09

četvrtak

svibanj

2013

Posljednji egzorcizam 2: Dugo očekivani nastavak duboko razočarao

Svi volimo pogledati neke dobre filmove i dobro se zabaviti u slobodno vrijeme. Svatko od nas ima svoju sagu koju neprestano prati kao i vrste filmova. E, pa mi (coolerice) volimo horrorce.
Svi ste čuli za Posljednji egzorcizam s famoznom Emily Rose koji je većina nas pogledala sa strahom u kostima, iščekujući da izađe i drugi dio. Mi smo ga dočekali i jedva smo čekali da odemo u kino i utjeramo si još malo straha u kosti. Na putu do kina smo se plašili i zezali jedni druge, očekujući nešto ne očekivano. Kupili smo karte i izabrali najbolja mjesta. Naravno, kokice i Colu nismo mogle zaboraviti. U veliko platno gledale smo nestrpljivim pogledima ne bi li film počeo i tako se napokon nešto pojavilo.
Oho, pa to su bile samo reklame koje traju kao pola filma, no i to smo preživjele. Početak filma je bio zastrašujući kao i ostali horrori što nam se odmah u startu svidjelo. No, gledajući ga sve duže i duže, shvatile smo da ne dolazi do nikakvog zapleta i da uopće nije strašan. Blijedo smo gledale u platno i nismo znale da li da izađemo iz dvorane odmah ili sada, ali smo ipak ostale do kraja filma da nam ne propadnu karte. Pogledavale smo se, a naši su pogledi govorili više od riječi.
Kada je film napokon zvršio, izjurile smo van glavom bez obzira i odmah počele komentirati. U kratkim crtama film je katastrofa i mislim da ga nikada nikome ne bi preporučila da potroši svoje dragocjeno slobodno vrijeme. Zato što bi ga potrošili kao i mi, dosadno i razočaravajuće i još uz to se nitko nije bojao pa smo se elegantno i bez straha odšetale u dom.
By Martina Brkanac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.