Kako isprobati madrac?

14.02.2017.

U potrazi ste za novim madracem? Sigurno znate da je važno isprobati ga prije kupovine. Htjet ćete znati kako ćete se točno osjećati kada legnete na njega nakon dugog radnog dana i uvjeriti se da njegova razina udobnosti odgovara upravo Vama. Ono što je drugima udobno ne znači da je i Vama. Jedini način da saznate da li Vam madrac odgovara jest da ga isprobate!
Znamo šta mislite - ,,Ali ne želim se izležavati po krevetima pored drugih kupaca i prodavača“. Ne brinite se, naši prodavači to često gledaju, a to je ključan korak u kupnji madraca.

Napravite domaću zadaću prije dolaska u prodavaonicu



Naši prodajni savjetnici učinit će sve kako bi Vam pomogli da pronađete savršeni madrac za sebe. Međutim, važno je da znate sve mogućnosti prije nego što dođete u prodavaonicu. Imati ideju o tome što želite i trebate, prije odlaska u kupovinu, usmjerit će Vas i vašeg prodajnog savjetnika u pravom smjeru te uštedjeti Vaše vrijeme.

Isprobajte ga


Nakon što Vam Vaš prodajni savjetnik predstavi nekoliko mogućih opcija, preporučamo Vam da legnete na madrac u pozi u kojoj inače spavate – bilo to na trbuhu, leđima ili boku. Naravno, isprobajte sve položaje kako bi bili sigurni da ste zadovoljni.
Sigurno se pitate, „Što ja pokušavam saznati kada legnem na madrac?“. Ključ za biranje savršenog madraca je imati na umu gdje osjećate pritisak prilikom sna te se prilagoditi tome. Npr. ako spavate na boku, na čvrstom madracu, najveći ćete pritisak osjetiti na kukovima, što može dovesti do nelagode. U tom slučaju, radi udobnosti, htjet ćete madrac s debljim slojem memorijske pjene. Nadalje, ukoliko spavate na trbuhu, htjet ćete tvrđi madrac koji će Vam osigurati potporu kralježnici.

U principu, morat ćete isprobati više madraca i uzeti sve navedene stvari u obzir kako bi pronašli onaj pravi jer u svijetu madraca, jedna vrsta ne odgovara svima.

Neka od pitanja koja ćete se zapitati:



  1. Da li preferiram mekši ili tvrđi madrac?

  2. Koje značajke su mi bitne? (Npr. Madrac mora biti od latexa, mora imati sloj memorijske pjene, hibridni madrac..)

  3. Koje punjenje madraca želim ? (Pjena, opruge, latex...)



Također je važno imati na umu da ukoliko spavate s partnerom, oboje morate istovremeno isprobati madrac. Potrebno je osigurati da oboje imate dovoljno prostora te da razina udobnosti odgovara Vama, kao i Vašem partneru.


Oznake: meblo, Meblo Trade, zdravo spavanje, san, madraci, madrac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.