kuharica moga prijatelja Emira

subota, 03.02.2007.

zeleni njoki s lososom "Gaston"

zeleni njoki s lososom "Gaston"
Sumnjam da će te se upuštati u izradu njoka s dodatkom špinata. I ne trebate! U Italiji je dovoljan izbor. U slučaju da ih ne možete nabaviti, ovo jelo se slaže jako dobro i sa zelenim rezancima koji također imaju u sebi dodatak špinata. Zelena boja špinata i crvena boja lososa, izvanredan estetski doživljaj!
Nema puno mudrosti. Dimljenog lososa izrezanog na rezance, malo propržiti na maslacu, dodati slatko vrhnje, Vegetu i prokuhati. Promiješati s njokima i posuti parmezanom. Suhi pjenušac ili suho vrhunsko bijelo vino. Ipak je to losos!!!
(16 dag dimljenog lososa, 3 dag maslaca, 4 dcl gušćeg slatkog vrhnja, žličica Vegete, žlica parmezana, zeleni njoki ili zeleni rezanci)
- 21:34 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>