Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


 • Lastavica

  Pa nije ni ovaj dizajn loš

  avatar

  29.11.2020. (10:19)    -   -   -   -  

 • Annaboni

  waaaaaaaaaaaw..........sjajan si u riječima i dizajnu..........ne mijenjaj font nikada

  avatar

  29.11.2020. (10:42)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  događaju se čudne stvari, ne mora biti zavjera... i ja volim tog smrdljivca... :)

  avatar

  29.11.2020. (10:50)    -   -   -   -  

 • TEATRALNI

  Još jučer se dizajn vidio sa laptopa s mobitela 0 bodova blackout totalni bar je tako bilo kod mene za druge ne znam. Meni je Teuta složila dizajn prije 2godine, ima smisla za to, na prethodni sam ti post dao link, sve radi dobrovoljno i besplatno samo joj reci ideju kako bi dizajn trebao izgledati.

  avatar

  29.11.2020. (10:57)    -   -   -   -  

 • Mrs. Galaxy

  Odličan smrdljivac;)

  avatar

  29.11.2020. (11:59)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Eto sa prve ...juće sam vidjela sve kako treba sa telefona, danas mi fali začetak teksta, ali sa kompa se vidi sve kako treba!

  avatar

  29.11.2020. (12:08)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  nije ti nitko uništio dizajn, mislim da je portal photobucket sa kojeg je tvoja prva dizajnerica skidala slike, iste ukinuo ili ih je počeo naplaćivati kao portal "imageshack" i kao što je i portal tynypic zatvorio sve i ugasio se pa sam sve slike morala prebacivati, a i sad prebacujem na kompjuter i podižem stare postove gdje su bile tynypic slike i mijenjam ih sa slikama direktno upload-anim sa kompa

  kad sam otvorila tvoj dizajn, vidjela sam da piše (tamo gdje su bile slike) "photobucket" i - slika nije bilo i takav tvoj dizajn sam odmah primijetila i javila sam ti na Fejs

  avatar

  29.11.2020. (13:06)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  P.S. meni je moja draga prijateljica @teuta napravila sve dizajne za ovaj blog i za moj tajni svijet i dizajne svim mojim prijateljima koji imaju blogove... na bazi njenih dizajna i ja malo učim pa izoštravam mozak, da ostane što duže mlad :)

  inače, @teuta je KRALJICA DIZAJNA!!! to što ona napravi ne znam može li itko drugi i to prema osobnosti blogera

  avatar

  29.11.2020. (13:08)    -   -   -   -  

 • Cosmo

  Spominjao sam ti da pogledaš s drugog kompjutera ili iz drugog browsera. Stvar je u tome da browser slike koje skine sprema u cache priručnu memoriju, pa kada otvaraš stranicu koju si već pokretao ne skidaš sliku s interneta ponovno nego je izvlačiš iz te predmemorije. Dok je ne obrišeš iz te pričuvne memorije za tebe ta slika postoji. Onima koji je skidaju direktno sa stranice postoji dok je aktivna na stranici gdje je inicijalno pohranjena. Meni, koji kontinuirano čistim cache memoriju, bila je poruka da je slika s originalne stranice nedostupna, što je bio temelj za tvoj zbrčkan dizajn i moj tome slijedni komentar. Nije da je bitno, ali eto, pokušao sam ti objasniti zašto je kod tebe bilo sve u redu, a kod mene i mnogih drugih nije. Dakle, nitko ti nije uništio dizajn, ni Srbi, ni masoni, a bome nisu ni vanzemaljci ;)
  P.S. Da si imao prilike razgovarati s nekim od klinaca, pa možda čak i onih napuhanih koji u sebi vide bogove, vjerujem da bi ti lako riješili stvar, pogotovo bi ti lako objasnili da nema zavjere, nego tek tako sveprisutnog neznanja. Slike koje se ostavljaju na netu vrlo često imaju rok do kada ih se čuva. Siguran sam da o ovom problemu postoji cijeli niz objava na netu, ali potpuno mi je jasno da se ne može svatko svime baviti. Sigurno si i ti vidio stranice gdje nedostaju slike. Problem kod tebe je bio što one nisu bile slike kao slike nego su bile integrirane u html dizajna. Naravno, ni ja nemam kristalnu kuglu, pa pričam o najvjerojatnijem i najjednostavnijem objašnjenju. Uvijek može biti u igri i nešto drugo. Možda je samo pao server gdje su bile slike, pa da se pričekalo dan dva da srede stvar sve bi "samo od sebe" bilo vraćeno na staro. Tko zna, možda je krivo i more, ta je pjesnička mogućnost uvijek otvorena.

  avatar

  29.11.2020. (14:04)    -   -   -   -  

 • VladKrvoglad

  aaaa, rokfor je odlican sir! Moram priznati da ipak imam jednu zamerku: iako ima verovatno najbolji ukus od svih 'plavih' sireva, malo je preslan. To se moze resiti miksanjem pola rokfora, pola nekog neslanog sira, moze kremast, moze posniji, samo da nema mnogo soli. ONda posluzi kao podloga da se ukus rokfora lepo 'razmota', a ipak 'salinitet' opadne! :)))
  Od slicnih smrdljivaca, volim i gorgonzolu (varijantu manje sazrelu), a vala jedan od omiljenih je i stilton sa portom - takodje dosta slan, resavam to uzimanjem malih komada stiltona i sa crnim hlebom+ zrnevlje, ide ko suza posle guljenja luka!
  Do pre par godina sam imao u susedstvu radnju koja se zvala 'Kapija Sira', imali su par stotina vrsta sira stalno u ponudi, a naravno i akcije sa nekim dodatnim sortama... Cega tu sve nije bilo! Kozjih brijeva, trapista, sa kojekakvim travama, zacinima, vocem, tvrdi, meki, zreli, ovciji, kravlji, plavi-zeleni, francuski, holnadski, belgijski, nemacki, italijanski, spanski...

  avatar

  29.11.2020. (14:05)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Cosmo Ti je sve objasnio...meni je baš Dražen punooo pomozio oko disagna, dao savjete kako dalje...za mene je on stručnjak na tome...

  avatar

  29.11.2020. (14:10)    -   -   -   -  

 • Cosmo

  I još samo malo pametovanja, kako to vole reći mentalno opuštenij članovi naše male i nesložne zajednice. Ovaj sadašnji dizajn ima jednu bitnu prednost, a to je responzivnost, i mislim da je razumno na tome inzistirati. Što se tiče naslovne fotografije, za nekoga tko ne voli ljude, sasvim je primjerena :)))
  P.S. Obrati pažnju na smajliće. To je kao osigurač tipa, pa vidiš da sam se šalio ;)

  avatar

  29.11.2020. (14:11)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  P.S. ovo je tek privremeni dizajn, dok @NF ne dobije novi, bolji... fotka koja je kao header, mora biti duža i uža, da bi bila sukladna dimenzijama dizajna, a ovaj dizajn se vidi na svim uređajima: tabletima, mobitelima, kompjuterima

  avatar

  29.11.2020. (14:27)    -   -   -   -  

 • sewen2

  Meni više ništa nit smrdi nit miriše...

  avatar

  29.11.2020. (15:12)    -   -   -   -  

 • Blog@Blog

  Host fotografija iz dizajna je, da tako kažem, istekao :) @Cosmo je objasnio manje više.
  Svaka besplatna stvar na netu ipak ima svoju cijenu. I/ili rok trajanja.
  Samo teorije zavjere na Blog.hru su postojana stvar.

  avatar

  29.11.2020. (15:51)    -   -   -   -  

 • athropa

  Dobar ti je ovaj novi dizajn :)

  avatar

  29.11.2020. (16:03)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Bitnije mi je ono što napišeš nego kakva ti je pozadina...
  nemoj to shvatiti bukvalno:))

  avatar

  29.11.2020. (17:11)    -   -   -   -  

 • Viatrix

  Dešava se. Glavno da ti je blog opet aktivan.

  avatar

  29.11.2020. (19:27)    -   -   -   -  

 • tiara

  Sad ću objaviti na tiari možebitni dizajn ako ga budeš htio. Pa si pogledaj i daj mi do znanja. LP

  avatar

  29.11.2020. (20:33)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  @NF - poslala sam ti poruku na Fejs u vezi dizajna kojeg je napravila @teuta - wooow, predivan je!

  avatar

  29.11.2020. (20:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...