Dalmatinsko roštiljanje

nedjelja, 20.05.2007.

Forca Italija

I gotovo je,ajme ljudi koji okus,miris,stvarno je poseban onaj miris dima u njima-prijatnonjami

Image Hosted by ImageShack.us

Zagrnemo sve lipo žarom i pečemo otprilike 20tak min,pet minuta prije nego je gotovo dignemo i po vrhu pospemo sir da se zapeče.

Image Hosted by ImageShack.us

Kad se vatra razgorila razgrnemo i napravimo prostor za tepsiju

Image Hosted by ImageShack.us

Pa kad smo mogli picu ajmo pokušat i lazanje odlučih se ja.Inače nisam ljubitelj onih kao orginalnih s mesom već obožavam sa šunkom sirom i gljivami.Ovaj put je sestra bila zadužena za pravljenje ja samo za pečenje i jedenje.Znači napravila je bešamel,namočila maništru i naslagala sve šunku sir gljive gorgonzolu.Ja naložija vatru i stavija grijat peku.

Image Hosted by ImageShack.us

- 20:41 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Opis gradnje roštilja od temelja do krova i dalmatinski recepti



    Brojač okretaja






    nas smo tu sad

Linkovi

Pitanje je

  • Da li bi volili brati masline kao relaksaciju?
    Da
    Ne
    Samo ako se dobro placa
    pollcode.com free polls



    Na pitanja odgovaram

    gustanje@net.hr


    Kakvo će vrime






Prošlost