je, vidija san. ti paraziti se stvore na ribi koja nije friška. mislim, a tako je, svaka ih riba nosi u sebi i aktiviraju se, tj. ožive na ribi koja je za bacit. toliko o friškoj ribi na peškariji i zato moraš imat svoju peškarušu, ništa bez svog čovika, ili kupit smrznutu iz sjevernog mora. i ne. neću se preseravat sa spizon i 'glumit' dobrog čovika o'žene, jer to stvarno jesan, nego edukatovno djelovat na zdrav način života šta uključuje i grintanje :p
27.07.2022. (14:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni je reka prijatej iz HGSSa da je liti najboje ić na sv.Juru u japanke... sa po litre Jane...jer da takima ne bude vruće zbog vrućine nego jer in je pregorija osigurač u glavi i prije nego su se uputili pentrat...glasan, u ovo sparno vrime, za pjat 2...
27.07.2022. (14:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da, daaaaaaa, puno meseka malo vlakana! al ne, šalu na stranu, i ja sam prije jeo malo zelenja, dok me nije strefija srčani. a štaš, sila boga nemoli :)))
27.07.2022. (18:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prefino oboje! Na našim peškarijama bude stvarno dobre i svježe ribe. Sutra ćemo ujutro u nabavku ribe i povrća, današnja teletina bila je je baš žilava.
27.07.2022. (22:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
- ugor i škarpuni, sve puno drača. klasični slow food :) - hvala luki. pridruži se :))) - i je da znaš :) inače, kod vas ima bolji i svježiji izbor ribe. kodnas ostaje škart ali kad znaš šta triba birat i ako imaš svoju peškarušu lipi bokuna se moš nakusat - hvala galaktička, i ukusno of kors :)))
28.07.2022. (11:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina - neba
Slika br.2 je odličnooo!!!
Čestitke za blog tedna!
27.07.2022. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
hvala ti modrino. drago mi je kad svratiš :)*
27.07.2022. (14:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Annabonni
je si i pročita, kako se u ribi sa peškarije našli crvi kod čišćenja ? Stavili u našu splis'ku grupu slike...Ubilo me u mozak
Oš' svaki dan po jedna lipi post o spizi i kuvanju tj kako spašvaš šefku vrućine i gnjavaže?
27.07.2022. (14:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
je, vidija san. ti paraziti se stvore na ribi koja nije friška. mislim, a tako je, svaka ih riba nosi u sebi i aktiviraju se, tj. ožive na ribi koja je za bacit. toliko o friškoj ribi na peškariji i zato moraš imat svoju peškarušu, ništa bez svog čovika, ili kupit smrznutu iz sjevernog mora.
i ne. neću se preseravat sa spizon i 'glumit' dobrog čovika o'žene, jer to stvarno jesan, nego edukatovno djelovat na zdrav način života šta uključuje i grintanje :p
27.07.2022. (14:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Meni je reka prijatej iz HGSSa da je liti najboje ić na sv.Juru u japanke... sa po litre Jane...jer da takima ne bude vruće zbog vrućine nego jer in je pregorija osigurač u glavi i prije nego su se uputili pentrat...glasan, u ovo sparno vrime, za pjat 2...
27.07.2022. (14:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
ja ću sutra naložit gradela, pa makar crka
27.07.2022. (14:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
- a da viš samo šta brujet lipi justa
- peeeci miškooo.... kisić :)))
27.07.2022. (17:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
golden age
htio ne htio sad sam na mediteranskoj, zbog gihta;
27.07.2022. (17:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
da, daaaaaaa, puno meseka malo vlakana! al ne, šalu na stranu, i ja sam prije jeo malo zelenja, dok me nije strefija srčani. a štaš, sila boga nemoli :)))
27.07.2022. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dvi, tri riči...
Brudet ti je od gruga? Volin. I ovo drugo isto.
Jedva cekan da mola ovaj turizam pa cemo i mi na poštu ;)
27.07.2022. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Odlično i jedno i drugo! Dobar tek!
27.07.2022. (20:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sarah
Prefino oboje!
Na našim peškarijama bude stvarno dobre i svježe ribe.
Sutra ćemo ujutro u nabavku ribe i povrća, današnja teletina bila je je baš žilava.
27.07.2022. (22:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
ovo izgleda majstorski :)
27.07.2022. (23:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
- ugor i škarpuni, sve puno drača. klasični slow food :)
- hvala luki. pridruži se :)))
- i je da znaš :) inače, kod vas ima bolji i svježiji izbor ribe. kodnas ostaje škart ali kad znaš šta triba birat i ako imaš svoju peškarušu lipi bokuna se moš nakusat
- hvala galaktička, i ukusno of kors :)))
28.07.2022. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
A di je treća slika? Čaša vina? (Za bolju cirkulaciju? :)
28.07.2022. (13:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
eno štikle na drugoj slici :p
28.07.2022. (14:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ypsilonka
Vidi ti vraga od kupusa! U gornjem lijevom kutu, aaa!
Moram dubioznije promatrati slike. Nego jel bijelo? ;)))
28.07.2022. (14:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
dašta! bilo ide uz ribu, crno uz divljač :))))
28.07.2022. (15:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...