Pas u avanturi

18 rujan 2022

Većina nas uživa u opuštajućoj šetnji plažom, a da pritom ne doživimo spektakl. Međutim, čovjek, je bio u šetnji plažom kada je ugledao nešto sasvim neobično.

Psa koji komunicira s nečim u vodi. Nije bio siguran u što gleda, pa je odmah izvadio kameru, znajući da mora da snimi sve što se dešava.

Na plaži čovjek je uživao u šetnji kada je prvi put ugledao usamljenog zlatnog retrivera. Ne razmišljajući u početku ništa o tome, nastavio je svojim putem. Pas je onda počeo da se igra nečim u vodi. Bilo je jasno da se, što god da je, pas zabavljao s tim.

Tada je čovjek odlučio snimiti interakciju izdaleka, pokušavajući shvatiti s čim se pas igra. Približavajući se malo bliže, čovjek je vidio što se točno događa.

Čovjek je bio iznenađen onim što se dešavalo u vodi. I bilo je tako simpatično.

Postalo je jasno da je novi prijatelj u igri psa, zapravo, delfin! To svakako nije prizor kojem svjedočite svaki dan. I činilo se kao da je delfin podjednako oduševljen i psom. Dvojac je veselo plivao okolo, i pas i delfin su se naizmjenično jurili u krug.

Njih dvoje je bilo tako simpatično gledati, s obzirom na to da su bili savršen primjer dvije životinje koje nisu dopuštale da razlike u vrstama poremete njihovo prijateljstvo.

Iako su susreti između pasa i delfina razumljivo rijetki ova priča pokazuje koliko razigrane interakcije mogu biti kada se dogode.


Rezime ove priče:
Dakle za prijateljstvo ne igra ulogu vrsta ili nešto drugo već volja, razumijevanje i prihvaćanje drugog, dakle vrlo malo je potrebno.

Oznake: #pas u avanturi, igra, prijatelji, delfin, Različiti, slobodni, druželjubivi, veseli, bez razlika da bi se razumjeli..

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.