Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (51)

Marketing


  • TEATRALNI

    Nakrvih se tipkajući sve ovo a vrijedi suma sumarum ok serija

    avatar

    22.06.2021. (21:51)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Čestitke Ivi! :) Bravo! Pogledam seriju kada ulovim vremena!

    avatar

    22.06.2021. (22:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Pridružujem se Galaxy čestitkama za Ivu :) ja sam pogledao sve jer nema toga puno a vremena je bilo na izvoz, reko aj da pogledam jednu i lavina se pokrenula pa onda druga pa treća...i tako do četvrte da ih je bilo više već bi pogledao bar polovinu :) kako sam naveo jednostavno vuče na gledanje a bit će generalni zajeb ako se kanal ne ažurira i ne uplouda ostatak.

    avatar

    22.06.2021. (23:27)    -   -   -   -  

  • sewen

    Ništa ne gledam preko lita. Ne mogu se niti skoncentrirat o vrućine. Neka čeka sve do jeseni...

    avatar

    22.06.2021. (23:28)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlično! Jako zanimljivo! Gledam! Pusa!

    avatar

    22.06.2021. (23:56)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -sewen - Eto ne mogu niti ja spavat pa zujim po blogu vručina ubija a što onda drugo nego da gledam, iako vidim da i to ima utjecaj jer prolazim kroz bitan pad koncentracije tak da ću morat reprizno sve pogledat ali u malo hladnije dane /noći

    -Luki - uživaj, meni je ovo prvi put da gledam tako neku seriju da je strana a europska. Koncept mi se jako sviđa što je povezano sa Hrvatskom ali stvarno po pogledanom dosta je to sve kompleksno i samim time zanimljivo.

    avatar

    23.06.2021. (00:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Javljam dojmove! Pusa!

    avatar

    23.06.2021. (00:53)    -   -   -   -  

  • NF

    opet hvala na informaciji, zanimljivo, najviše filmova opogledam ako sam u berlinu

    avatar

    23.06.2021. (12:22)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Eh da, kad je izbor dovoljno širok lako je biti izbirljiv,
    pa se ja tako držim opuštajućih komedijica i sličnog ;)

    avatar

    23.06.2021. (13:43)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    samo da te pozdravim, čitam kad zahladi :)

    avatar

    23.06.2021. (15:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -LUKI-Evo čekam ko Sibir sunce ili s obzirom na vrelinu bolje da kažem ko Tel aviv zahlađenje :D

    -NF-Nema problema evo preporuka ako ti se gleda europska krimi serija iako fali još 9 epizoda nije loše pogledat ove 4 objavljene a vjerovatno će se naći načina da se pogleda i ostalo. Ima i na drugim kanalima ali nema titla na engleskom pa mi nema smisla gledat.

    -DRAŽEN :)-Kod mene je paradoks što veći izbor to teže odluka pada dal bi ovo dal bi ono :D razmišljam i ja o nekim komedijama evo nešto me lovi nostalgija pa bi pogledao "cimer fraj" :))))

    -SHADOW-Nema problema klikni i na link u postu :))) mislim da je baš serija po tvom ukusu kriminal,korupcija,policija,naravno ovo su samo natruhe ima tu daleko više od toga. A sad se idem i ja rashladit u tuš kabinu zabarikadirao sam se u "pečinu" rolete spuštene i svejedno je ko na veneri aj idem sad :)))

    avatar

    23.06.2021. (17:17)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    Teatralni druze ja zbog ove vrucine gasim sve sto sija od sijalice do sporeta i TV.a. Ništa nije upaljeno sve je ugaseno, jer mi psihicki dize pristisak da je vruce......hahahha, a da li Mirkec gleda istu seriju koju i ti pratis, sta mislis? :)))))

    avatar

    23.06.2021. (19:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Drugarice ćerko, ionako nikam ne idem nisam manit po toj vručinetini pa kako sam i naveo u tekstu gore ovo je jedan od načina ubijanja vremena ne gledam niti ja tv iz objektivnih razloga sve mi se svodi na mobitel i laptop :) haha nemoj mi miroljuba niti spominjat ne vjerujem da on uopće zna što je umjetnost niti hrvatsku kinematografiju ne prati a "veliki je domoljub" a Bugarska je ipak previše istočno :D ps praćenje tek počinje pod uvjetom da nađem preostalih 9 epizoda s engleskim titlovima.

    avatar

    23.06.2021. (20:17)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: i ja sam radije za ćevape! :)))) A što se tiče igre reprezentacije, nemoj tako....Dečki su ovoga puta bili baš dobri. Pusa!

    avatar

    24.06.2021. (03:11)    -   -   -   -  

  • j.

    Previše me zadnjih dana zaokupirao ovaj nogomet, pa se sada čistim od ekrana, navečer ću u šetnje a danju nakon posla čitam... no, preporuka je sasvim na mjestu... Ivu Mihalić zamijetio sam u HNK kao zaista kvalitetnu glumicu, pa ne sumnjam da joj je mjesto u dobrim ostvarenjima... pozdrav :)

    avatar

    24.06.2021. (18:14)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki - Aj u drugom poluvremenu su počeli "gristi" pa je ispalo super ali prvo budimo realni - katastrofa.

    -j-Ja baš i nisam u nekom navijačkom raspoloženju (iako gledam) jer me pere intenzivan alergijski rinitis, Iva je super cura i talentirana glumica a serija "uspjeh" je potencirala da ju primijeti i koja strana europska zemlja ps i bolje da ne gledaš iz mog iskustva :nećeš moći prekinut a trenutno su dostupne samo 4 epizode. Pozdrav :))

    avatar

    24.06.2021. (19:01)    -   -   -   -  

  • luki2

    Vidiš li kako se Rijeka i Zagreb vole?! Odlično je to! Pusa!

    avatar

    25.06.2021. (00:22)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Vruće je za ispizdit ne mogu spavat iako su mi balkonska vrata skroz otvorena a vjetar lagano puše. Naravno da se vole kad su gradovi modernizma i progresivnosti. Sad je inače sezona kad gostovanja počinju, nedavno je bilo gostovanje sa revizorom i u Varaždinu i sad malo novije u Rijeci

    avatar

    25.06.2021. (00:51)    -   -   -   -  

  • luki2

    Superrr! Neka filmskih festivala, neka kazališta! Konačno! Pusa!

    avatar

    25.06.2021. (23:05)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    kazu dolazi kiša i oluje, pripremi se druze moj, spusti roletne :)

    avatar

    26.06.2021. (00:28)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Aj da odgovorim dok mi se još da, dok se nije digla temperatura

    -Luki-I ja kažem, neka ih prošle godine je sve otišlo da ne kažem kam neka se ove nadoknadi koliko se već može. Iako niti ove godine nisam bio u kazalištu ako se izuzme "revizor" tak da ću na tom planu trebat pričekat do jeseni sad će biti gostovanja jedan period pa nakon toga do kraja ljeta ništa. Nego trenutno me pati što ne mogu nigdje izguglat preostale epizode a da su s engleskim titlom doduše može se gledat na bg novoj ali bez prijevoda a to mi je bezveze jer su scene na hrvatskom manjina a bar 90% toga je na bugarskom koji "ne razbirem" :))

    -Mehagina kćeri-Imaš krive informacije, da možda vakula nije izvor? ako je uopće nije relevantan (najblaže rečeno) aj pozitivno je što je temperatura pala prvi val je prošao a na oluju će trebat pričekat a kak dugo...ko će ga znati :)

    avatar

    26.06.2021. (09:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo kako sam i naveo, nije za nikam ići osim eventualno na pivu ali i to je sad na odgodi pa sam zapeo nakon pogledane 4 epizode "locirati" i ostale, nije da nema uspio izguglati na nova bg stranici ali-nema titla! a yt kanal nije ažuriran i nema novih objava bar zasad prva serija koja je po kvaliteti u rangu s "uspjehom" a u principu se ne može gledat iako je dostupna i to besplatno.

    avatar

    26.06.2021. (17:25)    -   -   -   -  

  • Šušunjara

    Što ti misliš što ću ja sutra gledati (večeras ne mogu)?! Baš ti fala i lipi pozdrav!

    avatar

    26.06.2021. (18:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Dobro da si na vikendici, ako je tamo hladnije. U ljetnom vremenu volim ovu hladnu kavicu! Pusa!

    avatar

    26.06.2021. (22:06)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Šuška - Nemam blage nemam kristalu kuglu :)) u svakom slučaju nećeš požaliti ako pogledaš i te 4 epizode evo upravo sam bio i na službenoj stranici i onako ofrlje preskočio na zadnje dvije epizode (s premotavanjem) kad već na njoj za razliku od yt kanala nema titlova nema mi onda smisla pratit po ps-u a malo hrvatskog i nije razlog da gledam sve jer ipak bugarski dominira ostaje samo vidjet hoće li biti dodan ostatak epizoda sa titlovima. Sad izgaram od želje da sve pogledam pozdrav!

    -Luki - Nisam više :)) bio prošli tjedan a i sljedeći ću. A i ja volim samo eto nemam volje rashlađivat espresso.

    avatar

    26.06.2021. (22:15)    -   -   -   -  

učitavam...