Priča plavog svijeta

27 listopad 2022

Jedan sunčan dan.. taman zagrijan i oblakom prošaran eto neke skice meni vedro i modro prostire se a tamo skupa sirena s ribom posebno razgovor vodi. Hoće da se sprema na put u slobodi. Što je sljedeće i ono se planira da zajedno kroz plavi svijet na putovanje u dubini se skriva. Sprema svoj put, ponijeti će malo toga, osmijeh i tek nešto lakog nema tu nego ono da se u društvu snađe i s ribom novi svijet pronađe.

Hoće da čuvaju leđa jedan drugom velikom kitu da nam pokaže koliko je moćan u svom obliku. Oni zajedno mogu, na sunčanje u svom stilu kao neku novu modu. Zajedno zaranjaju u mirnu slobodu.. Ah sirena se sprema zalaskom u skitnju, da osvoji još jedan dolazak sunca stazu koju zna bitnu, no on je nedostižan. Može samo da mu se iz mora divi. I Velik je poput beskraja i sunca jak ne da na sebe tako treba da se veličinom ponese i štiti onog pored, takav je njezin prijatelj. Ono govori, šalje nam poruke i crta nebom kao let ptica signalima upoznaje i ljepotom opušta. Pogled vedrog gušta... I maše na obali, tu je vidik pravi. Zajedno ostaju prijatelji stari.











Oznake: #priča plavog svijeta, NEBA, moraš, sjaj, riba, sirena, more, pogled vedrine, igra obrisa, poteza, boja nebom..

Kao šapat mora ljubavi..

14 siječanj 2018

Ljubav ima žar, čini te vedrom.. sretan si zagrljajom tišine. U tebi sve se budi, mjenja te.
Taj mili dodir duše poput vjetra te miluje, budi sve.. nešto posve novo je.
Vodi te i u tebi ostaje kao kap ljubi i nastaje slap, teče moje more vodi me ka tebi u zagrljaj sunca, kad smo se sreli s morem zagrljeni u sjaju tom i stvoreni za more ko sirena u toj ljubavi talasam radosna sa svim tim čarima vođena ljepotom očarana.. spustila sam suzu u ocean postajem ka more i ostajem vođena tobom tom vječnom slobodom kao šapat mora ljubavi!!

Budi i ostani tamo negdje u daljini a naći me možeš u svojoj blizini samo pogledaj unutar sebe pronači češ uvijek mene..tvoja jaaa
.. tamo gdje se sve rađa i raste tamo sam i ja kao šapat mora ljubavi stvorena..
Zato poput stjena čvrsta nošena nježnošću, lepršava ko zvijezdica, more moje i ti i ja skupa na našim valovima voljena sa tobom ronimo kao šapat mora voli me i dalje plivamo skupa na sve kraje.. voli samo voli a to je sve i sasvim dovoljno budi poput mene tvoje morske sirene!


Koliko se ružnog čuje bar se u pisanju bloga ne mora i ne želim, zato tu stavljam samo ovo lijepo kome se sviđa ili ne sviđa ali to sam uvijek ja..









Oznake: šapat, moraš, ljubavi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.