golly&bossy

srijeda, 02.12.2009.

golly&bossy@PetShopBoys

Dragi Naši,
kako što smo spomenuli (klik) iza nas je jedan sadržajni vikend. A zucker zu letzt bili su Pet Shop Boysi – grupa našega djetinjstva.

Kad smo Min bili mali nekim čudom smo nigdi čuli Pet Shop Boyse i jadno su nan se svidili. Isto tako, kad smo Min bili mali najkul novine bile su Bravo. Kako su Naši bili štedišni, ulagali u matune i cimenat i ignorirali frivolnosti tako nam nikad nisu dali solde za kupit Bravo kojo je u to doba bilo stvarno skupo. Bravo je kupovala naša prijateljica Sandra koja je po ormaru lipila postere Brosa (ko se njih više sjeća?), a min smo se usrićili jer nan je dala poster Pet Shop Boysi koje je ona prezirala. Sjećamo se, bi je to jedan žuti poster.

U to ime obukli smo retro žutu majicu na kazete i podabukli retro disko nikice (kad smo bili mali nosili smo isto nikice).
Photobucket

Bili smo uvjereni da super izgledamo, ali kad smo došli isprid Cibone pozelenili smo od zavisti. Jer tamo su bili umri muški fanovi s stošcima na glavi. Doh! Što se min tega nismo sjetili.
Photobucket Photobucket

Ovo čekamo da počme koncert i ogledamo se kolo sebe. Sve je bilo puno ekipe s Mudroslovnega fakulteta, a unutar tega bili su i podskupovi “okorjeli rejveri” i “darkeri”. Bože, di su se “okorjeli rejveri” dosad skrivali, stvarno ih nismo vidili odavna?
Photobucket

Photobucket

A onda je počelo. Heart
Photobucket

Love etc (Don’t have to buy) A house in Beverly Hills, (Don’t have to have) Your daddy paying the bills, (Don’t have to live) A life of power and wealth, (Don’t have to be) Beautiful but it helps
Photobucket

Photobucket

Go west
Photobucket

Suburbia
Photobucket

I još slika za koje smo zaboravili uz koje pjesme su bile:
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket

Konfeti za kraj
Photobucket

A ovo je bi moment koji nas je oduševi (ni naša slika, našli smo je na Flickru). Mislimo da je to bilo za New York City Boy kad su plesači imali kostime u obliku newyorških nebodera, a Chris Lowe je zaplesa s njima u jaketi optočenoj zrcalima. U ten trenutku smo shvatili da: a) u sljedeće maškare se maškaravamo u newyorški neboder, i b) u sljedećem životu želimo bit cool gay koji nosi jaketu optočenu zrcalima
Photobucket

Još ćemo samo reć na kraju da su svi bili sretni i plesali i mahali i pljeskali i da je bilo puno, ali taman da nas niko ne tiska i da Pet Shop Boysi imaju boli glava crnega plesača.

U iščekivanju sljedećih maškara i sljedećega života Min Vas pozdravljamo. A pozdravljamo i ZGBLAĆANINA koji je u prošlen postu hoti čitat o koncertu.
Stojte dobro
Vaši

- 00:42 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #