Komentari

rossovka.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Euro

  A da je jedan od one bagre tvoj nerodjeni sin...
  Odmah bi ga se odrekla..

  avatar

  14.10.2019. (22:21)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  @ Euro, mislim da bih... to normalan čovjek ne čini, ni pod kojim okolnostima :(

  avatar

  14.10.2019. (22:50)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Teška tema, ali ovo je posljedica, tu ne možemo ništa pretjerano uraditi, čak niti primjereno kaznit počinitelje, jer su liberalni idioti doveli do toga da su kazne generalno smiješne pa i za takva djela, ovo društvo bi trebalo otvorit diskusiju u što se pretvorilo, ne tako davno su bake učile unuke prišit dugme, a sad skupa s njima gledaju sapunice u kojima se jebe svak sa svakim tu negdje sve pođe u krivo, pa onda curice na krizmu idu u tangama, a dečki su super ako se ne drogiraju, u stvari važno da se ne bodu, malo trave nije nikome naškodilo.
  Sad će za sve bit krivi sudovi, država, hadeze, Kolinda.

  Jebate pa čija su to djeca di su roditelji u toj i svim ostalim pričama.

  avatar

  14.10.2019. (22:55)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Strašnooo...još bolnije je kad se sin odreče zbog jedne...mene i oca..
  Njegova "drolja"je htjela mog muža...zamisli..niti me ne zove...ništa..neznam što je huje...nek ga ima, barem imam "mir"...to ljeto je za mene prokleto...iz stresa u stres...dobro je to, da sam u bolovanju...Laku noč!

  avatar

  14.10.2019. (23:01)    -   -   -   -  

 • Magneto

  A sta bi s njim Euro, potapsala ga po glavici, nemoj sine vise
  Sta bi ti sa takvim sinom?

  Monstrumi

  avatar

  14.10.2019. (23:28)    -   -   -   -  

 • Euro

  Jajca otkinuo..eto sta..

  avatar

  14.10.2019. (23:33)    -   -   -   -  

 • egidija

  ne mogu se zamisliti u situaciji roditelja ovih mladića.......a bogami, ni u situaciji sudca koji ih je pustio da se brane sa slobode......u mekoći pravosudja, u nesposobnosti ministra Bošnjakovića...........od smrti onogh momka iz Splita pa do ovog slučaja iz Zadra ....svi ti propusti nisu samo roditeljski nego pravosudni...........nisu roditelji jedini krivci: ulica je najjači "odgajatelj", besposlenost, život bez perpsktive, društvena bijeda ( ovi mladići nisu "tatini sinovi" nego djeca zadarske sirotinje )

  zapravo, svi smo zakazali

  avatar

  14.10.2019. (23:58)    -   -   -   -  

 • egidija

  i još nešto : rijetko, pa skoro i nikad se roditelj NE odriče svog djeteta.............Nosi sramotu i jad do svoje smrti, ali ga srcem nikad ne napušta..............

  avatar

  15.10.2019. (00:44)    -   -   -   -  

 • bellarte

  Dok je svijeta i vijeka bit će budala i rata.. Sileđija i tata.. No nitko nije oduvjek i zauvjek i takvima dođe kraj.. Ma kakav god dočekali...

  avatar

  15.10.2019. (05:10)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Tako je Annaboni njih sedan je sidilo u kafiću, i pričalo o tome kako je loša sezona, onda je jedan od nji pita ko je ono ministar pravosuđa, pa mu je konobar reka, neki Bošnjaković, onda je drugi reka on je u kurcu, ajmo kupit malo trave pa ćemo Dat onoj maloj da se napuši, i izjebat je, i nako nemamo perspektive.

  Koja kurčeva besposlenost, uvozimo radnike, dok bikovi leže doma i čekaju da in baba da dvista kuna od penzije da mogu kupit zeru trave za nadimit se.

  avatar

  15.10.2019. (06:58)    -   -   -   -  

 • Just me

  Ovaj put se slažem s Frešom od riječi do riječi.....:(((

  avatar

  15.10.2019. (07:36)    -   -   -   -  

 • egidija

  Neću polemizirati pogotovo ne s FREŠOM:

  1. pravosudje generalno ne vrijedi od sutkinje Jasne O. preko načina biranja sudaca Ustavnog suda po partijskoj liniji, do Turudićevog straha od prometne policije , pa do Bošnjakovićevog "mekog" pristupa smrti Kristijana V u splitskom zatvoru.........NE vrijedi i gotovo.

  2. dokaz : Daruvarac, puštanje oca pedofila nazad u obitelj i sva slična sranja u Zadru do ovog slučaja s nasilnicima i njihovom puštanju.

  3. ovaj put nisu sinovi nekog od saborskih zastupnika, moćnika iz HDZ

  4. točno je, da su napušeni neradnici umjesto kojih uvozimo konobare iz "istočnog bloka"----a šta sad, kad je tako kako je ? Pomak nije u našoj, blogerskoj moći prosudjivanja, nego u nekoj višoj istanci...

  5. ostajem pri ovome : ULICA je jača od nemoćnih roditelja, a nemoćni su zato, jer je NEMOĆNO i nestabilno društvo koje NE obećava ništa bolje

  Ovo je kraj moje diskusije da ne kontaminiramo ovaj blog : šteta je učinjena a sljedeće slijede dok se nešto ne promijeni...ok Freš i Just me ????

  ako sustav u slučajevima nasilja ne sankcionira počinitelje, poruka je da to što se žrtvi dogodilo nije dovoljno važno ni ozbiljno te da njen osjećaj ugroze i nesigurnosti nije opravdan i da je dovoljno narediti im da se drže podalje nje. Upravo to dodatno povećava osjećaj nesigurnosti, nepredvidivosti, straha i nepovjerenja u sustav da će je zaštititi", istaknula je Buljan Flander.

  Zadarski list, citirano

  avatar

  15.10.2019. (08:08)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ovo što si napisala, je gromovito ... ne bih bila u koži majki tih monstruma, oni su još mladi i godinu dana su maltretirali tu curicu koja ide tek u osmi razred osnovne škole, ona je još dijete ... što je s ovim svijetom????

  avatar

  15.10.2019. (12:17)    -   -   -   -  

 • nema garancije

  Prenježno si ovo napisala a u meni kipti bijes. Na umu mi je onaj
  jedan film gdje sestra osvećuje silovanu i ubijenu sestru na način
  da "skida" jednog po jednog počinitelja. Ne znam bili ih skinula,
  ali bi ostatak života sigurno šetali bez jaja. Živila mi:)

  avatar

  15.10.2019. (16:17)    -   -   -   -  

 • Mayday

  Ima pravo @nema garancije...vratili smo se u biblijska vremena, gdje je jedini zakon bio "Oko za oko, zub za zub"!

  avatar

  15.10.2019. (18:00)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Starijima kći, mlađima sestra. Nažalost.

  avatar

  16.10.2019. (10:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...