Quiche Lorraine sam vidio natpis u Francuskoj, ali nisam znao kako se priprema (ono 'r' još nisam naučio pravilno izgovoriti, donekle mi ide u Martell). I ja ću samo cvijet soli.
17.10.2017. (12:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uh, volim te pite...ja kupim vec gotovo testo, cak je i razvaljano, ubacim u posudu i popunim raznim djakonijama. Sve zalijem umucenim jajima sa jogurtom (radije nego mlekom), a ponekad dodam i rendani sir da bi se sve moglo lepo zapeci. Jedna od meni omiljenih varijanti za fil je polubareni vitlof, te naseckani reznjevi dimljenog lososa, proprzeni luk, te crvene i zelene paprike - sve naravno zaliveno jajima sa jogurtom i zacinima (biber, so, majoran...)
17.10.2017. (13:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
dobro ti jutro... naučih raditi u Švicarskoj...
već dugo nisam... hvala na prisjećanju... :)
17.10.2017. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Dinaja, eto ti ideje, kad se ne možeš sjetiti što bi za
ručak napravila!
17.10.2017. (07:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
Ma reci Pizza obogaćena jajima. Ja stavim foliju i iznad tijesta pa nema komplikacije pri valjanju. Imam danas ručak i večeru. Hvala!
17.10.2017. (07:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnaBoni
Lijepo si slikama popratila tekst! Dugo nisam radila ovo
17.10.2017. (07:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjedokosi, nisam joj ja dala ime...a princip je isti...
17.10.2017. (07:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
AnaBoni, mislim da je za prvo pravljenje korisno vidjeti postupak...
17.10.2017. (07:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Bravo za Zlaticu a i za kuharicu..
17.10.2017. (08:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Euro, Zlatica isprobava fine recepte, ja kušam,
pa isprobam i ja...
17.10.2017. (08:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.Carapa Floyd.
Lajkam solni cvijet. :))
17.10.2017. (08:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
.Čarapa Floyd., i ja. Samo to koristim u kuhinji.
17.10.2017. (08:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evora
Volim kiš po receptu jedne Francuskinje iz Provanse ... :-))
I tvoj je odličan, očima se jede.
17.10.2017. (10:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mogla bi dati taj recept, Evora.
Ništa ne fali ako imamo izbor!
17.10.2017. (10:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aneta
Nasmija me komantar @ Sjedokosog :-))
Pojednostavljivanje ne treba prerasti u banalizovanje, gubi ljepotu užitka ;)
Kiš je kiš!
17.10.2017. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
Bravo za vrijedne ruke i slasan zalogaj.
17.10.2017. (10:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Nije loš recept, ali moraš probati moj Kiš Loren... pesma za sva čula..:))
17.10.2017. (11:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Auroraisa
po fotkama reklo bi se da je ukusno :)
17.10.2017. (11:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Quiche Lorraine sam vidio natpis u Francuskoj, ali nisam znao kako se priprema (ono 'r' još nisam naučio pravilno izgovoriti, donekle mi ide u Martell). I ja ću samo cvijet soli.
17.10.2017. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Aneta, kulinarstvo su - varijacije na varijacije.
Umjetnost, bolje rečeno.
17.10.2017. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
O-da životu!, nije teško, a fino je.
17.10.2017. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mecabg, odmah dolazim, spremaš li ga danas?
17.10.2017. (12:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Auroraisa, pokušaj, nije teško!
17.10.2017. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gogoo, hvala ti na original izrazu, ubacujem u post.
Ma, naći ću ja nešto i za tebe :)
17.10.2017. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
izgleda jako lijepo, p.s. drugarica je pripremila jelo, ništa komplicirano, na dvije tave ;)
17.10.2017. (13:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Izgleda dobro, NF, a i kombinacija je super :)
17.10.2017. (13:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
uh, volim te pite...ja kupim vec gotovo testo, cak je i razvaljano, ubacim u posudu i popunim raznim djakonijama. Sve zalijem umucenim jajima sa jogurtom (radije nego mlekom), a ponekad dodam i rendani sir da bi se sve moglo lepo zapeci.
Jedna od meni omiljenih varijanti za fil je polubareni vitlof, te naseckani reznjevi dimljenog lososa, proprzeni luk, te crvene i zelene paprike - sve naravno zaliveno jajima sa jogurtom i zacinima (biber, so, majoran...)
17.10.2017. (13:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...