Dobro proslavljena promocija. Uz ovo jelo bih radije zreliji chardonay ili viognier, možda i neki rosé. Kolač je ovdje višak ali kasnije nakon kolača bi moglo i vino madera. (Idem si napraviti nešto sa crnim tartufom).
11.04.2022. (09:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
odličan je crni rižot od sipa naravno, ali malo smeta zubima i bjelini....to se lako riješi,,,,,,,,,,,,,A gdje ti Ljilja ?
11.04.2022. (08:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Annabonni, Ljilja je na kardiološkom kongresu
11.04.2022. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carstvo snova
Super izbor za jelo...nisam još ni vidjela ni jela to...izgleda odlično!
11.04.2022. (08:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Probaj, carstvo snova
11.04.2022. (08:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Lijepo...i za knjigu i izbor za Gastro.
11.04.2022. (09:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, sve za pet!
11.04.2022. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Vidi se da uživate...
11.04.2022. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
crni rižot... odličan izbor za slavlje...
11.04.2022. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mecabg, i treba, zar ne?
11.04.2022. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, nije imao konkurenciju :)
11.04.2022. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Dobro proslavljena promocija. Uz ovo jelo bih radije zreliji chardonay ili viognier, možda i neki rosé. Kolač je ovdje višak ali kasnije nakon kolača bi moglo i vino madera. (Idem si napraviti nešto sa crnim tartufom).
11.04.2022. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gogoo, naredni put ćemo sve to uzeti u obzir.
11.04.2022. (09:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Dobro je, ali meni može samo negdje na moru. Na kontinetu ga mijenjam za rezance s makom.
11.04.2022. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Blumi
odličan izbor jela, a izgleda i mjesta,
doma imam istu ovakvu paprenku,
a u boji svijetlog drveta i onu za sol
11.04.2022. (11:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
agava
Poseban tanjur za posebnu priliku...čestitam...lp
11.04.2022. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Demetra, na moru sam jednom godišnje... ipak nemam veliki izbor
11.04.2022. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dav gindo, simpatična je, zar ne?
11.04.2022. (13:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Agava, tako treba
11.04.2022. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
bravo za još jednu knjigu, ja rižoto jedem samo kad drugarica i ja biramo rižu i tu ne štedimo
11.04.2022. (15:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
NF, i to je dobar način! Hvala ti.
11.04.2022. (16:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Važno je da se dimi, u svakom pogledu, a crni rižot radim bar
jednom mjesečno, do sada su svi preživjeli:)
11.04.2022. (17:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
odlično! :))
11.04.2022. (17:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Na tvoju kuhinju se nitko nikad nije požalio,
nema garancije. Ali ovdje naravno nema mnogo
mjesta gdje ga dobro pripremaju.
11.04.2022. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mrs. Galaxy, savršeno
11.04.2022. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viatrix
Odlično izgleda rižoto. Obožavam ga.
11.04.2022. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...