Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Dvi, tri riči...

    Pa naravno da se treba inzistirati na dolasku kućnih ljubimaca na posao, na aparatićima za besplatnu hranicu, vodicu i keksiće, bonuse za vlasnike s ljubimcima za koje je zasigurno već dokazano (vjerujem da postoji studija, samo je treba izguglati) da su produktivniji u prisustvu svojih dlakavih prijatelja. Svašta i s tobom. Ako misliš da su tvoji mačkovi agresivni prema psima, i da ih ne bi podnijelo, traži od firme neku plaćenu obuku, neki timbilding za kućne ljubimce djelatnika.
    Mislim, svašta se tu može izvesti, samo treba inzistirati :D.

    avatar

    28.09.2023. (12:59)    -   -   -   -  

  • V

    Vi'š, a govore kako nema slanine za carbonaru... jer u originalnu ide ona od sušenog svinjskog obraza :)

    Tvoj trenutak je bio uskočiti odmah iza Starog, i povlačeći paralelu između pasa i žena, s pretpostavkom kako će se osjetiti dužnim ponovno oglasiti, pokušati iskoristiti njegov autoritet ...
    Ovako sad čekaj ponovno takav trenutak... ako ga bude :O

    avatar

    28.09.2023. (13:23)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Je ludilo je produktivnija, ova sa psima i mi s njom. Nista drugo više ne radi osim što skuplja ljubimca po birou gdje se drugim kolegama zavlači pod stol i gura pod noge. I ja sam isto produktivnija jer umjesto da radim stalno zatvaram vrata da ne slušam lavež psa koji se dosadjuje u uredu. Najbolje će biti da svi dovuku od doma mačke, pse, hrčke, zlatne ribice, djecu, unuke, punicu, svekrvu, dijete od susjeda i ljubavnicu da nam ne bude dosadno :)

    avatar

    28.09.2023. (13:30)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @V, eto ti ga na, opet sam zajebala stvar :)
    inače Stari ima konje na svojem imanju, bilo bi fora da on svojeg ljubimca dovede u biro :))

    avatar

    28.09.2023. (13:32)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    zato sve sve i ide ukurac. eto npr. uzmi bivšu jugu di su odluke donosili radnički savjeti po demokratskom principu, ošlo ukurac. zato tvoje pitanje nije ni izdvojeno jer bi moglo pobudit revoluciju, a stari zna da ako pusti pizdolizcima da sprovode odluke otiće ukurac ka i juga.

    avatar

    28.09.2023. (13:55)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Flexi
    ja sam tebi davno rekao
    ti ćeš postati rigidna katolkinja i diktatorica (doma to već jesi)..:))

    koja demokracija!!!
    samo diktatura.....proleterijata
    doduše uvijek postoji mogućnost (što je kroz povijest bio čest slučaj) da diktator bude neki kreten
    ovo s ćukenjima je stvarno perverzija
    to su problemi kojima se bavi Zapadni svijet!!!

    a ove Dvi tri riči...jel to neka zajebancija ili ti ozbiljno misliš!!!???

    avatar

    28.09.2023. (14:28)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    je @kupus, EU i Njemačka sve više sliči na Jugu pred raspadom :)
    @tigi, vjernika od mene neće nitko napraviti ali da inače se sve više okrećem udesno :P Baš sam neki dan gledala neki film na televiziji o razmaženom bogatom derištu koje se od obijesti priključi Antifi i s njima izvodi pizdarije. Film je dosadan ko proljev, nije da me nešto ni zanimalo šta će na kraju biti od nje ni od frendova (bilo je kasno pa sam otišla spat) ali dobar mi je bio njezin stari kad je rekao (već sam čula u različitim varijantama, ovisno o tome tko izgovara): tko je mladji od 30 a nije lijevo orijentiran nema srca a tko je stariji od 30 i lijevo je orijentiran nema mozga (ili je licemjer - ovo sam ja dodala) :)) Eto, ja sam pod stare dane došla do istog zaključka.

    avatar

    28.09.2023. (14:36)    -   -   -   -  

  • V

    Bez zaje****je, i jesi :)... jer si u ovakvim situacijama dužna napraviti što više možeš...:)
    A ja, kao horoskopski konj, poručujem da ti je na raspolaganju i mojih pet mačaka ako/kada odlučiš pokazati zube... ženska solidarnost, što ćeš, kad zatreba, ja ne bježim kao... ;))

    avatar

    28.09.2023. (14:56)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @V, na krju ćemo izazvati medjunarodni incident - hrvatske mačke udružene protiv švapskih pasa, imat će posla i Plenki i Milanović a bogami i Kolinda će morati izaći iz anonimnosti :)))

    avatar

    28.09.2023. (15:19)    -   -   -   -  

  • V

    Ak' već pičvajz... onda pošteni :))

    avatar

    28.09.2023. (15:54)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Ozbiljno mislim, nego što. Kućni ljubimci bi mogli čak zaraditi i plaću jer ce odlazeći s vlasnicima na posao pridonijeti većoj produktivnosti, a samim time će veći prihod ostvariti i firma. Nije to bez veze. A i mačkoljupci će se naučiti tolerirati "pizdolisce", tako da svi u konačnici profitiraju.
    Bit će više para i za konje rasne. Nije ni njih jeftino držati :D.
    Mislim, žena je pitala sasvim korektne stvari. Ne razumijem kako ne razumijete :D.

    avatar

    28.09.2023. (16:18)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @V, slažem se :)
    @dvi tri, dok ne dozvole dovodjenje punica u firmu nema ni paščadi. Točka. S punicom bi djelatnici barem mogli pošteno popljuvati šefa, ovako još moraju pazit da ne ugaze u govno ili im se pozdolizac popiša na nogavicu. Inače, zanimljivo da nitko ne dodje na ideju tražiti dovodjenje djece u firmu, što bi dwfinitivno nekima olakšalo život, nego baš pasa. Izgleda da je u današnje vrijeme bolje biti djukela nego dijete. Isti ti koji bi svoje psw vodili u firmu (ili ih vode) prvi su koji nemaju razumijevanja kad netko ostane doma jer je dijete bolesno, no za njihovog Fifija bi svi trebali imati razumijevanja i pseći kolačić. Ako zaposlena mater mora tražiti čuvanje djeteta dok je na poslu, mogu i vlasnici pasa plaćati šetače dok rade.

    avatar

    28.09.2023. (17:24)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    tigi, rječita te zajebaje. ma daj, ona ni turiste nemože podnit a di će pizdolizce

    avatar

    28.09.2023. (17:38)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    Fleksi, dok se vlasnice pasa i mačaka prepiru i ne podnose, gazde to koriste i šire ergelu konja. Klasika. Kako žene nisu uspjele ostvariti potpunu ravnopravnist s muškarcima i to dijelom i zbog duboko ukorijenjenog stava da im je mjesto kući s djecom, i da im se često majčinstvo kod poslodavaca uzima kao otegotna ili potencijalno otegotna "okolnost", možda bi mogle solidarno inzistirati da budu na poslu s kućnim ljubimcima, a s djecom da budu očevi par godina (prve tri su najvažnije) - cilj opravdava sredstvo i načine, jbg.
    Ali ne morate mene ozbiljno shvatiti: ja sam trenutno u situaciji da su djeca sretna kad nisam doma (pubertetlije samodostatne) , ali pas tuli i zavija ako ga ostavim samog, i stvarno moram uvijek planirati i kud i kako s njim, ili ga moram posvuda voditi sa sobom. Nekoliko puta me je i pronašao na poslu, dok sam blizu radila, ćuk :).

    Kupuše, ne sviđa mi se ta rič. dok ne nađeš zamjensku - ne komuniciramo. Svog problema s turistima sam svjesna i radim na tome, radim na sebi, trudim se :D.

    avatar

    28.09.2023. (18:59)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @kupus, to su bili turisti bez psa :)
    @dvi tri, nas be u odjelu 40-ak i svi imaju nekog kućnog ljubimca. Da ih svi dofuramo u firmu, nitko ništa više ne bi radio :) Nekakva granica se mora povući a onda je najbolje da nitko ne dovodi svoje ljubimce. Mogućnost home office-a kod nas nije ukinuta i bilo tko može bilo kada raditi od doma i tako biti i sa djecom i sa psima i mačkama. Btw, kod ovih novih generacija i očevi ostaju sa djecom doma, tu više nema tih uloga kao u neka stara vremena. Eto, moj šogor je doma sa malim a šogorica radi a i puno mojih kolega radi od doma da bi mogli paziti na djecu. Onda tako lijepo i ova može raditi od doma i šetati svog fifija po susjedstvu a ne nama izmedju nogu.

    avatar

    28.09.2023. (19:24)    -   -   -   -  

  • Dvi, tri riči...

    super ako ima opciju ostati doma s psom, inače bi se mogla na poslu provesti kao turist S.T. u ST-u, očito ;).

    avatar

    28.09.2023. (20:06)    -   -   -   -  

  • V

    Jesam li ovdje jedino ja shvatila kako ti ustvari samo želiš veću plaću ? .)))

    avatar

    28.09.2023. (20:11)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @2-3, o psima na plaži drugi put :)
    @V, zapravo sam i dobila povišicu i svoju sobu. Pod uvjetom da ne spominjem tu temu prečesto :)

    avatar

    28.09.2023. (20:18)    -   -   -   -  

  • V

    ccc... :)

    avatar

    28.09.2023. (20:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Vidiš, nije mi na pamet palo da voim Goldie, a bogme ni Miu na rano mjesto....:)))) Mia strpljivo čeka ko kuće, kad imam obaaveze. Ali me zato izgrli kao najrođeniju kad se vratim...:))) Ljubim!

    avatar

    28.09.2023. (23:20)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @luki, nije stvar u jednom samom psu, iako baš taj mene nervira jer ga dovodi osoba kojoj inače sve smeta i stalno se na nekoga/nešto žali. I već je bilo pizdarija kad je još jedna istu dan dovela svojega pa su lajali i skakali jedan na drugoga po hodniku. Da dozvole dovodjenje životinja, sutra bi u firmi bilo 15 pasa samo u našem odjelu, a mi još nismo veterinarska ordinacija nego projektni biro :) Ja se mogu donekle "iskopčati" kad radim nešto rutinsko i uigrano, kad treba rješavati neki problem, zadnje što mi treba je neprekidno lajanje pasa u sobi napusprot.

    avatar

    29.09.2023. (06:39)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ti bi trebala povesti sve mačke. Bio bi tulum u hodniku. One bi fino hodale po stolovima, ležale po laptopima i papirima. :))) Uživancija!

    Dobro da nemam još ovakvih tema na radnom.

    avatar

    30.09.2023. (03:09)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    dopeljaj mačka, nego što :)))

    avatar

    01.10.2023. (19:21)    -   -   -   -  

  • Ypsilonka

    Nemam pojma, ja sam stasala u vremenima u kojima nisi uzeo dan bolovanja kad ti je dijete imalo (a svaki treći dan je imalo) spazam bronhija jer da jesi našao bi se način da dobiješ otkaz.
    Iako su ta vremena prošla ja i dalje ne uzimam bolovanje. :)))
    Odem ranije s posla da obavim manju operaciju i sutra dođem na posao. :)
    Ccc

    Znam ljude koji su mijenjali smjene, dakle bračni partneri kako bi jedan uvijek bio doma sa psom. Radili od kuće i vodili psa u firmu dok im je dijete koju godinu ranije, jasličke dobi, bilo u vrtiću od ve do ve.
    Zadnji je s tetom i spremačicom čekao roditelje.

    Ljudi su beskrajno glupi, tu pomoći nema, a tvoji postovi to pomažu izdržati! :)))
    Hja!

    avatar

    01.10.2023. (21:37)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Dobar je Stari gazda. On bi se odlično s tvojim Mačkom slagao:-)

    avatar

    01.10.2023. (22:48)    -   -   -   -  

učitavam...