zeleni njoki s lososom "Gaston"
Sumnjam da će te se upuštati u izradu njoka s dodatkom špinata. I ne trebate! U Italiji je dovoljan izbor. U slučaju da ih ne možete nabaviti, ovo jelo se slaže jako dobro i sa zelenim rezancima koji također imaju u sebi dodatak špinata. Zelena boja špinata i crvena boja lososa, izvanredan estetski doživljaj! Nema puno mudrosti. Dimljenog lososa izrezanog na rezance, malo propržiti na maslacu, dodati slatko vrhnje, Vegetu i prokuhati. Promiješati s njokima i posuti parmezanom. Suhi pjenušac ili suho vrhunsko bijelo vino. Ipak je to losos!!! (16 dag dimljenog lososa, 3 dag maslaca, 4 dcl gušćeg slatkog vrhnja, žličica Vegete, žlica parmezana, zeleni njoki ili zeleni rezanci) |
Veljača 2011 (5)
Kolovoz 2010 (1)
Siječanj 2010 (4)
Studeni 2009 (4)
Lipanj 2009 (6)
Travanj 2009 (5)
Veljača 2009 (3)
Siječanj 2009 (5)
Prosinac 2008 (3)
Listopad 2008 (7)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (3)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (8)
Veljača 2008 (7)
Siječanj 2008 (8)
Listopad 2007 (8)
Kolovoz 2007 (4)
Lipanj 2007 (10)
Svibanj 2007 (14)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (11)
Veljača 2007 (39)
Siječanj 2007 (19)