Komentari

vajrapani.blog.hr

Dodaj komentar (37)

Marketing


  • .

    Nemam pojma... mene nema, al sam zato ispod pjesme koju sam spremala za sutrašnji post našla ovaj komentar.

    Nije mene duso ubilo,ubilo vino rumeno.
    Ubila me gajba jelena,JELENA,jer je jeftina!!!

    avatar

    04.07.2021. (21:53)    -   -   -   -  

  • .

    Inače, moja sestra se panično boji zmija... kažem joj ja nedavno da ako se susretne s nekom samo neka se malo nagne prema njoj da vidi kakvu glavu ima, jer kažu da kako je trokutasta, onda je otrovna... a ako nije - onda se nema čega bojati... :)

    avatar

    04.07.2021. (21:59)    -   -   -   -  

  • jelen

    "Jelen" može značiti više stvari. Iz konteksta cijenim da se radi o pivu Jelen, koje se proizvodi u Apatinu. Jednom davno mi je prijatelj donio limenku Jelena s puta u Srbiju.

    Istom postoji i firma "Jelen" Inđija koja pravi kojekakve gumene dijelove za poljomehanizaciju. između ostaloga i manžete za krajnike spona za traktore, relativno nekvalitetne, popucaju dosta brzo.

    avatar

    04.07.2021. (22:01)    -   -   -   -  

  • jelen

    Je, a ako rađa žive mlade onda treba odmah bježati, jer je otrovna!

    avatar

    04.07.2021. (22:03)    -   -   -   -  

  • .

    Jesu li i te manžete jeftine? :)

    avatar

    04.07.2021. (22:05)    -   -   -   -  

  • jelen

    Mislim da su bile četrdesetak kuna, (četiri komada). Zašto?

    avatar

    04.07.2021. (22:08)    -   -   -   -  

  • .

    Tak'... procjenjujem štetu :)

    avatar

    04.07.2021. (22:11)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    :))))
    Sutra ću razmisliti o odgovorima.

    avatar

    04.07.2021. (22:34)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Neću izazivati sudbinu pa da mi šalje zmije, ali ne srećem ih baš često. Toliko su na toj Mons Viperi upozoravali da zmije dolaze dolje u sela, da su posvuda i onda eto vidjeli jednu, a čuli možda dvije XD No, možda još stignem jer se čini da u kolovozu još jednom idem na Pelješac pa ću, vjerojatno, i još jednom na Zmijino brdo, lijepo je tamo. Poskoka sam vidio na Kalničkoj gredi i to je mislim to. Na srednjem Velebitu jednu iz auta, da :D
    Znam puno ljudi koji se boje zmija pa čak i zaziru od odlaska sa mnom u planinu jer ih tamo navodno ima na tone :D mene više dlakavi sisavci susreću na stazi, znaju da sam bolji sa toplokrvnim živinama :D

    avatar

    04.07.2021. (23:09)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Lijep primjerak.:)

    avatar

    04.07.2021. (23:10)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ne volim ih vidjeti niti na slici, pigotovo ne u živo. Moj zet kaže da se zmije izbjegavaju pa se nemam čega plašiti. Što ću vjerujem mu, izuzetno se poštujemo zet i ja.

    avatar

    04.07.2021. (23:43)    -   -   -   -  

  • luki2

    Užas! :((((((( Nikako. Ne volem - kaže Đole. Ni u ideji....Pozdrav!

    avatar

    04.07.2021. (23:54)    -   -   -   -  

  • marival11

    Meni je sada normalno vidjeti ih par puta dnevno ( prije sam padala u nesvijest od gumenih zmija...) sve je lako dok se krećem jer reagiraju na vibracije i udalje se.Ove ih godine baš ima... Prije tri dana jedan mi se malo veći kravosac prošetao na 10 cm od mene dok sam sjedeći presađivala sadnice bresaka. Otrovnicu još nisam vidjela ( nadam se da i neću:))) Prije par godina jednu sam vozila u boci od pet litara u autu kod veterinara da mi kažu koja je vrsta. Bila je mlada i malena, pa smo je lako ulovili. Nisu je prepoznali, ali sam sigurna sa sam je u jednoj tv emisiji prepoznala kao crnokrpicu i rekli su da je otrovna. Sa zmijama treba oprezno. Kao i na blogu:)))

    avatar

    05.07.2021. (01:53)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    Jutro. :) Potrudit ću se bit ozbiljna, slušam kišu i trenutno mi je lijepo.
    Dakle, ne osjećam se ugroženo, zmije kao i sve ostale životinje u pravilu ne napadaju osim u obrani ili kad su gladne. I ne treba ih ubijati osim u obrani vlastitog života ili kad smo gladni.
    Povodac drže naše želje, i to dovodi do patnje, kad ih se oslobodimo, svijet se odjednom rasipa u punoj raskoši oko nas.
    Ovo treće ne znam, naravno, ne parafraziranu verziju, nego da li je nešto slično rekao, nisam uspjela pronać, zasad, al navodno je rekao da je dio svakoga koga je ikada sreo, a meni je drago što sam te srela jer ostavljaš dobar trag u meni.
    :)

    avatar

    05.07.2021. (07:19)    -   -   -   -  

  • Blogokviz

    Zmijozar je car :)
    Ti bi raspravljal tko ili što vuče konce? Pa kaj to nije besmisleno :)... Ili je baš zbog toga smisleno jer ako rasprava nije besmislena dosadna je :)... Ja mislim da konce vuče Odin :)...
    P. S. odgovoril sam ti na pitanje kod mariana :)...

    avatar

    05.07.2021. (10:38)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pozdrav svima, hvala na vašem javljanju i podršci Zmijozaru! Ne stignem svima odgovarati sad, a navečer mi se možda nebu dalo :-((
    Ali se čujemo negdje kasnije!

    @Blogokviz: još ćemo vidjeti tko točno vuče konce, jer ja imam ovog ljeta ambiciju i Čovjeka Guštera uslikati! Znam neke lokacije gdje sam ih i ranije viđao samo trebam naći vremena i zasjesti u zasjedu!

    Vidio sam da si fulao odgovor. Torvi je bila, u nekoj fazi, skoro svačija žena, pa tako i Bjornova, ali prva mu je bila Thorrun! :-))

    avatar

    05.07.2021. (11:04)    -   -   -   -  

  • Zanimljivosti/Putovanja

    Kako si ga samo skužio na tom granju??
    Imam paničan strah od zmija jer sam kao mala imala neugodne bliske susrete, al sad kako planinarim malo ustuknem kad nešto zašušne, no samo malo lupnem štapovima o pod da ako je nešto gmizavo ode svojim putem - ipak sam ja na njihovom terenu. ;)))

    avatar

    05.07.2021. (11:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobro uočen. Vidio sam ih i snimio na Kalniku i na vrhu V Zavižana a kad sam ih jednom vidio više na stablu u planini Obruč ne daleko od doma Hahlić nisam imao fotić. Idem ih tražiti.

    avatar

    05.07.2021. (13:09)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Nisan još nijednog poskoka vidija ove godine iako Hercegovina obiluje zmijama. Ali san vidija par drugih zmija. Vidi se poskok na fotkama, samo se triba malo fokusirat... Imaš dobar vid jelene. Za tu Alfredovu izreku ne znan, al mi se sviđa!

    avatar

    05.07.2021. (13:57)    -   -   -   -  

  • Litterula

    O da, vidim ga u granju. I sjećam se kad nas je prof iz botanike vodila na Plitvice upozorila nas je na poskoka i kazala baš to da dugo može ležati na grani i čekati da naiđe plijen, i to čak i na grani koja je na visini ljudskog ramena

    avatar

    05.07.2021. (14:34)    -   -   -   -  

  • Y

    Poskok je uočen na sve tri slike. :)
    Uživo sam se s njim srela na Kalniku, nije mi bio osobito simpatičan.

    Naše uzde drži karma, bez dvojbe. :))

    avatar

    05.07.2021. (17:03)    -   -   -   -  

  • Kockavica

    I tak, čitam ja članak za člankom i već pomalo ludim jer karta ne štima, nešto je pogrešno i naopako, al uporna sam pa idem dalje kroz tekstove... i kakve veze imaju Nizozemci sa Alfredom Velikim, i gdje su nestali vikinzi... dok se nisam odvalila smijati, ti mi se ne moj smijati, ma dobro smiješ, doduše možda ti ni neće biti smiješno, uglavnom moj mozak je uredno Danish vidio i tumačio kao Dutch.

    avatar

    05.07.2021. (18:12)    -   -   -   -  

  • jelen

    Pozdrav još jednom svim zmijoljupcima i onima koji će to tek postati. Hvala na interesu za ovu malu sivo-crnu zmiju! Čujemo se sutra!

    avatar

    05.07.2021. (22:06)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    zmijoljubac :)))

    avatar

    05.07.2021. (22:22)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Tko drži moj povodac? Ako se baš mora ispeglati u pojmove, moglo bi biti tako da svatko od nas ima samog sebe Gore koji formira samog sebe Dolje. Ne u new-age smislu, dakako. Ne u tom banalnom smislu da naš Viši Glupi Ego rukovodi nama kao Nižim Glupim Egom. U to, nažalost, vjeruju mnogi pa kažu da su naša dva Viša Glupa Ega prije ulaska u inkarnaciju dogovorila da će Marko tri stotine puta silovati Magdu jer su Magdi potrebne određene životne lekcije. Ah. Zbilja tisuće vjeruju u to. To im pomaže da shvate svoju alergiju na sirove bademe. Ja pak mislim na to da ne može biti podvajanja, da i usprkos životu koji nas posve demantira nekako ipak mora biti tako da nismo i ne možemo biti odvojeni od tog istog života, a to onda mora značiti da sve dolazi kao cjelina: bog i čovjek kao frontalna istost, učitelj i učenik kao cjelina. Ali to valja, dakako, shvatiti veoma, veoma apstraktno, čak i onkraj kvarljivosti i koruptivnosti pojma apstrakcije. :)

    avatar

    06.07.2021. (03:42)    -   -   -   -  

učitavam...