04

ponedjeljak

veljača

2013

TED - Vulgarna komedija o medvjediću - koja nije za roditelje

Tolika uzbuna o sada već legendarnom Tedu zainteresirala je i nas, tako da smo odlučile jednu srijedu odvojiti za večernji izlazak u kino. Nadale smo se slatkom medvjediću koji će nas uveseljavati dječjim forama s velikog platna, no to je bilo daleko od stvarnosti. Bila je to potpuna suprotnost od onoga što smo očekovale, ali i definitivno puno bolje.
Otkrile smo kako izgleda kada se svi poroci i loše navike spoje u jedno sićušno plišano tijelo. Kada se odupireš zrelosti i odrastanju sve do trideset i pete godine. Ako bi pisala rječnik današnjih nama uobičajenih, prostih riječi koje ne koristimo pred roditeljima, vjerojatno bi se poslužila ovim filmom. Mnogi bi rekli da ovaj film nije za djecu ali ja bi prije rekla da nije za roditelje. Dakle, ako mislite ovaj film gledati s roditeljima, predlažem vam da glumite da ste bolesni ili nešto slično tome jer će vam biti jako neugodno.
Kako pak ništa ne prolazi bez ljubavi, nije toga pošteđen ni ovaj film. A ljubav ne bi bila ljubav da nema bezbroj svađa i komplikacija. Pa je tako i naša glumica Mila Kunis svojom ljubavnom pričom uvela komplikacije u Johnov i Tedov slobodan i nezreo život.
Johnov centar života bio je Ted dok u njega nije ušetala djevojka Lori (Mila Kunis). Problem nastaje kad Lori počinju smetati svakodnevno pušenje marihuane, zabave s Tedom i pretjerani seksualni ispadi. John se našao u situaciji da mora birati između dvije osobe koje neizmjerno voli.
Naravno, spletom okolnosti sve je dobro prošlo kao i u većin (romantičnih) komedija i svi su bili sretni do kraja života... ili tako završavaju samo bajke? Ma nema veze, glavno da smo se super zabavile i nasmijale. Ako želite pobjeći od školskih ili nekih drugih briga savjetujem vam da pogledate Teda, zabava je zagarantirana.
by Margareta Petković



Oznake: film, ted

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.