Komentari

konobarica123.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • kako_ti_kupus

    a ništa. učlani dite u šahovski klub

    avatar

    21.08.2023. (23:30)    -   -   -   -  

  • luki2

    Uh, da. Sve naopako....Čitala...Ali i gledala ženski nogomet....Super su cure! Ljubim!

    avatar

    21.08.2023. (23:55)    -   -   -   -  

  • j.

    I onda još kažu, odabralo im je srce!

    Odabrali su po snazi; najviše ih tako čini: najlakše je; jer ljudima se čini da je važno, najvažnije pitanje tek jedno: koliko nas ima?

    Koliko nas ima! Bilo bi dobro uprijeti se o istinu, pa samome sebi priznati: nisi odabrao igru, odabrao si pobjede; nisi odabrao ljubav - odabrao si snagu; u pobjedama gomile i pojedinac je sigurniji; u toj priči nimalo nije odlučivalo nečije srce, nego um!

    Godinama već moja Najdraža me svako malo pita, pa kako možeš navijati za te luzere, pa ti stvarno nisi normalan, zašto ne navijaš kao sav normalan svijet za Hajduk ili Dinamo, jel sam ja morala izabrati najluđeg od najluđih? Onda Joj ispričam kako sam sedamdesetdevete u srpnju ušao u razred na dodjelu svjedodžbi, a ispali smo iz lige (jer su svi od Kruševca i Tušnja do Topčidera namjestili remije kako im je odgovaralo), trebalo je to preživjeti sa dvanaest; otada istinski znam što je pobjeda! :)

    A i oni dolje, uvijek ih u nevjerici gledaš, malo su za klub iz svog grada, malo za Onog koji živi vječno, ni sami zapravo ne znaju kad ih pitaš: a za koga vi navijate, pa nakon treće bevande iskreno vele - malo za ove, malo za one :).

    Takvo navijanje, baš svih - temelji se u najvećem dijelu na naučenoj mržnji onih drugih. Puno mržnje u fine kuće stane.

    Da se razumijemo, u svibnju devedesetdevete, kad je ono devetnaestogodišnji Pletikosa ušao umjesto Gabrića na Maksimiru pa obranio sve što je bilo pucano na gol, i kad je čitav generalski zbor iz lože dirigirao onim suđenjem, rekao sam u sebi gosn Franji, čuj predsjedniče, ti si stvarno jedno čudo nad čudima, pardon, ćudo nad ćudima; ovo nikada nitko uspio nije što si ti uspio, da ja usred Maksimira drukam i veselim se kao dijete za Hajduk. Poslije mi je još barem sedam-osam ljudi iz Zagreba pričalo te iste riječi: tko voli nogomet, osjećao je tako :).

    Konačno, stigli su eto dani kada Najdražoj s pravom na ono njeno pitanje smijem reći: je li ti sada jasno? Nije da sam nešto previše sretan; čovjeka žalosti tuđa nevolja, ali kad-tad istina ispliva na vidjelo :).

    avatar

    22.08.2023. (06:34)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Pametna ženo.

    avatar

    22.08.2023. (12:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ako može tako Rujevica i Kantrida zašto ne bi mogli i drugi. A profesionalac ne bi trebao ovako prebjeći.

    avatar

    22.08.2023. (12:05)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    E da je moguće isključit osigurač iz glave za ovo i ono i svašta nešto...bilo bi glavi lakše, noge bi bile poletnije, tijelo manje kontaminirano, a nalegao bi i san na oči. Ovako, napasti na svakom kantunu vrebaju, ne daju mira, spokoja, a ni pametna odgovora na ijedno pitanje.

    avatar

    22.08.2023. (13:53)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Previše je para i previše je idiota u tom sportu. Nije popularno mišljenje, ali nogomet mi nikad nije sjedao kao sport. Pogledam naše kad igramo na Svjetskom prvenstvu, popijem koje pivo s prijateljima uz utakmicu, ali da bih ovako redovito pratio - tko ima vremena za to? Svaka čast onima koji su predani, bilo u igri, bilo u navijanju i praćenju, ali ovo što se dogodilo i što će se događati nije normalno, ali isto tako nije ni neočekivano. Lijep pozdrav!

    avatar

    23.08.2023. (10:44)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    u ovim ludim vremenima valja svima dati sve od sebe da djecu usmjerimo na pravi put i pomognemo im da postanu pravi ljudi...

    avatar

    23.08.2023. (11:02)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    interesi nisu sitni,
    dapače, ozbiljna je to igra
    p.s. osobno,m igrao sam za Dinamo,
    voljeli smo ga, pa danas kužim i druge, koji vole,
    one koji sve i sva pljuju, na žalost, isto kužim, ali ne i cijenim

    avatar

    23.08.2023. (15:07)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Ovo što je Jakirović izveo ostaje zapisano u nogometnoj povijesti, no worries. Neki to objašnjavaju profesionalizmom, ali bijedno je to objašnjenje. Meni se više sviđa ovako: beskrupulozno, sebično, glupo, s makijavelistički nariktanim mentalnim sklopom. Bedak. I vrlo je dobra poruka za djecu: Djeco, nikad ne radite ovako kako je ova budala napravila!

    avatar

    24.08.2023. (11:33)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ kebidž - dite je svoj nogomet odigralo kroz 2 kategorije. Ispada da je na vrijeme stala. :) Iako... u ženskom nogometu nema toliko šušura

    avatar

    24.08.2023. (22:22)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @luki2- ma bravo! palac gore za tebe! Je, super su. Čista igra. Kiss :*

    avatar

    24.08.2023. (22:30)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ vjetar - ti si jedan od onih istinskih koji prepoznaju esenciju sporta. I drago mi je da je tako. A Najdražoj reci nek bude ponosna na svog Dragog.
    Hvala ti na divnom komentaru.

    avatar

    24.08.2023. (22:34)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ Galaxy - ma nisam ja ekstra pametna, već me jeza i tuga hvata kakve "vrijednosti" ostavljamo tim malim nevinim bićima.
    Hvala ti :*

    avatar

    24.08.2023. (22:35)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ gogoo - možda bi i drugi mogli, kada bi ti pozitivi primjeri bili boelj isprezentirani. Nego bolje je promovirat huligane... i "profesionalce"

    avatar

    24.08.2023. (22:37)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ morska - e kad bi, stvarno. Al ko što kažeš opasnosti i gluposti iz svakog kantuna mira ne daju... Brižni smo baš.

    avatar

    24.08.2023. (22:38)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ unusual - na žalost je tako. Mene je nogomet zarobio davno i zato me ovakve stvari rastuže, razljute i teško prelazim preko njih.
    A najgore je što vjeroajtno i u drugim sportovima ima sličnih anomalija, al eto, nogomet je najviše izložen.

    avatar

    24.08.2023. (22:40)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ rossi - a to je fakat rudarski posao. Ipak, uvijek nam je nadati se.
    Hvala :*

    avatar

    24.08.2023. (22:41)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ dražeN - ma ja baš volim kad osjetim da netko onako istinski voli svoj klub. Odeš na tekmu, staviš šal, navijaš, popiješ pivu sa ekipom, proslaviš pobjedu, odžališ poraz, odeš doma.
    Ovaj huliganizam - ne mogu nikako.

    avatar

    24.08.2023. (22:43)    -   -   -   -  

  • konobarica

    @ the art - ja se nadam da će djeca ovo i slično upravo tako percipirati kao što ti kažeš. Gledam danas kako se novi trener Rijeke oprostio od svog sad već bivšeg kluba. Pa divota jedna...I TO treba vrtiti prije svake sportske emisije. Promovirati fair play na svim poljima i u životu...

    avatar

    24.08.2023. (22:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...