Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • lion queen

    slobodno se počmi radovati pobjedi sdp-a na parlamentarnim izborima, jer je hdz očigledno unaprijed odlučio prepustiti vlast sdp-u. naime, njih trenutno zanima isključivo predsjedanje europskom unijom, kako bi se preko tog ugošćenja lakše ubacili u fotelje EU gdje su veće plaće nego ovdje. to im je elementarni cilj. uopće ih nije briga ni za svoje glasače ni za hrvatski narod u cjelini. zato izjavljuju ovakve gluposti, koje pas s maslom ne bi pojeo. meni se gadi što sam im ikad dala svoj glas na izborima. ma fuuuujjjjjjj

    avatar

    08.01.2020. (20:01)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Koliko sam vidjela komentirao je da u Slavoniji ima manje stanovnika, a tamo su uglavnom dobili. Dakle razlog je što su se Slavonci masovno iselili, a komunisti više angažirali i eto belaja.

    avatar

    08.01.2020. (20:49)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Morao bih se složiti s Lionicom. Ma za tih 6 mjeseci ne mogu se baš svi ogrepsti za beneficije. Plenki je samo zaboravio da je njegova vlada skuhala pečalbu. sele se porodice a ne pojedinci. Nezgodno je to što u ovom trenutku ne može još i izbore organizirati. Ne uzbuđuj se! važnije ti je zdravlje!

    avatar

    08.01.2020. (20:51)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    To je svojevrsni fenomen. Birači iz najsiromašnijih županija u kojima je HDZ proteklih 30 godina na vlasti i dalje daju povjerenje HDZ-u. To je, nažalost, slučaj i u mojoj županiji. Ne treba čuditi ako imamo na umu da su mnogi birači vrlo kratkog pamćenja i politički nepismeni ili polupismeni.

    Ako dozvoliš, samo da se ukratko osvrnem na Lavičin komentar. Lavice, možda se sjećaš da sam prije prošlih parlamentarnih izbora, komentirajući jedan tvoj post u kojemu si veličala Plenkovića i HDZ, napisao da je pobjeda HDZ-a na izborima najveće zlo koje može zadesiti Hrvatsku. Bilo je to u vrijeme tvog vrlo naglašenog "plavog ciklusa" pa si se zbog komentara skoro posvadila sa mnom! Nažalost, bio sam itekako u pravu.

    avatar

    08.01.2020. (23:22)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ogolili su svoju trulež do kraja. To je HDZ.

    avatar

    08.01.2020. (23:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kad bih znao crtati karikature, nacrtao bi dvije slike identičnih magaraca na kojima piše Hrvatska. Sa jednog magarca silazi K(olinda) a na drugoj uzjahuje M(ilanović).
    Ispod slike bi pisalo: sjaši K(urta) a na drugoj da uzjaši M(urta).
    Baš se lijepo poklapaju prva slova, zar ne?
    P.S. i dalje sam mišljenja da je samo mrtav političar dobar političar. Usput, u neku ruku mi je žao što je Kolinda "sjašila". Tko zna kakvi bi se smiješni i tužni gafovi iznjedrili iz te lijepe glavice. :-)

    avatar

    09.01.2020. (00:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lion, iz gornjeg komentara možeš zaključiti što mislim o našim političarima. Zamisli tu lakrdiju, Bernardić premijer ! Ma daj. Među hrvatskim političarima ne vidim ni jednog koji bi dorastao u punom značenju funkcijama Predsjednika, Premijera, predsjednika Sabora, a bogami ni uvaženog zastupnika. Sve je to trla baba lan da joj prođe dan.

    Ne mogu da te malo ne pohvalim: tko prizna pola mu se prašta. No ne bi bilo mnogo bolje ni da si glasala za bilo koju stranku.

    avatar

    09.01.2020. (00:12)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Sjedokosi, prošla su ta vremena kad su me takve stvari uzbuđivali. Naučile su me tome moje boleštine.

    avatar

    09.01.2020. (00:14)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Premijer je pametan čovjek to mu nitko ne smije osporiti jer je to evidentno.......To, što je izjavio nema veze s mozgom..........vjerojatno, nakon izgovorenog i on je postao svjestan svoje nepromišljenosti.....Velike obaveze su ove pripreme za europsko presjedanje i to je i mentalni i fizički napor.........Nemojte mu se vatat a svaku rič

    avatar

    09.01.2020. (00:22)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @moslavac, moram biti iskren i priznati da sam se nakon pobjede HDZ-a na prošlim izborima kad je na čelo došao Plenković, ponadao da bi stranka mogla postati moderna demokršćanska. No ubrzo sam uvidio da su moja očekivanja pogrešna. Izgleda da je Plenkoviću osvajanje stranke bila samo faza u njegovom jačanju pozicije u Bruxellesu. I koliko vidim sve se odvija u tom smjeru. Tu je @lion donekle u pravu.

    avatar

    09.01.2020. (00:26)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @tomjuda, ne reci hop prije nego preskočiš potok. HDZ je tvrd orah, pokazalo se to u ovih 30 godina.

    avatar

    09.01.2020. (00:29)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @Demetra, i u jednoj i u drugoj stranci ima bivših pristaša SKJ. Namjerno naglašavam pristaša SKJ. U kojoj više, to bi tek znanstveno istraživanje pokazlo. Ovi današnji nikad nisu ni bili komunisti, oni su do 1943.izginuli u ratu. Ogromna većina njih su bili i ostali karjeristi. Ništa bolje nije bilo ni nakon Domovinskog rata. U repriznoj seriji Putovanje u Vučjak se već vide klice takve hrvatske budućnosti. No tko danas gleda tu seriju osim ponekog "semper contra" u kojem po drami Vučjak, za mnoge mrskog Krleže, glumi Krešimira Horvata Srbin, zamisli Horvat, a Srbin.

    avatar

    09.01.2020. (00:39)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Koliko vidim, jedini komentar je: joj!

    avatar

    09.01.2020. (06:58)    -   -   -   -  

  • NF

    sad tek vidjeh tvoje izvješće s početka godine, drž se stari, pusti ove naše političke gluposti, slavko linić je npr. glasao za kolindu, onda sam ja morao kontra njega, predpolitička država.

    avatar

    09.01.2020. (12:00)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Upravo su me deložirali iz VIP sobe i nogirali doma. Nedostatak slobodnih mjesta. Sjedim u hodniku i čekam da supruga dođe po mene.
    Eto, tako je završilo moje osmodnevno seljakanje po trima odjelima u ŽB Čakovec. Do ponovnog upoznavanja ostalih odjela stojte mi dobro.

    avatar

    09.01.2020. (14:42)    -   -   -   -  

  • bellarte

    @ semper.. Želim ti puno zdravlja i još više britkih komentara..
    Čuvaj zdravlje, nemoj se sekirat politikom.. jer ona je kurva.. može zavest i pametne..

    avatar

    09.01.2020. (18:28)    -   -   -   -  

  • Spusti joj ga

    Plenković je đubre antihrvatski nastrojeno poput Milanovića.
    Politika koju vodi je draga tebi i tebi sličnima.
    Skrojenom prljavom politikom je doveo do toga da Kolinda ne prođe na izborima.Time se neće usrećit,nećeš ni ti.
    Đubre uvik ostaje đubre...

    avatar

    10.01.2020. (08:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Kolindin poraz je nešto najbolje što se dogodilo Hrvatskoj u zadnjih 5 godina. Još da hdz skinemo s vlasti iako se slažem s tobom u onom da je samo mrtav poltičar dobar političar. Što se tiče ostaloga ne čudi me ovo je država apsurda.

    avatar

    10.01.2020. (09:20)    -   -   -   -  

  • Spusti joj ga

    Lucid,šteta za narod što je Kolinda otišla a ovaj sadašnji HDZ sa Plenkovićem treba likvidirat,udaljit iz javnosti...
    Treba vratiti HDZ Franje Tuđmana.
    Pišam se na Milanovića,njegov SPD i svu tu prljavu titoističku politiku koju vode.Vani sa udbašima.

    avatar

    10.01.2020. (09:46)    -   -   -   -  

  • Spusti joj ga

    Lucid,sve dok titoisti-komunjare budu vodili Hrvatsku bit će teško hrvatskom puku.Teško ih je maknuti,duboko se ukorijenili ali učinak je na vidiku.Polako se Bog moli,redoslijedom...
    A Milanović neka pokuša opet sa Lex Perković metodom.
    Dobit će u tur ki u ono vrime kad je vodio vladu.
    Sotona je to a ne čovik.

    avatar

    10.01.2020. (09:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Semper,ako je u redu replicirao bi miroljubu odgovor kad mi već upućuje komentar.

    -Miroljube-jedno pitanje što je to Kolinda dobro za Hrvatsku napravila u svom mandatu? jeli povećala plaće,standard, spriječila iseljavanje mladih? jeli zabranila bankama da deložiraju ljude iz jedinih stanova koje imaju? dali je prije pozicije predsjednice bila članica hdz-a najgore stranke u Rvatskoj (niti druge stranke nisu puno bolje) na kojeg tuđmana misliš? na onog koji je uveo privatizaciju i ovaj truli kapitalizam koji ide na štetu naroda a na korist političarima,bankama i kapitalistima? Kakve komunjare ovi-oni najveće su komunjare članovi hdz-a koji je još uvijek na vlasti. Sustavno upropaštavaju male ljude, niti milanović nije puno bolji ali u svakom slučaju je manje zlo od kolinde. Prošlost me ne zanima, ne pratim politiku zanima me kakva će biti budućnost ne baš blistava sa svima njima. Ovim ujedno i završavam raspravu s tobom jer nije red preko tuđeg bloga. Semper sory na odgovoru morao sam kad me već spominje.

    avatar

    10.01.2020. (13:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @lucid, mani se raspravljanja s "virusom". Nema koristi. Obrisao bih njegove komentare da se nisi osvrnuo komentarom. Njega treba ignorirati.

    avatar

    10.01.2020. (17:18)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Sloboda narodu.. Smrt transhumanizmu!

    avatar

    11.01.2020. (12:26)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Shvatila sam da nama od njih nema ni kruha ni ljekova, a to nam još treba. Čuvaj zdravlje, bori se za svaki novi dan, neka ti je sa srećom:)

    avatar

    13.01.2020. (20:54)    -   -   -   -  

  • edo

    Ma nisu pobjegli, samo su promijenili mišljenje :)

    avatar

    16.01.2020. (10:48)    -   -   -   -  

učitavam...