Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Pozitivka

    S kim si, takav si... barem tako kažu. Kada posjetim Rijeku, a želja mi je neostvarena, znam koga ću potražiti, između ostalog... ;)

    avatar

    28.02.2020. (11:34)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    a Boga ti tvoga..............da i nisi imao ovaj pledoaje o izdavanju blogerske knjige, tvoja frendicama ima lipu jaketu: gore grije, a dolje ( očito) hladi

    avatar

    28.02.2020. (11:57)    -   -   -   -  

  • U prolazu

    Sto ljudi, sto ćudi. Ostani dosljedan sebi i sve bude ok. Btw, fotka za 5 :)

    avatar

    28.02.2020. (12:07)    -   -   -   -  

  • Euro

    Vidjaj ove mracne sile u plavom

    avatar

    28.02.2020. (12:23)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nikad ne možemo odgovarati svima.

    avatar

    28.02.2020. (12:24)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    problem je samo u sitnici, te sile još i danas barem svaka tri mjeseca spomenu knjigu uz zborno pljuvanje. Ima ih koji napadaju mene, ima ih koji napadaju Lastavicu, a sad se pred par dana počelo napadati Sinišu pokretača svega da bi knjiga krenula. Siniša je kao neki autori iz knjige nestao s ovoga Bloga jer ovakvo vrijeđanje nisu otrpili.
    ipak, mi imamo knjigu, a neka pati (a vidljivo je da pati) koga smeta.
    Pozdrav Jinu i drugarici, dotepite se već jednom na piće na Jarun da i Leu upoznate.
    E da, dobra ritica, da ne kažem ko Euro a sise?

    avatar

    28.02.2020. (12:44)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Mračne sile su uvijek oko nas. Samo čekaju u zasjedi.

    avatar

    28.02.2020. (12:45)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Udubim se u tvoj post, sećanja naviru, i tras-bum, kao šlag na tortu nasmijala me fotografija instagram prijateljice:))

    avatar

    28.02.2020. (13:14)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    ova fotka je mrak a drugi su ti napisali sve

    avatar

    28.02.2020. (16:37)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    daganth na instagramu.........pogledaj..........pročitala sam obiman tekst o njemu i načinu bilježenja autentičnosti ulične fotografije

    avatar

    28.02.2020. (16:47)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    nisam ništa objavila u blogoknjizi, ali blogoknjiga je svjedočanstvo blogovremena... sabrana djela blogera i blogerica... kao antologija blogoprijateljstvu... :)

    avatar

    28.02.2020. (17:37)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Vidiš, zbilja ozbiljan post, samo ne znam što na to komentirati. Po kriterijima Sjedog i ja spadam u "mračne sile" Bloga. Naime pristojno sam zahvalio na ponudi da pridonesem onoj Blogoknjizi, odbio dati prilog i nakon uvjeravanja. Na sve je reagirao Boris i izvrijeđao pogrdnim nazivima one koji su odbili sudjelovati, pa i mene. Zamjerio sam mu to, ali i zaboravio. Boris je "moj" Zagrepčanec i malo nas je na Blogu. Usput, imao sam nekoliko ozbiljnih prijedloga za realizaciju nekakvog knjižnog izričaja, ali sam odbio, jer me ne zanima. Ovaj naš Bloghaer je tek kratki i mali dio mojih pisanja tridesetak godina unazad, na Internetu. Još su dostupna neka web mjesta gdje sam davno pisao. No, pustimo to.
    Od cijelog Bloghaera, ja otvaram ili kako se kaže, pratim tek 5-6 blogova, pa tako i ne poznam one druge. Ne znam ni tko je ta Ani ram, pa me prosvjetli, molim. Isto takol kontaktiram mailom tek s 2-3 blogera, a osobno poznam Čuvaricu Pinkleca, Shadow, Bokača, Sjedog i još dvojicu koji su otišli s Bloga. Najmanje vremena provodim na virtuali, volim život među ljudima. Evo, čak i ovoliko je previše, nije mi ostalo prostora ni za onu guzicu gore.
    Bok frajeru !

    avatar

    28.02.2020. (18:09)    -   -   -   -  

  • lion queen

    meni i dan danas nije jasno čemu pravilo da bloger koji 10 godina piše pod nickom ne može ući u blogoknjigu pod svojim nickom. to je to pravilo zbog kojeg mi stari blogeri nismo ušli u blogoknjigu, a oni koji su pisali mjesec dana mogli su ući. to i dan danas smatram apsolutno nepotrebnim i apsolutno besmislenim pravilom. i taj bloger, koji se onako bezobrazno otresa na mene, je isti onaj bloger kojeg smo freš i ja danima i noćima tješili nakon što je dobio nogicu od urednice broj 1. u kolikoj je depri bio, bio bi se ubio da nas nije bilo tada. a sad joj se opet prišuljao pa misli da će je pridobiti, ako mene popljuje. a to što kažeš da je blogoknjiga svjedok tog vremena, ta teza ne stoji, jer u toj blogoknjizi nema tada aktualnih blogerskih imena, uključujući i mene. znači ta knjiga je manjkava i nije svjedok vremena, već svjedok običnog apsolutizma dvoje-troje ljudi, koji su si uzeli za pravo uredovati po blogu. ajde, tebe su simpatizirali pa si dobro i prošao. baš me zanima bi li bio da nisu.

    avatar

    28.02.2020. (19:47)    -   -   -   -  

  • NF

    @lion queen: zaboravio sam da je postojalo i to pravilo, ako je, nije bilo ispoštovano, čini mi se da je samo gorkić taradi tamo pod svojim pravim imenom i boris kao urednik. znam da je miniran projekt zbog propisanih 10 postova, to je pravilo postavljeno u momentu kad smo mislili da ćemo morati sami financirati blogoknjigu, na što smo uostalom i pristali, meni je bitno bilo da bude tiskan jedan moj post i za to sam bio spreman platiti. ne znam za tu vašu polemiku, tebe nije spominjao kad smo birtijali u zagrebu.

    avatar

    28.02.2020. (20:15)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da, sve što si rekao je istina. a nakon što su nas eliminirali, poslije im eliminacijska pravila više nisu bila važna, pa je tako siniša objavio postove pod svojim nickom siniša. i nikom ništa.
    što se tiče plaćanja, svi smo bili raspoloženi za participiranje u troškovima... ali eto. siniša je dolepršao na blog, u dva mjeseca naštancao 60 postova, pojavio se u blogoknjizi i nestao, na isti način kao što se pojavio. i onda njega netko naziva blogerom. pa što je taj ostavio blogosferi pa da bi bio u toj knjizi?! baš ništa.

    avatar

    28.02.2020. (20:29)    -   -   -   -  

  • NF

    pa čuj, siniša je prvi na svom blogu formulirao tu ideju, ja sam to vidio slučajno na naslovnici, nisam sinišu čitao i mislio da siniša ne postioji, da je pod tim nickom neki stari bloger. lastavica je već imala iskustva s blogoknjigama u srbiji, koliko znam nije bila samo jedna, možda griješim, i logično je da se uz sjedokosog, ponudila za pomoću realizaciji tog projekta. u momentu kad sam se našao sa sijedim, sve je visilo oko realizacije, sigurno nije pomagala ta blogerska antikampanja, organizirao sam više projekata i znam da u svakom netko mora preuzeti odgovornost, diskusija je kontraproduktivna kad realizacija krene, zato sam se postavio kako jesam, žao mi je što tu nema anaboni, mekona, tebe, nema ni naše najbolje blogerice, najfotografa, ali njih dvoje su prvi prihvatili sinišinu ideju i spretno su se postavili za realizaciju. meni je knjiga dobra, tu je i malo ti malo ja i dosta pravih blogera uključujući i druga eura :D

    avatar

    28.02.2020. (20:51)    -   -   -   -  

  • Mekon

    PS.
    Nema Pravog razloga zbog kojeg sam zahvalio i odbio sudjelovati u Blogoknjizi. Jednostavno sam držao da moja piskaranja nisu vrijedna bilo kakve javne zabilježbe, te sam to i iznio uz zahvalu. Zašto sam nakon toga proglašen bahatim, jalnim ............ nikad mi nije bilo jasno. Ni danas nebih sudjelovao u slićnom poduhvatu, jednostavno - ne zanima me.
    Blog je isključivo moja razbibriga, u slobodno vrijeme , a ne stvaranje virtualnih vrijednosti.

    avatar

    29.02.2020. (08:15)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    O knjigi nebi pisala, sve so več drugi rekli ali mi je prekrasna druga fotka kod Tebe...Pozdrav ekipi, Tvoji doma!!!

    avatar

    29.02.2020. (08:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...