Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • TEATRALNI

    //////___///

    avatar

    22.04.2020. (00:15)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    :0)

    avatar

    22.04.2020. (02:51)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Interesantan si mi i gotovo ;)))
    Šalu na stranu, jedini se baviš tom tematikom, zato imaš još jednu vjernu čitateljicu ;*...

    avatar

    22.04.2020. (06:48)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Lucid, dobro jutro, odlican post! :)

    avatar

    22.04.2020. (08:22)    -   -   -   -  

  • groggy

    ispada da si zadovoljan svojim blogom, to je odlično

    avatar

    22.04.2020. (08:26)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -mela-???

    -MayDay-drago mi je da je tako :) za sad koliko je meni poznato i jesam jedini iako,postoji još jedan bloger koji piše isključivo o predstavama samo ono što mi se ne sviđa je način pisanja koji je kritičarski. I na tvoj blog je meni uvijek zanimljivo svratit osvježenje si na blogu jedan od rijetkih na kojma nema politike i inih sranja.

    -shadow-dobro jutro,iako mi noć nije bila mirna spavam u prekidima hvala,hvala nisam mislio objaviti ovaj post došlo je sponatano i opet je onaj o kom sam govorio stavilo na čekanje,ali biti će i on uskoro :)

    -groggy-uglavnom jesam iako idealistički nastojim da bude još bolji,i da,nisam perfekcionist takav ekstrem ipak nisam :)

    avatar

    22.04.2020. (11:18)    -   -   -   -  

  • Euro

    Svatko ima svoj zanr..

    avatar

    22.04.2020. (12:46)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Lucid - neka si objavio post, govori o temi tvog bloga, odličan post!

    avatar

    22.04.2020. (15:45)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -euro-tako je to sa blogovima

    -shadow- hvala ti, eto da moji obožavatelji ne kažu da sam neaktivan :)) ovo je bilo skroz spontano i uopće mi nisu bile intencije završiti na naslovnici iako sam znao da u ovoj seriji sasvim sigurno idem :) kad se ekipica vrati ide onaj post oko kojeg me svrbe prsti :)))

    avatar

    22.04.2020. (18:32)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Tvoj blog je specifičan.
    Približiš mnoge pretsave blogerima.
    Ne mogu uvek učestvovati u diskusiji jer većinu stvari koje prikazuješ nisam videla.
    Svaki moj komentar bio bi samo učtiva fraza...

    avatar

    22.04.2020. (20:09)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    dobro jutro :) čekam novi post :) i ekipicu :)

    avatar

    23.04.2020. (09:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -meca-to i je namjera da bude specifičan,ne samo po temi nego i formi neki ograničeni mozgovi govore kako su ovo što pišem "kritike" a nisu,nisu niti recenzije u puno smislu riječi, više su neke analize i pitanja koliko se kao društvo prepoznajemo u tim stvarima a konstantno definiram da je tanka granica između fikcije i stvarnosti. Najiskrenije niti ja nisam pogledao sve o čemu pišem nekako vjerujem svojoj intuiciji da je ono što stavim na blog sigurno vrijedno gledanja iako bi se dalo pisati i o onome što meni osobno nije gledljivo.

    -shadow-dobro jutro :))) ništa bez ekipice, novi post već imam, spreman ko repetirana puška samo čekam pravi trenutak :)

    avatar

    23.04.2020. (10:48)    -   -   -   -  

  • isabel

    kad god kreneš pisati skroz spontano, to ispadne ono skroz i kako treba Hudini.-))
    dakle, što reći na ove tvoje navedene porive, glej, jedini si uopće koji piše i upućuje ( linkovima) na predstave koje su u najavi, za gledanje, kako god, užitak je mogućnost razmjene mišljenja, utisaka ,bilo predstava, bilo filma, mislim da sam u jednom od tvojih prijašnjih postova na ovu temu na dugo i na široko objasnila zašto mi je tvoj blog postao nezaobilazan u životnom , svakodnevnom ritmu, no dobro, da me opet razmišljanja ne odvedu u "Markove konake" i da se ne ponavljam, lijepo je moći razmijeniti mišljenja bez straha od cenzuriranja,ili ičeg tome sličnog,a pogotovo je nemjerljivo zadovoljstvo aktivno raspravljati s tobom kao autorom o svakom tvom objavljenom postu koji otvara sva vrata razmišljanja, bilo pozitivnih, bilo negativnih, argumentima ,a ponekad i nadmudrivanjem stignemo do zajedničkih zaključaka i to mi se jako sviđa, niti jedan drugi portal ne dozovljava slobodno izricanje osobnog stava bilo o predstavi, ekranizaciji iste, bilo filma, bilo aktera uloga, samim time tvoj blog dobija i puno više na težini i zato hvala ti na cjelokupnom tvom blogu i postovina do sada i s radošću trajao još puno, puno godina, eto,
    tp.

    p.s.
    ako smijem primijetiti ; savršenu intuiciju imaš i samo ju slijedi, još jednom svaka čast

    avatar

    23.04.2020. (15:44)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Isabelči

    Svaka čast tebi nisam niti dvojio da ćeš ti svatiti poantu bloga kao zapravo i svi koji komentirate i čitate. Hahaha mora da mi Huodini signale šalje ok zajebanciju na stranu bar zasad, mislim da i jesam jedini bar na blog.hr-u za neke druge blogove/portale ne znam jer ih ne pratim a s tobom su rasprave uvijek zanimljive i konstruktivne, nego mislim da znam na koji post pucaš bio je u neku ruku sličan ovome a ovaj je nastao na iniciranje Blog@bloga ilitiga blog newsa administratora blog.hr portala jer je objavio post da napišemo što nam blog znači. Sad da bi volio konkretnije stvari ponuditi to svakako još nema nikakvih informacija o već milijardu puta spomenutom filmu a veselim se tom postu nadam se u skorijoj budućnosti ako i kad bude dostupan. Volim i ja i to jako naša sitna nadmetanja možda čak i neke blage provokacije naravno sve u granicama normale onako prijateljski zbog kojih se i nađemo na pola puta sa mišljenjima. Ps hvala tebi,znaš već na čemu to nije za javnost i hvala što pratiš blog ps2 moram primijetiti da je i tvoja intuicija savršena i to na jednom jako zavidnom nivou. I zaključno kod mene ne postoji cenzura niti će ikad njen sam žestoki protivnik na mom blogu je princip demokracija i uvijek će tako biti.

    avatar

    23.04.2020. (17:04)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Hvala Lucid...to mi je i admin napisao...
    Dugooo sam na blogu ali nikada toliko sranja kao u zadnje vreme...bilo je i na bloger.hr slično ali ne tako surovo...

    avatar

    23.04.2020. (17:36)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    Hvala ti što si me naveo u postu, prijatelju.

    Da, ti si lijepo naveo svoje razloge zašto si na blogu, nisi samo radi druženja već i zbog stručnih stvar, moglo bi se reći.
    U biti mislim da je tvoj blog jedini te vrste na blogu.hr što se bavi hrvatskim filmom (kratkim i dugometražnim), pa i kazalištem.
    Znači da možemo puno toga saznati od tebe i zato ti hvala.

    LP:)))))))))))))

    avatar

    23.04.2020. (17:36)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -modrina-da ti seronje poimeno (čitaj po aliasima) krenem nabrajat to nebi stalo niti u 3 posta. Znam za jednog blogera koji je neaktivan od 2010 ali blog još stoji,on je bio poznat po brutalnom vrijeđanju ali je puno bolji od ovih s kojima prostor dijelimo danas. Na blogeru nisam nikad bio mislio sam jer sam imao komplikacije oko otvaranja bloga ovdje no u međuvremenu je portal zatvoren.

    -Teuta i Morski-A kako neću? ti si nakon Luki bila prva koja od praktički početka prati blog. Zapravo ovo nije poruka za vas koji ste ovdje nego za kojekakve inferiorne duše koje sve čitaju ali ne komentiraju. Ok neću sad o njima prepoznat će se već. Da, izgleda da jesam jedini bloger u tim stvarima iako ima još jedan novi koji je pisao samo o predstavama ali mi se ne sviđa koncept njegovog pisanja jer je kritičarski. Hvala tebi :))))))))))))))

    avatar

    23.04.2020. (17:54)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ja tebe ne mijenjam za nikoga, tako da znaš heheheehe.
    Dovoljno kužim ljude pa i virtualno i znam da si ok osoba čak i više od toga. Eto, sad sam te nahvalila hehehehee...:))))))))))))

    avatar

    23.04.2020. (19:49)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    hahahaha to je korisna informacija :)) nego vidim,vidim, zadovoljstvo je obostrano isto se odnosi i na tebe :))))))))))))))))))

    avatar

    23.04.2020. (20:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Onda ok, sve je onako kako treba i biti hehehehe...LP:)))))))))))))))))

    avatar

    24.04.2020. (11:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Nego kako :))))

    avatar

    25.04.2020. (10:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dosta mi je već majstoraaaaaaaaaaaaa! Danas su pola sata ranije došli a ja im morala otvoriti vrata svaraščupana hehehehee...:)))))))))

    avatar

    25.04.2020. (13:35)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    HAHAHAHAHAHAH da mi je to bilo vidjet evo skapavam kad si to vizualiziram razbudiše se oni brzinski a bome i ti haha. :))))) nego se može očekivat finiš do ponedjeljka?

    avatar

    25.04.2020. (13:39)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Pratim te. Prokomentiram tu i tamo jer nisam neki filmofil, mada se da često izvući dobar komentar iz njih jer su filmovi često rađeni sa sličnostima na životnom "platnu". Da si, recimo, glazbofil, visila bih kod tebe od 0-24 :)))

    avatar

    25.04.2020. (16:58)    -   -   -   -  

  • Potok42

    Ovo je samo mala podrška tvojim nastojanjima.

    avatar

    25.04.2020. (17:15)    -   -   -   -  

učitavam...