Kao i kod svake procjene nezaobilazno je definirati kriterije. Moram priznati da sam gastronomiju svjesno potisnuo u drugi plan, iako i dalje koketiram s njom. Danas mi je umjereno i raznoliko bitnije nego najfinije, što se posebno odnosi na svakodnevnu prehranu. U svakom slučaju lijepo je vidjeti kako ljudi guštaju u svom poslu, ili hobiju, kako su kreativni i uspješni, a oni koji kušaju zadovoljni. Uistinu vjerujem da se ima što cijeniti u gastronomiji. Kod amaterske kuhinje možda samo treba malo odmaknuti reprezentativnu od one svakodnevne ;) P.S. Ovaj tvoj uradak je vizualno vrlo zanimljiv.
11.05.2021. (18:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ El diablo - na buffet stol se meko kuhano jaje ne iznosi. ono se kuha po narudžbi na minute. Nije greška tvrdo kuhano jaje. Al žutanjak koji curi - to je umijeće.
13.05.2021. (22:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@ dražen - bitno je naći modus i mjeru koja odgovara. A ja vidim da si ti svoje pronašao. I hvala ti što to dlijeiš s nama. Meni je tvoj blog jako interesantan. Iako te ne komentiram puno, uvijek pročitam. Hvala :)
13.05.2021. (22:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
Malo gastro priče. :)
10.05.2021. (21:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Galaksija
mljac :)*
10.05.2021. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
pojma nisam imala.......edukacija na nivou
10.05.2021. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
došla bih da sam znala što imaš za večeru
10.05.2021. (21:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ izgubljena - :))
10.05.2021. (22:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ Anna - Hvala ti :*
10.05.2021. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ andrea - enitajm. Samo svrati, složim ti snack :*
10.05.2021. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
morska iz dubina
Baš sam guštala :-)))
10.05.2021. (23:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Njami! Moram priznati, dosta sam znala, ali neke cake (ili što bi moja mama rekla zvjezdice, ono ispod crte) sam naučila. Pusa!
10.05.2021. (23:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Dobro mi je ovo s kapon... svaka mu čast! :)
A to da mora žumanjak da iscuri bija san u zabludi...
mislija san da je baš to greška.
11.05.2021. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Litterula
Zanima me ovaj umami, sve mora biti slasno
11.05.2021. (00:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki2
Hvala Ti na lijepom komentaru za mamu! Ljubim!
11.05.2021. (00:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
Najviše volim ne znati priče iz kužine. A radio sam...
11.05.2021. (07:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Kao i kod svake procjene nezaobilazno je definirati kriterije. Moram priznati da sam gastronomiju svjesno potisnuo u drugi plan, iako i dalje koketiram s njom. Danas mi je umjereno i raznoliko bitnije nego najfinije, što se posebno odnosi na svakodnevnu prehranu. U svakom slučaju lijepo je vidjeti kako ljudi guštaju u svom poslu, ili hobiju, kako su kreativni i uspješni, a oni koji kušaju zadovoljni. Uistinu vjerujem da se ima što cijeniti u gastronomiji. Kod amaterske kuhinje možda samo treba malo odmaknuti reprezentativnu od one svakodnevne ;)
P.S. Ovaj tvoj uradak je vizualno vrlo zanimljiv.
11.05.2021. (18:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ morska - e baš mi je drago :*
13.05.2021. (22:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ luki2 - drago mi je. za oboje.
2. -nema na čemu. Pusa.
13.05.2021. (22:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ El diablo - na buffet stol se meko kuhano jaje ne iznosi. ono se kuha po narudžbi na minute. Nije greška tvrdo kuhano jaje. Al žutanjak koji curi - to je umijeće.
13.05.2021. (22:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ litterula - i mene zanima. jako. jer trebat će vremena da ga osvijestimo kao okus .)
13.05.2021. (22:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ sewen - ima tu lijepih priča. A i onih manje lijepih, priznajem. :)
13.05.2021. (22:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
konobarica
@ dražen - bitno je naći modus i mjeru koja odgovara. A ja vidim da si ti svoje pronašao. I hvala ti što to dlijeiš s nama. Meni je tvoj blog jako interesantan. Iako te ne komentiram puno, uvijek pročitam.
Hvala :)
13.05.2021. (22:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...