Komentari

ffp2.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Flekserica

    I za kraj ide odjeb, tj. ide ih par, svima onima koji odjebu ovu stvar.

    avatar

    22.10.2021. (08:32)    -   -   -   -  

  • stara teta

    aferim. mudro zboriš :))

    avatar

    22.10.2021. (12:00)    -   -   -   -  

  • Blog@Blog

    :)

    avatar

    22.10.2021. (17:36)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    moje mišljeeeenjnjeee jeee da ćeš ti nasebe navuč gnjev pisnika

    avatar

    22.10.2021. (17:57)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ne slušaj kupusa, jer on baš i ne razumije te nježne pjesničke dušice. Općenito u života je da svaki pojedinac ima svoju istinu. Samo oni koji nemaju potrebu nametnuti svoju istinu drugom maknuti će se iz tih verbalnih okršaja bez pobjednika. Ja se uvijek maknem jer koja je korist od uvjeravanja drugoga da je u krivu. Maknem se i od vrijeđanja jer što god netko kaže uvijek govori o njemu, a pametnom dosta.
    Za kraj mojega razmišljanja nakon pročitanog je: blog je i dalje lijepo mjesto sa povremenim kratkim ispadima.
    Pozdrav

    avatar

    22.10.2021. (18:21)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    lapsus tip demi, zaboravija san stavit navodnike i da mi ti sad nisi skrenula pažnju me bi ni išao za tim. ali, u duhu prošle ankete, jer su komentari bili blokirani, samo da kažem kako je ista bila u duhu postavljenog pitanja, a ispala je frustracija borbenih kokoša, za šta? za par jebenih limuna! tko prati zna da između anči i vlike ve postoji nemjrljiv animozitet sa obije strane, sara iz trečeg be svojom ležernošču očito stvara borbeni krug a ti si sa svojim limunima bila okidač 'dobrote'.

    avatar

    22.10.2021. (18:58)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Pusić, kisić, cmokić, ommmmm, ommmmmmm, ommmmmmmmm :)))

    avatar

    22.10.2021. (19:12)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Baš svi u 3PM?
    I zašto u 3? Jel nije dovoljna jedna?
    :)))))))))))))))

    avatar

    22.10.2021. (19:51)    -   -   -   -  

  • golden age

    Alzheimer me ganja,
    ali stil me podsjeća nešto na gastarbeiter fazu iz Slovenije (davno prije Nje-Mačke)))

    avatar

    22.10.2021. (19:56)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    It iz aj, leklerk ;)

    avatar

    22.10.2021. (20:04)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Btw, limuni su odgirali ulogu sarajevskog atentata kao neposrednog povoda rata na našem blogootoku :)
    @konobarica, čemu jedna kad možemo imati 3 u 1? :P

    avatar

    22.10.2021. (20:07)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Eto vidiš, sve je POV, jbg :*

    avatar

    22.10.2021. (20:10)    -   -   -   -  

  • konobarica

    Limune je najmudrije oštrukat (veću količinu) pa imat u frižideru, onako za limunadu, čaj, il što već. #samokažem

    avatar

    22.10.2021. (20:11)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    :))*

    avatar

    22.10.2021. (20:16)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Bum ti objasnila jednom, u četiri oka;-)) il tri i pikulu:-P

    Unatoč svemu, sada sam pričala s jednom blogericom i nabrajale smo sve divne ljude s bloga koje smo upoznale.
    Jedna zubarica blogerica, meni je sredila zub koji me dugo bolio. Jednoj sam ja sredila brzinski neke papire. Jedna me šetala po Istri. Jedna me bodrila mailovima. Jednoj sam preporučila čovjeka. Jednom sam pronašla ženu. Jedna me znakovito sanja. Jedna mi ko sestra.

    Mali krug vel'kih ljudi, mogu reći.

    Ne može se mene brzo obeshrabriti malom zločestom histerijom, koja ionako samu sebe poklopi i samoj sebi šteti.
    Mada volim pisati o seksu i smijati se i prostačiti i kukati i plakati i vrištati da me se čuje, ja imam boju i zabrinulo bi me da me svi vole i da sam svima draga.

    @ Demi, treba odgovoriti na vrijeđanje!!! Ne se povući, nikako.
    Uvjeravati u svoju istinu, ni govora, al pokazati očnjake svakoj bijesnoj kuji- to svakako. To je je pitanje duševnog zdravlja.
    Govorim o inače, u životu.
    Blog je mala mrvica, mikro razina.

    avatar

    22.10.2021. (20:31)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @sarah, ja sam upoznala najmanje 50 blogera, što hrvatskih što slovenskih. S nekolicinom imam kontakt i danas ali ne na blogu jer više ne pišu. Neki su mi ponudili sarmu i pivu kad sam bila na dnu, drugi su mi objasnili da je samoubojstvo konačno rješenje privremenog problema. Dobro da sam prestala s tim upoznavanjima jer bi postala kronični alkoholičar od svih tih piva koje sam sa njima popila. Ali mi je svaka ta piva (i poneki joint s onim mladjima i napušenijima) dala snage za dalje, je. Jedna mi je pomogla oko penzije za nećakinju, nećemo je sad imenovati i jako sam joj zahvalna, iako ona to vjerojatno drži za manje od onih 7 limuna iz jedne druge priče ali ja i moji smo debili koji nemaju pojma što se sve i kako da izvući u svoju korist i bilo bi vjerojatno propalo da se nas pitalo. I tako. Pusić, kisić i čke čke, nema veze ako nisu riječke :))

    avatar

    22.10.2021. (21:00)    -   -   -   -  

  • luki2

    Ma savršeno! Od početka do kraja - u pravu si. Što drugo reći?! Ljubim!

    avatar

    22.10.2021. (22:13)    -   -   -   -  

  • j.

    Sjetilo me ovo kako u svome Manastiru tako nekako sjajno na kraju reče i Zahar Prilepin: čovjek je mračan i strašan, no svijet je čovječan i topao.

    avatar

    23.10.2021. (00:04)    -   -   -   -  

  • Sarah

    @ 50?!! Ti bokca!! To mi je cilj. Alkohol mi ne leži, tračeve ne volim, tuđi život me se ne tiče. Bila sam na svim stranama, i žena i ljubavnica, i prevarena...to mi daje divnu premisu neosuđivanja i razumijevanja za sve što se živom stvoru zadesiti može. Baka četvero unučadi koja voli sex..pa mislim, zbilja sam jedinstvena;-)))) di toga ima?!!
    A iz svega, izašla sam ogrnuta ljubavlju i pažnjom, dugim sjećanjem i privrženošću.
    Imam puno ljubavi i nešto zlobe ponekih,
    koda me Lisinski sastavljao:-P

    Pusa Flex.

    avatar

    23.10.2021. (08:37)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Dobro jutro svima. Neda mi se svakome ponaosob odgovarati i štancati komentare. Htjela bi samo reći da ovo nisi nikakvi naputci za bloganje nego moj osobni stav do svinjarija koje se vidjaju na blogu a u ime nekakvih "istina" koje bo svi trebali znati. Naputke prezirem i ne dajem nikome a odjebavam one koji ih meni daju. Davanje naputaka drugima nije moj životni moto, neka ih pišu stožeri i ministarstva, dovoljno je onih koji će ih slijepo slijediti. Za mene osobno je naputak nešto u što je lijepo obrisati guzicu jer je ionako ni vrit ni mimo. Za reguliranje bitnih prava i obaveza u životu postoje zakoni i pravilnici, njih se treba držati jer bi inače zavladala anarhija (što je meni osobno opet milije nego diktatura). Naputci su izmišljotina nebitnih ljudi sa izmišljenim radnim mjestima kako bi na osnovu njij maltretirali ostale ljude kad ih već u njihova 4 zida nitko više ne jebe. Toliko o naputku. Uz napomenu da je stvarno lijepo od ljubitelja istine i zaštitnika braka (sama sam s istim muškarcem od 1985, btw. i ne jebavam se okolo, a da je bilo svega u tih skoro 40 godina - bilo je ali se nikoga ne tiče) saznati kako su jedine preljubnice u Hrvatskoj (kada bi se uzela u obzir energija utrošena na blaćenje jedne i druge) ikada bile Sarah iz treećeg be i (eventualno) Severina. Samo bi falilo da još nisu ni cijepljene pa da ih osim otimanja sirotih jadnih malih tudjih (kao da osoba može biti nečije vlasništvo) muževa optužimo i da su ubile fiktivnu stogodišnju babu. Jedino zbog čega se ljutim na žene koje udju u vezu da oženjenim muškarcem je da time sebi ne rade dobro i gube vrijeme na nekoga tko toga obično nije vrijedan.

    avatar

    23.10.2021. (08:57)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Prvo NIKAD te nisam kako si mi napisala da te zajebavam...NIKAD...oko posta O Soči i pesme Mlakarja PRIZNAM, da te nisam dobro razumjela...
    Ako sam za neko Luki stvorenje ,možem biti i za Tebe kalimero:)))
    Oko bloga se NE sekiram više...to je samo blog i ništa drugo a kalimera sam kao devojčica obožavala, imala ga i doma ...igračku:)))
    Bez zamere, samo sam Ti pojasnila a Ti pravi po svoje...još uvjek si Dobrodošla ako boš željela....ne grizem, niti nimam nikog blokiranog...Žao mi što se to dogodilo ali nije bilo do mene...

    avatar

    23.10.2021. (09:15)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @sarah, nekad sam ih skupljala ko sličice iz životinjskog carstva. Ahaha, ovdje nije ništa posebno i kad brababa dovede novog Heinza s kojim se spandjala u domu, tako da mene ništa ne može iznenaditi niti šokirati. Doživjela sam svašta u životu, zasad se jedino nije ekipa RTL- a pojavila s sestrom za koju nisam znala ali počekajmo, nikad nije kasno da me zagrli Sandra Ekard (to je jedna koja traži izgubljenu rodbinu :P)

    avatar

    23.10.2021. (09:17)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @kalimero, ajde može :))

    avatar

    23.10.2021. (09:22)    -   -   -   -  

  • Sarah

    @ cijepljena:-)))) i u svoju obranu mogu reć da nijedan brak nisam razorila. Ja sam brakove popravljala:-)))))))))
    Jasno ti je valjda da se zajebavam.
    U svim pričama o Sarah ponajmanje je bilo mog stvarnog života, a ponajviše fikcije.
    Zbilja sam tijekom života naučila da sve ima rok trajanja i da nitko nije naše vlasništvo. Dobila sam na širini, metaforički i doslovno;-) Severina ipak ima više love i više je ono lijepo izvježbano dupe boli za dokone kućanice, zlobne usidjelice koje je kleveću, neprofi novinare koji je rastežu ko praćku...a mnoge bi od tih rado bile u njenim cipelama i mnogi bi joj se novinar uselio u gaćice. Ono što osuđuješ si na neki način priželjkuješ.
    Lijepe karavane prolaze ( i žive svoj, ne tuđi život),
    a psi ( kuje pogotovo) i dalje laju.

    avatar

    23.10.2021. (10:25)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    @sarah, nemaš pojma koliko sam sretna da uglavnom nemam žene oko sebe :)) Do Severine kao pjevačice ne držim ali svidja ni se kad diže tlak zlobnim babama, tipa one koja joj je bila oduzela dijete. Pretpostavljam jedna od one sorte koja se grozi vibratora i baba koje traže ljubav.

    avatar

    23.10.2021. (11:48)    -   -   -   -  

učitavam...