nedjelja, 29.12.2019.

Stela: Epilog

Ovo što je napisano i prikazano u slikama i videozapisima manji je dio Stelinog života u tih sedam godina u našem domu. Unijela je radost i život u naš dom i na tome smo joj zahvalni. Kao zahvalu dodajem još dva videozapisa i dvije prezentacije,
Stela 2
Stela 3
Prezentacija 1
Prezentacija 2
a Stela i dalje nastavlja sretno, zadovoljno živjeti mažena i pažena sa puno ljubavi.

Ne mogu shvatiti da netko može izbaciti i ostaviti psa na ulici. Pitam se zašto ga je uzeo ako se ne želi baviti tim stvorenjem. Da li se ta osoba pita što je sa tim jadnikom, da li je gladan, žedan, uplašen ili možda ranjen i bolestan. Znadem da je imati psa obaveza i da košta ali na to se mora prije misliti, prije nego ga se uzme. Vlasnici svojih ljubimaca (bez obzira o kakovom se ljubimcu radi) trebali bi se ponašati odgovorno jer čovjek je ipak najsavršenije živo biće i tako bi se trebao ponašati. Još mi je strašnija pomisao na osobe koje su u stanju mučiti i ranjavati životinje i pri tom uživati. Grozno.
Mi, ljubitelji svojih ljubimaca stvarno ih volimo. Volimo ih bez obzira da li su mješanci ili sa rodovnicom i zato rastanak od njih je uvijek tužan i bolan.



Kućni ljubimci u našim srcima



- 22:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.