ...
šaran s rašlji je moj prvi izbor, ali kako volim raznolikost sve je došlo na red
19.06.2024. (11:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, takav je red, zar ne?
19.06.2024. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Baš je ukusan, j
19.06.2024. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Potok42, neće pobjeći, zar ne?
19.06.2024. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sve kako valja, AnnaBonni
19.06.2024. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Jastog je baš fin, ali rijetko na meniju, NF
19.06.2024. (12:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, vrhunsko
19.06.2024. (12:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Blumi, u ribnjaku nema smuđa...a on je najukusniji
19.06.2024. (12:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
nisi nikada radila na ribnjaku, zar ne?
p.s.
dakle da, fakat nema smuđa u samom ribnjaku, ali...
oko ribnjaka su obično potoci, i odvodni kanali,
a oni su u pravilu prepuni smuđa i štuke,
pa vrijedni ribolovci često počaste
domaćine koji njih počaste...
oko ukusa ziher neću
19.06.2024. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Odmor za deset. Moram probati tog soma, nisam nikada.
19.06.2024. (22:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
'Ima vremena' je i grafit na jednoj riječkoj ruševini a uvijek se može reći. Volim krumpir salatu sa puno maslin. ulja a soma još nisam probao.
19.06.2024. (22:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Predobro! Uzivaj, draga Lastavice!
19.06.2024. (23:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Blumi, pojasnio si mi, hvala ti.
20.06.2024. (05:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Viatrix, i ja sam ga nedavno otkrila. Godinama sam preferirala
smuđa.
20.06.2024. (05:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Primorci nemaju mnogo razloga za riječnu ribu, imaju svježu
morsku, gogoo. Kontinentalci imaju svježu riječnu,a smrznutu
morsku. To je i glavni razlog korišćenja .
20.06.2024. (05:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nastojim, luki2
20.06.2024. (05:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...