Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • luki2

    Naravno da ćeš polako sve zidove i prepreke srušiti. Ali ne destruktivno ni autodestruktivno. Nego ćeš se dogovoriti sam sa sobom. I to nije nada. To su činjenice. Pusa!!!!!

    avatar

    17.04.2021. (14:46)    -   -   -   -  

  • agava505

    u pravu je luki...samo strpljivo, polako u skladu sa sobom...
    uspjeh želim :-)

    avatar

    17.04.2021. (15:42)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Kad mene uhvati jad, u mislima odem na dvorište i cijepam drva i bacam tomahavk tako dugo dok to stanje ne popusti, a onda ako je moguće uzmem motičicu i okopavam i pljevim cvijeće uživo

    avatar

    17.04.2021. (16:02)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    ne mogu meditirati... dekoncentrira me to :")

    avatar

    17.04.2021. (16:15)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Taj neki dio tebe koji voli uništavati, koji bi se aktivirao da prioneš na njega..................................................

    Sve se pokazuje u simbolima, i sve se može riješiti kroz njih.

    Mislim da bi se trebao koliko god je više moguće pozabaviti razmišljanjem o toj destrukciji u tebi, i nikako je ne odgurivati van iz misli. (time ta Sjena samo raste i jača) Što ona tebi pruža, što to ona destruira zapravo, to su tvoja najvažnija pitanja.
    Nikad se ništa slučajno ne stvori, i ako sam dobro razumjela, to je neki dio tebe za koji misliš da je možda nastao u djetinjstvu? Postojao je zacijelo dobar razlog za to. Vjerujem da ti i znaš koji je razlog, da možeš osjetiti što je to, da ga čak znaš i imenovati, iako on tebi sada može (iz odrasle, i iz razumske perspektive) izgledati smiješan, nelogičan ili beznačajan, glup, nevažan, sramotan itd (što god racio sad izmisli da ga minorizira) . Ipak, moraš dokučiti od čega si se štitio tom svojom 'uništavalačkom snagom'.

    Vjerujem da je tu rješenje.

    U svakom slučaju, rješenje svakog (oprosti mi) sranja, ama baš svakog, je upravo PROLAZAK kroz to sranje, ako neće milom (intelektualnom dekonstrukcijom), hoće silom (da samog sebe sažeže, da ga pustiš da se iživi u cijelosti). Jel bi se smjelo to, ili se čini opasnim za život?

    Drži se, drži se, hrabro!!

    avatar

    17.04.2021. (16:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    Mislim da svatko u sebi ima i onog drugog JA
    koji zna napraviti pravu pomutnju.
    Treba ga prihvatiti ali pod određenim uvjetima
    t.j. da se naući prilagođavati i da ga onaj
    prvi Ja može kontolirati.
    Zidovi se ne ruše silom već snagom uma. LP:))))))))))

    avatar

    17.04.2021. (16:31)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Čim si napisao, imaš nadu. Neka bude s njom!

    avatar

    17.04.2021. (17:24)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Vrtlože, ja vjerujem u onog tebe koji to sve do tančina spoznaje, analizira, prosuđuje i osuđuje...kakva krivica???...tko je za bolest kriv osim same bolesti..možda, kad osjetiš navalu mogućeg izlijeva bijesa, da ga maratonskim trčanjem izbaciš iz sebe....ovo je amaterski savjet koji je već nekome pomogao..ali on nikada, ni u kojem slučaju ne može zamijenit tvoju terapiju i savjet stručnog liječnika... grlim majčinski:-)

    avatar

    17.04.2021. (17:30)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    postoji nada

    avatar

    17.04.2021. (17:47)    -   -   -   -  

  • Flekserica

    Problem kod anksioznosti je da pogadja uglavnom one koji imaju čime misliti. Budalama je po tom pitanju lakše. Mene takva stanja ulove ujutro, kada me ulove, i prema kraju dana polako nestaju. Rješavam to tako da idem iz najgore pretpostavke, dakle, okrenut ću papke, past će avion, ostat ću bez posla i onda se polako pomirim sa tim najgorim i onda mi je ono što stvarno dodje zapravo pičkim dim. Ova pandemija i smišljeno stvaranje anksioznosti kod ljudi kroz konstantno izvještanje o tome i o ničemu drugom za mene je zločin nad ljudskom psihom i posljedice će dugoročno biti strašne i dugotrajne za mnoge ljude, posebno za djecu koja rastu u ovoj atmosferi kraja svita i zombi apokalipse.

    avatar

    17.04.2021. (17:50)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Ekipa, čita san van komentare, neke i po nekoliko puta i hvala vam. Neman vrimena sad da se obraćan svakome ponaosob, uglavnom hvala van na doprinosu za razriješenje ovog mog sranja, što je @lilianke fino nazvala stvar pravim imenom. :) I hvala vam što vam je stalo.

    avatar

    17.04.2021. (20:31)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    To nije sranje...to je život kojeg opisuješ...sama sam doživjela toliko stresova da si često zaželim da me nebi više ni bilo...težko je opisati, još teže razumjeti...borim se sa sobom koliko možem, težko je...AD ne prenesem...od svega sranja kako praviš me pere i visok tlak...ali ga lovim i opet je normalan...Ti Si još mlad...samo se nedaj...polako i smireno dalje...što Ti nije samo stran...Drži se!!!

    avatar

    17.04.2021. (20:51)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Hvala @modrinaneba.

    avatar

    17.04.2021. (21:04)    -   -   -   -  

  • konobarica

    aj vrtlože možeš ti to...Virujen u te. :)

    avatar

    17.04.2021. (22:56)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Agresivni poriv pustiti da se istutnji u nekom tezem fizickom radu tako da ga iscrpljenog lišiš njegove negativne energije.
    Btw po tom pitanju zanimljive odgovore je dao jedan indijski psiholog, koji se kasnije ne svojom voljom premetnuo u gurua i anarhomistika, Osho Rajneesh, mozda bi ti dobrodosao nakon kratkog tecaja budizma. :)

    avatar

    18.04.2021. (02:08)    -   -   -   -  

  • NF

    meni je postalo najveće dostignući prespavati noć, al ja sam ipak stariji

    avatar

    18.04.2021. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...