Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • windfuckersister

  Nepravedne batine...... toga se sjećaš cijelog života. Tako sam i ja dobila batina (doduše praktično simbolički) zato što sam potrčala za sestričnom i bratićem da ih vratim i smirim jer su bili zločesti, a moj barba natamburao svo troje.

  avatar

  27.10.2016. (11:00)    -   -   -   -  

 • stara teta

  ma kaj, pa ko ni dobil neku nepravednu trisku ili sa šibom po riti dok se ni strgala v ruki. samo, to pamtiš kao nekaj čisto svoje. a tuđe batine, nepravedne,već dok ih gledaš, samo gledaš jer nemreš niš napravit, jer si nemoćan, a znaš da nije fer, nikako, eh, takve te batine proganjaju, kao nečista savjest, a nije to, samo osjećaj nepravde protiv koje ne možeš ništa. grozno.

  avatar

  27.10.2016. (11:56)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  "(...) Treba sjebat sve kaj u životu valja (...)" - grda istina posvemašnjeg jala...

  Dobih jučer forvardušom jednu sličicu naslovljenu "Lako i teško" - netko se potrudio sabrati... skoro pa "floskule" iz svakodnevnog života što sâmo po sebi nije, ajde, loše, ali mi je u tome indikativan naglasak na teško.
  Zar doista živimo u svijetu u kojem, samo kao izdvojeni primjer, "najnormalnija stvar" poput: "pokazati ljubav svaki dan" biva proglašena teškom.
  Žalosna nam majka.

  Na tvom mjestu potražio bih (sadašnjeg) čovca!
  Život ga po svemu sudeći nije mazio od "malih nogu"...
  Ili?

  avatar

  27.10.2016. (12:11)    -   -   -   -  

 • suton

  Al bitno da ta koja je nemilice prebila dijete remenom a i sve slične njoj, pa i puno gore, svake nedjelje sline oltar u crkvama i ponosno se deklariraju u onih kvazi-80% katolika u Rvata.

  Sve to treba sterilizirat. >:-(

  avatar

  27.10.2016. (12:13)    -   -   -   -  

 • Afro Dita

  Jao... Dobivala sam i ja batine tu i tamo. :o

  Nekad je istina da smo pretjerali, ali bome baš za veće neke bitke nisam. Tu i tamo po guzi je ok. Remenom je too much i bolesno.

  avatar

  27.10.2016. (13:01)    -   -   -   -  

 • Kunigunda

  Užas !!!!

  Poptpisujem @sutona jer je to upravo tako bilo i tako je sad! Jedno lice Bogu, drugo čovjeku............Užas, kažem

  avatar

  27.10.2016. (15:15)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  Joooj, čisti užas.
  Najgore je kad gledaš i niš ne možeš poduzeti.
  Ali, kaj je toj mami smetalo kaj se dete veseli, e to mi nikak nije jasno........
  Nekog peče tuđe veselje ko najgora vatra, ali prebijanje - to je čisti sadizam. Za pretpostaviti je da su nju nekad tak lemali, pa je zaključila da je na njoj red da se sad osveti.

  Užasno. :(

  avatar

  27.10.2016. (17:15)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Hvala svima, obožavam komentare, više ljudi više zna i zanimljivo je pročitati, i sama kad komentiram pročitam pretkhodne - nekad i ne komentiram jer se ne uklapam u masu pa je bilo neugodnosti. Coprnjica, ne znam, žena lako da je imala model, to je primitivna sredina, ma, al nekad preboliš lakše svoju bol nego prizor koji si gledao.
  GP je ta forvarduša opako dobra, bar 3 stvari iz toga su pojedincu baš teške... Taj čas sam se prepoznala...

  avatar

  27.10.2016. (18:38)    -   -   -   -  

 • j.

  Bojim se da se model dalje ponavlja. U nedogled.

  avatar

  28.10.2016. (14:01)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Da li su moji roditelji bili naprednih shvatanja, ili smo bili mnogo dobri, tek nikad nas nisu tukli.
  Zavidljivo sam slušala ostalu decu kako su dobijala batine...
  Delovalo mi je to kao neki gangsterski film, a moj život je bio više neka dosadna komedija:))

  avatar

  28.10.2016. (14:02)    -   -   -   -  

 • Takva

  Grozno, neljudski, bolesno!! Ne podnosim nasilje, nad djecom posebno!

  avatar

  28.10.2016. (14:06)    -   -   -   -  

 • križar

  ja sam mlaćeno dijete - kaiš,šiba,kuhača,dlan, sve rekvizite kojima se moj otac služio u "odgojnim" metodama sam upoznala, ali zbog toga ja svoje niti jedno dijete (danas su ljudi) nisam nikad tukla niti ih lupila ( nek se svakom ruka osuši tko digne ruku na dijete) i ...slavonka sam,... a primitivaca ima svagdje!

  avatar

  28.10.2016. (20:18)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Križar, ja sam opisala nemio događaj uj slavonskom selu jer sam tamo to doživjela, vidiš da se ne sjećam ni imena sela, a da primitivaca ima svuda, unam o čem pričamo. Znam ljude za koje bih ruku do ramena dala da neće dići ruku na dijete al kad te izbace iz takta... Međutim ovo je bilo sasvim nepotrebno, da mu je bar prethodno rekla makni se od Seke i Branke, samo je bez upozorenja doletila s tim remenom, bio to Zagreb, Slavonija, Vis, Rochester, svejedno... Ja sam znala svoje po dupetu udarit onda me je pekla ruka pa sam nabavila kuhaču. Pa su mi kuhaču sakrili i onda sam shvatila.... hahahha! Kad su odrasli rekli su mi da sam ih trebala jače "stući" kolko su bili krivi, al negdje sam napisala - bolje udarit po guzici nego satima urlati, to je još gore. Udarit velim, ne raspucati remen pa gdje zahvatiš.

  avatar

  29.10.2016. (18:35)    -   -   -   -  

 • durica

  o, bože, suze su mi došle, duša me boli, ne podnosim nasilje, pogotovo ne nad slabijima, i, fakat, svakakve vrste primitivizma mogu razumjeti, a ovo, da ga je morala namlatiti zbog igre i smijeha, ne znam, valda su i nju mlatili, možda i muž, valda je to model koji jedini poznaje, drugačije si to ne mogu objasniti.

  avatar

  30.10.2016. (09:55)    -   -   -   -  

 • križar

  pozdrav od MAMA d.o.o hahaha,već par godina on-line i skajp jer moja djeca su vanka Rvacke ko i ja tak da i ladna i topla jela ko i čišćenje sve virtualno....i još jenput -primitivizam stvarno nije zemljopisni pojam, nit bez obzira što je "batina iz raja izrasla" nije alat "vjernika"- moj otac je dokaz - za Tita i Partiju pa mlati po djeci. Znaš kad sam poljubila ruku svog oca kad me je zadnji put ošamario (imala sam 15 godina)....sve se promijenilo i poslije toga, mene nikad nitko udario nije, kao niti ja svoju djecu..Pozzz

  avatar

  03.11.2016. (00:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...