Ovakvi uradci traže više angažmana nego sam ga spreman uložiti u svakodnevnu prehranu, pa čak i onu vikendom, ali ovo ću probati sebi za gušt. Koliko se poznajem, biti će integralno, graham ili već neko kao zdravo brašno, a količine će biti znatno manje, ali dobro, bitna je ideja, i to provjerena, što sam eto upravo dobio od tebe. Hvala, javim rezultat, vjerojatno u obliku posta. Srdačan pozdrav i svako dobro ;) P.S. Zašto 2 vrećice kvasca kada na jednoj obično piše da je za 500 g brašna? Zašto hladna voda? Nekada davno kada sam radio slično uvijek sam koristio mlaku.
29.11.2017. (09:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
razvedenice, samo reci riječ... :) V, što mogu kad sam tako šlang :) Freš, vidim da kao iskusan čovjek prepoznaješ pravu kvalitetu :):) curke, drago mi je da vam se sviđa! Dražene, drago mi je što si opet s nama. Zašto hladna voda i zašto 2 kvasca? Vidiš to je i mene zanimalo, vidjela sam ovaj recept na telki i mene je zaintrigirao baš zbog hladne vode. Tijesto mekano da ga ne možeš mijesiti dok ruke ne namažeš maslinovim uljem, ali pogača ispada hrskava kao ni jedna druga jedino je treba pojesti odmah jer kasnije postaje žilava! Znači kada dolazi društvo idealan izbor je baš ona! DOMENICO, kao što sam i rekla, a tetin nož je "slučajno" tu ili je to možda teta bila na degustaciji? Nikada nećemo saznati :):):)
29.11.2017. (11:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Predivna pogača a bome i jako zdrava. Reci mi kuharice naša vrijedna, može se naraviti i od crnog domaćeg brašna? Da zanimivo je da se rai od hladne vode i suhog kvasca ali bitno je da je u konalnici super.
29.11.2017. (11:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja sam juće pekla kekse...one maslene sa marmeladu...nisam koristila ništa drugo nego glatko moko, kislo smetano, sodo bikarbono umjesto pecilnog i margarinu...odlični i tako krhki kao Tvoja pogača!!!
29.11.2017. (22:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro jutro :)
29.11.2017. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Uh, gdje me nađe...bravo!
29.11.2017. (07:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
Dobro jutro i tebi......moja je s maslinama i "ubodima" drškr kuhače
29.11.2017. (08:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Male promjene nikad ne škode, zanimalo me kakvog je okusa s lukom!
29.11.2017. (08:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Ujutro uz kavicu zaista nema nista divnijeg od finog mirisa toplog peciva s mladim lukom...I zato budi dobra i nabaci koje:-))))
29.11.2017. (08:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
obožavam... radim...
P.S oprosti izbrisala nepanjom zadnju objavu i tvoj komentar... :)
29.11.2017. (08:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
A mogle su te rupe biti i veće... tko ti kriv kad nemaš deblje prste :))
Zeezam se malo... baš je primamljiva :)
29.11.2017. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
E, ovo sam probala jednom prilikom za posjeta jednoj poznanici. To je tako fino, neodoljiva kombinacija! :))
29.11.2017. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
ti si žena Gurmi, a ne ovr blogerice ;)))
29.11.2017. (09:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Ovakvi uradci traže više angažmana nego sam ga spreman uložiti u svakodnevnu prehranu, pa čak i onu vikendom, ali ovo ću probati sebi za gušt. Koliko se poznajem, biti će integralno, graham ili već neko kao zdravo brašno, a količine će biti znatno manje, ali dobro, bitna je ideja, i to provjerena, što sam eto upravo dobio od tebe. Hvala, javim rezultat, vjerojatno u obliku posta. Srdačan pozdrav i svako dobro ;)
P.S.
Zašto 2 vrećice kvasca kada na jednoj obično piše da je za 500 g brašna?
Zašto hladna voda?
Nekada davno kada sam radio slično uvijek sam koristio mlaku.
29.11.2017. (09:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
e, ovo bih mogla, da ne boli žuč :)
29.11.2017. (09:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Ovo je jedna od onih kojima teško odoljevam, toplo mirisno pecivo mmm
29.11.2017. (10:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
volim tako raditi kruh ali bez malinovog ulja
29.11.2017. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
ahaa pogača je tu... a vidin i @tetin nož :)))))))))))
29.11.2017. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
razvedenice, samo reci riječ... :)
V, što mogu kad sam tako šlang :)
Freš, vidim da kao iskusan čovjek prepoznaješ pravu kvalitetu :):)
curke, drago mi je da vam se sviđa!
Dražene, drago mi je što si opet s nama. Zašto hladna voda i zašto 2 kvasca?
Vidiš to je i mene zanimalo, vidjela sam ovaj recept na telki i mene je zaintrigirao baš zbog hladne vode. Tijesto mekano da ga ne možeš mijesiti dok ruke ne namažeš maslinovim uljem, ali pogača ispada hrskava kao ni jedna druga jedino je treba pojesti odmah jer kasnije postaje žilava! Znači kada dolazi društvo idealan izbor je baš ona!
DOMENICO, kao što sam i rekla, a tetin nož je "slučajno" tu ili je to možda teta bila na degustaciji?
Nikada nećemo saznati :):):)
29.11.2017. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
:)))
29.11.2017. (11:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diadema
Predivna pogača a bome i jako zdrava. Reci mi kuharice naša vrijedna, može se naraviti i od crnog domaćeg brašna?
Da zanimivo je da se rai od hladne vode i suhog kvasca ali bitno je da je u konalnici super.
29.11.2017. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Poigraj se mila s receptom i javi nam rezultate :)
29.11.2017. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diadema
Budem, sigurno ću napraviti i baš ću se malo poigrati.
29.11.2017. (16:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Obožavam! I ne samo da obožavam - nego je volim i napraviti, posebno voli dragi - pa je uživancija! :))) Vrhunska si! Pusa, vole Te L+B+G
29.11.2017. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
ja sam juće pekla kekse...one maslene sa marmeladu...nisam koristila ništa drugo nego glatko moko, kislo smetano, sodo bikarbono umjesto pecilnog i margarinu...odlični i tako krhki kao Tvoja pogača!!!
29.11.2017. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sigurna sam da su ukusni, lijep pozdrav curke :)
30.11.2017. (07:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Predivna je.
30.11.2017. (08:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti mila :)
30.11.2017. (11:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ništa kao domaće...
30.11.2017. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...