07

petak

lipanj

2013

Tko pjeva zlo ne misli ilitiga Top lista našeg Doma

By Martina Brkanac & Ines Tarandek

Svi već jako dobro znamo da svaki novi singl s vremenom preraste u nešto što za nas znači "živa dosada". Bilo da slušamo svakoga dana radio ili se vrte hitovi na bilo kojoj vrsti medija, shvatimo da se svaki singl ponavlja. S obzirom da nam život u Domu i ne daje mnoge mogućnosti za praćenje novih hitova, a i Wi-Fi nam je zakazao, prošetale smo se od sobe do sobe i raspitale se što cure slušaju. Među svim singlovima i hitovima koje smo dobile, među prvima su bili hitovi s, dobro nam poznatog, Narodnog radija. Među tim pjesmama se kriju zaista neki ludi hitovi, pa smo ih odlučile podjeliti s vama. Zato, ako vam je dosadno, pleše vam se, a ne znate uz što, na pravom ste mjestu. Jedino što trebate je "navinuti" glazbu na maximalno i privatni party samo tebe počinje. I eto, mi vam nudimo nekoliko domaćih zabavnjaka i skladatelja naše glazbe. Nadamo se da ćete naći nešto za sebe i uživati!!

1. Na ovom mjestu ćemo preporučiti Maju Šuput i njezin novi hit "Nek ti bude krivo". Osim što se pjesma zadnjih nekoliko dana stalno vrti po medijama, ona isto tako odnosi sve ljubavne probleme. Ova pjesma je savršeni izbor za djevojke slomljenih srca koje se žele "neprimjetno osvetiti" svom dečku zbog ljubavne drame koju joj je priredio. Cure, glavu gore i budite ponosne na ono što jeste, žensko biće. :)


2. Pod ovim rednim brojem kriju se Mejaši, band koji se proslavio spektakularnom pjesmom "Zorica", a koja je u kratkom vremenskom roku pridobila srca svih mladih. Pa čak i ako ne voliš ovaj stil, iz vlastitog iskustva ti preporučamo da je bar jednom odslušaš jer ne samo da je pjevušna već te i navodi na smijeh. Živa zaraza. :D


3. Na ovo mjesto smjestili smo Severinu Vučković s njenim hitom "Tarapana". Ako si u zadnje vrijeme naletila u neki diskač s domaćim hitovima, uvjerene smo da se pjesma bar jednom reproducirala s Dj-evog laptopa. Pjesma je curama već odavno u malom prstu jer i sama po sebi daje do znanja da više nisu u modi dečki lošeg i naivnog karaktera. Djevojke, dajte im do znanja da niste "laka roba" i da vas se ne može imati kada oni to požele. Naučite i vi manipulirati njima! ;)


4. Mjestu koje smo trebali kvalitetno popuniti, zauzeli smo pjesmom koja pogađa ravno u srce. Kombinacija Ivana Zaka i Begini-ja je poput dobitne kombinacije. Pjesma koju su izdali "Obriši suze" je poput neke utješujuče pjesme. Ali koliko god ona dobra bila, ne dajte da vas nasamare njome neki likovi koji će se naći kad ćete biti baš najranjivije. Pjesma je super da je preporučite nekoj frendici koja ima ljubavni brodolom.


5. Zadnje, ali ne i manje vrijedno mjesto zauzima hit "Prvi dan života" od Kristine. Hmm... Ako su u tijeku neke pripreme za izlazak na neki super party, nečiju proslavu rođendana ili pak "sudar", iz vlastitih iskustva znamo da ova pjesma "drma". Osim što si uz nju pripremaju glasnice za daljne razgovore, ona isto tako i razgiba noge. Ako pak slijedi neki "teži" fizički napor, najbolje je da uz ovu pjesmu riješite sve što trebate. Hit je jednostavno zakon i da se poslušati.


Možda nismo zadovoljili svačiji ukus, ali to nije razlog da "slučajno" ne kliknete na neku od ponuđenih pjesama, jer u našem Domu ovo su super hitovi za bilo kakvu vrstu prigode. Čak i oni koji ih najviše mrze opuste se uz bar jedan singl i uživaju, pa zašto ne bi i ti prodrmala svoje kukove i krenula laganijim korakom u naprijed? Možda je sad pravo vrijeme da se preorjentiraš, tko bi znao?!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.