@ V, pa sjećaš se onih "Malih tajni velikih majstora kuhinje"? e ovo je skroz kontra, ovo su velike tajne malih majstora jer nijedan recept nema al ništa točno napisano :))))
21.02.2019. (18:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pa znaš i ja sam onaj starinski lik , možda ko tvoj tata. Ako želim pojesti jaje, pojest ću jaje, ako kruh kruh itd., Meso je samo po sebi dovoljno, a prilozi idu uz to od krumpira do salate. Gledam ponekad street food u Japanu, pa vidim kako oni imaju čiste namirnice, riba, povrće, voće , ali sve vidljivo i jedno po jedno pa ti umači i miješaj.
21.02.2019. (18:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Omiljeno ti je jelo?? Očito je da nisi probala moje remek delo štruce.. Ne znam kako mi to podje za rukom, ali ono mesište ili ostane živo, ili se razidje i jaja ispadnu van:)) Badava ih umotavam u onaj nezdravi metalni papir:))
21.02.2019. (19:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kapulu narezanu uvijek prodinstam da dobro omekša na svinjskoj masti, dodam sitno bijeli luk, sol, kajenski papar, malo aleve paprike, 1 jaje i malo---------mineralne vode !!!! ( moj tajni sastojak ) miješano mljeveno sam skoro zaboravila, jbga........
Elem, stavim "pekoči papir", raširim tanko dlanovima i ispečem 2 puta po dvije kajgane. I na to rašireno meso stavim tanko rezani ementaler ili mozzarelu, pa preko svega ove dvije kajgane koje su se u medjuvremenu ohladile . S pekočim papirom zarolam do kraja, stisnem lijevi i desni kraj papira i prenesen ma pekač .......Kasnije malo ( 40 min ) izvadim, uzmem škare, razrežem sredinu da dobije i boju odozgo ali ne serviram odmah nego nakon 20 minuta stajanja na zraku.......... Vidiš, ovi blogeri misle da ja ne kuham, ne pečem ništa od ko(lj)ača a nije istina........Dušmani bolji od mene misle da ništa ne znam.....a eto, raspisala sam se, jer ću je u nedilju peći kad dodju moji blizanci na ručak....Ćaooooos
21.02.2019. (22:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
post broj 333 :)
21.02.2019. (18:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ma daj, odmah sam ogladnila, 333 puta!
21.02.2019. (18:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Moja štruca je najbolja :))
21.02.2019. (18:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Lastavica, i sama sam takva...ja sam pravi požderuh :))
21.02.2019. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
A di je tajna? :))
21.02.2019. (18:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Freš, e pa kad budeš pravio daj nekak signaliziraj za probu :)
21.02.2019. (18:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ V, pa sjećaš se onih "Malih tajni velikih majstora kuhinje"? e ovo je skroz kontra, ovo su velike tajne malih majstora jer nijedan recept nema al ništa točno napisano :))))
21.02.2019. (18:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Imala sam takav naslov :PP
21.02.2019. (18:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
Pa znaš i ja sam onaj starinski lik , možda ko tvoj tata. Ako želim pojesti jaje, pojest ću jaje, ako kruh kruh itd., Meso je samo po sebi dovoljno, a prilozi idu uz to od krumpira do salate. Gledam ponekad street food u Japanu, pa vidim kako oni imaju čiste namirnice, riba, povrće, voće , ali sve vidljivo i jedno po jedno pa ti umači i miješaj.
21.02.2019. (18:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
originalni rukopis je jako lijep, jer se može čitati :) imam isto takav recept za maminu tortu :)
21.02.2019. (19:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
Često mi je na jelovniku :)
21.02.2019. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pričopričica
Joj, kako volim rukom pisane, starinske recepte. A i tvoje jelo zvuči ukusno.
21.02.2019. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Omiljeno ti je jelo??
Očito je da nisi probala moje remek delo štruce..
Ne znam kako mi to podje za rukom, ali ono mesište ili ostane živo, ili se razidje i jaja ispadnu van:))
Badava ih umotavam u onaj nezdravi metalni papir:))
21.02.2019. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Nebi mi smetalo da su i jaja unutra. :))
njammmmm:))
21.02.2019. (20:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Dobar tek...
21.02.2019. (22:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
bit ću ozbiljna :
kapulu narezanu uvijek prodinstam da dobro omekša na svinjskoj masti, dodam sitno bijeli luk, sol, kajenski papar, malo aleve paprike, 1 jaje i malo---------mineralne vode !!!!
( moj tajni sastojak ) miješano mljeveno sam skoro zaboravila, jbga........
Elem, stavim "pekoči papir", raširim tanko dlanovima i ispečem 2 puta po dvije kajgane.
I na to rašireno meso stavim tanko rezani ementaler ili mozzarelu, pa preko svega ove dvije kajgane koje su se u medjuvremenu ohladile . S pekočim papirom zarolam do kraja, stisnem lijevi i desni kraj papira i prenesen ma pekač .......Kasnije malo ( 40 min ) izvadim, uzmem škare, razrežem sredinu da dobije i boju odozgo ali ne serviram odmah nego nakon 20 minuta stajanja na zraku..........
Vidiš, ovi blogeri misle da ja ne kuham, ne pečem ništa od ko(lj)ača a nije istina........Dušmani bolji od mene misle da ništa ne znam.....a eto, raspisala sam se, jer ću je u nedilju peći kad dodju moji blizanci na ručak....Ćaooooos
21.02.2019. (22:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Meni su naj fasiranci oni bez mesa...
22.02.2019. (00:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
A kaj ti ne vidiš da imaš vino kod mene...(svašta) :)))))
22.02.2019. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ V, pa onda sve znaš :))
22.02.2019. (05:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ dejmon, i ti si za separaciju namirnica :)))) a Japanci su čudo jedno, iako baš ne ljubim njihove prehrambene navike :)
22.02.2019. (06:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ shadow-of-soul, čast rukopisu :)
22.02.2019. (06:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Sjedokosi, pa kad je fino :)
22.02.2019. (06:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ pričopričica, dobro je za promijenit malo jelovnik :)
22.02.2019. (06:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ mecabg :))))) pa kak ti se uspije raspast?!
22.02.2019. (06:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ nisan EL DIABLO aaaaa... i tebi je fino :)
22.02.2019. (06:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...