OBRANA I ZAŠTITA OD GLUPOSTI

četvrtak, 27.10.2011.

VIJESTI IZ BUDUĆNOSTI

U skladu sa kompletnim stanjem a i sranjem koje se dešava u našoj državi...za očekivati je vijesti koje bi u budućnosti zvučale odprilike ovako:

- Danas je u dubrovačkom hotelu „Ekscelzior majke ti“ održan 43. Kongres medicinara iz cijeloga svijeta. Uvodni govor održao je ministar zdravstva Darko Milinović zvani Darac na rijetko poznatom engleskom jeziku. Jedini pljesak mu je uputila premijerka Jadranka Kosor koja ga je jedina i razumjela, što i ne čudi s obzirom da su oboje pohađali istu školu za strane jezike pri veterinarskoj stanici u Đurđevcu. U kasno večernjim satima ministar Darac je demonstrirao okupljenom mnoštvu kako se pikado može igrati i bacanjem šprica, ako već nema pravih strelica.

- Ministar Božidar Kalmeta je jučer po jubilarni 1000ti put otvorio radove na izgradnji Pelješkog mosta. Tom prilikom je iznio tehničke podatke o mostu koji je ovaj put duži za 500 metara. Kalmeta veću dužinu mosta objašnjava izvanrednim tektonskim poremećajima koji Pelješac udaljavaju od kopnene strane Republike Hrvatske te se samim tim vrijednost investicije povećava. Nadati nam se je da će most ipak biti izgrađen, ako ništa, da mu funkcija bude zadržavanje Pelješca u vlasništvu RH, jer je isti u stanju otići za Italiju.

- Ministar turizma Mladen Bajs je na graničnom prijelazu Ličko Petrovo Selo dočekao bosanske turiste na tečnom bosanskom jeziku. Ministar se pohvalio da je pohađao školu stranih jezika u kojoj je naučio jedini strani jezik koji zna, bosanski. „U početku sam imao problema sa padežima ali nakon 3 godine marljivog učenja i to sam savladao“ – izjavio je Bajs. „Ezel mi je najomiljenija bosanska serija“ – rekao je Bajs a na novinarsku opasku – „Ministre to nije bosanska serija već turska!“, Bajs je odgovorio „Bolan, pa šta to nije isto?“

- Vladimir Šeks je odlikovan ordenom „Zlatna orlova krila sa klipom kukuruza u kandžama“ za izrazite zasluge u mjenjanju Zakona Republike Hrvatske. Prema „Zavodu za statistiku“, Vladimir Šeks je više puta promjenio Zakon nego što su pokojni Sena i Šumaher ušli u lijevi i desni zavoj zajedno.

- Danas je 30 godina od napuštanja premijerske funkcije koje se Ivo Sanader odrekao 2009 godine. Danas je Ivo Sanader sudac Vrhovnog Suda Republike Hrvatske i ovom prilikom mu čestitamo na toj teškoj odluci staroj 30 godina.

- Premijerka Jadranka Kosor je u brodogradilištu „3.MAJ“ prisustvovala porinuću broda za somalijskog naručitelja. Brod je ukupne dužine 11 metara sa gazom dubine pola metra i ukupne istisnine od 120 litara. Prilikom svečanog porinuća došlo je do male nezgode gdje je boca šampanjca probila trup oplate ali sreća u nesreći što na brodu nije bilo nikoga od ukupno 2 člana posade. „Ovo je vrhunac hrvatske brodogradnje i mi ćemo se pobrinuti da tako i ostane“ – izjavila je Kosor. „Hrvatska ima znanja i iskustva da je u stanju raditi brodove i do 13 metara dužine, ali znam da će doći i taj dan a onda ćemo svi zajedno…“ rekla je Kosor no u tom trenutku HEP je 3.MAJU iskopčao električnu energiju radi nepodmirenih računa a zvučnici su naglo utrnuli.

- Vatikan je od Hrvatske zatražio da mu se vrati Kopački rit sa svim pripadajućim ptičurinama i žabama a koji je vjekovima bio u vlasništvu države Vatikan. Vatikan traži i povrat slastičarne u Samoboru te 2 rotora od kojih je jedan na Škurinju u Rijeci a drugi u Ogulinu.

- Hrvatski skijaš rodom iz Like je sudjelovao na prestižnom skijaškom natjecanju u Garmišpartenkirhenu. I ovaj put došlo je do incidenta. Naime hrvatski skijaš Mile Kostelac zvani Elan, je na startnoj liniji startao sasvim normalan a u ciljnu ravninu je uletio nakon 2 dana sa bocom rakije u ruci, harmonikom na prsima te netom oderanim veprom čijim se krznom zagrnuo te time sakrio sponzore čije je natpise nosio na leđima. Hrvatski lanac trgovina „KONZUM“ odustao je od daljnjeg sponzorstva ponajboljeg hrvatskog skijaša uz objašnjenje da je takvo ponašanje nedopustivo. Mile zvani Elan je to prokomentirao sa „Moje je da startam normalan a kakav ću ja kroz ciljnu ravninu, koga zato boli kurac. Ljudi moji pa to piše i u sponzorskom ugovoru.“. Todorić za sada nije odgovorio na Milinu izjavu.

Image and video hosting by TinyPic




27.10.2011. u 20:08 • 9 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Obrana i zaštita od gluposti